Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    Hayırlı uğurlu olsun husogge kutluyorum şanslısında rodajla uğraşmayacaksın

kademeli sertlik ayarı benimkinde 4 te en gevşek pozisyonunda gevşek olması herzaman için iyi bunun nedenini tecrübeliler konuşur izzah ederse şahsen sevinirim öne fazla yüklenir kitlerseniz kolay bir kazaya davetiye çıkartırsınız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    debriyaj yanında bi ayar somunu var eğer çok yukarda kavrıyorsa biraz gevşetin aşşağıda kavrar viteslerde rahat edersiniz
    bir tur attırp deneyın farkı görürsünüz plastiğin altında

eger sondaysa ustaya bakımda söyleyin motorun üzerinde o kablonun gittiği yerde ayar yeri var oradan ayarlasın

ön fren olayında da freni tamamen elle değil sadece işaret parmağınızla sıkarsanız zor kıtlenir
    genelde motorcular tek parmakla sıkar ön freni dalgınlığa bire bir
    ama kendinizi alıştırırsanız (ben sürekli kullanıyorum ön freni) ve dikkat ederseniz tek parmakla
    kitleme kaydırma ihtimaliniz azdır
    hemde yazı yazan kalem tutan parmağınız güçlenir
    deneyin çok memnun kalırsınız
    ben debriyajı bile tek parmakla kullanıyorum
    çok fark ediyor denemeniz şiddetle tavsiye olunur(freni)
    sıkılırsanız parmak deiştirin
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    ceash sen cevrim içisin kac km de oldun bize yazarmisin

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    1500 civarı ayrıca hiç bir yerini kontrol etmedım 600 km de bakıma götürmüştüm motoru ayda bir zor temizliyorum halen en ufak bir şikayet yok (km saati haricinde onuda bayi getir bakalım dedi zaman yok km saati fazla gösteriyor)
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    sagol dostum umarım problemsiz nice 1500 ler yaparsın

Motosikleti
    zealsun
    Merhaba arkadaşlar.Ben Bülent.Sitenizi henüz keşfettim.Zealsunun mondial ve motomax yetkili servisiyim.Tuzlada hizmet veriyorum.iş yoğunluğuma rağmen sitenizi elimden geldiğince yakından takip edeceğim.elimde bir adet zs150-19 bulunmakta.Sadece site üyeleri için Plaka dahil 2500 ytl. Sıfır.Yanında kask hediyemiz.Ve alışverişiniz sonucunda ehliyeti olmayan arkadaşlar anlaşmalı olduğumuz bir sürücü kursunda %30 indirimle ehliyet alabilir.Bana ulaşmak için:02164472903 0 5337462136.Bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Zamlı fiyattan yakınan arkadaşlarımız için mükemmel bir fırsat!

Motosikleti
    cz 125(1967)+ZS 200 GS
    slm arkadaşlar;ben ZEALSUN KASTAMONU BAYİSİYİM, MUTLU MOTOSİKLET
    ZS 150-19 ARAYAN ARKADAŞLAR elimde 5 adet var isteyen buradan alabilir isteyene kargo yapabilirim ,hiç açılmamış kapalı ambalajındada var montajı yapılmışıda var ilgilenenlere duyurulur !!! johannesfalcon@hotmail.com veya 05332496129-03668661032 tellerden bana ulaşabilirsiniz.(AKIN MUTLU)

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Oh oh fırsatlara bakın almayı düşünenler bence fazla düşünmesin yarın bence hiçbiri kalmaz
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Motosikleti
    zs 150-19
    plakamı bu gün aldım korkmadan gezebileceğim

benim devir saati rölantide biraz titreşim yapıyor civata sonuna kadar sıkılı olmasına rağmen yapıyor alttaki metal ince uzun parçayı değiştirtsem veya alttan bir conta taksam işe yararmı

Motosikleti
    @setr74 benim saatlerde titriyor zaten alette bir tek orası titriyor gerçi o kadar sorun değil ama çözümü varsa neden olmasın.

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    setr74 kardeşim plakan hayırlı olsun artık benden az km yapman sorun değil beni geçer gidersin evet bendede sadece devir saati titriyor ama pek el sürmeyi düşünmüyorum çokta önemli değil gibime geliyor
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    Alıntı setr74 adlı üyeden alıntı
    plakamı bu gün aldım korkmadan gezebileceğim

benim devir saati rölantide biraz titreşim yapıyor civata sonuna kadar sıkılı olmasına rağmen yapıyor alttaki metal ince uzun parçayı değiştirtsem veya alttan bir conta taksam işe yararmı
    Plakan hayırlı olsun öncelikle
    devir saatinin bağlı olduğu metal parçanın bağlandığı yerdeki vidaya kalın kauçuk conta takarsan sorununun çözüleceğini düşünüyorum
    devir göstergesinin arkasındaki yere de koyarsan kesin kesilir.Ha bu arada rolanti devrin biraz dü$ük ayarlanmış olabilir 1000 devirin altında çalışıyorsa gösterge titremesi normaldir,1200 devir civarı yaptım bende titreme yok.

Motosikleti
    zs 150-19
    stromlord,emre teşekkürler doya doya gezerim artık
    emre mesele şu aslında ilk kilometrelerimde hatırlarsan büyük ihtimalle o sarsıntıdan devir saatim arızalandı ruhi usta halletti tekrar sorun çıkarırsa değiştiririz dedi ve bu gün yine ara ara devir saatim durmaya başladı o kadar önemli değil saat değişir ama sebep o ufak titreşimse yine bozulur solda akü göstergesinde problem yok ama sağ kolda devir saati titriyor nedense. Stromlord tavsiye için ayrıca teşekkürler

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Arkadaşlar bende plakamı çıkardım benim başım kel mi beni de tebrik edin Şakayı bırakıp asıl söyleyeceğimi diyim. Benim ruhsatta muayene geçerlilik süresi 1 yıl yazıyor ve benim 3 yıl yazan ruhsat örneklerine ihtiyacım var. Eğer ruhsatınızda muayene geçerlilik süresi 3 yılsa bi zahmet buraya fotoğrafını koyabilirmisiniz? veya sedatyildiz56@yahoo.com adresinede atabilirsiniz. Prensle nice kmlere inşallah
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

TURK01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kenya,benimkine baktım 1 yıl

Motosikleti
    zs 150-19
    kenya hayırlı uğurlu olsun benimkide bir yıl ama komik olan istibdat haddim 4 kişi abi adamlar öle yazmış yok böyle bişi 4 kişiyi motosikletin üzerinde düşünemiyorum bile

Alıntı setr74 adlı üyeden alıntı
    Hayırlı uğurlu olsun husogge kutluyorum şanslısında rodajla uğraşmayacaksın

kademeli sertlik ayarı benimkinde 4 te en gevşek pozisyonunda gevşek olması herzaman için iyi bunun nedenini tecrübeliler konuşur izzah ederse şahsen sevinirim öne fazla yüklenir kitlerseniz kolay bir kazaya davetiye çıkartırsınız
    Kardeş cok sagol

Motosikleti
    @kenya bende yeni çıkarttım biliyorsun bendeki 3 yıl olarak çıktı birazdan çekip koyarım resimleri.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Arkadaşlar benim de plakam dün çıktı ve motoru bugün Mor Motor'dan aldım! İlk gören kişi siteden bir abi oldu. Adam motora bayıldı ve "hayırlı olsun, kaç paraya aldın?" dedi. "tahmin et" dedim. "15000ytl'den aşağı değildir bu" dedi =))) 2500 dediğimdeki yüz ifadesini görmeliydiniz.
    Motorun hoşuma gitmeyen tek bir noktası var, sinyal sesi! =) Kamyonların geri giderken çıkardığı sesi çıkartıyor =) ben daha çok bing bing bing gibi bir ses bekliyordum.
    Bir de arka freni sıkılaştırıp rölantiyi yükseltmem gerekiyor, elimi gazdan çekince hemencik stop ediyor =( motoru nereden açıp da rölantiyi yükselteceğimi bile bilmiyorum henüz. Bu arada alarm da inanılmaz güzel bir özellik! daha motoru bıraktığım anda sitenin veletleri başına toplandı, alarm çalmaya başladı çamdan çıktım fırça attım keratalara.
    Bir gören dönüp birdaha bakıyor, umarım kromlarının ve diğer parçalarının parlaklığı zamanla kaybolup eski bir görünüme bürünmez.
    Ha bir de benzin göstergem çalışmıyor, Mor Motor'dan Burak Bey "400km bakımında yaparız onu" dedi, umarım yolda kalmam.
    Bir de son bir açıklama yapayım, motoru asla kumandadan çalıştırmayın!!! Eğer viteste bıraktıysanız veya birisi oynayıp da vitese aldıysa çalıştırınca devrilebilir! Zaten kumandayla ilgili hiçbirşey garantiye girmiyormuş. Aman dikkat.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler