ya evet, okudum ama açılar çok yetersiz.. şöyle genel bir görüş almak istiyorum. Oyuncak gibi durmaz diyorsunuz öyle mi?setr74 adlı üyeden alıntı
ya evet, okudum ama açılar çok yetersiz.. şöyle genel bir görüş almak istiyorum. Oyuncak gibi durmaz diyorsunuz öyle mi?setr74 adlı üyeden alıntı
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
novarix geç kaldın gözüm
önce forumun her sayfasını tek tek oku
ben öle yaptım
gittim bayide motoru inceledim
motoru olan arkadaşlara güven
yok güvenmicesen motoru al öyle gel
BOŞUNA YAZIYORUZ ŞEREFSİZİM
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
motor hafta sonu gelecek ama hafta sonu gelemedi gitti....
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Gelir oğuz kağan gelir sıkma canını gelince üstünden inmezsin hayırlı olsun!
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
teşekkürler!!! inşallah düşerek inmem... motor kocaman geldi bana bilmiyorum.. gelsin alışırım gibi geliyor bana.. neyse.. teşekkürler!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Arkadaşlar şimdi bir motor buldum sanırım eger olayı çözersem alabilirim ya baya bir yogunluk söz konusu umarım onu aşarım :( yanlız aklımda halen şu bir soru işareti bu motor ortalama 200 kg bir yükü çekebilirmi yani fazla sıkıştırmaz isen düz yolda gider ama tırmanışta olur yaa bayırlardaki ışıklarda durman kalkman gerek duydu beni üzüp mahcup edermi bu halen aklımda soru işaretidir ben biraz agar bir abiyim de bide arçıyı hesap ettimi bazen 200 kg bulabilir beni mahcup edermi ? kazasız belasız sürüşler..
Forumun her sayfasını tek tek okudum. Birileri oyuncak diyor, birileri 1.94'üm altımda süper diyor.. Bayiye gitmedim ama kadıköy iskele yakınlarında gördüm. SL150'den ÇOK ÇOKta heybetli değil. Şimdi diyorumki keşke üstüne binseydim..muhahha306 adlı üyeden alıntı
Ne bu şiddet bu celal anlamış değilim. Buradaki amaç paylaşım yapmak değil mi? Merakımı gidermeye çalışıyorum ve ben genel bi cevap almak istiyorum.. Biri evet yeterince büyük, biri ufacık derse olmuo bu iş!! Amacım demagoji yapmak değil. Sadece heyecanla karışık bi merak...
ben oturdum ama alamadım
bu şiddet bu celal bundan
önce otur
sona kararını ver
sonuçta zevk bu
adam uzun da olsa binmek istedikten sonra biner
kısa olsa da biner
demokrasilerde çare tükenemz
bence oldukça heybetli ve de güzel.
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Yeni alan arkadaşlarım hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşler dilerim,almayı düşünen arkadaşlar ben 176yım ve ayaklarımın ucu yere değiyor,kaldıkı HAKANACAN arkadaşımın bana geldiğinde uzun boylu biri olarak uzaktan görünümü kesinlikle sırıtmıyor ve motorla bütünleşiyordu, forumu yeterince okursanız ne ağırlıkla yada artçılarla kullanım bilgisi paylaşımıda var.1. sayfada topiği açan CRİMİNALin (o şimdi Avşa da turluyor motordaki fotoları ki hem enine hem boyuna yapılı bir arkadaşımız ;kıyaslayın Keeway boyut olarak çok daha ufak ,yanyana hergün gördüğüm için kesin söylüyorum.
bir tekrar Boy:2250 mm
Gen: 815 mm
Yük:1160 mm
önerilen max Yük:150 kg ki çok üzerine çıkanlar oldu, boyutu ,gücü ve herşeyden önemlisi fiatı bu ,topiği açarken fuar dışında görememiş ve kullanım bilgilerine hiç ulaşamamıştık şimdiyse LÜTFEN 62 sayfayı OKUYUN isterseniz özelden mesaj atıp daha detaylı bilgide edinebilirsiniz ,saygılar sağlıcakla.
boyutları Honda Shadow ile aynı. Dün bu konuda açıklayıcı bir mesaj yazmıştım ama server gümlediği için mesajım gitmemiş. SL150'den çok çok heybetli durmuyor çünkü hiçbir cruiser SL150den çok çok heybetli değil. Yani neticede savaş atı değil gezi motoru. Ama dediğim gibi boyutları Honda Shadow ile aynı (Honda Shadow pek çok insanın kullanmadan önce çekindiği boyutlarda bir motosiklet) hatta yüksekliği biraz daha fazla. Eğer İstanbul'da oturuyorsanız gelip benim motorumu deneyebilirsiniz, üzerinde birkaç resim çekip kendiniz de görürsünüz.
Ya gerçekten çok iyi olur. Üzerinde çeşitli açılardan 3-5 foto gerçekten ilaç gibi gelir.. Siz bana uygun olduğunuz zamanı söyleyin, haftasonu falan.. Bi şekilde gelirim fot. makinemle.. Şimdiden çok teşekkürler.ketchup adlı üyeden alıntı
Pazar günü beklerim, Levent tarafında oturuyorum. Hem bi turlarsınız, kalkışını falan görürsünüz.
arkadaşlar bu makinanın sigortalarının nerede olduğunu bilen varmı
nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin
yaw arkadaşlar bu motorun servisi satış yeri avrupa yakasında nerede var yaw, kafayı sıyırıcam ha. Alacam edecem, sipariş verecem falan diyyonuz, heves yapıyonuz bende ama ben bu aleti nerde görürüm nerde servise götürürüm söylemiyonuz. Bu arada Avcılarda oturuyorum bana en yakın bayii nerdedirkine. Zaten şunun şurasında 8 temmuza ne kaldı. Ehliyette geliyo inşallah. Kara prenside çektikmi altımıza ne bitiririz biz bu yazı bea.
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
fahricin şimdiden hayırlı olsun demek düşer bize servis konusunda en şanslı il aslında istanbul polen-tr.com a gir bayi listesini alabilirsin
fahricin kardeş polen-tr nin adresini vercektim ama bayi adreslerinde bi sorun var heralde... Şöyle söyleyeyim Zealsun bayileri Avrupa yakasında Zeytinburnu ( Karizma motor ), Bayrampaşa ( cemtek ticaret ), Levent ( mor gıda )... benim hatırladıklarım bunlar ama şu an ellerinde ZS 150 olduğunu sanmıyorum artık yeni partiyi beklersin ama oda malum zamlı olacak... Motoru ya şansa yolda göreceksin yada buradaki sahiplerinden birinin motoruna bakacaksın Ben küçükçekmecedeyim istersen gel bak... Herkese ii sürüşler...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
arkadaşlar uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize,zaman buldukça topike girip okuyor fakat yazamıyordum uzun zamandır..........zealsun 150-19 kullanıcılarının gün geçtikçe çoğaldığını görmek ve memnuniyetleri duymak çok güzel,bu cruiser tercihimizin oldukça problemsiz olması ne harika değilmi dostlar ?ben mart ayından beridir yağmur çamur soğuk daima tepesindeyim ve 3400 km.civarlarında yol katetmişim maşallah saat gibi tıkır tıkır makine vallahi!!!!!!!!!!!!!!!
1.sigorta kutusu sağ taraftaki siyah kapak altında(prince zs 150-19 yazılı kapak),akü artı(+)ucunun hemen çıkışına seri şekilde bağlı ve cam tipi ana sigortadan ibaret, siyah renkli plastikten koruyucusunun içerisindedir.bilgilerinize
2.motorsuzmotorcu arkadaşım ben ve artçım toplam 185 kg. gibi iddaalı bir ağırlıkla merter/ayazağa arasını ortalama 90-110 kmh aralığında katedebiliyoruz.kısacası dik yokuşlar harici performansta hiçir problem yaşamazsınız.
3.sayın fahricin arkadaşım en sağlıklı bilgiyi ve ulaşım adreslerini www.polen-tr.com adresinden yetkili bayilikler linkinden alabilirsiniz.
sevgili arkadaşlarım en iyi motor size ait olan ve sevgiyle bindiğiniz motosikletinizdir,hoşçakalın
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bakın arkadaşlar sizlerle paylaşımda olmak yaşadıklarımızı anlatmak çok güzel ama lütfen başlığı iyice okumadan soru sormayın diğer forum üyelerinin zamanını çalmayın.
SL 150 ile zs 150 yi kıyaslamayın bile aman aman fark yok diyen arkadaşlar getirin yan yana koyalım motorları bariz iri rr danda sl dende heybetli bir makina hemde oldukça artıları kıyaslanmaz bile daha şikayet eden yok ben görmedim.
bugün plakamı taktım bastım marşa hemde iki kişi 100 km yol yaptım bi ara 90-100 e çıktım kısa sürelide olsa makina ben giderim diyor ama uçmuyor sonuçta 150 cc lik makina. Ankarada olan arkadaşlar bilir 2 gündür yağmurun dalgasındayız bi yağıyor bi duruyor bi coşuyor bi susuyor ama zs 150 gidiyor banamısın demiyor sabah erken kalkmak olmasa şimdi iner biner gezerim onunda işine gelir.
hepinize saygılar rüzgarınız eksik olmasın
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
jeansatar selamlar, uzun süredir senden bişeyler okuyamıyoduk =) birşey sorucam, kışın yağmurda falan kullandın mı? bana selenin altından elektronik aksama su girecekmiş hissi verdi de.. Bir de krom kısımlara herhangi bir koruyucu falan sürdün mü? Kromu yağmur, güneş, kar gibi faktörlere karşı nasıl koruruz? Neticede bir cruiser'ın en güzel ayrıntısı şimşek gibi kromlarıdır..
Ben de bugün çok efkarlı ve had safhada moralsiz olmama rağmen şimdi motorun üstünden geldim, her gece gaza geliyorum gidip hayvanı uyandırıyorum, en az bi 25km yapmadan rahatlayamıyorum..emreben adlı üyeden alıntı
Uzun süredir yazmadım sadece okumakla yetindim ancak motorumu kapıya bugün çekebildim ve yazıyorum...Stormlord çok çok yardımcı oldu sağolsun çok iyi bir arkadaşımız onunla birlikte getirdik motoru, plaka ruhsat olayı yılan hikayesi gibi uzamıştı o yüzden bayaa öndecen almış olmama rağmen henüz getirebildik eve...
Motorun arkasında yol almak ta ayrı bir keyifli. Pek bir titreşim yok.
*Kullanım Kılavuzu olmayan arkadaşlar ben kılavuza sahibim ve PDF formatında kitap olarak sizlere gonderecegim. Yakında Stormlord ile ortaklaşa Türkçe ye de
çeviririz haberiniz olsun...
Herkese kazasız sürüşler dilerim..
Caner.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)