Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    clint kardeş aynen dediğin gibi ayak ucuyla küçültüyosun topukla bütültüyosun Alışınca kolay ben diğer tip motor kullanmadım ama ayaklarım 45 numara heralde bu şekilde olmasa ayağımı sokacam diye baya uğraşırdım. Bu şekilde kullanmak bence rahat sende kullanırsan alışırsın emin ol Bu arada bende acemiyim alışmak hiç zor olmadı ...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    ben de bayağı alıştım motosikletime. 1-2-3 vınnnnn yanlız siz istanbulda adanada antalyada MERSİNDE! sahilden yakamozu izleyerek dolaşıyorsunuz. malesef biz sadece hayali ile yetiniyoruz. olmuyor böyle!!! kesinlikle üzücü!!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

herkese iyi geceler
    hakan hocam iyileşip motora binmeye başlaman sevindim doğrusu.
    yaklaşık 3 haftadır motora biniyorum.şu zamana kadar hiç bir sorynla karşılaşmadım.zs 150-19 dan cok memmunum doğrusu. ben gebzede oturuyorum. bu motordan iyi anlayan arkadaşlar varsa bana yakın oturan,bir gun bulusup motora bakmasını isterim hem konusup tanısmış oluruz.
    ayrıca motorla cok rahat 120 yaptım ıstersem emınım kı 130 da gosterirdi basmadım.
    kazasız suruşler.

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    Alıntı husogge adlı üyeden alıntı
    herkese iyi geceler
    hakan hocam iyileşip motora binmeye başlaman sevindim doğrusu.
    yaklaşık 3 haftadır motora biniyorum.şu zamana kadar hiç bir sorynla karşılaşmadım.zs 150-19 dan cok memmunum doğrusu. ben gebzede oturuyorum. bu motordan iyi anlayan arkadaşlar varsa bana yakın oturan,bir gun bulusup motora bakmasını isterim hem konusup tanısmış oluruz.
    ayrıca motorla cok rahat 120 yaptım ıstersem emınım kı 130 da gosterirdi basmadım.
    kazasız suruşler.
    ben Gebze deyim beni bulabilirsin çevirimde olduğun zaman görüşelim budan 1 hafta kadar önce biri ile karşılaştım yavaşladım hatta duracaktım ama o durmayınca bende devam ettim o senmiydin (Emniyet Müdürlüğüne giden sokakta)
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Sağolun arkadaşlar biraz geç cevap verdim kusura bakmayın işgüçten pek fırsat bulamıyorum.@hakanacan haftasonu görüşmeyi çok isterdim fakat bu hafta full gece 00:00 de çıkıyorum işten keşke görüşebilseydik neyse başka zaman artık zaten bizim derneğe üğrarsanız arkadaşlar sizi ağırlarlar bu arada yalovada 3 tane prince 150-19 oldu üçümüzde aynı aynı anda dolaşınca çok ilgi topluyor motorumu seviyorum

arkadaşlar dün akşam yolda giderken vites değiştirmek için ayağımla vites koluna basmak istedim fakat kol boştaydı hemen gazı kesip frenle durdum vites kolu ayak pedalından çıkmıştı taktım gene çıktı bende tamirciye götürdüm ama gece geç olduğu için kapatıyordu ve yarın gel kaynak yaparız ordan dedi benimde kafam karıştı acaba kaynakmı yapılması lazım? başka yolu yokmu kaynak zarar vermezmi?

Son olarak birşey daha var benim rodaj bitti ben motoru nasıl açarım arkadaşınm motora bindim ondada 150-19 var onun 3 viteste 80 çok rahat yapıyor bende 3. vites 45 de deli gibi bağırıyor 6 devri geçiyor zannediyorum motor açılmadığından. Şimdi bu motoru her viteste deli gibi bağırtarakmı açmam lazım yoksa deli gibi sürat yaparakmı kısacası bu motoru nasıl açarım
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    Alıntı clint adlı üyeden alıntı
    Selamlar, alakasız bir soru ve acemice ama kullanıcı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Bu aletin Vitesleri, küçükler ayak ucuyla büyüklerse topukla atılarak mı geçiyor. Fotolardan öyle olduğunu düşündüm. Bu durum sadece burunla atılan vitese göre daha mı zor? Ya da benim gibi bir aceminin alışması zor olur mu ne dersiniz? Teşekkürler.
    abi vitesi ister topuklar ister ayak ucuyla küçültüp büyütebiliyorsun yalnız birinci viteste ayak burnunun gireceği mesafe dar olduğu için kendin pedalın ayar çubuğunun başındaki ve sonundaki iki civatayı gevşetip kolu istediğin yükseklite ayarlayıp tekrar sıkıştırıyorsun

ben öyle yaptım tüm vitesleri ayak ucuyla kullanıyorum
    topukta çok rahat tabiki
    bu esnada guguk senin sorunun o çubuktaki civataların düşmesi ise kaynak yaptırmana gerek yok pedalın arka kısmına gelen iki tarafında civatalar olan çubuk bir kontrol et istersen

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Arkadaşlar bugün sirkeciden bizim motorlar için çanta sordum. Armode marka çanta peşin fiyatı 3'lü set 100 ytl. 3 gözlü 2'li set peşin 110 ytl. Eğer kreadi kartı kullanırsanız 4 taksit oluyo ama fiyatlara 20 ytl daha eklemek zorunda kalıosunuz. Elçik püskülü sordum 20 ytl ye çok hoş süet deri püskül vardı. Eğer bi arkadaşım bana kendi yapamazsa ondan alıcam çok hoş duruyodu çünkü

Bide sanırım hakanacan abide orada yengeyle mont bakıyolardı. Bi içimden tanışayım dedim sonrada yenge var diye rahatsız etmek istemedim. Nese hakanacan abi başka zaman tanışırız inşallah
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Unuttunuz beni beee yaaaa düştükmü kaldıkmı soran yok küssss
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    valla mont baktım aldım da fiyatlar uçmuş
    şanlı ile konuştum o da yağ deiştirecekti
    keşeke uyrasaydın ha orada olupta beni görüp konuşmadıysan ayıp etmişin valla
    montu aldım kendi kullandığım scorpio marka eşimede aldım 295 dedi
    240 a indirdim valla dolar yuzunden uşmuş 285 e aldığım mont 350 olmuş
    dikkatinizi çekerim bi an once alın habire atrıyo fiyatları....
    bu arada şu ayaklık olayımumkun olduğu kadar arka sehpaya alın derim uzun duraklamalarda çunku motorla çocuklar çok oynuyor başında kimse olmadığı zaman devrilir mazallah sona siz uraşırsınız arka sehba yayını ben yamulltum 2 ay oldu hala sağlam kullanıyorum tavsiye ederim extra para vermeyin boşuna
    nooldu emre vukaat yok di mi
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

Carlitoturco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250 (sattı)
    Arkadaşlar zs150-19 modeli satın almak istiyorum, istanbuldaki bayilerde bu motordan yok mu? Kalmadı mı? Böyle bir sorun var mı? Ayrıca avrupa yakasında leventte zeytinburnunda bayii var değil mi?
    [FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]

Alıntı ceash adlı üyeden alıntı
    ben Gebze deyim beni bulabilirsin çevirimde olduğun zaman görüşelim budan 1 hafta kadar önce biri ile karşılaştım yavaşladım hatta duracaktım ama o durmayınca bende devam ettim o senmiydin (Emniyet Müdürlüğüne giden sokakta)
    Hayır ben değildim.gebzeye motorla gelmedim cunku ehliyetim yok.ben şekerpınarda oturuyorum.seninde musait oldugun bir hafta sonu gorusuruz.

hakan abi hayırlı olsun eşine mont.ozgur verecekti sana montu vermedi galiba.
    benimde cok eksiğim var ama suan kıpırdayacak durumda değilim.zamanla alırım insallah

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    Alıntı Carlitoturco adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar zs150-19 modeli satın almak istiyorum, istanbuldaki bayilerde bu motordan yok mu? Kalmadı mı? Böyle bir sorun var mı? Ayrıca avrupa yakasında leventte zeytinburnunda bayii var değil mi?
    www.polen-tr adresinden araştır dostum
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    polen-tr den bayii bolumunu tıkladıgım zaman çıkan haritada şehir i seçince bulunamıyor diyor sanırım bölümde proglem var istanbul ilinde dahi bayii bulamıyor

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Hakan abi kusura bakma gelemedim çünkü motorun yagını değiştirdim atatürk oto sanayide arkadaşın işi vardı onu bekledim.Hayırlı olsun yengeye mont valla böle yerlere üyelik için kullanıyorlarsa gerçekten vahim bir durum abi allah korusun evlisinde başına iş alma sonra yenge tefe koyar valla hadi bana olsa neyse bekarım

Arkadaşlar sehpanın yayı var onu kesitirdim ben yere vuruyordu kasisden çukurdan gecerken şimdi güzel oldu ama zamanla gene gevşiyor iki kişi binerken yere değilde yukarı vuruyor şimdide çift taraflı bantla ayak topuzu varya onu sardım sesi kesi iyi oldu ben böle çözüm buldum galiba sorun bende bugün arkadaş sehpa biraz kaymış abi dedi ondan vuruyor dedi şuanlık bi sorun yok...

Bende sirkeciden çantaları 100 ytl ye aldım kredi kartından da tek çekim yapıyorlar ilk başta 120 ytl fiyat çekiyorlar ama arkadaşlar gerçekten çok güzel duruyor ve çok işe yarıyor bu çantalar resmide ekliycem...

Garanti belgemi kaşeletmemiştim servise ve montaj kuponunu almamıştı benden onu sordum kaşelettim ve 2500 km bakıma gelmemi söyledi ben sorunca şuan 2000 aman dikkat edin bakım km kaçırdıgınız da kıllık çıkartırlar öle dedi usta + motor yagını sakına siz değiştirmeyin ben değiştirdim bugün ama söylemedim garanti dışına çıkar diyor yagı al biz değiştirelim diyor son olarak ilk bakım ücretsizdi 2500km bakımına kuru 25 ytl alıyorlar haberiniz olsun...

Arkadaşlar Avrupa yakasında oturanlar gelin salı akşamları oturup konuşalım ben bu salı katıldım çok hoş muhabbetler oluyor çok farklı motorlar geliyor inceleme ve konuşma fırsatı buluyorsunuz motoru olmayanda gelebilir herkeze açık http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16350 bekliyorum...
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

TURK01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler,gugukk un bir sorusu vardı?Bende bilen arkadaşlardan o sorunun cevabını duymayı bekliyorum."rodaj dolduğunda motoru nasıl açarız"...

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @TURK01 valla ben açmaya çalışıyorum hala en sonunda bağırta bağırta 3. viteste 80 gördü ama tırstım açıkçası devir kırmızıyı geçmişti nakadar böyle bağırtarak gitmem lazım arkadaşın motorunda 3. viteste 80 e fazla zorlamadan çıkıyor.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZS 150-19
    Selam herkese... işte sorular; 1)- 400 km de ilk bakım yapılacak, ne yapıyorlar bu bakımda, kaca mal oluyor ???? 2)-motoru acmak kelimesi ne ifade ediyor ve nasıl yapılması gerekiyor???? 3)-lastik basıncları ön 22,5 arka 28 mi olacak, MESELA ARABANIN LASTİKLERİ 30 , yani petrollerde birim sormadan direk bu rakama ayarlıyoruz ya,en basit şekliyle????

Carlitoturco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250 (sattı)
    Yetkilii bayileri aradım, 3 bayide şu an satış temsilcisinin dışarıda olduğunu söyledi. Anlayamadım. Bu firma motor satmak istemiyor mu? Bayiler sadece showroom mu? Çok garip, baştan burnuma pis kokular geliyor. Oysaki Regal bayiinde krallar gibi ağırlanmıştım. :(
    [FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    Hakancan Tuzla da bir yer var montlar uygun ayrıca Zealsun unda bayisi müsat olduğun zaman gidelim istersen
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZS 150-19
    Motorumuzun gucu kac beygir, 9,5 kw ????? Cok soru sorup basınızı ağrıtırım demiştim yaaaa......kızmayın bak tmm..!
    O BENİM BONCUĞUM!!!!!!::gleam::

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler