Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Temmuz 2006, 22:59
bence de daha cok şey göreceğe benziyor.
teşekkürler setr 74! bişey soracağım. daha bu gün aldığımız için tam anlayamadım vitesi. boşta iken burun basınca 1, sonra topuk basınca boş, bi daha topuk basınca 2 oluyor diymi? sonra tekrar burun 1, bi burun daha ve boşta. böyle anladım ben.doğru mu anlamışım?? bi de bana ordaki usta şanzımanın aynı araba gibi olduğunu, durduk yere 5 e atıp sonra 1 e geçebileceğini söyledi. kafam karıştı???
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Reklamlar
-
03 Temmuz 2006, 23:08
yo durduk yerden 5 ten 1 e düşemezsin
1 - boş -2-3-4-5 yukarı sıralama vites küçültürkende sırasıyla
5- 4- 3- 2- boş -1 vites ayaklığının seviye düşükse 1.viteste topuğunun alta girmesini istiyorsan kolu istersen iki taraftaki civatasını gevşeterek kafana göre ayarlayabilirsin benimki hafif yukarıda topuk kullanmadan vitesleri rahatlıkla değiştiriyorum 1- boş aralığı ilk etapta çok belirsiz gelecektir zamanla alışıyor insan.
-
03 Temmuz 2006, 23:11
setr74 adlı üyeden alıntı
yo durduk yerden 5 ten 1 e düşemezsin
1 - boş -2-3-4-5 yukarı sıralama vites küçültürkende sırasıyla
5- 4- 3- 2- boş -1 vites ayaklığının seviye düşükse 1.viteste topuğunun alta girmesini istiyorsan kolu istersen iki taraftaki civatasını gevşeterek kafana göre ayarlayabilirsin benimki hafif yukarıda topuk kullanmadan vitesleri rahatlıkla değiştiriyorum 1- boş aralığı ilk etapta çok belirsiz gelecektir zamanla alışıyor insan.
:( anlayamadım.daha ayrıntılı yazar mısın? yani burun 1, sonra topuk boşda, sonra topuk 2 öyle mi?
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
03 Temmuz 2006, 23:15
@setr74 saol hocam normalde apartmana sokucam ama merdiven indirip çıkarmak imkansız gibi o yüzden dışarıda lambanın altında bir ağaca bağladım diğer kilidide tekerle sele arasından geçirerek bağlıyorum en son olarakta disk kilidini takıp brandayı bağlıyorum alarmıda açınca rahat uyuyorum ama tabi çözüm değil.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
03 Temmuz 2006, 23:16
evet abi öyle normal vites sistemi bir anormallik yok
Guguk aynen çift kilit kullanıyorum öndede alarmlı kilit kullanıyorum o gayet hassas zaten kendi alarmıda var sağlam bir demir bölmeye sabitliyorum kapalı yerim yok elimden gelen bu en sonda branda tabi
-
03 Temmuz 2006, 23:27
ok. bildiğim vites de bildiğim vites yok kiii
-
03 Temmuz 2006, 23:36
@OĞUZ KAĞAN hiö merak etme yarın hepsini kaparsın ayak ucuyla vites küçültüyorsun topukla yükseltiyorsun boşu zaten kolay kolay bulamazsın o yüzden dert etme
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
03 Temmuz 2006, 23:40
Oğuzkağan özelden msg attım çevrende vitesli motosiklet kullanan birileri muhakkak vardır ilk günlerde biraz yardım almanı tavsiye edeceğim yada aldığın yerden motosikleti getirmene yardım eden arkadaşı ara birlikte biraz pratik yapın
paniğe kapılma sakin ol yeterki tekrar hayırlı olsun
-
04 Temmuz 2006, 00:02
teşekkürler!! paniğe gerçekten gerek yok.. sürerim!!! forum güzel birşey.böyle arkadaşları bir araya topluyor.. bilgileniyoruz. hepinize teşekkürler!!
-
04 Temmuz 2006, 00:41
Oğuz Kağan diyelimki boştasın zaten depo üstünde N ışığı yanıyo olacak ayak burnuyla bastın Vites şu an birde... Topukla HAFİFçe dokunup tık sesini duyarsan ve depo üstündeki N ışığı yanarsa boştasın tekrar... Ama dikkat!!! Hafifçe basarsan boşta olur eğer biraz fazla kaçırırsan ikiye almış olursun. Topukla vites artar burunla küçülür yarın alışırsın zaten ... Şu an sevinç ve heyecandan rahat duramıyosundur sanırım tekrardan hayırlı olsun
Bu arada 1000. cevabı ve 1001. mesajı atmısım he he sevindim be
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
04 Temmuz 2006, 02:19
kenya adlı üyeden alıntı
fahricin kardeş polen-tr nin adresini vercektim ama bayi adreslerinde bi sorun var heralde... Şöyle söyleyeyim
Zealsun bayileri Avrupa yakasında Zeytinburnu ( Karizma motor ), Bayrampaşa ( cemtek ticaret ), Levent ( mor gıda )... benim hatırladıklarım bunlar ama şu an ellerinde ZS 150 olduğunu sanmıyorum artık yeni partiyi beklersin ama oda malum zamlı olacak... Motoru ya şansa yolda göreceksin yada buradaki sahiplerinden birinin motoruna bakacaksın Ben küçükçekmecedeyim istersen gel bak... Herkese ii sürüşler...
Kenya kardeşim alakana teşekkür ederim. Bende Avcılarda oturuyorum bir ara senin motora bakmaya gelirim inşallah. Tabii sana rahatsızlık vermeyeceksem.
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
-
04 Temmuz 2006, 11:01
kenya adlı üyeden alıntı
Oğuz Kağan diyelimki boştasın zaten depo üstünde N ışığı yanıyo olacak ayak burnuyla bastın Vites şu an birde... Topukla HAFİFçe dokunup tık sesini duyarsan ve depo üstündeki N ışığı yanarsa boştasın tekrar... Ama dikkat!!! Hafifçe basarsan boşta olur eğer biraz fazla kaçırırsan ikiye almış olursun. Topukla vites artar burunla küçülür yarın alışırsın zaten ...
Şu an sevinç ve heyecandan rahat duramıyosundur sanırım tekrardan hayırlı olsun
Bu arada 1000. cevabı ve 1001. mesajı atmısım he he sevindim be
teşekkürler! gerçekten ilgili bir arkadaşımızsın. cok teşekkürler!
selamlar!!! 3 dk önce motorun üstünde idim. daha bir motorsikletin ilk kez üstüne cıktım.gerçekten güzel bir duygu.alıştım sürmeye.vitesleri de geçiriyorum artık.ilk başlarda biraz boş bulmaca oynadım ama artık buluyorum.3. viteste 40 dan yukarı çıkmadım.bir kere debriyajı tam çekmeden bastım vitese.geçti vites ama yine de bişey olmuş mudur?? içim cızz etti vallaha. 1.vitesde 20, 2. vitesde de 35 yapıyorum normal mi?3. vitesde ise 30-40 arası sürdüm.yani vitesler arasında hız esneklğiği var mı?? herkese selamlar!!
-
04 Temmuz 2006, 22:14
vay be tavsiyemizle ne kadar kişi aldı şu motordan
arkadaşlar memnunmusunuz
topik almış başını bitmiş arkamdan konuşmuyonuz di mi
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
04 Temmuz 2006, 22:32
-
04 Temmuz 2006, 22:53
hmmm bak vitesleri ben hıza göre değiştiriyordum.hiç devire bakmadan.öğrendiğim iyi oldu. birşey daha soracağım. ön teker, tekerin üstündeki çamurluğa milimetrik sürtüyor. herkeste var mı o? varsa nasıl giderdiniz? orayı bi tornavida ile eğebilir miyiz yani?
-
04 Temmuz 2006, 22:54
bu motorun son hızı kac km
Yeni yine yeniden
-
04 Temmuz 2006, 23:09
OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı
hmmm bak vitesleri ben hıza göre değiştiriyordum.hiç devire bakmadan.öğrendiğim iyi oldu. birşey daha soracağım. ön teker, tekerin üstündeki çamurluğa milimetrik sürtüyor. herkeste var mı o? varsa nasıl giderdiniz? orayı bi tornavida ile eğebilir miyiz yani?
sorunun cevabını forumun 10.sayfasında teknik motorun attığı mesajda bulabilirsin ön çamurluğun hafif taşlatılması gerekiyor henüz bende yapmadım gerçi.
okan bu bir hız motosikleti değil gezi motosikleti ani ivmelenmeler ve yüksek sürat bekliyorsan alma ama tatmin eden bir kalkışı ve hızlanmasıda yok değil normalde 100 e rahat çıkıyor henüz rodajdayım zorlamadım tecrübeli arkadaşlardan 130 görenler var ama devir 11500'ün üzerine çıktığı için o süratte gitmenin bir anlamı yok
Hakancan söylemişti (arkandan konuşmuyoruz üstad) ideal uzun yol sürati 90-105 arası güzel bir gidişi var katılıyorum kaldı ki bana 60-80 bile yetiyor acelem yok.
-
04 Temmuz 2006, 23:22
bu arada. bizim motorlar hangi tür benzin yakıyordu? serviste koydular benzin ama o sırada ben polen ile görüşüyordum sormadım.
-
05 Temmuz 2006, 01:08
selam sevgili zs prince severler
bende 2 haftadır kullanıyorum bu canavarı(ben tosun diyorum gerçi) sizleride takip ediyorum fakat fazla cevap yazamıyorum
gerekli bilgileri veren arkadaşlarımıza teşekkürler üşenmeden yazıyorlar
tosunumdan çok memnunum hakkatten havalı ve muadilleri arasında bence en iyisi..
bu arada hangi yakıt diye soran arkadaşım 95 oktan ...
hepinize saygı ve selamlar..
-
05 Temmuz 2006, 01:08
bulabilirsen süper bulamazsan 95 oktan kurşunsuz
daha yükseğini kullanma zarar verir diyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler