Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

herkese iyi aksamlar
    ehliyet almayı dusunen arkadaşlar
    bir araya gelelim kurslarla gorusme yapalım.bence cok kişide toplu indirimler yaparlar.ozellikle anadolu(ist) yakasında oturan arkadaslar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    cyberm ZEALSUN ZS-250-GS değilde bunun 200 cc liğini gördüm burak kullanıyordu www.polen-tr.com adresinden detaylı bilgi alabilirsin sitesinde 5.000 ytl yazıyor fiyatını burda zealsun bayisi var ist seyrantepe yetkili kişi Burak 05422751368 cep nosu benden aldıgını söle yardımcı olur bilgi verir sana yardımcı olduysam ne mutlu bana
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    selamlar!! ben kaptım bu motor işini alıştım vitese, motorsiklete! süper bir duygu bununla gezmesi! bastımmı gidiyorum artık orta sehpaya bile alıyorum yakıtı da cok iyi 10 ytl lik benzin var hala gidiyor yolda gidişi, dengesi, görünüşü herşeyi süper. nazar değecek diye korkuyorum hemen ir nazar boncuğu takacağım herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. hayırlı akşamlar!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    selamlar arkadaşlar bu gün sakat sakat 15 dükkan gezdim 1 kaskım kırılmıştı yeni kask aldım tavsiye ederim tanesi 100 auro 90 dan aldım 2 tane
    sağlam bi kask mat siyah yeni model

uzerindeki sticker da çıkıyo yazı çıkarılabilir o yönu de güzel
    ama 100 euro varince çıkartmam valla
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Süper abi güle güle kullan ilk işim bu kasktan almak olcak hediye verilen kasklar dandik 70 ytl lik aldım birtane oda iyi değil para bekliyorum gelsin ilk işim bundan almak olcak fiyatıda çok uygun hayırlı olsun inşallah gerek olmaz kaska güle güle kullan

Oguz hemen al birtane nazar boncugu tak vakit kaybetme

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    Hakan Hocam hayırlı uğurlu olsun çok güzel ben max'ın 128 modelini düşünüyorum yarı açılır tek vizör güneş vizorü yok ama gürültü izolasyonu iyi 130 fiyat çektiler ne dersiniz iyimi fiyat ?

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    valla onunla bunun arasında karar kılamadım
    usta bi abi vardı ona danıştım lazer dedi abi
    çenesi açılırın tek avantajı konuşmak için durduğunda faydalı
    gözlük te alttan çok ışık alıyodu
    full kask daha sağlam
    ben hep gezilere katıldığımdan bunu tercih ettim

Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Bencede Full kask

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    hakanacan abi hayırlı olsun bende lazer'in aynı kaskından aldım sanırım seninkide vertigo... Ama benimkinin bi farkı var o parlak siyah Full Face tercih edelim arkadaşlar varsın biraz sıcak olsun kafamızdan önemli değil ya

resimler dandikse kusura bakmayın
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum

Merhaba arkadaşlar

Selamlar herkese, bugün 3.kez üzerine oturdum motorumun. İlk gün gazı ayarlamasını 2. gün debriyajı kalkmayı bugünde vitesleri öğrendim. Benim genel problemim 2. vitese geçerken meydana geliyor. Hafif değil sert bastığım halde tam 2 ye geçecekken boşa alıyor motor bağırıyor tabi yolda giderken biraz sakat bir durum.

Sahilden bayağı sürdüm motoru gece 2 de eve geldim. Ehliyet gelir gelmez gezilerde eksik olmayacağım hepinize selamlarımı gönderiyorum

Birde merak ettiğim birşey var 1. yada 2. viteste uzun süre gidersek motoru sağır edermiyiz acaba?

Teşekkürler
    "If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:

chkaralama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    arkadaşlar motoru alalı 5-6 ay oldu zealsun 150 lik ..gündüz dışarıda park ediyorum.depoda toz şeklinde beyaz renk lekeler oluştu önce toz sandım fakat yıkamama rağmen gitmedi.birine gösterdim o ya ufak beyaz boya sıçraması gibi dedi ama bu boya deil. kafam bayağı bozuldu anlayacağınız. bu motordan alıpta aynı şikayeti olan varmı ?* bi arkadaş pasta cilayla hallolur dedi ne kadar doğrudur bilmem. yada aldığım bayiyi boyasam dahamı uygundur sizce?

Motosikleti
    zs 150-19
    kenya seninkide hayırlı olsun bu gün bende lazer kasklara baktım uv filtreli çok güzel kasklar fiyat orta düzey bakalım biraz daha araştıracağım artçı için bir kask almam lazım

caner hayırlı uğurlu olsun abi 6500 devire kadar değişik devirlerde kullan sabit devirde fazla kullanma rodajda birde rodajla ilgili forumları oku güzel bilgiler var.

chkaralama bende ufak bir çizik vardı pasta cila aldı boya kalitesi iyi ben dışarıda park ediyorum ama motosiklet brandası kullanıyorum bulunduğun yerde edinemezsen çadırcılardan kafana göre branda yapmanı tavsiye edebilirim kuş pisliği toz toprak yada şuursuz bazı kişilerin döktüğü şeylerden korunmanın en iyi yolu branda pasta cila sorununu çözer

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum
    Saol kardeşim eksik olma..
    "If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    arkadaşlar yazmayı unuttum kaskı aldığım yerde lastik tamir eden köpüklerden buldum tupless için vardı şamyelli için sordum kalmamış gelicek dedi
    10 ytl lastiğin havasını indirip sibobu söküp içine sıkıyosun havayı ayarlıyosun
    ve lastik bi daha patlamıyo tabi ufak cisimlerde büyük motor bayilerinde varmış fazla araştıramadım ama tekrar urayacağım yolda kalmak ve işkenceden iyidir valla sizde bi araştırın

ozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600 (2006)
    Alıntı chkaralama adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar motoru alalı 5-6 ay oldu zealsun 150 lik ..gündüz dışarıda park ediyorum.depoda toz şeklinde beyaz renk lekeler oluştu önce toz sandım fakat yıkamama rağmen gitmedi.birine gösterdim o ya ufak beyaz boya sıçraması gibi dedi ama bu boya deil. kafam bayağı bozuldu anlayacağınız. bu motordan alıpta aynı şikayeti olan varmı ?* bi arkadaş pasta cilayla hallolur dedi ne kadar doğrudur bilmem. yada aldığım bayiyi boyasam dahamı uygundur sizce?
    abi senin yerinde olsam önüme geeni boyardım çadır kullan abi ben daha motoru almadan aldım motor daha 1 aylık çadır sanki 2 senedir dışarıda durmuş gibi
    O.Z.Y.

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Bu motora 250 motor taktırsam kaça mal olur kasa çok rahat kaldıracak durumda zaten motorun ön tarafındada bayağı boşluk var rahat sığar bence. Alet asfaltta çok güzel yayılıyor 250 olursa dehşet olur alet.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

chkaralama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    ozy ve setr74 eywallah çadır güzel çözüm. ama ben önce bir pasta cila yaptırayım ondan sonra belediyeden yada kızılaydan çadır alırız. saolsunlar motorumu dışarda bırakacak değiller ya !

guguk kardeş inan bende 250 lik motor taktırmayı düşünmüştüm kasası çok güzel beni sinir eden tek yanı motoru çok zayıf kalıyor.bu motorun tek kusuru 250 lik olmaması.

Motosikleti
    zs 150-19
    abi haklsınız ama 150'lik motorun daha ekonomik bir hali var benden falza yakan scuter kullanıcıları var gerçi fazla sürrat yapmıyorum bana yetiyor

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    selamlar!!150lik ama 3.ve 4. vitesde güzelce hızlanıyor ve rahat 90 ile gidebiliyor. bence de yeter 150 lik zaten daha fazla hız yapmak için racing lazım.bunlarla 120 yapmak abes olur hem ne gereği var ki 90 da tatmin edici. daha fazlası daha cok risk ve tehlike diye düşünüyorum. kazasız belasız sürüşler dilerim!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Canerr kardeş sende pdf formatında kullanma kılavuzu vardı. Atarsan nete seviniriz. Gugukk sağolsun fotoğraflarını çekmiş te sen yinede pdf'yi yolla işimize yarar. Bu arada brandanın iyi bi çözüm olduğunu düşünüyorum. Babam motoru almama izin vermiyodu, en sonunda verdi aldım, tabi biricik oğlunu çok sevdiği için hemen bi garaj yaptı Şaka bi yana her tarafı kapalı garajda bile hep motorun üstü toz oluyo o yüzden branda lazım... Herkese keyifli sürüşler...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler