Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    taner_k yeni motor aldığın için fazla paran olmadığını tahmin ediyorum o yüzden çok dandik bişey alma ( 25 ytl'lik bi kask gibi ). Bazı bilinmedik markalar var fiyat olarak uygunlar ama pek kullanan olmadığı için kalite hakkında bişey bilmioruz. Tavsiyem ( okuduklarımdan çıkardıklarım ) Nolan N 61 veya Lazer vertigo alabilirsin. Hakanacan abi daha yeni aldı 2 tane Lazer... Kullananlar da pek şikayetçi değiller. Şuda var Nolan daha çok tercih ediliyor. Polislerde bile Nolan var yani Kredi kartı falan varsa 12 taksitle falan iyi bişey al
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlar Zealsun 150-19 motorumu ev değişikliğinden dolayı satıyorum 1300 km de çizik bile yok balıkesirdeyim fiyat 2250 ytl izmir ve yakın illere teslim edebilirim tel 0537 980 96 80

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    merhaba millet !! ya motoru teslim aldım bugun ama ..pişman olmuş gibiyimm..

apartmana girmedi sokaktada allahkerim ......

farın kabloları tamamiyle gözüküyor açıkta hepsi neden böle anlamadım...

içeri itersin dediler ama olmuyorrr... bunun motorla arasında kablo içinde olması gerekmezmi? sizde nasıll???

motor iki kere kendi kendine çalıştı kabloları kurcalerken bişiler var ama anlamadım...

sıçtık yaa canım sıkıldı

sizin bahçedemi ev önündemi duruyor içimi rahatlatın birazzz

Motosikleti
    Silverwing 400
    taner_k sakin ol ya sorun olmaz merak etme Farın kablolarına hiç dikkat etmedim bakar yazarım. Kendi kendine çalışmasını anlamadım kumandadan yanlışlıkla basıyo olabilirmisin acaba? Ya eğer bahçe varsa koyarsın üstüne bi branda iki kilit bide alarmı var hiçbişey olmaz ama sokak biraz sakat gibi duruyo inşallah bulursun koyacak bi yer. Sen bi motoru kullanmaya başla pişmanlığın gider merak etme

Motosikleti
    vallaaa gitcek gibi değil çalıncakkkkkkkkkkkkkk üst kilometre 28 yazıyo altatki 8 yazıyooo bu nee

götergelerde bi bozukluk var demi

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı
    merhaba millet !! ya motoru teslim aldım bugun ama ..pişman olmuş gibiyimm..

apartmana girmedi sokaktada allahkerim ......

farın kabloları tamamiyle gözüküyor açıkta hepsi neden böle anlamadım...

içeri itersin dediler ama olmuyorrr... bunun motorla arasında kablo içinde olması gerekmezmi? sizde nasıll???

motor iki kere kendi kendine çalıştı kabloları kurcalerken bişiler var ama anlamadım...

sizin bahçedemi ev önündemi duruyor içimi rahatlatın birazzz
    kral!! hayırlı olsun. pişman olma. ben de ilk günlerde biraz soğumuştum motordan ama sürmeyi öğrenince çok güzel kerata. farın kabloları bende de açık. su değince bişey olmadı. orayı parlak bişeylerle kapatmayı düşünüyorum.su değmesin yeter zaten iyice dikkat etmeyince göze çarpmıyor.vites de bi burun, 1. vitesdesin.sonra topuk, (hafif basarsan boş, çok basarsan 2)sonra topuk, ve 3 desin.sonra burun, 2 desin. yavaş bi burun daha ve boşdasın. basit bayağı. üstüne cıkınca mecburen öğrenirsin tavsiyem boşu kaybedince(ki ilk başta kaybetcen) rasgele basma sağa sola. burun yap bulurusun orta sehpada ve boşta bırakıp gidiyoruz kapınn önünde.akşam da merdiven boşluğuna alıyoruz.. bul bir merdiven boşluğu tekrar hayırlı olsun.

kenya abi! motoru durdurunca gelen tık tık sesler normal bence, bilgimce. genleşme ile ilgili bişi olsa gerek.aynı şey arabalarda da oluyor. soğuyunca geçiyor!!

vallaaa gitcek gibi değil çalıncakkkkkkkkkkkkkk üst kilometre 28 yazıyo altatki 8 yazıyooo bu nee

götergelerde bi bozukluk var demi
    bozukluk yok abi.benim de öyle!! üstteki toplam km. alttakini sıfırlayabiliyorsun. ondan dolayı. vay kral vay!! aynı benim 2 hafta önceki halim sende ne heyecan var şimdi
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    kapıdan eçmiyoo demirler var yaa korumalık herhaldee onları sökmek zorunda kalcam ama iki gün boyunca dışarda kalcakkk..bilmiyorum ne olurrr ....kilit vurdum kız arkadaşımın yanına geldim inşalah bişi olmazz yaaaaaaa

orta sehpa ne yaaaa

Motosikleti
    Silverwing 400
    taner_k üstteki toplam aldığın yol alttaki günlük yaptığın yol... Solda çevirilebilen bişey var onu döndür alltaki sıfırlanır. Üstte en sağdaki metredir yandaki km'dir. Yani senin motor 2.8 km yapmış toplamda

Motosikleti
    ulen bene adamlar yapmış gezmiş dedim vallaa 28 km tama saoll kardeşim bilgilerin içinn.....

400 km de gidiyoruz demi servise..o zaman yukarısı 4000 olcak demi

Motosikleti
    Silverwing 400
    taner_k üstteki ve alttaki göstergelerde en sağdakiler metreyi gosterir. Ynai tüm gösterge 128 gosteriosa bu 12,8 km demektir. Zaten en sağdakinin rengi farklıdır. İlk servis 400-800 km arası ama en iyisi 400 de gitmek...

Motosikleti
    selamlar!! abiler bu gün ilk kez artçılı sürdüm. babamı sürdüm 90 kg. ilk başta bayağı kastım kendimi ama sonra alıştım. sürüyorum artık bir sorum var!! motorun yağ göstergesine motor kapalı iken baktım, ortayı az geçmiş durumda idi. ama motoru çalıştırdıktan sonra baktım, göstergede yağ kalmamış.tam alt seviyede ve 1 mm yükseklikte görünüyor.en aşşağı çizginin de altında yani. anlayamadığım, motor yağ göstergesine motor kapalı iken mi yoksa çalışır durumda iken mi bakacağız?? kapalı iken olan yağ, açıkken gidiyor biyerlere. kafam karıştı.biraz da uzun anlattım kusura bakmayın. cevap yazarsanız cok sevinirim. iyi akşamlar

kapıdan eçmiyoo demirler var yaa korumalık herhaldee onları sökmek zorunda kalcam ama iki gün boyunca dışarda kalcakkk..bilmiyorum ne olurrr ....kilit vurdum kız arkadaşımın yanına geldim inşalah bişi olmazz yaaaaaaa

orta sehpa ne yaaaa
    sehpa da diyorlar.. hani arka tekerin havada olduğu bir ayaklık pozisyonu var ya.. o işte.. yaw yağ kafama çok takıldı!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    Silverwing 400
    Oğuz-kağan merak etme biliosun bizim motorlarda yağ soğutmada var hani motor koruma demirinin ortasında bi radyatör var işte o yağ radyatörü... motor yağı orada dolaştığı için seviyesi az görünebilir. Yağ seviyesine motor çalışmazken bakacaksın eğer çalışmışsa biraz süzülmesini bekleyip öyle bakacaksın. Yani sorun yooook Takma kafana

Motosikleti
    Alıntı kenya adlı üyeden alıntı
    Oğuz-kağan merak etme biliosun bizim motorlarda yağ soğutmada var hani motor koruma demirinin ortasında bi radyatör var işte o yağ radyatörü... motor yağı orada dolaştığı için seviyesi az görünebilir. Yağ seviyesine motor çalışmazken bakacaksın eğer çalışmışsa biraz süzülmesini bekleyip öyle bakacaksın. Yani sorun yooook Takma kafana
    !!! teşekkürler!! şu an yarımı geçkin.çalışmıyor motor. üstünden de 5 saat geçti. sorun yok. ne güzel!!!

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    rahat olun arkadaşlar 1 litre den biraz fazla yağ koyulduğu zaman proplem yok demektir.
    Ayrıca Criminal Dostum hoşgeldin topici sen açmıştın ama bir çok kişi motoru bu topic sayesinde almış oldu nihayet seninde motoru almış olmana kendim kadar sevindim umarım kazasız belasız iyi günlerde binersin
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

Motosikleti
    Silverwing 400

Yukardaki fotğraflar 2002 model Zongshen ZS 150 ye ait. Ben bizim motorların arkasına fotoğraftaki şekilde bi çanta ( topcase deniliyo heralde ) koysam nasıl olur diye düşünüyodum. Malum kaskı falan koymak için. Bana güzel duruyo gibi geldi ama sizinde fikirlerinizi alayım dedim

Motosikleti
    [QUOTE=kenyaYukardaki fotğraflar 2002 model Zongshen ZS 150 ye ait. Ben bizim motorların arkasına fotoğraftaki şekilde bi çanta ( topcase deniliyo heralde ) koysam nasıl olur diye düşünüyodum. Malum kaskı falan koymak için. Bana güzel duruyo gibi geldi ama sizinde fikirlerinizi alayım dedim [/QUOTE]
    bence fazla abartıya kaçar. o çanta çok büyük hem choppera gitmiyor BENCE. iyi akşamlar!

Motosikleti
    Gt250r
    Bizim motorlar şimdi 13 beygirmi millet soruyor bilmiyorum diyorum öğrendiğimiz iyi oldu.

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    Alıntı kenya adlı üyeden alıntı

Yukardaki fotğraflar 2002 model Zongshen ZS 150 ye ait. Ben bizim motorların arkasına fotoğraftaki şekilde bi çanta ( topcase deniliyo heralde ) koysam nasıl olur diye düşünüyodum. Malum kaskı falan koymak için. Bana güzel duruyo gibi geldi ama sizinde fikirlerinizi alayım dedim

bence harika kaç paraya çıkar yan ve arka caseler hemen almalı bilen varsa fiyatını oğrenmek isterim bide mersinde satan varmı bu aksesuarlardan
    bu rada arkadaşlar istesek bizde koltuğu cift bolum yaptırabiliyomuyuz benim o şekli daha cok hoşuma gidiyor da
    nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    han araştırıyordu en son uygun bi fiyata top case çanta bulmuştu sanırım ama bence güzel durmuş özellikle sarı yan çantalarla birlikte gerçi artçı için ayak koyma mesafesi kısalıyor uzun yolda biraz rahatsız edebilir.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Uzun süredir Güney'deydim yazamadım üzgünüm. Çantalar ve kasklar konusunda fikrimi belirteyim istedim:
    Cruiser motorlara deri çantadan başkası malesef pek yakışmıyor bence. Ben iki yan ve bir ön sosis çantaya 90ytl verdim. Çok kaliteli değiller ama motoru oldukça kaslı gösteriyorlar. Gerçek deri olanları malesef çok pahalı. Motorun beşte biri para vermek gerekiyor. Eğer bu motordan sonra pahalı bir cruiser almayı planlıyorsanız paraya kıyın ama bu motor için çok kaliteli çantalara gerek yok bence. Bu arada bugün alışveriş yapmaya bir süpermarkete gittim, dünyanın alışverişini yaptım ve gördüm ki bu yan çantalar sihirli!! torbalar dolusu şeyi aldılar..
    Kask olarak da BU KASKI öneriyorum, hem çeneden vizörlü olduğu için trafik dışında açıp rahat edersiniz ve chopper ruhunu yakalarsınız hem de güneşliği çok kullanışlı ve çok havalı. Hele çeneyi yukarı alıp güneşliği indirince çok güzel oluyor. fiyatı 300ytl fakat bence değer. Bu arada Lazer Vertigo'lar da çok dayanıklı.

Son olarak şunu da söyleyeyim, viraj alırken vites küçültmeyin!! Bu motorun vites aralıkları kısa olduğu için bir sorun olmaz diye düşündüm fakat yine de vites küçültünce (özellikle 4-3 arası) alet çok ciddi bir motor freni yiyor. Bir viraj sırasında vites küçülttüm ve motor öyle bir yalpalamaya başladı ki insanlar şov yaptığımı sanıp hayranlıkla bana bakmaya başladı (ben ise ya kalpten ya da düşerek ölüyordum az kalsın) Aman diyim, virajda vites küçültmek yok =) motora yeni başlamış olsaydım sanırım arkadan gelen aracın altına girecektim..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler