Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    www.polen-tr.com adresinden bayilere ulaşabilirsin...benim izmirli bir zs 150 sahibi bulup konuşmam gerek yaaa....oğuz kağan hayırlıolsun kazasız belasız inaşşallahhhh... fiyat nasıl 12 taksit yaptılarmı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ben de www.polen-tr.com adresine baktım. Ama bırak Ankara'yı orda hangi ile tıklasam bayii yok diyo :( ya kafayı yiyecem. mail attım dayanamadım ben de.
    Du bakalım cevap gelecek mi?
    Bilen varsa yine yardım bekliyorum.

Motosikleti
    SANA ANKARALI BANA İZMİRLİ LAZIM..HADİ RASTGELE

yaw mail de geri döndü :(
    hay yaa çok heveslendim ben yaa hadi yaaa..
    sokak sokak dolaşcam walla bayii bulmak için.
    ya biri bana adres versin yatıya alcam :D :D

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Arkadaşlar Ankara ve İzmir bayileri konusunda yardımcı olamicam, bu konu için oralarda oturan birinin başlığı ziyaret etmesini beklemeniz gerekiyor =)
    Ben de sl150 ile zs150 arasında kalmıştım. Beni sl150 yerine bu motoru almaya iten özellikler: daha cazip fiyatı, daha fazla aksesuarı, titreşimi önleyen balansörü ve arkasında Zongshen markasının oluşu idi.

OĞUZ KAĞAN! HAYIRLI OLSUN!

AITHO! Nanikini görüyorum ve bir arttırıyorum =P
    İnşallah ilk atış buluşmasında görüşürüz, haftaya cumartesi müsabakalar başlıyor zaten. Saint de gelirse MT buluşmasından farkı olmaz =)

evrimgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun 150 Chopper
    Hakancan gecmıs olsun.Oncekı mesajları okumadıgımdan bır an motorla kaza yaptınız dıye dusundum.gercekten sok oldum.neyse artık saglık olsun.

Bu arada ıcınızde tek motor ozurlu benım.neredeyse 2 ay oldu ama motora ıkı kere bındım.daha 25 km de...ısın aslı zamanım olmadı.bır de Antalya'da herkes motora bınıyor trafık Çin sokakları gıbı cok yogun.Gezınmek gıbı bır zevkyok neredeyse.

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    Alıntı padawantr adlı üyeden alıntı
    Ben de www.polen-tr.com adresine baktım. Ama bırak Ankara'yı orda hangi ile tıklasam bayii yok diyo :( ya kafayı yiyecem. mail attım dayanamadım ben de.
    Du bakalım cevap gelecek mi?
    Bilen varsa yine yardım bekliyorum.
    abi ankara bayi arma motor telefonu 3587555 adresi sanatoryum cad. 146/a-b keçiören sanırım ellerinde 1 yada 2 tane olması lazım

bendeki vites sorunu vites düşmemekten kaynaklanmıyor olayı anlattığım gün yolda giderken 4 ten 3 e düşmeye çalışıyorumdum tahtaya basıyormuş gibi bir sertlik oluyor ve vites keksinlikle düşmüyordu yoksa normalde dururken zaten kademeli olarak vites düşürüyorum geçen emreninkini kullandığımda dikkatimi çekti vites geçişleri benimkinden yumuşaktı akşam bir debriyajın kavramayı düşüreceğim şu an sorun yok gerçi rodaj bakımında söylerim olmazsa

infrared - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor 250cc Su Soğutmalı [34 GS 0912]-1350km
    Fuarda en beğendiğim motordu, hem de fiyat olarak da cazipti. Sıvı sogutmalı olması, aksesuar bollugu... Motoru alınabilir yapıyor. 150cc cruiser arayanlara Keeway ile beraber değerlendirmesini öneririm.
    Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
    -----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Hakan büyük geçmiş olsun!
    Arkadaşlar o gün hakanla buluşcaktık kaza oldu ve çok üzüldüm ama allah korumuş valla mala gelsin cana gelmesin çok üzüldüm hakanla telefonda konuştuk ama genede ben burdanda bi geçmiş olsun dileklerimi ileteyim arabanın resimlerini görünce daha büyük bir kaza oldugunu anladım acil şifalar diliyorum...
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

Motosikleti
    DeĞerlendİrİyoruz Ama Karar Veremİyoruz: Ancak Ne Varkİ Motomax Polene GÖre Çok Daha İİ Bİr Fİrma Sanirim.

setr74 Allah razı olsun abi.. Aradım ellerinde varmış. Akşam iş çıkışı uğrayacağım. Plaka dahil 2750 YTL Fiyat verdi. Bi gidim bakiim az daha pazarlığa oturcam

setr74 artık bana yatıya gelebilirsin abicim

ya bi alsaydım hayırlısıyla.
    Bir de bi şiy soracam arkadaşlar. Ben bir kere motor kullandım. Junlun'un 250 liğini . Yaw bi de bu ehlilet sınavında direksiyon sınavı da var mı? var sa alayım motoru da erkenden alışmaya başlayım. ne kadar zamanda alışırım acaba?

bi de ehliyet olayı cidden nasıldır? B ehliyet var. Ağustosda bi sınav varmış ama hangilerine girmem gerekir ki?

Motosikleti
    zs 150-19
    Taner
    İnfrared bildiğim kadarıyla ince eleyip sık dokuduktan sonra regal raptorda karar kılmış titiz bir sürücüdür görüşlerini değerlendirmeye almanı tavsiye ederim

padawantr pazarlık payı herzaman için vardır sen bakma polen peşin fiyatına 12 taksitle kampanya başlatacağına göre zamdan etkilenmişte sayılmazsın gidersen benden selam ilet adım Serhan

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    selamlar!! arkadaşlar ben sonunda aldım motoru. sürmeyi bilmediğim için ordaki yetkililerden birine: şunu benim kapının önüne çekier bi zahmet dedim. adam güldü. naapalım...öğrenecem artık. motordaki ilk görüşlerim, çok güzel görünümlü, heybetli ve kaliteli duruyor olmasıdır.daha tam tamına 14. km deyim onu da o yetkili yaptı. yarından itibaren başlıyorum sürmeye!! herkese hayırlı akşamlar. kazasız belasız sürüşler!!!!!!!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Oğuz Kağan kardeş hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah Bende yeni alıştığım için naçizane bikaç tavsiyede bulunayım
    1) Kalkışa hemen alışamayabilirsin o yüzden motoru stop ettirirsen üzülme yavaş yavaş alışıyosun.
    2) Dururken vitesi 1 de bırakmaya dikkat et durduktan sonra vites düşürmek biraz zor oluyo
    3) Daha yeni olduğun için yüksek hızlara sakın ama sakın çıkma. Çünkü gidon ağır, manevra kabiliyeti yüksek değil ve en önemlisi acemi ve heyecanlısın. Ben az buçuk alıştım ama 50'nin üstüne pek çıkmıyorum
    4) Jikleyi açık unutma sonra biraz fazla benzinin gider.
    5) Benzin musluğunun konumlarını öğren Sonra benim gibi bidonla benzin almaya gidersin
    6) Kasksız çıkma sen ne kadar yavaş sürersen sür 4 tekerin biri gelir Allah korusun ...
    7) Dönüşlere çok hızlı girme sonra benim gibi motorla beraber düşersin
    8) Lastik basınçlarını düşür ben hala düşüremedim korkuyorum valla
    9) Yokuş yukarı kalkış yaparken biras daha dikkatli ol
    10) Allah yardımcın olsun... Besmelesiz motora binme Herkese keyifli sürüşler...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Öncelikle yeni alanlara hayırlı olsun çok güzel bir seçim yaptınız bunu ilerleyen günlerde anlıycaksınız. Ben hayatımda hiç motora binmemiştim o yüzden ilk günü motoru keşfetmekle geçmişti motoru hoplatmalar 2. viteste kalmaya çalışmalar motor 5 km ile giderken düşmemek için ayaklarımla koşar gibi yapmalar tüm komedyenlik işleri yapmıştım bu yüzde size tavsiyem karizmayı çizdirmiycek bir yerde yapın 2. günü vitesleride oturttum ve yavaştan dolaşmaya başlamıştım.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Motosikleti
    kenya arkadaşım çok teşekkürler bilgiler için. bunun için öğretmene para veriyorlar.gerçekten bu tecrübeli bilgileri bulmak zor! teşekkürler!!aynen uyacağım. gugukk arkadaşım! bence de haklısın. aslında gece sürmek geliyor içimden kimse görmesin başlarda diye ama korkuyorum.neyse artık.çizmek de var ama olsun.çizmemeye çalışacağım.bu motordan konyada ilk bende var sanırsam.çünkü zs bayiisi bunun modeli ne dedi.bu gün motoru gören adam aynen şöyle diyordu: bak işte adam gidip mercedes alacağına aynı parayı motorsiklete yatırmış. cillop gibi motorsiklet en az 30 milyardır.. gelen geçen izliyor. fiyekalı!!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    zs 150-19
    yeni alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun diyorum başlangıç modeli olarak doğru bir seçim yaptığınızı zaman içinden anlayacaksınız lütfen dikkatli olun Oğuzkağan debriyajın kavrama noktasına elini alıştırmaya çalış kalkışlarda paniğe kapılıp ani gaz verme ve öncelikle sakin yollarda çalış yoğun trafiğe fazla çıkma ışıklarda ve trafikte duracağın zaman vitesi sırayla küçült 1 e al panik hallerde frenlere gereğinden fazla yüklenip kitleme lastik basınçlarını ayarlat tekrar hayırlı olsun
    bu gün ustaya uğramadım motomax'ın önünden geçiyordum file almak için durdum vitesteki durumun normal olduğunu söylediler rodaj aşamasında çin malı motosikletlerde şanzımalarda bazen böyle durumlar oluyormuş zincirim biraz gevşemiş yarın onunlada ilgilenmem lazım

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @OĞUZ KAĞAN daha dur neler görücen benim kaldığım yerde bu tür motor yok zaten millet ilgiyle bakıyor akşamları brandasını çekiyorum bir akşam gene brandasını çektim eve çıkıp balkonda oturudum bir baktım 2 tane mobilet durdular "bumu bu bu deyip" duruyorlar kaldırıp bıranda altından baktılar ondan sonra zaten alete olan ilgilinin ileri derecede olduğunu daha ii anladım.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Motosikleti
    [QUOTE=ketchup]Ben de sl150 ile zs150 arasında kalmıştım. Beni sl150 yerine bu motoru almaya iten özellikler: daha cazip fiyatı, daha fazla aksesuarı, titreşimi önleyen balansörü ve arkasında Zongshen markasının oluşu idi.

OĞUZ KAĞAN! HAYIRLI OLSUN!

ketchup teşekkürler!!!

Motosikleti
    zs 150-19
    Guguk dostum kötü niyetli kimselere karşıda dikkatli ol gelenlerin artçıları varmıydı? ve motosikletini biryere sabitliyormusun? eğer açıkta parkediyorsan mutlaka sabitle hatta kendi alarmın haricinde alarmlı kilit yada alarmlı disk kilidi kullan mutlaka oku
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11673

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler