Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Haziran 2006, 21:24
@setr74 saol dostum zaten şuan 40 km bile bana çok fazla geliyor belki ilerki aylarda hız artışı olur bilmiyorum bende daha çıkarmadım plakayı bugün takipçiye gittim kaça çıkartırsınız dedim 120 ytl dedi çok şaşırdım bunların karı neki acaba neyse bende çıkarsam 120 ytl bulucak bari onlar çıkarsın yarın kısmetse evrakları bırakıcam.
Reklamlar
-
14 Haziran 2006, 21:40
Emin ol yakında farkında olmadan süratin artmaya başlar uygunluk raporu elinde dimi o olmadan ötv yatmıyor bildiğim kadarıyla
-
14 Haziran 2006, 21:50
evet ötv uygunluk raporu filan hepsi hazır sadece ikametgah eksikmiş onuda yarın alıp halledicem.
-
14 Haziran 2006, 21:58
not_fear
Verdiğin bilgiler ve beni forumlarda arama zahmetinden kurtardığın için çok teşekkür ederim arkadaş...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
14 Haziran 2006, 23:44
Teknik motor sana soracağım bu raporlar polenden bu raporların bu derece gecikmesi normalmi abi ? nerdeyse paslanmaya terkettik ya[/QUOTE]
rapor dediğiniz UYGUNLUK BELGELERİ Valla kardeşler en geç motorlar geldikten sonra 3-4 günde geliyor motor şasi no ları nakliyeden sonra kesinleştiği için nakliyeden sonra kargo ediliyor... ben daha 4 günü geçen uygunluk belgesi sorunu yaşamadım belki başka hesapları vardır
hakanacan adlı üyeden alıntı
valla dostum bende fazladan para ödedim ama yapıcak fazla bişi yok
bu arada teknıkmoto arkadaşım şu muayene olay nedir herkezinki 1 sene millen 3 sene diye baarıyo biliyorsan yardımcı ol
nasıl deiştiririz yapan varmı acaba
bi bilgilendirirsen sevinirim valla
boşuna 2 sene vergi ödemeyelim bii de
zati bu ay mtv 2 taksidi var yatırmadım daha
muayene bir yıllıktır fazlasını görmedim ama bazı oğan üstü hallerde 2 yıl olabiliyormuş kesdin bilgim yok
küçük ayrıntılar : vitesinizin yerini değiştirelimmi 1. aşşağı yada 1 yukarı olsunmu
evet: vites kaldıracını bağlantı ekipmanını yukarı takarsanız 1.vites aşağı diğerleri yukarı olur ekipmanı aşağı takarsanızda tam tersi olur....
-
14 Haziran 2006, 23:57
teknik motor abi bu gün uğradım telefonda polenden fatih beyle görüştüm bir yanlışlık olmuş olabilir dediler Armadan muratla irtibat kurdum sonra yanında gittim hala ulaşmadı dedi söylediğine göre raporlar hatalı gelmiş ama beklemekten gınağı geldi hayır motoru getirirken bile korka korka geliyorum Ankara'da polisler şu ara işleri zaten sıkı tutuyor hiç gözümün yaşına bakmazlar bu tür saçma bir sorun yaşamak insanı üzüyor. şu mikelajdaki iz çıkarmı akü asidi izi ? normal mikelaj cilasımı yoksa pastamı sürsem daha iyi sonuç elde ederim
prdn uygunluk belgeleri
-
15 Haziran 2006, 00:01
-
15 Haziran 2006, 00:04
Hayırlısı yolun açık kılıcın keskin olsun karamurat ne diyelim
-
15 Haziran 2006, 00:06
setr74 adlı üyeden alıntı
teknik motor abi bu gün uğradım telefonda polenden fatih beyle görüştüm bir yanlışlık olmuş olabilir dediler Armadan muratla irtibat kurdum sonra yanında gittim hala ulaşmadı dedi söylediğine göre raporlar hatalı gelmiş ama beklemekten gınağı geldi hayır motoru getirirken bile korka korka geliyorum Ankara'da polisler şu ara işleri zaten sıkı tutuyor hiç gözümün yaşına bakmazlar bu tür saçma bir sorun yaşamak insanı üzüyor. şu mikelajdaki iz çıkarmı akü asidi izi ? normal mikelaj cilasımı yoksa pastamı sürsem daha iyi sonuç elde ederim
prdn uygunluk belgeleri
üzgünüm asit kromajı bozar Ama asıl sebeb akünün tahliye hortumu takılmamış ve akü suyu (asit) fazla konulmuştur
SONUÇ İSE ORTADA
Tavsiyem kaliteli cila (çbs olabilir) ama silikon esaslı olsun ve elinden geldiği kadar kuru tut yoksa paslanır yada kararır
-
15 Haziran 2006, 00:12
o kadar önemli değil ama buda aküyü takan arkadaşın hatası sonuçta biraz daha dikkatli çalışmaları gerekirdi hortumu gereğinden fazla uzun takmışlar dönmüş bombe yapıp kromajın üzerine damlatmış teslim almaya gittiğimde öyleydi önemsemedim birkaç damla diye şimdi yemyeşil izi duruyor tavsiyelerin için teşekkürler
-
15 Haziran 2006, 00:31
-
15 Haziran 2006, 00:37
Ozy Hayırlı uğurlu olsun benim aküyü murat takmadı diğer bir arkadaş var orda isim olarak bilmiyorum oda iyi biri kasıtlı bir hareket yok o kadarda önemli bişey değil genel olarak armadan memnunum adamlar bir dediğimi iki etmiyorlar fakat plakadaki gecikme biraz moralimi bozdu sadece kızılayda dikkatli ol son günlerde işi sıkı tutuyorlar.
Unutmadan Ankaradan alacak olanlar acele etsin sanırım son bir tane motor kalmış armada
-
15 Haziran 2006, 00:50
-
15 Haziran 2006, 00:53
Benim bugün öğlen saatlerinde yaptığım görüşmede 3 motor olduğunu öğrendim serhan ama sen ondan sonra görüştüysen bilemiyorum bende plaka işine kızıyorum ama genede memnunum armadan sorunum oldumu gel abi çözelim yada arayayım ustayı diyince yelkenlerim suya iniyor ama dediğin gibi ankarada değil ötv dolar euro derken şimdide türkiye genelinde polis sıkıştırmasında motosiklet camiası o yüzden 2 günlük keyif için 15 gün keyifsiz kalmayın derim 3 gündür yerinden kıpırdamadı prens yarın arabam sanayiye gidiyor yan kapıya vurup kaçmışlar 1 haftaya yakın prens in tepesinde olucam bu arada bol resim ve bilgi aktarmaya çalışıcam
-
15 Haziran 2006, 01:07
ozy adlı üyeden alıntı
plakayı hemen çıkartmayım diye düşündüm vergi vermeyim diye ama temmuzun sonuna kadarmış süre plakasız gezmekde olmuyo kızılay yapamıyoruz hatunu alamıyoruz vs.. bende sordum bu sabah bişeyler eksik dedi murat ama hatırlamıyorum haftaya çıkacar abi dedi sorun değil ben motoru aldım
geziyorum arkadaşlar herkese hayırlı olsun Kazasız belasız sürüşler
Bende motoru yeni aldım muayene işleri nasıl oluyor yeni aldığımız için muayeneye giricekmi temmuz sonuna kadar demişsin temmuzdan sonra ne oluyor iyi birşey oluyorsa bende bekliyim
-
15 Haziran 2006, 01:23
muaneye ruhsat çıktıktan bir sene sonra giriyoruz Motorlu Taşıtlar Vergisi Temmuz sonuna kadar yatıyomuş bu arada alırsan bide vergi vereceksin tabi bizde verecez Temmuzdan sonraya kadar beklemek istersen sen bilirsin
-
15 Haziran 2006, 01:26
Emre geçmiş olsun abi
Ozy emin ol bir titan sahibi olursun biri şanzıman dağıtsaydı o bu gün yaptıklarımla ben olurdum çok kötü bir iki kasise girdim tek korkum formun ilk sayfalarında Teknik motorun belirttiği şekilde çamurlukta sorun yaşama olasılığı şu taşlatmayı ciddi ciddi düşünüyorum
-
15 Haziran 2006, 01:26
zaten ehliyeti ağustosta alıcam plaka çıkarsamda ne işime yarıycak beklerim hiç acelem yok trafiğede çıkmıyorum ehliyetim olmadığı için peki temmuzu geçirdikmi birdahaki senemi vericez vergiyi?
-
15 Haziran 2006, 01:47
tekrar merhaba herkese,
forumu biraktigimdan beri baya mesaj gelmi$,yeni alan arkada$lara hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin..her zaman kaskinizi ve korumalarinizi giyin
motorum akşam 10 civarında geldi,fazla inceleyemedim şimdilik garajda duruyor,genel görünüm olarak gerçekten çok etkileyici..
ön direksiyon diger chopper modellerde oldugu gibi agir daha önce hyosung gv-250 kullanmi$tim ayni hissi verdi bana
kadran aydinlatmalari pek gösteri$li degil ama gece görünü$ olarak fena da sayilmaz,
krank balansör sistemi gerçekten de etkileyici,inanılmaz titreşimsiz çalışıyor..
viteslere geçişleride biraz sert o da sanırsam henüz 2km de olduğundandır
depo kapağını açmaya çalıştım falat açılmadı :(
anahtarı soktum fakat hiçbirşekilde dönmüyor,anahtarı zorlamamak için ellemedim artık yarın bakacam ona.
hakancan arkadaşımın dediği gibi motor yağını az koymuşlar:D en kısa sürede 15w/40 motor yağı eklenecek
vites pedalını tek kol yapsalarmış daha güzel olurmuş aslında ya neyse
sabah erkenden ruhsat işlemlerimi yaptıracağım,elimde olan belgeler ise şöyle:
imzlı kaşeli uygunluk belgesi,
ötv belgesi,
ismime düzenlenmiş fatura,
sabahtan da ikametgah belgesini de alacağım,
kimlik fotokopisi de alırsam herhalde başka eksiğim kalmıyor?
herkese selamlar tekrardan,anadolu yaksı bostancıdayım ilerde bir gezi olursa haberim olsun
saygılar..
-
15 Haziran 2006, 01:54
gugukk adlı üyeden alıntı
zaten ehliyeti ağustosta alıcam plaka çıkarsamda ne işime yarıycak beklerim hiç acelem yok trafiğede çıkmıyorum ehliyetim olmadığı için
peki temmuzu geçirdikmi birdahaki senemi vericez vergiyi?
Dostum bu vergiyi vermezsen 2007 nin ocak ayında yatıracaksın yıllık 60 YTL olması gerek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler