Tam resimleri yükliycektim aklıma takıldı ruhsatta herbişey yazıyor şimdi buraya yüklersem bir sorun olmasın sonra malum plakadan şase nosuna kadar herşey yazıyor sakata gelmiyelim.
Tam resimleri yükliycektim aklıma takıldı ruhsatta herbişey yazıyor şimdi buraya yüklersem bir sorun olmasın sonra malum plakadan şase nosuna kadar herşey yazıyor sakata gelmiyelim.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Hayırlı olsun öncelikleketchup adlı üyeden alıntı
Motorunun rolanti devri 1000'in biraz üstünde olmalı (1200-1300 arası) rolanti ayarını yanlış hatırlamıyorsam sağ taraftaki krom kaplı plastik kapağı 2 vidasını söküp kapağı çıkardıktan sonra karbüratör'ün orda tam karşında düz tornavida ile çevrilen bir vida göreceksin,sağ tarafa doğru çevirirsen devri yükselir,sola doğru çevirirsen devri düşer.
benzin göstergesinin fişleri çıkmış olabilir kabloları bir kontrol et istersen.Benzin göstergesi çok önemli,ha bir de sol tarafta benzin vanası var,baktın motor stop etti bir daha çalışmadı,ok işareti yukarıya bakacak şekilde vanayı çevir yaklaşık 2 litre daha benzin kullanabilirsin bu şekilde..
kazasız belasız sürüşler diliyorum
StormlorD çok teşekkür ederim! =)
heheh bu gün ortada buluştuk
bende benzin filitresi yoktu
onu taktık sohbet edip çay da içtik güzel oldu valla
yanlız ceple çektik birz dandik çıktı resimler
artıkın buluşacaz çokça
hakanacan ceash gökhan
motorun sesini sorun canlı canlı dinlediler
caech ve bende yan çantalar var fikir edinebilirsiniz
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
rica ederim ( : bu arada adim gökhanketchup adlı üyeden alıntı
hakanacan nickli arkadaşımızın egzost sesine hasta oldum,mükemmel bir sesi var garantisi bitince bende susturucuların bir kısmını iptal edeceğim
valla bi yedek aliim servise giderken orjınalını takıcam
kullanımda normalını
2 sene beklenmez yau
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
gugukk kardeş sorun olacağını zannetmiyorum ama istiyosan paint te yada herhangi bi photo edit programında o kısımları beyaza yada siyaha boyayabilirsin hakanacan abi fotoğraflar güzel inşallah ehliyetimizi alalım bizde katılırız...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
abi uygun fiyata motor alacaksanız honda scv100f beat marka motoru tavsiye ederim!! çok kalite alet bu aralarda kampanyası da var, vade farksız 8 taksit yapıolar!! motoru bugün aldım dalı günü gelecek inşalla!!
ketchup işlemlerin bittiyse senide kutluyorum ceza yeme sakın
beyler fotoğrafları görünce keşke bizde orda olsaydık diyor insan neyse nasip diyelim şimdilik birgün buluşuruz elbet
şimdi hatırlarsanız tahliye borusunu kısaltmıştım ortalama süratlerde giderken hortumdan çıkan asit üst bölgeye sıçramış hortumu acaba gereğinden kısamı kestim diye bir düşünce aldı boru yine yukarı doğru bombe yapmış sizce dahada kısaltmalımıyım yoksa uzun birşeymi takmalı asit damlaları o bölgede daha sonra paslanmaya neden olabilir. foto biraz kötü ama anlaşılıyor
[IMG][/IMG]
unutmadan enes128 kardeş scoter'ın şimdiden hayırlı olsun ama bana sorarsan bunu bir crusierla ilgili paylaşım sayfasında değilde kendine ait bir topic açarak bildirmen daha hoş olurdu hem daha çok kişi görür o şekilde
bilgi için teşekkür ediyorum çevremde ilgilenen arkadaşlarıma duyururum birde hocam yol yakınken dön gel sende zs 150-19 al insan bu motosikleti hergün biraz daha fazla sevmeye başlıyor
ses manyak olmuş sanki bir canavar kükrüyor güzel bir sohbet oldu motoru değerlendirdik aramızda ama motor 4*4 lük olduğu için bişeu bulamadık hem fikir olduğumuz nokta bu motor 400 cc olsa daha güzel olurdu diye yorum yaptık hepsi bir arada durunca daha bir güzel görünüyor meretlerhakanacan adlı üyeden alıntı
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
beyler ii güzel hoş da bu topic motor cu zealsun cu arkadaşların topic i mi?
yoksa çoluk çocuk topic i mi
kendi adıma konuşuyorum.
ne o öyle çocuk resimleri falan...
kenya kardeşim bi çocuk sende mi var?
madem öle herkes çocuk resmi koysun....
zaten motor u alamıcak gibiyim...
kredi çekemezsem alamam....
motor resmi görmek istiyorum....
çoluk çocuk resmi değil...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
seni ne ilgilendirir kardeşim ben Kenyayı tanımam ama ne var cocuğunun resmini koymuşsa niye bulaşıyorsun adama
burada insanların sadece motorcu kimliği yok bak sana anlatayım
Evde Babayım
Bir Takımın taraftarıyım
bir dernekte üyeyim
başka bir dernekte yöneticiyim
işyerinde /işci,şef,yada herhangi bir şeyim
doğal olarak burada sohbet ederken bazen insanlar bunu yansıtabilir bunda tepki verilecek ne var yani anlamış değilim
bende onu diorum
bana ne onun çocuğundan .....
sanane ise niye bulaşıyon adama amacın burda kargaşa yaratmakmı
kargaşa çıkarmak deel
anlayan anladı boşver ceash
bu arada evli değilim
baba değilim
bekarım
takım tutmuyorum
derneklere üye olmam
yönetici hiç olmam işim olmaz
ayrıca ameleyim desem de olacak.
...öğretmenim....
Arkadaşlar zealsun 150-19 chopperımı ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Tertemiz makina değerlendirmek isteyen arkadaşlar 0546 958 77 88 numaralı telefondan ulaşabilirler. 2000 YTL son fiyatıdır.
metinay kardeşim bi ik ide resim koysaydın ...
ayrica nerden sin??????
muhahha306 kardeş benim avatarımdaki çocuk resmi seni niye rahatsız etti anlamadım? Orada motor resmi olsaydı güzel mi olacaktı? Dikkatini çekerim oraya istediğin resmi koyabiliyorsun illa motor resmi koymak gerekmez. Motor resmi görmek istiyorsan bu forumda motor resimleri videoları bölümüde var oraya gir dilediğin kadar resim görürsün. Bu arada o benim yeğenim oğlum değil. Umarım bi daha böyle saçma çıkışlar yapmassın.
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Merhaba arkadaşlar,
Evimi taşıdığımdan uzun zamandır forumu ne okuyabiliyor ne de yazabiliyorum çümkü henüz telefon hattım yok. Sonunda iki hafta önce ben de motoruma kavuştum, gerçekten harika bir duygu. İlk üç gün biraz zorluk çektim ama şimdi oldukça rahat kullanabiliyorum. Bu motoru almakla çok iyi bir seçim yaptığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Yalnız kafama takılan ve sorun yaşadığım bir iki nokta var, bunları paylaşmak tecrübeli arkadaşlara bir iki soru sormak istiyorum :
Birincisi önceki hafta Bursa'da yağan yoğun bir yağmura yolda yakalandım ve sırılsıklam olduk tabii. Bundan sonra sinyaller ve alarmda sorun başladı. Daha önceki yazışmalarda bazı arkadaşlar bunun iki gün sonra düzeldiğini söylüyorlardı fakat benimki düzelmedi ve 3 defa sigorta yaktıktan sonra sinyal rölesini sökünce rölenin yanmış olduğunu gördüm. Şu anda sinyallerim ve direk bağlantılı olmasa da alarmım bozuk. Yenilerinin gelmesini belkiyorum, gelince ilk işim röleyi güzelce izole etmek olacak. Yeni alacaklara da aynı şeyi yapmalarını tavsiye ederim.
İkinci konu bakımlar ve yağ değişimi. Bende alışkanlıktır, bir şeyi aldığımda ilk önce kullanma klavuzunu okurum. Bunda da öyle yaptım ve klavuzun son derece detaylı olduğunu gördüm. Yağ değişimi konusu için kitapta 1000 km sonunda yapılması gerektiğini söylüyor. Ayrıca rodaj süresince (1000 km) 6500 dev/dak üzerine kesinlikle çıkılmaması gerektiği belirtiliyor. Motorum içine fabrika çıkışı 15W40 yağ konmuş. Yukarıda bahsettiğim problem için servise gidip bu konuyu sorduğumda bana aynı numara yağı koymak gerekir dedi ve ithalatçı firmanın konulmasını istediğini söylediği siyah kutulu 1 L'lik bir yağ gösterdi. Öncelikle kitapçıkta yağ numarası için belirli bir şey tavsiye edilmiyor. Sıcaklık tablosuna bakarak uygun yağ seçilebilir. Ben full sentetik ve bulabilirsen 10W40 (-20 C, 40 C arası) bulamazsam belki 0W40 (-30 C, 40 C) koymayı düşünüyorum. Bu arada ithalatçının tavsiye ettiği yağın kutusunda diesel ibaresi var ve kutu rengi genel olarak bütün diesel motor yağlarında olduğu gibi siyah. Yani bu yağ büyük olasılıkla diesel motor yağı ve ben bunu kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum. Servis bana bunu kullanmazsam ithalatçının garanti konusunda problem çıkarabileceğini söyledi. Böyle birşey yapabileceklerine ihtimal vermiyorum ve Polen'i arayıp konuşmayı düşünüyorum. Sizler hangi marka ve numaralı yağ kullanıyorsunuz ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aklıma gelen bir iki şeyi ilave edeyim dedim :
Ben İzmir Karşıyaka'lı olduğum için plakanın sonunu 35 istedim. Plakayı alma günü geldiğinde aracı olan adam bana 35 plakaya daha birkaç gün beklemek gerekebileceğini söyledi ve "15 olsa olur mu" dedi ben de sabrım kalmadığından "olur" dedim. Sonra plakayı almaya gittiğimde bir baktım plaka 16 BUR 15 diye gelmiş. Bilseydim 16 BUR 16 alırdım, satarken satması da kolay olurdu.
Motorun kullanma klavuzunda alarmdan kesinlikle bahsedilmiyor. Galiba bu alarmı Polen ilave ettirmiş. Yani potansiyel bir problem kaynağı olabilir, bir kez daha sorun çıkarırsa iptal ettireceğim.
Son olarak benim motorun ön tarafından ve sanırım çatalın olduğu mafsal civarından, çukurlardan veya tümseklerden geçerken bir gıcırtı geliyor. Aynı sorunu yaşanlar var mı aramızda ?
anlamış olduğundan hala emin değilim benim söylediklerim sadece örnektimuhahha306 adlı üyeden alıntı
asıl söylemek istediğim buradaki insanların sadece motorcu kimliği yok bunuda ara sıra burada yansıtmaları normal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)