Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    kardeş setr74 le bir gün motorları değişerek birbirimizdeki sorunları anlamaya çalışmıştık o zaman buna benzer bir konu geçti aramızda benim motorum sadece boşta iken çalışıyor serhanın yani setr74 ün makinası her viteste debriyaja basınca çalışıyordu serhan kendinde ben bende bi sorun varmı diye düşünmüştük bunun bir sorun olduğunu sanmıyorum hatta bu biçimde olması daha mantıklı gelmişti motorun kendini atması ani stop etmesi gibi ortaya çıkabilecek sorunlar açısından bunu araştırıp öğrenmek lazım bilgi alan kişi en kısa zamanda diğer arkadşalarıda haberdar ederse sevinirim
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Ama benimki her viteste debriyaj ile marş basıyordu, ne oldu da değişti? ya o fiş yüzünden ya da kumanda ile çalıştırdığım için. Çünkü kumanda ile çalıştırırken viteste marş basıyor mu diye denemiştim, basmamıştı. Ama debriyajı sıkıp kumandadan marşa bastığımda marş vermişti falan.. bunun gibi şeyler denedim ve şimdi motorun huyu değişti. Acaba ne yaptım da değişti.. Ve nasıl eski haline getirebilirim? =) Eski hali daha çok hoşuma gidiyordu. Trafikte falan motor soğukken stop ettiğinde debriyaj ile hemencik marş verebilmeliyim bence.

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Kardeş benimde başıma geldi ilk başta ben nasıl yaptım hatırlamıyorum ama biraz kurcala önce uzaktan kumandayla çalıştır sonra stop et uzaktan kumandayla alarma bas yani sonra kontak anahtarıyla falan çalıştır ben öle yaptım bi sessiz alarma gecti bi ara sonra nasıl oldu bende anlamadım düzeldi evet ilk kullananlar için belki sakıncalı vitesde iken debriyaja basıp çalıştırmak ama ben öğrendim bi kaza yaşamadım hatta dediğin gibi + sı var yolla giderken stop edince yokuş inerken falan basıyorsun çalışıyor
    Arkadaşlar 3 hafta içinde ikinci km telinide yedi benim motor ben anlamadım dün yenisi takıldı gene ustaya sordum fren balatasımı yapıyor diye yok o yapmaz dedi çukura girince tel kasıyor falan dedi anlamadım valla km teli kopan varmı yada benimle aynı sorunu yaşayan
    Yeni alan Arkadaşlar bide şu gıcırtı sesi varya bilmem sizde oluyormu onu çözdüm yakında resimle anlatıcam yaglayınca işi çözdüm bide şu sehpa yayı gevşeyecek ilerde o yayı çıkarıp en baştan kesin ve tekrar yamultun çengel şeklinde sonra takın benimki sımsıkı oldu kasisde düşüyorduk valla 2 kişi o çok önemli virajda kesin yatar motor aklınızda bulunsun çok basit kasasız belasız sürüşler herkeze gel ehliyet gel yaz bitti yaaw
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    bu motorun uzaktan çalıştırmacası da var demek?? yeni öğrendim vallaha. keewayın sadece o özelliği kalmıştı üstün olan, o da gitti... hem 250 kağıt ucuz, hem daha ii.. ne güzel..

Alıntı OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı
    bu motorun uzaktan çalıştırmacası da var demek?? yeni öğrendim vallaha. keewayın sadece o özelliği kalmıştı üstün olan, o da gitti... hem 250 kağıt ucuz, hem daha ii.. ne güzel..
    yoo ketchup daki suzuki imiş... :( ben de tam sevinmiştim. sonradan suzukiyi gördüm. neyse. ben de anahtarla çalıştırırım
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Oğuz Kağan ketchup tada zs 150 var merak etme suzuki eski motoru yani Prince'in de uzaktan çalıştırması var. Anahtarda çalıştırma tuşuna iki kere basıyosun ve çalışıyor
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    arkadaşlar serviste zorluk cekenler oldumu zealsun adina
    nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin

teknik moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhabalar
    ne seviniyorum sizleri okudukça ......İnsanların ortak noktalarını bulup onları kaynaştırmak varsa sorunları daha kolay daha çok beyinle çözmek kısacası İNSANLARI BİRLEŞTİRİP BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE DOĞRULARI YAKALAMALARINI İZLEMEK ...... MUTLUYUM ABİ
    KARA MURAT

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    kenya teşekkürler!! sevindirdin beni..

beyler sl150 konusunda o-ring zincirlerden bahsediyorlar. sl150 lerde o-ring yokmuş.haftada bir bollaşıyormuş.haftada bir gerdiriyorlarmış... bizim motorlarda o-ring var mı?? zincir problemi var mı??
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    o ring değil bizim motorlar
    ama zincirin o ring olması çok farketmez
    alt sincırde 2 cm oynama payı olacak fazlaysa alın boşluğu
    ben 1 kere aldım 2800 u geçti
    yanlız bollaşma ustalıklada orantılı
    debriyajı kalkarken sert bırakırsan
    bide 2 kişiysen olur tabi
    bu racing deil onlarda zincir daha kalıteli ve yeni zincir tipi
    onun için hen zincir bakımınızı aksatmayn
    hemde ani ve sert kalkışlardan uzak durun
    bu arada istanbul uyumayın
    katılın artık gezilere
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16907
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

Motosikleti
    cz 125(1967)+ZS 200 GS
    slm arkadaşlar;ben ZEALSUN KASTAMONU BAYİSİYİM, MUTLU MOTOSİKLET
    ZS 150-19 ARAYAN ARKADAŞLAR elimde 3 adet var isteyen buradan alabilir isteyene kargo yapabilirim ,hiç açılmamış kapalı ambalajındada var montajı yapılmışıda var ilgilenenlere duyurulur !!! johannesfalcon@hotmail.com veya 05332496129-03668661032 tellerden bana ulaşabilirsiniz.(AKIN MUTLU)

Motosikleti
    simsiyah mt 03
    06 eza 95 Görünce korna çalmayı unutmayın

emre e si zemre nin z si aze nin a sı terstende aze oluyor bunlar kim derseniz emre ben aze nişanlım zemre de hayalim şu an proje aşamasında bitince anlatırım hepinize. Oğuz ruhsatına ilk ben dokundum haberin olsun arkadaşlar sorunsuzluk halamı devam ediyor sıkılıyor insan yawww yarın plakamı takıyorum setr74 sen plakayı kendinmi taktın zor bi işmi kardeşim
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

Motosikleti
    emreben hayırlı olsun! Özel plaka kaça mal oldu acaba?
    Bu arada ben dün 300km yol yaptım, hiç üzmedi beni. Rodajda olduğum için 6000 deviri geçemedim, 5. viteste 6000 devirde 70 km/s yapıyor. 70le en sağ şeridin de sağından gitmek biraz zor oldu tabi. Rodaj bitince gayet rahat 90 yapar eminim.
    Arkadaşlar 6000 deviri geçtiğim anda cızırtı yapıyor, sizde de oluyor mu yoksa bende normal olmayan birşey mi var? tabi rodajdan sonra azalacaktır eminim. Şöyle sorayım bu cızırtı sesi gelirken birşeyler yerinden oynayıp gevşemiyordur değil mi?
    Yarın öbür gün bir 300km daha yapıp bakıma götürücem, benzin göstergesini de yaptırırım hem. Herkese iyi sürüşler.

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı
    emreben hayırlı olsun! Özel plaka kaça mal oldu acaba?
    Bu arada ben dün 300km yol yaptım, hiç üzmedi beni. Rodajda olduğum için 6000 deviri geçemedim, 5. viteste 6000 devirde 70 km/s yapıyor. 70le en sağ şeridin de sağından gitmek biraz zor oldu tabi. Rodaj bitince gayet rahat 90 yapar eminim.
    Arkadaşlar 6000 deviri geçtiğim anda cızırtı yapıyor, sizde de oluyor mu yoksa bende normal olmayan birşey mi var? tabi rodajdan sonra azalacaktır eminim. Şöyle sorayım bu cızırtı sesi gelirken birşeyler yerinden oynayıp gevşemiyordur değil mi?
    Yarın öbür gün bir 300km daha yapıp bakıma götürücem, benzin göstergesini de yaptırırım hem. Herkese iyi sürüşler.
    Yolculuğun keyifli geçmiş sanırsam? 6000 deviri geçince bende de cızırtı yapıyor,büyük ihtimal yağ radyatörünün borularının etrafındaki yaylı spiral o cızırtıyı yapıyor.Ben 100km sürate çıktığımda ayaklıklar felaket derecede titriyordu,haliyle rodajdaki motora bu kadar da abanmak olmaz tabi ama insan tem'e çıkınca mecbur kalıyor
    cızırtıdan dolayı gevşeme olabilecek yer ayaklıklar oldu bende.Hemen ayaklıkların altında 2 şer tane cıvata göreceksin belli aralıklarla kontrol et
    ikincisi plastik kromajlı kapaklar;
    bazı kapaklara kauçuk conta takmayı unutmuşlar çok fazla ses yapıyor her vidayı kontrol et
    bu arada sağ şeridin sağında gitmek pek sağlıklı değil araçlar sizi sıkıştırma lüksünü kendilerinde buluyorlar
    kısa süreli olmak kaydıyla hızlanabilirsin tabiki sollamak zorunda kalırsan

-MUSTURAKİ- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DOSTLARIM DARÜLACEZE ZİYARETİMİZ VAR KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ AYRINTILAR ALTTAKİ LİNKTE

www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928

Motosikleti
    Teşekkür ederim StormlorD, bu arada bahsettiğin krom görünümlü plastik kapakların soldakinin kaplaması malesef soyulmaya başlamış. Gerçi alttan çıkan renk de kendi rengine benziyor ama canımı sıktı biraz. Neyse, sürekli sağ şeridin sağında gitmedim tabi ki =) uzun yıllardır motor kullanıyorum ve 800 900km gibi yolları da bir seferde kat ettiğim olmuştu.
    Titreşim olayını sanırım fazla dert etmeyeceğim (motora bir zararı yoksa eğer) neticede altımızdaki alet azami sürati 90kms olarak verilmiş bir gezi makinesi.

Şuandaki en büyük sorunum:
    KOLLARIMDAKİ GÜNEŞ YANIKLARI!
    üstelik parmaksız eldivenle yandım, çıkan şekli siz düşünün.

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    emreben abi iki civataya bakıyor hayırlı olsun plakan bende somun yoktu motomaxta takdırdım istersen birlikte gidelim hem çeşitli aparatlara bakarız eğer kendin takacaksan alt metal kesime değmemesine dikkat et daha sonra zırıltı yapabilir plakayı ortadah çok hafif eğebilirsin.

ketçhup 6000 devir sonrası hissettiğin hafif vibrasyon 400 bakımında sibop ayarların verildikten sonra kesilecek öncekilerin tecrübesi bu yönde 9000 devir sonrası çok az hissediliyor diyordu jeanstar krank balansörü güzel çalışıyor ama vibrasyonu lastik basınçları dahi etkiliyor sonuçta.
    alet 130 km sürrate çıkabiliyor ben rodajda arasıra bir kaç sny aralıkla 90 ı bulup devir kesiyorum çok zorlamadım biraz hissettiriyor kaldıki bende 400 bakımına girmedim eminim bakım sonrası yağ gibi olacak
    kolların için bephanten kullan abi siz güneş yağı kullanın biz dışarı çıkamıyoruz yağmur yağıyor =) geçmiş olsun

Motosikleti
    simsiyah mt 03
    ketchup kardeşim plaka özel değil sadece ben vekalet vermedim çıkarken çağırın dedim aradığım 4 plakadan 1 i buydu ve boştu listeden seçtim aldım ankarada sıradan alanların çoğu 06 bb xxx alıyor şu anda bildiğim kadarıyla
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili dostlar, bende bu makineden almayı düşünüyorum. Ilk motorum olucak kısmetse. Fakat kafama takılan birşey var. Boyum 1.91 ve 80 kiloyum.. Makine altımda oyuncak gibi kalırmı sizce? SL150'e bindim şaka gibi durdu..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    boşuna yazıyoruz valla
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    novarix hakan'ın boyu 1.94 istersen sadece resimlerine bak karar ver
    korkma altında epey heybetli durur Ankaradaysan hafta sonu buluşalım bir göz at istersen

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler