Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Temmuz 2006, 00:48
clint kardeş aynen dediğin gibi ayak ucuyla küçültüyosun topukla bütültüyosun Alışınca kolay ben diğer tip motor kullanmadım ama ayaklarım 45 numara heralde bu şekilde olmasa ayağımı sokacam diye baya uğraşırdım. Bu şekilde kullanmak bence rahat sende kullanırsan alışırsın emin ol Bu arada bende acemiyim alışmak hiç zor olmadı ...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Reklamlar
-
12 Temmuz 2006, 02:14
ben de bayağı alıştım motosikletime. 1-2-3 vınnnnn yanlız siz istanbulda adanada antalyada MERSİNDE! sahilden yakamozu izleyerek dolaşıyorsunuz. malesef biz sadece hayali ile yetiniyoruz. olmuyor böyle!!! kesinlikle üzücü!!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
12 Temmuz 2006, 02:25
herkese iyi geceler
hakan hocam iyileşip motora binmeye başlaman sevindim doğrusu.
yaklaşık 3 haftadır motora biniyorum.şu zamana kadar hiç bir sorynla karşılaşmadım.zs 150-19 dan cok memmunum doğrusu. ben gebzede oturuyorum. bu motordan iyi anlayan arkadaşlar varsa bana yakın oturan,bir gun bulusup motora bakmasını isterim hem konusup tanısmış oluruz.
ayrıca motorla cok rahat 120 yaptım ıstersem emınım kı 130 da gosterirdi basmadım.
kazasız suruşler.
-
12 Temmuz 2006, 13:11
husogge adlı üyeden alıntı
herkese iyi geceler
hakan hocam iyileşip motora binmeye başlaman sevindim doğrusu.
yaklaşık 3 haftadır motora biniyorum.şu zamana kadar hiç bir sorynla karşılaşmadım.zs 150-19 dan cok memmunum doğrusu. ben gebzede oturuyorum. bu motordan iyi anlayan arkadaşlar varsa bana yakın oturan,bir gun bulusup motora bakmasını isterim hem konusup tanısmış oluruz.
ayrıca motorla cok rahat 120 yaptım ıstersem emınım kı 130 da gosterirdi basmadım.
kazasız suruşler.
ben Gebze deyim beni bulabilirsin çevirimde olduğun zaman görüşelim budan 1 hafta kadar önce biri ile karşılaştım yavaşladım hatta duracaktım ama o durmayınca bende devam ettim o senmiydin (Emniyet Müdürlüğüne giden sokakta)
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
12 Temmuz 2006, 13:56
Sağolun arkadaşlar biraz geç cevap verdim kusura bakmayın işgüçten pek fırsat bulamıyorum.@hakanacan haftasonu görüşmeyi çok isterdim fakat bu hafta full gece 00:00 de çıkıyorum işten keşke görüşebilseydik neyse başka zaman artık zaten bizim derneğe üğrarsanız arkadaşlar sizi ağırlarlar bu arada yalovada 3 tane prince 150-19 oldu üçümüzde aynı aynı anda dolaşınca çok ilgi topluyor motorumu seviyorum
arkadaşlar dün akşam yolda giderken vites değiştirmek için ayağımla vites koluna basmak istedim fakat kol boştaydı hemen gazı kesip frenle durdum vites kolu ayak pedalından çıkmıştı taktım gene çıktı bende tamirciye götürdüm ama gece geç olduğu için kapatıyordu ve yarın gel kaynak yaparız ordan dedi benimde kafam karıştı acaba kaynakmı yapılması lazım? başka yolu yokmu kaynak zarar vermezmi?
Son olarak birşey daha var benim rodaj bitti ben motoru nasıl açarım arkadaşınm motora bindim ondada 150-19 var onun 3 viteste 80 çok rahat yapıyor bende 3. vites 45 de deli gibi bağırıyor 6 devri geçiyor zannediyorum motor açılmadığından. Şimdi bu motoru her viteste deli gibi bağırtarakmı açmam lazım yoksa deli gibi sürat yaparakmı kısacası bu motoru nasıl açarım
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
12 Temmuz 2006, 15:02
clint adlı üyeden alıntı
Selamlar, alakasız bir soru ve acemice ama kullanıcı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Bu aletin Vitesleri, küçükler ayak ucuyla büyüklerse topukla atılarak mı geçiyor. Fotolardan öyle olduğunu düşündüm. Bu durum sadece burunla atılan vitese göre daha mı zor? Ya da benim gibi bir aceminin alışması zor olur mu ne dersiniz? Teşekkürler.
abi vitesi ister topuklar ister ayak ucuyla küçültüp büyütebiliyorsun yalnız birinci viteste ayak burnunun gireceği mesafe dar olduğu için kendin pedalın ayar çubuğunun başındaki ve sonundaki iki civatayı gevşetip kolu istediğin yükseklite ayarlayıp tekrar sıkıştırıyorsun
ben öyle yaptım tüm vitesleri ayak ucuyla kullanıyorum
topukta çok rahat tabiki
bu esnada guguk senin sorunun o çubuktaki civataların düşmesi ise kaynak yaptırmana gerek yok pedalın arka kısmına gelen iki tarafında civatalar olan çubuk bir kontrol et istersen
-
12 Temmuz 2006, 21:30
Arkadaşlar bugün sirkeciden bizim motorlar için çanta sordum. Armode marka çanta peşin fiyatı 3'lü set 100 ytl. 3 gözlü 2'li set peşin 110 ytl. Eğer kreadi kartı kullanırsanız 4 taksit oluyo ama fiyatlara 20 ytl daha eklemek zorunda kalıosunuz. Elçik püskülü sordum 20 ytl ye çok hoş süet deri püskül vardı. Eğer bi arkadaşım bana kendi yapamazsa ondan alıcam çok hoş duruyodu çünkü
Bide sanırım hakanacan abide orada yengeyle mont bakıyolardı. Bi içimden tanışayım dedim sonrada yenge var diye rahatsız etmek istemedim. Nese hakanacan abi başka zaman tanışırız inşallah
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
12 Temmuz 2006, 21:44
Unuttunuz beni beee yaaaa düştükmü kaldıkmı soran yok küssss
-
12 Temmuz 2006, 21:45
valla mont baktım aldım da fiyatlar uçmuş
şanlı ile konuştum o da yağ deiştirecekti
keşeke uyrasaydın ha orada olupta beni görüp konuşmadıysan ayıp etmişin valla
montu aldım kendi kullandığım scorpio marka eşimede aldım 295 dedi
240 a indirdim valla dolar yuzunden uşmuş 285 e aldığım mont 350 olmuş
dikkatinizi çekerim bi an once alın habire atrıyo fiyatları....
bu arada şu ayaklık olayımumkun olduğu kadar arka sehpaya alın derim uzun duraklamalarda çunku motorla çocuklar çok oynuyor başında kimse olmadığı zaman devrilir mazallah sona siz uraşırsınız arka sehba yayını ben yamulltum 2 ay oldu hala sağlam kullanıyorum tavsiye ederim extra para vermeyin boşuna
nooldu emre vukaat yok di mi
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
12 Temmuz 2006, 23:08
Arkadaşlar zs150-19 modeli satın almak istiyorum, istanbuldaki bayilerde bu motordan yok mu? Kalmadı mı? Böyle bir sorun var mı? Ayrıca avrupa yakasında leventte zeytinburnunda bayii var değil mi?
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
12 Temmuz 2006, 23:15
ceash adlı üyeden alıntı
ben Gebze deyim beni bulabilirsin çevirimde olduğun zaman görüşelim budan 1 hafta kadar önce biri ile karşılaştım yavaşladım hatta duracaktım ama o durmayınca bende devam ettim o senmiydin (Emniyet Müdürlüğüne giden sokakta)
Hayır ben değildim.gebzeye motorla gelmedim cunku ehliyetim yok.ben şekerpınarda oturuyorum.seninde musait oldugun bir hafta sonu gorusuruz.
hakan abi hayırlı olsun eşine mont.ozgur verecekti sana montu vermedi galiba.
benimde cok eksiğim var ama suan kıpırdayacak durumda değilim.zamanla alırım insallah
-
12 Temmuz 2006, 23:28
Carlitoturco adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar zs150-19 modeli satın almak istiyorum, istanbuldaki bayilerde bu motordan yok mu? Kalmadı mı? Böyle bir sorun var mı? Ayrıca avrupa yakasında leventte zeytinburnunda bayii var değil mi?
www.polen-tr adresinden araştır dostum
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
12 Temmuz 2006, 23:43
polen-tr den bayii bolumunu tıkladıgım zaman çıkan haritada şehir i seçince bulunamıyor diyor sanırım bölümde proglem var istanbul ilinde dahi bayii bulamıyor
-
13 Temmuz 2006, 06:53
-
13 Temmuz 2006, 11:55
Beyler,gugukk un bir sorusu vardı?Bende bilen arkadaşlardan o sorunun cevabını duymayı bekliyorum."rodaj dolduğunda motoru nasıl açarız"...
-
13 Temmuz 2006, 12:04
@TURK01 valla ben açmaya çalışıyorum hala en sonunda bağırta bağırta 3. viteste 80 gördü ama tırstım açıkçası devir kırmızıyı geçmişti nakadar böyle bağırtarak gitmem lazım arkadaşın motorunda 3. viteste 80 e fazla zorlamadan çıkıyor.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
13 Temmuz 2006, 15:53
Selam herkese... işte sorular; 1)- 400 km de ilk bakım yapılacak, ne yapıyorlar bu bakımda, kaca mal oluyor ???? 2)-motoru acmak kelimesi ne ifade ediyor ve nasıl yapılması gerekiyor???? 3)-lastik basıncları ön 22,5 arka 28 mi olacak, MESELA ARABANIN LASTİKLERİ 30 , yani petrollerde birim sormadan direk bu rakama ayarlıyoruz ya,en basit şekliyle????
-
13 Temmuz 2006, 16:05
Yetkilii bayileri aradım, 3 bayide şu an satış temsilcisinin dışarıda olduğunu söyledi. Anlayamadım. Bu firma motor satmak istemiyor mu? Bayiler sadece showroom mu? Çok garip, baştan burnuma pis kokular geliyor. Oysaki Regal bayiinde krallar gibi ağırlanmıştım. :(
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
13 Temmuz 2006, 16:51
Hakancan Tuzla da bir yer var montlar uygun ayrıca Zealsun unda bayisi müsat olduğun zaman gidelim istersen
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
13 Temmuz 2006, 17:18
Motorumuzun gucu kac beygir, 9,5 kw ????? Cok soru sorup basınızı ağrıtırım demiştim yaaaa......kızmayın bak tmm..!
O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler