Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı setr74 adlı üyeden alıntı
    novarix hakan'ın boyu 1.94 istersen sadece resimlerine bak karar ver
    korkma altında epey heybetli durur
    ya evet, okudum ama açılar çok yetersiz.. şöyle genel bir görüş almak istiyorum. Oyuncak gibi durmaz diyorsunuz öyle mi?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    novarix geç kaldın gözüm
    önce forumun her sayfasını tek tek oku
    ben öle yaptım
    gittim bayide motoru inceledim
    motoru olan arkadaşlara güven
    yok güvenmicesen motoru al öyle gel
    BOŞUNA YAZIYORUZ ŞEREFSİZİM
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    motor hafta sonu gelecek ama hafta sonu gelemedi gitti....
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Gelir oğuz kağan gelir sıkma canını gelince üstünden inmezsin hayırlı olsun!
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    teşekkürler!!! inşallah düşerek inmem... motor kocaman geldi bana bilmiyorum.. gelsin alışırım gibi geliyor bana.. neyse.. teşekkürler!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

motorsuzmotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 model Tiger 250
    Arkadaşlar şimdi bir motor buldum sanırım eger olayı çözersem alabilirim ya baya bir yogunluk söz konusu umarım onu aşarım :( yanlız aklımda halen şu bir soru işareti bu motor ortalama 200 kg bir yükü çekebilirmi yani fazla sıkıştırmaz isen düz yolda gider ama tırmanışta olur yaa bayırlardaki ışıklarda durman kalkman gerek duydu beni üzüp mahcup edermi bu halen aklımda soru işaretidir ben biraz agar bir abiyim de bide arçıyı hesap ettimi bazen 200 kg bulabilir beni mahcup edermi ? kazasız belasız sürüşler..

?

Alıntı muhahha306 adlı üyeden alıntı
    novarix geç kaldın gözüm
    önce forumun her sayfasını tek tek oku
    ben öle yaptım
    gittim bayide motoru inceledim
    motoru olan arkadaşlara güven
    yok güvenmicesen motoru al öyle gel
    BOŞUNA YAZIYORUZ ŞEREFSİZİM
    Forumun her sayfasını tek tek okudum. Birileri oyuncak diyor, birileri 1.94'üm altımda süper diyor.. Bayiye gitmedim ama kadıköy iskele yakınlarında gördüm. SL150'den ÇOK ÇOKta heybetli değil. Şimdi diyorumki keşke üstüne binseydim..
    Ne bu şiddet bu celal anlamış değilim. Buradaki amaç paylaşım yapmak değil mi? Merakımı gidermeye çalışıyorum ve ben genel bi cevap almak istiyorum.. Biri evet yeterince büyük, biri ufacık derse olmuo bu iş!! Amacım demagoji yapmak değil. Sadece heyecanla karışık bi merak...

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    ben oturdum ama alamadım
    bu şiddet bu celal bundan
    önce otur
    sona kararını ver
    sonuçta zevk bu
    adam uzun da olsa binmek istedikten sonra biner
    kısa olsa da biner
    demokrasilerde çare tükenemz
    bence oldukça heybetli ve de güzel.
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Yeni alan arkadaşlarım hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşler dilerim,almayı düşünen arkadaşlar ben 176yım ve ayaklarımın ucu yere değiyor,kaldıkı HAKANACAN arkadaşımın bana geldiğinde uzun boylu biri olarak uzaktan görünümü kesinlikle sırıtmıyor ve motorla bütünleşiyordu, forumu yeterince okursanız ne ağırlıkla yada artçılarla kullanım bilgisi paylaşımıda var.1. sayfada topiği açan CRİMİNALin (o şimdi Avşa da turluyor motordaki fotoları ki hem enine hem boyuna yapılı bir arkadaşımız ;kıyaslayın Keeway boyut olarak çok daha ufak ,yanyana hergün gördüğüm için kesin söylüyorum.
    bir tekrar Boy:2250 mm
    Gen: 815 mm
    Yük:1160 mm
    önerilen max Yük:150 kg ki çok üzerine çıkanlar oldu, boyutu ,gücü ve herşeyden önemlisi fiatı bu ,topiği açarken fuar dışında görememiş ve kullanım bilgilerine hiç ulaşamamıştık şimdiyse LÜTFEN 62 sayfayı OKUYUN isterseniz özelden mesaj atıp daha detaylı bilgide edinebilirsiniz ,saygılar sağlıcakla.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    boyutları Honda Shadow ile aynı. Dün bu konuda açıklayıcı bir mesaj yazmıştım ama server gümlediği için mesajım gitmemiş. SL150'den çok çok heybetli durmuyor çünkü hiçbir cruiser SL150den çok çok heybetli değil. Yani neticede savaş atı değil gezi motoru. Ama dediğim gibi boyutları Honda Shadow ile aynı (Honda Shadow pek çok insanın kullanmadan önce çekindiği boyutlarda bir motosiklet) hatta yüksekliği biraz daha fazla. Eğer İstanbul'da oturuyorsanız gelip benim motorumu deneyebilirsiniz, üzerinde birkaç resim çekip kendiniz de görürsünüz.

Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı
    boyutları Honda Shadow ile aynı. Dün bu konuda açıklayıcı bir mesaj yazmıştım ama server gümlediği için mesajım gitmemiş. SL150'den çok çok heybetli durmuyor çünkü hiçbir cruiser SL150den çok çok heybetli değil. Yani neticede savaş atı değil gezi motoru. Ama dediğim gibi boyutları Honda Shadow ile aynı (Honda Shadow pek çok insanın kullanmadan önce çekindiği boyutlarda bir motosiklet) hatta yüksekliği biraz daha fazla. Eğer İstanbul'da oturuyorsanız gelip benim motorumu deneyebilirsiniz, üzerinde birkaç resim çekip kendiniz de görürsünüz.
    Ya gerçekten çok iyi olur. Üzerinde çeşitli açılardan 3-5 foto gerçekten ilaç gibi gelir.. Siz bana uygun olduğunuz zamanı söyleyin, haftasonu falan.. Bi şekilde gelirim fot. makinemle.. Şimdiden çok teşekkürler.

Motosikleti
    Pazar günü beklerim, Levent tarafında oturuyorum. Hem bi turlarsınız, kalkışını falan görürsünüz.

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    arkadaşlar bu makinanın sigortalarının nerede olduğunu bilen varmı
    nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin

fahricin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    yaw arkadaşlar bu motorun servisi satış yeri avrupa yakasında nerede var yaw, kafayı sıyırıcam ha. Alacam edecem, sipariş verecem falan diyyonuz, heves yapıyonuz bende ama ben bu aleti nerde görürüm nerde servise götürürüm söylemiyonuz. Bu arada Avcılarda oturuyorum bana en yakın bayii nerdedirkine. Zaten şunun şurasında 8 temmuza ne kaldı. Ehliyette geliyo inşallah. Kara prenside çektikmi altımıza ne bitiririz biz bu yazı bea.
    Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    fahricin şimdiden hayırlı olsun demek düşer bize servis konusunda en şanslı il aslında istanbul polen-tr.com a gir bayi listesini alabilirsin

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    fahricin kardeş polen-tr nin adresini vercektim ama bayi adreslerinde bi sorun var heralde... Şöyle söyleyeyim Zealsun bayileri Avrupa yakasında Zeytinburnu ( Karizma motor ), Bayrampaşa ( cemtek ticaret ), Levent ( mor gıda )... benim hatırladıklarım bunlar ama şu an ellerinde ZS 150 olduğunu sanmıyorum artık yeni partiyi beklersin ama oda malum zamlı olacak... Motoru ya şansa yolda göreceksin yada buradaki sahiplerinden birinin motoruna bakacaksın Ben küçükçekmecedeyim istersen gel bak... Herkese ii sürüşler...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    arkadaşlar uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize,zaman buldukça topike girip okuyor fakat yazamıyordum uzun zamandır..........zealsun 150-19 kullanıcılarının gün geçtikçe çoğaldığını görmek ve memnuniyetleri duymak çok güzel,bu cruiser tercihimizin oldukça problemsiz olması ne harika değilmi dostlar ?ben mart ayından beridir yağmur çamur soğuk daima tepesindeyim ve 3400 km.civarlarında yol katetmişim maşallah saat gibi tıkır tıkır makine vallahi!!!!!!!!!!!!!!!
    1.sigorta kutusu sağ taraftaki siyah kapak altında(prince zs 150-19 yazılı kapak),akü artı(+)ucunun hemen çıkışına seri şekilde bağlı ve cam tipi ana sigortadan ibaret, siyah renkli plastikten koruyucusunun içerisindedir.bilgilerinize
    2.motorsuzmotorcu arkadaşım ben ve artçım toplam 185 kg. gibi iddaalı bir ağırlıkla merter/ayazağa arasını ortalama 90-110 kmh aralığında katedebiliyoruz.kısacası dik yokuşlar harici performansta hiçir problem yaşamazsınız.
    3.sayın fahricin arkadaşım en sağlıklı bilgiyi ve ulaşım adreslerini www.polen-tr.com adresinden yetkili bayilikler linkinden alabilirsiniz.

sevgili arkadaşlarım en iyi motor size ait olan ve sevgiyle bindiğiniz motosikletinizdir,hoşçakalın
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03

Okuyun ama okudum demeyin lütfen

Bakın arkadaşlar sizlerle paylaşımda olmak yaşadıklarımızı anlatmak çok güzel ama lütfen başlığı iyice okumadan soru sormayın diğer forum üyelerinin zamanını çalmayın.

SL 150 ile zs 150 yi kıyaslamayın bile aman aman fark yok diyen arkadaşlar getirin yan yana koyalım motorları bariz iri rr danda sl dende heybetli bir makina hemde oldukça artıları kıyaslanmaz bile daha şikayet eden yok ben görmedim.

bugün plakamı taktım bastım marşa hemde iki kişi 100 km yol yaptım bi ara 90-100 e çıktım kısa sürelide olsa makina ben giderim diyor ama uçmuyor sonuçta 150 cc lik makina. Ankarada olan arkadaşlar bilir 2 gündür yağmurun dalgasındayız bi yağıyor bi duruyor bi coşuyor bi susuyor ama zs 150 gidiyor banamısın demiyor sabah erken kalkmak olmasa şimdi iner biner gezerim onunda işine gelir.

hepinize saygılar rüzgarınız eksik olmasın
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

Motosikleti
    jeansatar selamlar, uzun süredir senden bişeyler okuyamıyoduk =) birşey sorucam, kışın yağmurda falan kullandın mı? bana selenin altından elektronik aksama su girecekmiş hissi verdi de.. Bir de krom kısımlara herhangi bir koruyucu falan sürdün mü? Kromu yağmur, güneş, kar gibi faktörlere karşı nasıl koruruz? Neticede bir cruiser'ın en güzel ayrıntısı şimşek gibi kromlarıdır..

Alıntı emreben adlı üyeden alıntı
    Ankarada olan arkadaşlar bilir 2 gündür yağmurun dalgasındayız bi yağıyor bi duruyor bi coşuyor bi susuyor ama zs 150 gidiyor banamısın demiyor sabah erken kalkmak olmasa şimdi iner biner gezerim onunda işine gelir.
    hepinize saygılar rüzgarınız eksik olmasın
    Ben de bugün çok efkarlı ve had safhada moralsiz olmama rağmen şimdi motorun üstünden geldim, her gece gaza geliyorum gidip hayvanı uyandırıyorum, en az bi 25km yapmadan rahatlayamıyorum..

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum

Herkese tekrar merhaba....

Uzun süredir yazmadım sadece okumakla yetindim ancak motorumu kapıya bugün çekebildim ve yazıyorum...Stormlord çok çok yardımcı oldu sağolsun çok iyi bir arkadaşımız onunla birlikte getirdik motoru, plaka ruhsat olayı yılan hikayesi gibi uzamıştı o yüzden bayaa öndecen almış olmama rağmen henüz getirebildik eve...

Motorun arkasında yol almak ta ayrı bir keyifli. Pek bir titreşim yok.

*Kullanım Kılavuzu olmayan arkadaşlar ben kılavuza sahibim ve PDF formatında kitap olarak sizlere gonderecegim. Yakında Stormlord ile ortaklaşa Türkçe ye de
    çeviririz haberiniz olsun...

Herkese kazasız sürüşler dilerim..
    Caner.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler