Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Haziran 2006, 21:42
Reklamlar
-
18 Haziran 2006, 21:51
Gugukk kardeş ben Lazer Vertigo aldım. Full Face kask 100 Euro fiyatı var. Parlak siyah renkte belki kullandığımız modelle pek alakası yok ama benim kafamdan daha değerli değil görüntü linkte vereyim http://www.lazerhelmets.com/site/mot...4&cat=2&item=2
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
18 Haziran 2006, 22:10
tekrar merabalar arkadaşlar
hepinize kazasız belasız sürüşler
motor aksesuarlarını bulabileceğimiz link varsa yollar mısınız ?
şimdiden teşekkürler
motorumu alınca resimleri yolluycam
sevgilerle...
-
18 Haziran 2006, 22:21
@hakanacan görüntüler süpermiş afiyet olsun valla ehliyeti alayım ilk işim bende böyle bir organizasyona katılmak olucak. Bu arada motorun büyüklüğü açısından almak isteyenlere en alttaki resme dikkatlerini çekerim 3 adet chopper var orda yanyana en büyüğü bizimkisi
@kenya link için çok saol bende o tip birşey düşünüyorum ama bizim motorda komik durur diye düşünüyordum ama herkes kapalı kask kullanıyor galiba demekki kapalı kask almak lazım.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
18 Haziran 2006, 22:26
hakanacan kardeşim
motorunu satıyor muşsun
sebebini sana burdan sorabilir miyim
ben sıfırını almayı düşünüyorum
içime kurt düşürdün
oysaki motorla ilgili oldukça güzel şeyler yazmıştın
51 sayfayı komple gezdim kötüleyen olmadı
motorun eksilerini varsa sorununu özelden yazar mısın...
-
18 Haziran 2006, 22:36
motorumu deil arkadaşın motorunu
okursan görürsun benim motorum 1000 diil 2700 km de
maaşalah bi sorunum olmadı
ve sorunum olsa topiğe yazarım zaten
ama bu motorda sorunsuz ve bu fiyata kaçmaz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16213
2.resimde de benim motor soldaki
resimler dandik cep teli ile çektim o dan farkı yok
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
19 Haziran 2006, 00:03
arkadaslar online olan herkesin tavsiye ve onerilerine ihtiyacım var
2.el zs150-19 var 1700 kmde.
1)motor ilk calıstığında 1-1,5 dk gaz vermezsen stop ediyo bu neden olur onemlimidir?
2)motorda biraz titreme var normalmi sordum vibrasyon nasıl diye 90 dan sonra var dedi.ama normal seyirde bile hissettebilecek bir titreme var
3) motorun hic bir bakımı yapılmamış
4) motorun fiyatı 2000 ytl
bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslar tavsiye edermisiniz bu bilgiler doğrultusunda.
-
19 Haziran 2006, 00:13
1 rolanti ayarı yapılmamıştır
2 titreme lastik basıncından olabilir bakmak lazım
3 bakım yapılmadıtysa alınmaz ilk yag en geç 700 km de deişmesi lazım eğer çapak varsa içinde motora çok zarar vermiştir
4 fiyatı kötü alım satım dahil deilse
dahil olsa bile bakım olayı çok önemli çünkü 700 km de bakım yaptırıp garanti açtırman lazım yoksa garanti dışı kalıyor
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
19 Haziran 2006, 00:31
hakancan cok sagol
motorun bakımını yaptırırsa kabul edecegimi soylucem
2000 ytl içinde devir işlemleri ve 2 tanede kask var
-
19 Haziran 2006, 01:29
gugukk kardeş zaten söyledim bizim modelle pek alakası yok ama güvenlik açısından kapalı kaskların daha iyi olduğunu söylüyorlar. Ben DD'nin teorilerini okudumda orda diğer kaskları kasktan bile saymıyo Şaka bi yana güvenlik için kapalı kaskı tercih edelim varsın birazda komik dursun önemli olan kafamızın sağlığı Bide bnim aldığım kask simsiyah biraz parlak ama matlarıda var pekte komik duracağını zannetmiyorum
-
19 Haziran 2006, 02:28
arkadaşlar benim motor 250 km oldu nasil acilir bilmiyorum ama baslangictan beri 5000 6000 devirda kullaniyorum sizce fazlami yukleniyorum motora bide hic tek başima binmedim iki kişi ikimiz 130kilo civarında cevaplarınız en azindan bundan sonra yanliş bişi yapmamam icin onemli şimdiden teşekurler bu arada 5 viteste 5000 6000 yaklaşik 60 70 arasi
-
19 Haziran 2006, 02:34
Valla bende yeni öğreniyorum o yüzden 3. vitesten yukarı daha çıkmadım ondada 40ı geçmedim devir zaten hak getire alıp başını gidiyor arada herhalde en kötü rodajı ben yapıyorum gerçi 60 ı geçmeyin deniyor ee bende 40 ı geçmiyorum işte
-
19 Haziran 2006, 14:46
muhahha306 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar
servis konusunda otm nin kendi bünyesinde servisi varmış.
size sorum şu elimde bu makine olmadığı için bilemiyorum.
ama gene de Allah yedek parçaya düşürtmesin
yedek parça konusunda sıkıntı çeken varmı.
umarım yoktur.
aydının nazilli ilçesi,nde oturuyorum aynı zamanda
sizin o tarafı bilmiyorum ama Ankarada yedek parça konusunda bildiğim kadarıyla sorun yok benim marş rölem sorunlu çıktı birde benzin filtrem çatlaktı hemen değişti parça varsa ankarada hemen değişiyorlar yoksa isteğini yapıyorlar maximum 2 gün içinde geliyorumuş tabi merkezde bir sorun olur parça olmazsa gecikebilir o ayrı mesele yinede her halukarda parça sıkıntısı çekilmiyor foruma katılan diğer arkadaşlarda aydınlatır herhalde.
Hakan hocam fotoğraflar harbiden harika insan keşke bizde olsaydık diyor
Ozy sen epey uzun boylusun galiba benim topuklar yere değmekte zorlanıyor boy 1,78 olmasına rağmen
rodajla ilgili forumları ben takip ettim uyguluyorum motosiklet gayet iyi durumda herkese tavsiye ederim forumlarda çok faydalı bilgiler var rodajla ilgili arama yapın
-
19 Haziran 2006, 15:00
zealsun hastası
Selam arkadaşlar herkese hayırlı günler dileyerek söze başlamak istiyorum ben motor arayışı olan eski motorculardan biriyim zamanın jawacılarından neyse ben motor almayı düşünüyorum. bu yüzden kanuni 150 falan düşünüyordum velhasıl bir gün ararken zealsunu tanıdım nedir ne değildir bu sayfayı buldum ve baştan sona tüm sayfaları sıkılmadan okudum gördümkii gerçekten parasının hakkını veriyor. bide şu konu var. ben istanbuldayım bu motoru alacak peşinim yok kredi kartı olabilir yada kredi kartı taksiidi geçeçek bi temiz ikinci elci arıyorum ama tabi bariz fark olmassa 0 düşünüyorum taksiti çok fark ve fiyat az bana önerilerinizi rica ediyorum. artık bu görüntülerinizi gördükten sonra bende bir motor istiyoruz rüzgarın bensiz esmesine dayanamıyorum :( bide bişey sorucam şimdi ben ağır bir vatandaşım bide birini alsam arkama 200 kg falan motor bu ağırlık ile kaç km yapar maximum ? aranıza katılmaktan mutluyum umarım motorum olmasada bana yardımcı olursunuz teşekkurler..
-
19 Haziran 2006, 18:26
ben de kararımı verdim alacam fakat banada taksitle satış yapabilecek bayii veya 2.el satan bi arkadaş lazım.
Bi de bu motoru konya da kullanan kimse yok mu
-
19 Haziran 2006, 19:21
Merhabalar;
Adım Erdem, İstanbul Levent'te oturuyorum. Motosiklet hikayem yılan hikayesine döndü, kısaca anlatayım:
Yaklaşık beş yıldır vitessiz motosiklet kullanıyorum, Bw's100 ile başladım, ardından Gilera Runner 180sp kullandım, son üç yıldır da Suzuki Burgman AN400 kullanıyorum.
Burgman'ı bayılarak kullandıysam da, bir arabam olduğu için Burgman cazip gelmemeye başlamıştı çünkü trafikte araba kadar yer tutuyordu ve alçak olduğu için kaldırıma bırakamıyordum. Son olarak da bir çalınma girişiminde motoruma çok hasar verdiler ve masraf edeceğime satmaya karar verdim. Burgman'ın yerine küçük, şekli şemali yerinde bir scooter alıp trafikte Burgman'da yakalayamadığım kolaylıkları elde etmeyi planlıyordum. Planım Kanuni Deer152 alıp, onu paintbrush ile tamamen bana özel bir şekilde boyayıp etrafta arı gibi gezmekti. (Araltı'ya motosikletini denettiği ve bilgisini paylaştığı için çok teşekkürler) Fakat ne olduysa Kanuni Deer için egzoz modifiyesiyle ilgili sitede arama yaparken bu başlığa rastladığımda oldu...
Zealsun Zs 150-19'a vuruldum. Üç gündür yazdıklarınızı okuyorum. Kıvraklığı Burgman'dan daha düşük, kalkışı ve ivmesi hem Deer'dan hem Burgman'dan daha düşük (neticede Burgman 400cc ve V kayışlı) ama Prince'in şekli şahane! Üstelik anladığım kadarıyla dayanıklılığı da on numara! En önemli özelliği de fiyatı tabi. Deer'ın bile yarı fiyatına.
30-Haziran zamı gelmeden önce bu motosikleti almak istiyorum
---NOT---
mesajı yazarken Seyrantepe'de Mor Motor'dan Burak Bey'le konuştum telefonda. Çok yardımcı oldu, sanırım haftasonuna kadar motoru alıyorum!
Şimdi sorularıma geçeyim.. Numaralı olarak cevaplayabilirseniz çok makbule geçer:
1) Bir arkadaşımız dik bir yokuşta kaldığını söylemişti; rodaj tamamlandıktan sonra motor üzerinde iki kişi (toplam 140 kilo) dik bir yokuşu çıkabilir miyiz? Ya da dur-kalk yapabilir miyiz?
2) Sizce bu motorun 250cc olanının gelmesini bekleyip 4900ytl vermeye değer mi? (lütfen bu soruyu cevaplarken motorunuza olan aşkınızı bir süre unutun ve önyargısız cevaplayın )
3) 2000 yılından beri her boyutta scooter kullandım fakat vitesli motor deneyimim yok ama arabam düz vites. Sizce bayiden çıkıp eve gelene kadar (sitemize giriş-çıkış dik bir yokuş) çok zorlanır mıyım ya da eve kadar gelebilir miyim? =)
4) Motorda hararet göstergesinden hiç bahsedilmemiş, acaba mevcut mu?
5) O kadar çok mesaj okudum ki kafam karıştı, son olarak İstanbul Avrupa Yakası'ındaki arkadaşlar Mor Motor'dan alacağım bir motoru hangi servise götürmemi tavsiye ederler?
6) Motosikletin aksesuarları arasında nazar boncuğu var mı? yoksa nereden temin edebilirim? Motor çok şık, hele ki ufak tefek görüntü modifiyelerinin ardından nazar boncuğuna şiddetle ihtiyacım olacak.
Hepinize bu topic için teşekkür ederim, umarım kısa zamanda Prince tayfası olarak otoyollarda eseriz.. Herkese kazasız belasız sürüşler.
-
19 Haziran 2006, 23:01
ketchup kardeş umarım yardımcı olur
2) Ben motoru pek kullanmadım ama KENDİ FİKRİMCE 2600 farkı 100cc için verme. Zaten ZS 150 de yeterince güzel yeni gelecek motorda ekstradan pek özellik olacağını zannetmiyorum O yüzden ZS 150 iyi bir seçim.
3)Bayiden eve kadar bıraksalar daha iyi olur. Araba vitesiyle benzerlikleri olsada farklılıklarıda mevcut. Zaten bi arkadaş Burak 'ın motoru bıraktığını söylemişti eve kadar, heralde sanada yardımcı olabilir.
4)Hararet göstergesi yok
6)Nazar boncuğunu en yakın tuhafiyeden alabilirsin
Şimdiden hayırlı olsun motorun
-
19 Haziran 2006, 23:30
Kenya cevapların için çok teşekkür ederim. Paramı denkleştirdim, ayın 21inde alıyorum motoru! =) yani bir gün sonra.. Eveet, 1. ve 5. sorularım da cevap bekliyor, haydi Prince'çiler, klavyelere kuvvet =)))
Tekrar teşekkürler Kenya.
-
20 Haziran 2006, 00:30
selam arkadaşlar bugün ben ve arkadaşım mor motor a gittik fakat elerinde Zs- 150-19 kalmamış fakat bir sonraki sevkiyat ise temmuz ortasını bulacakmış bizde 2 adet ayırttık aybaşıda bir miktar kapora vericez fakat benim kafama takılan şu 125cc lik olan modelini mi alsam oldu acaip kararsız kaldım sonuçta 125cc lik olan modelde temmuz ortasında gelcekmiş fakat tipi sanki biraz daha chopper gibi geldi bana sizce 125cc ile 150cc arasında çok hissedilir bir fazla fark var mı?
tabii fiyat olarakta 300ytl oynuyor benim için en önemlisi ise yakıt tasarrufu.. lütfen yardımcı olun da şu garip kardeşinizde rüzgara karşı göğüsünü gersin!
-
20 Haziran 2006, 00:55
@ketchup dostum o yokuşta kalan benim ama ben hayatımda ilk defa kullanıyorum ve acemilikten bugün bir arkadaşla aynı yokuşu denedik arkadaş çok rahat çıktı sorun yok yani. Ayrıca gezilerde 250 cc motorlar yokuşlarda zorlanırken bu motor 150 cc olmasına rağmen canavar gibi çıkıyor dediğim gibi ben yeni öğreniyorum o yüzden yokuşta kaldım ama artık kalmıyorum bu motorun herşeyini bir yana bırak bu fiyata alman bile mucize ben motoru hiç görmeden sipariş verdim sadece forumda okuduklarımla ve gidip motoru gördüğümde hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri olduğunu anladım fazla düşünme bence yoksa motorsuz kalırsın temmuz da gelicek motorlar çoktan ayrılmış diye duydum günden güne rağbet artıyor bu motorlar alıcaklar bayilerle irtibata geçsinler. Bu arada http://www.polen-tr.com/ adresi yenilenmiş daha iyi olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler