Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Haziran 2006, 23:46
Hayırlı uğurlu olsun husogge kutluyorum şanslısında rodajla uğraşmayacaksın
kademeli sertlik ayarı benimkinde 4 te en gevşek pozisyonunda gevşek olması herzaman için iyi bunun nedenini tecrübeliler konuşur izzah ederse şahsen sevinirim öne fazla yüklenir kitlerseniz kolay bir kazaya davetiye çıkartırsınız
Reklamlar
-
22 Haziran 2006, 23:58
debriyaj yanında bi ayar somunu var eğer çok yukarda kavrıyorsa biraz gevşetin aşşağıda kavrar viteslerde rahat edersiniz
bir tur attırp deneyın farkı görürsünüz plastiğin altında
eger sondaysa ustaya bakımda söyleyin motorun üzerinde o kablonun gittiği yerde ayar yeri var oradan ayarlasın
ön fren olayında da freni tamamen elle değil sadece işaret parmağınızla sıkarsanız zor kıtlenir
genelde motorcular tek parmakla sıkar ön freni dalgınlığa bire bir
ama kendinizi alıştırırsanız (ben sürekli kullanıyorum ön freni) ve dikkat ederseniz tek parmakla
kitleme kaydırma ihtimaliniz azdır
hemde yazı yazan kalem tutan parmağınız güçlenir
deneyin çok memnun kalırsınız
ben debriyajı bile tek parmakla kullanıyorum
çok fark ediyor denemeniz şiddetle tavsiye olunur(freni)
sıkılırsanız parmak deiştirin
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
23 Haziran 2006, 02:16
ceash sen cevrim içisin kac km de oldun bize yazarmisin
-
23 Haziran 2006, 02:21
1500 civarı ayrıca hiç bir yerini kontrol etmedım 600 km de bakıma götürmüştüm motoru ayda bir zor temizliyorum halen en ufak bir şikayet yok (km saati haricinde onuda bayi getir bakalım dedi zaman yok km saati fazla gösteriyor)
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
23 Haziran 2006, 02:34
sagol dostum umarım problemsiz nice 1500 ler yaparsın
-
23 Haziran 2006, 14:58
Merhaba arkadaşlar.Ben Bülent.Sitenizi henüz keşfettim.Zealsunun mondial ve motomax yetkili servisiyim.Tuzlada hizmet veriyorum.iş yoğunluğuma rağmen sitenizi elimden geldiğince yakından takip edeceğim.elimde bir adet zs150-19 bulunmakta.Sadece site üyeleri için Plaka dahil 2500 ytl. Sıfır.Yanında kask hediyemiz.Ve alışverişiniz sonucunda ehliyeti olmayan arkadaşlar anlaşmalı olduğumuz bir sürücü kursunda %30 indirimle ehliyet alabilir.Bana ulaşmak için:02164472903 0 5337462136.Bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
-
23 Haziran 2006, 18:20
Zamlı fiyattan yakınan arkadaşlarımız için mükemmel bir fırsat!
-
23 Haziran 2006, 19:17
slm arkadaşlar;ben ZEALSUN KASTAMONU BAYİSİYİM, MUTLU MOTOSİKLET
ZS 150-19 ARAYAN ARKADAŞLAR elimde 5 adet var isteyen buradan alabilir isteyene kargo yapabilirim ,hiç açılmamış kapalı ambalajındada var montajı yapılmışıda var ilgilenenlere duyurulur !!! johannesfalcon@hotmail.com veya 05332496129-03668661032 tellerden bana ulaşabilirsiniz.(AKIN MUTLU)
-
23 Haziran 2006, 22:36
Oh oh fırsatlara bakın almayı düşünenler bence fazla düşünmesin yarın bence hiçbiri kalmaz
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
23 Haziran 2006, 23:29
plakamı bu gün aldım korkmadan gezebileceğim
benim devir saati rölantide biraz titreşim yapıyor civata sonuna kadar sıkılı olmasına rağmen yapıyor alttaki metal ince uzun parçayı değiştirtsem veya alttan bir conta taksam işe yararmı
-
23 Haziran 2006, 23:47
@setr74 benim saatlerde titriyor zaten alette bir tek orası titriyor gerçi o kadar sorun değil ama çözümü varsa neden olmasın.
-
23 Haziran 2006, 23:55
setr74 kardeşim plakan hayırlı olsun artık benden az km yapman sorun değil beni geçer gidersin evet bendede sadece devir saati titriyor ama pek el sürmeyi düşünmüyorum çokta önemli değil gibime geliyor
-
24 Haziran 2006, 00:26
setr74 adlı üyeden alıntı
plakamı bu gün aldım korkmadan gezebileceğim
benim devir saati rölantide biraz titreşim yapıyor civata sonuna kadar sıkılı olmasına rağmen yapıyor alttaki metal ince uzun parçayı değiştirtsem veya alttan bir conta taksam işe yararmı
Plakan hayırlı olsun öncelikle
devir saatinin bağlı olduğu metal parçanın bağlandığı yerdeki vidaya kalın kauçuk conta takarsan sorununun çözüleceğini düşünüyorum
devir göstergesinin arkasındaki yere de koyarsan kesin kesilir.Ha bu arada rolanti devrin biraz dü$ük ayarlanmış olabilir 1000 devirin altında çalışıyorsa gösterge titremesi normaldir,1200 devir civarı yaptım bende titreme yok.
-
24 Haziran 2006, 00:36
stromlord,emre teşekkürler doya doya gezerim artık
emre mesele şu aslında ilk kilometrelerimde hatırlarsan büyük ihtimalle o sarsıntıdan devir saatim arızalandı ruhi usta halletti tekrar sorun çıkarırsa değiştiririz dedi ve bu gün yine ara ara devir saatim durmaya başladı o kadar önemli değil saat değişir ama sebep o ufak titreşimse yine bozulur solda akü göstergesinde problem yok ama sağ kolda devir saati titriyor nedense. Stromlord tavsiye için ayrıca teşekkürler
-
24 Haziran 2006, 03:20
Arkadaşlar bende plakamı çıkardım benim başım kel mi beni de tebrik edin Şakayı bırakıp asıl söyleyeceğimi diyim. Benim ruhsatta muayene geçerlilik süresi 1 yıl yazıyor ve benim 3 yıl yazan ruhsat örneklerine ihtiyacım var. Eğer ruhsatınızda muayene geçerlilik süresi 3 yılsa bi zahmet buraya fotoğrafını koyabilirmisiniz? veya sedatyildiz56@yahoo.com adresinede atabilirsiniz. Prensle nice kmlere inşallah
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
24 Haziran 2006, 14:17
Kenya,benimkine baktım 1 yıl
-
24 Haziran 2006, 19:25
kenya hayırlı uğurlu olsun benimkide bir yıl ama komik olan istibdat haddim 4 kişi abi adamlar öle yazmış yok böyle bişi 4 kişiyi motosikletin üzerinde düşünemiyorum bile
-
24 Haziran 2006, 20:02
setr74 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun husogge kutluyorum şanslısında rodajla uğraşmayacaksın
kademeli sertlik ayarı benimkinde 4 te en gevşek pozisyonunda gevşek olması herzaman için iyi bunun nedenini tecrübeliler konuşur izzah ederse şahsen sevinirim
öne fazla yüklenir kitlerseniz kolay bir kazaya davetiye çıkartırsınız
Kardeş cok sagol
-
24 Haziran 2006, 21:46
@kenya bende yeni çıkarttım biliyorsun bendeki 3 yıl olarak çıktı birazdan çekip koyarım resimleri.
-
24 Haziran 2006, 22:19
Arkadaşlar benim de plakam dün çıktı ve motoru bugün Mor Motor'dan aldım! İlk gören kişi siteden bir abi oldu. Adam motora bayıldı ve "hayırlı olsun, kaç paraya aldın?" dedi. "tahmin et" dedim. "15000ytl'den aşağı değildir bu" dedi =))) 2500 dediğimdeki yüz ifadesini görmeliydiniz.
Motorun hoşuma gitmeyen tek bir noktası var, sinyal sesi! =) Kamyonların geri giderken çıkardığı sesi çıkartıyor =) ben daha çok bing bing bing gibi bir ses bekliyordum.
Bir de arka freni sıkılaştırıp rölantiyi yükseltmem gerekiyor, elimi gazdan çekince hemencik stop ediyor =( motoru nereden açıp da rölantiyi yükselteceğimi bile bilmiyorum henüz. Bu arada alarm da inanılmaz güzel bir özellik! daha motoru bıraktığım anda sitenin veletleri başına toplandı, alarm çalmaya başladı çamdan çıktım fırça attım keratalara.
Bir gören dönüp birdaha bakıyor, umarım kromlarının ve diğer parçalarının parlaklığı zamanla kaybolup eski bir görünüme bürünmez.
Ha bir de benzin göstergem çalışmıyor, Mor Motor'dan Burak Bey "400km bakımında yaparız onu" dedi, umarım yolda kalmam.
Bir de son bir açıklama yapayım, motoru asla kumandadan çalıştırmayın!!! Eğer viteste bıraktıysanız veya birisi oynayıp da vitese aldıysa çalıştırınca devrilebilir! Zaten kumandayla ilgili hiçbirşey garantiye girmiyormuş. Aman dikkat.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler