Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    [QUOTE=jeansatar]
    1.sigorta kutusu sağ taraftaki siyah kapak altında(prince zs 150-19 yazılı kapak),akü artı(+)ucunun hemen çıkışına seri şekilde bağlı ve cam tipi ana sigortadan ibaret, siyah renkli plastikten koruyucusunun içerisindedir.bilgilerinize

bilgi için teşekkürler bu arada ben 500 km ye 10 kaldım motor aksaminda herhangi bir sıkıntım yok ama parklarım yanmıyor sigorta krizim ondan bugun direk bagladim hepsi yandi işikların sabah sokup sigortaya bakacagim ama eger tek sigortaysa ön farında yanmamasi gerekio umarım sigortadandir ve umarım problemlerimiz bundan öteye gecmez bu arada forumda mersinli zealsuncular varsa onlarla dertleşelim hepinize teşekkurler
    nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    minardi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R-R
    ZEALSUN kullanıcıları bu motor yağ soğutmalı ama fanları yok seyir halindeyken radyatörün arasından geçen hava soğutma için yeterli oluyormu ?
    Ayrıca kasa kocaman 150 cc lik bir motor yeterli geliyormu iki kişi rampaya sarınca tıkanır bu motor, zaten kendi ağırlığı var 170 - 180 kg olması lazım.
    Motorun görüntüsü çok güzel ben beğendim, ilk fuarda görmüştüm hatta bir ara alacaktım ama 150 lik olması beni caydırdı. Bu güçte bir motor en fazla Mondial 125 KT ve Çelik motorun aynı kasa 150 liği olanı var onların ebatında olmalıydı.Demek istediğim biraz öz eleştiri lafım kimseye değil, herkese KAZASIZ sürüşler.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı minardi adlı üyeden alıntı
    ZEALSUN kullanıcıları bu motor yağ soğutmalı ama fanları yok seyir halindeyken radyatörün arasından geçen hava soğutma için yeterli oluyormu ?
    Ayrıca kasa kocaman 150 cc lik bir motor yeterli geliyormu iki kişi rampaya sarınca tıkanır bu motor, zaten kendi ağırlığı var 170 - 180 kg olması lazım.
    Motorun görüntüsü çok güzel ben beğendim, ilk fuarda görmüştüm hatta bir ara alacaktım ama 150 lik olması beni caydırdı. Bu güçte bir motor en fazla Mondial 125 KT ve Çelik motorun aynı kasa 150 liği olanı var onların ebatında olmalıydı.Demek istediğim biraz öz eleştiri lafım kimseye değil, herkese KAZASIZ sürüşler.
    Selamlar minardi, iyi dileğin için teşekkürler. Yağ soğutmada hiçbir problem yok, hiç dinlenmeden aralıksız 300km yol yaptım ve ne gücü düştü ne de herhangi bir ısınma belirtisi gördüm. Adamlar ısı göstergesi bile koymamışlar çünkü ısıyla ilgili bir problem çıkmıyor. Attığın mesajdan motosikleti hiç tanımadığını çıkartıyorum, motor 140 kilo yani 150cclik scooterlarla bile aynı ağırlıkta, kasanın kocaman olması çok ağır olması anlamına gelmiyor. Öz eleştiri yapılacak konularda zaten yapılıyor, üç beş mesaj yukarıda ufak plastik parçalarda kromaj kaplamasının soyulması gibi konulardan bahsedilmiş mesela. Ama sorunsuz çalışan bir motor için nasıl bir eleştiri yapabiliriz ki? Yani motorun tek dezavantajı düşük hızı olabilir ki hepimiz azami hızının 90km olduğunu okuyarak aldık. Kaldı ki deviri biraz yükselttiğimizde 120 yaptığını da görüyoruz bu aletin. Yani 2500ytl'ye alınabilecek en şahane cruiser budur. Dört yıldır kullandığım Suzuki Burgman AN400'den indim ve bu motora bindim, rahatlığıyla sorunsuzluğuyla beni son derece memnun etti.
    Yokuşlarda da yığılma yapmıyor merak etme, azami sürati düşük ama düşük viteslerde son derece güçlü. İki kişi dimdik yokuşlarda rahatlıkla dur kalk yapabiliyor. Yani hepimiz 20 yaşın üzerinde aklı başında insanlarız, ağzı açık ayran budalası gibi körü körüne bu motosikleti yüceltecek değiliz. Hoşumuza gitmeyen yönlerini söylüyoruz ama eksik yönleri çok az. Keşke mesajların tümünü okusaydın.
    Kullananlar, 150cc bir makineye göre şaşırtıcı şekilde rampada iyi olduğunu deneyimlerine dayanarak anlatırken, birkaç mesaj sonra tutup da "yok siz bilmiyosunuz, bu motor 180 kilo vardır.. rampada tıkanır bu." demeye getirmişsin resmen. Adam aylardır kullanmış ve "rampada çok iyi" diyor, sen "yok rampada iyi değil bu" diyorsun.
    Niyetinin kötü olmadığına eminim ama bu mesajı ne amaçla attığını açıklayabilir misin? Yani motosikleti hiç kullanmadan ve hakkında bilgi sahibi olmadan gelip de "nerden baksan 180kg vardır bu, yokuşta gitmez.. Hem fanı da yok.." demenin ve bizden motoru eleştirmemizi istemenin sebebi nedir?

not: bu tavrının sebebini anlamayışımdan kaynaklanan şaşkınlığımdan dolayı mesajım biraz sert gözükebilir ama ofensif algılama lütfen.

herkese slm
    dun motoru istanbuldan getirdim yaklasık 75-80 km yol yaptım.motorun ön kısmında bayaa bir ısınma oldu.beni rahatsız eden teksey bu normalmi? yoksa sorunmu sizce.sorun ise ne gibi cozumler onerirsiniz. ben tahmin yürütüyorum
    yag eksilmesi olabilir diye.ama yag oranına nerden bakarım eksikse nerden tamamlarım bilimiyorum
    kazasız gunler herkese

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    topikteki arkadaşın motorunu almaya giderken aracımla kaza yaptım arkadaşlar bi süre aranızda olmaya bilirim
    herkeze kazasız sürüşler
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

Motosikleti
    cz 125(1967)+ZS 200 GS
    slm arkadaşlar;ben ZEALSUN KASTAMONU BAYİSİYİM, MUTLU MOTOSİKLET
    ZS 150-19 ARAYAN ARKADAŞLAR elimde 2adet var isteyen buradan alabilir isteyene kargo yapabilirim ,hiç açılmamış kapalı ambalajındada var montajı yapılmışıda var ilgilenenlere duyurulur !!! johannesfalcon@hotmail.com veya 05332496129-03668661032 tellerden bana ulaşabilirsiniz.(AKIN MUTLU)

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    hakanacan abi çok geçmiş olsun yaa umarım kötü bişey yoktur sende... En kısa zamanda buraya dönersin inşallah Allah yardımcın olsun abi...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    cz 125(1967)+ZS 200 GS
    slm.HAKANACAN çok büyük geçmiş olsun umarım sağlığın iyidir,üzüldüm ya allah beterinden saklasın !

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum

geçmiş olsun

Hakanacan çok geçmiş olsun, umarım iyisindir.. Cana geleceğine mal a gelsin.

Bu arada bir yanlışlık oldu galiba benim motoru stormlord ile almaya gittik herneyse önemli olan bu değil tabi, çok geçmiş olsun tekrar, kazasız belasız sürüşler.
    "If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:

Motosikleti
    Hakanacan çok çok geçmiş olsun, sanırım ciddi bir kazaymış, iyi olmana çok sevindim.
    Bu arada tekrar sorayım:
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı
    jeansatar selamlar, uzun süredir senden bişeyler okuyamıyoduk =) birşey sorucam, kışın yağmurda falan kullandın mı? bana selenin altından elektronik aksama su girecekmiş hissi verdi de.. Bir de krom kısımlara herhangi bir koruyucu falan sürdün mü? Kromu yağmur, güneş, kar gibi faktörlere karşı nasıl koruruz? Neticede bir cruiser'ın en güzel ayrıntısı şimşek gibi kromlarıdır.
    evvet, bu forumda mı bahsedilmişti? WD40 sıkın demişlerdi. Biz silahlara da wd40 kullanıyoruz çok memnunuz. kromun çillenmesini falan önler eminim.. ama ne şekilde tatbik edicez? yani ben motoru kışın brandaya sarıp evin önünde bekletmeyi planlıyorum, kaldırmadan önce bütün krom yüzeylere sıkayım mı? eğer wd40 varken motoru çalıştırırsak egzoz üzerindeki wd40 yanıp da kararır mı? bir de wd40 deponun boyasına ya da plastik aksama zarar verir mi?

edit: ya da wd40 dışında bir tavsiyeniz var mı? BUNUN GİBİ bir ürün sanırım sadece kromu parlatmak için kullanılır, kışın motoru korumaya alırken pek işe yaramaz di mi?

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    slm geçmiş olsun hakan can umarım sende birşey yoktur mala gelsin cana gelmesin kendine iyi bak

arkadaşlar bu arada ben sigortayı hala bulamadım yaw
    nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    Alıntı Canerrr adlı üyeden alıntı
    Hakanacan çok geçmiş olsun, umarım iyisindir.. Cana geleceğine mal a gelsin.

Bu arada bir yanlışlık oldu galiba benim motoru stormlord ile almaya gittik herneyse önemli olan bu değil tabi, çok geçmiş olsun tekrar, kazasız belasız sürüşler.
    sanırım öyle oldu
    nicki hatırlamıyorum
    düzelttim mesajı
    diğer bi arkadaştı sanırım gebzede oturuyodu
    neyse olan oldu zaten

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hakanacan dostum, geçmiş olsun... Cana gelmesin. Yapabileceğimiz birşey olursa biz buradayız, biliyorsun...
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    eyvallah arkadaşlar
    kullanma klavuzunu bilinçli tüketici olarak mail attım polen motora bunu iyhal ediyorsa vermek zorunda türkçesini
    14-06-2006 da mail attım tenezul edip maile cevap dahi yazmadılar maile prınt screen aldım lütfen sizde bilinçli olarak mail atın kullanma klavuzu için
    bakalım el mi yaman bey mi
    yüm kullanıcılar sizde aynı maili atın

sizde benim gibi adamlara mail atın
    türkçe olsun
    olmasa dahi özür maili bekliyorum

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    Hakancan büyük geçmiş olsun abi

Motosikleti
    En azından bir ing. öğrencisinin eline birkaç yüz dolar verip tercüme ettirsinler. Olmadı biz tercüme edelim de onu yayınlasınlar.. Belki yeni parti ile Türkçe'si de gelir.. Ben de mail atayım.

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    sevgili hakanacan çok geçmiş olsun umarım senin ve yanında bulunanların sağlık durumları iyidir herhangi bir problem yoktur.sağlıcakla kalın
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @hakanacan hocam büyük geçmiş olsun senin sağlığın iyi ya gerisini boşver mal tekrardan gelir ama bayağı ciddi kaza olmuş ucuz atlatmışsın.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    HAKANACAN abi çok büyük geçmiş olsun.resmi görünce korktum vallahi :(
    sağlığın sıhhatin iyidir inşallah? geçmiş olsun tekrar..
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı
    Hakanacan çok çok geçmiş olsun, sanırım ciddi bir kazaymış, iyi olmana çok sevindim.
    Bu arada tekrar sorayım:

evvet, bu forumda mı bahsedilmişti? WD40 sıkın demişlerdi. Biz silahlara da wd40 kullanıyoruz çok memnunuz. kromun çillenmesini falan önler eminim.. ama ne şekilde tatbik edicez? yani ben motoru kışın brandaya sarıp evin önünde bekletmeyi planlıyorum, kaldırmadan önce bütün krom yüzeylere sıkayım mı? eğer wd40 varken motoru çalıştırırsak egzoz üzerindeki wd40 yanıp da kararır mı? bir de wd40 deponun boyasına ya da plastik aksama zarar verir mi?

edit: ya da wd40 dışında bir tavsiyeniz var mı? BUNUN GİBİ bir ürün sanırım sadece kromu parlatmak için kullanılır, kışın motoru korumaya alırken pek işe yaramaz di mi?

WD40 çok özel bir malzeme,egzosta sürebilirsiniz fakat çok iyi kurulamanız lazım,bende kararma yapmadı ama her ihtimale karşı iyi bir şekilde kurulayın.Uzun süre bırakacaksanız wd40 ı krom üzerine püskürtün ve bırakın ovmanıza gerek yok,hava ile teması kestiği için paslanmayı engeller.WD40 kesinlikle plastik aksama zarar vermez hiçbirşeye zarar vermiyor
    sadece elektronik aksama ve fren diskine sıkmayın

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    hakancan abi geçmiş olsun yeni okuyabildim. en azından sana birşey olmamış. sağlık olsun diyelim. :( hayırlı akşamlar :(
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler