Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    ben hafta içi gelemiyorum bu hafta sonu da bir yere gidemem belki kerpe olabilir çok hazırlandımı bir aksilik çıkıyor bu sefer oluruna bırakacağım
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Evet bende bugün bursadan 2 tane aldık arkadaşla 2300 den son 1 tane kaldı artık da kime kısmet olursa alet süper ötesi resimlerle filan olucak iş değilmiş yakından görmeniz lazım ben bukadarını beklemiyordum bana bu motoru aldırandan allahrazı olsun motor devgibi bukadarını beklemiyordum bugün toplanması geceyi buldu sadece sağ sinay yanmıyor birde ayak yayını yanlış taktılar onları yarın hallederiz dediler bakalım.

sormak istediğim birşey var bunun yedek deposu varmı?
    10 ytl lik benzin koydum ilk defa benzin ibresi oynamadı hiç bunudamı yanlış bağladılar acaba?

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Hayırlı olsun arkadaşlar...

gugukk kardeş 1. yedek deposu var merak etme ( gece 3:30 da anadolu yakasından çıktım avrupa yakasına geciyordum tam 1. bogaz köprüsünün üstünde kaldım benzin bitti ehliyette yok! yedek depoya gecirdim ve devam ettim yalnız 5 dk çalıştıramadım motoru dikkat edin viteste kalmasın motor benimki 4. viteste kalmıştı acemilik işte (bir haftada kullanmayı öğrenirsem böle olur )
    2. ye gelince 10 ytl lik benzinde oynaması lazım bende ilk aldıgımda ibre oynamadı bakıma geldiginde bakarız çok yogunuz dediler. İlk başta deponun içindeki şamandıradan arızalıdır dediler neyse bakıma gidince depoyu söktüler megerse gösterge arızalıymış değiştirdiler (garantiden) şimdi taş gibi çalışıyor 10 ytl değil 5 ytl lik bile koysan oynar (ama düz bir yerde bak dostum) ok...

Arkadaşlar nasıl oldu anlamadım ama benim motorun kilometre teli koptu Burak beyle konuştum garantiden değiştircek nasıl koptu anlamadım fren diskinin bir karış yukarsından kilometre telinin yayı dışarı dogru çıkmış bişey kesmişmi diye baktım süretecek bi yerde yok valla anlamadım yaw

Motosikleti
    @ZealsunChopperSanlı saol verdiğin bilgiler için ozaman benimkide mi bozuk benzin göstergesi yada şöyle birşey olmuş olabilirmi yandan yedek depoya çevrili ise belkide benzin göstergesi ondan oynamamıştır bilmiyorum salladım böyle birşey oluyormu bilmiyorum ayrıca adam ilk defa topladığını söyledi bu modelden moturun arkasındaki sinyaller yanıyor ama motorun üstündeki göstergedeki sağ sinyal yanmıyor deponun altında kaldı kablolar dedi yarın bakarız dedi belki benzin olayınıda yanlış bağlamıştır neyse gidince görücez.

Arkadaşlar motorun kullanım kılavuzunun fotolarını çektim olmayanların işine yarayabilir ben çok aradım ama bulamadım scanner olmadığı için foto çektim umarım işinize yarar.

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Bişey değil...

Eline sağlık...

tsunami_911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    teknik moto slm daha öncede msj attım ama cvp alamadım ben zs 150-19 almak istiyorum bi irtibata geçemedik yardımcı olursan sevinirimç....

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    gugukk

ellerine sağlık
    uşenmeden atmışın valla

sağolasın
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

Motosikleti
    Bayi fiyatı dışında istediği fiyattan satış yapabiliyorlar araştırmak lazım. Ayrıca zam geldiği doğru bundan sonra satılıcak motorlar 2,750 ytl ama elinde eskiden alınmış stoklarda kalan motorları iyi niyetli esnaflar 2300 den satıyor (iyi niyetli diyorum çünkü adam bunu depoya atsa 1 ay sonra 2750 den satabilir ama yapmıyor) ayrıca bendede dün 2300 den aldım yalovada 2750 idi koacaelindede o fiyata söyledir bursadaki bayiden 2300 duyunca hemen ayırttım gidip aldım. Bence sen araştırmadan direk almışsın hata sende.Neyse genede hayırlı olsun güle güle kullan.

Arkadaşlar kullanım kılavuzunun Türkçe'si yok mu?İngilizce bilmeyen bunu nasıl anlar?...
    Ayrıca polen-motor'dan Mehmed Bey gerçekten çok ayıp etmiş,anlatılanlar ışığında...Hakikaten motor bu fiyata ve kaliteye göre çok güzel ama tüketici hakları diye bir şey var...

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    dostlar allahın izniyle bende bugun motoruma sahip oldum cok heyecanlandim aslinda yukarıda bı arkadaşim demiş ya resimlerde gorundugu gibi degil tam bi canavar ama bir okadar da rahat ara ara dayanamayıp cıkıp turlayıp geri geliyorum ancak siz koltugun altında anahtar takımının oldugunu yazmiştiniz daha onceki sayfalarda ben koltugun altına bir turlu ulaşamadim bıraz destek verirseniz takipteyim şimdiden teşekkurler

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    yeni prenslenen arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasıs ikinci olarakta bayilerin satış fiyat sorunlarından kaynaklı konular çok çözülecek şeyler değil merkez sonuçta serbest bırakıyor ama merkez yedek parça ve benzeri konularda oldukça hızlı ve çözümsel davranıyor onu biliyorum simsek333 kardeş koltuğun arka kısmındaki somunu sök motorun yantarafındaki anahtarlı bölmeyi anahtarla aç koltuğu geriye çekerek kaldır altında malzeme çantasını göreceksin ok
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    Alıntı emreben adlı üyeden alıntı
    yeni prenslenen arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasıs ikinci olarakta bayilerin satış fiyat sorunlarından kaynaklı konular çok çözülecek şeyler değil merkez sonuçta serbest bırakıyor ama merkez yedek parça ve benzeri konularda oldukça hızlı ve çözümsel davranıyor onu biliyorum simsek333 kardeş koltuğun arka kısmındaki somunu sök motorun yantarafındaki anahtarlı bölmeyi anahtarla aç koltuğu geriye çekerek kaldır altında malzeme çantasını göreceksin ok

arkadaşim sagol 5 kişi bakindik cozemedik acamadik hatta arkadaşlar acilmiyor bu acilmaz bile dediler ama soyledikten sonra direk actım cok sagol

teknik moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hafta sonu polenin alanya da toplantısı var topiği baştan sona mehmet beye göstereceğim ........dertlerinizi yazın
    hakanın dediği gibi olan olmuş adam sana paranı iade etmez araştırmak önemli ne nerede kaça satılıyor araştırmak lazım Erinmeyin üşenmeyin araştırın kardeşim ALLAH akılfikir vermiş
    Mehmedin ne suçu var zealsunun ne suçu var kaliteli motoru ucuza satmak için adamın göbeği çatlıyor iki densiz bayii yüzünden adamları asalımmı Almayın kardeşim ucuz satan normal bir bayii yok mu istanbulda gidip pazarlığınızı yapın catır çatır ..................

Ayrica Çok İsteyen Varsa Bİ KaÇ Tane 19 Kullanma Kilavuzu GÖndere Bİlİrİm Kargo İle
    KARA MURAT

TURK01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teknik moto ve Hakanacan kardeşler,
    Öyle bir yazmışsınız ki aynı Nasreddin hocanın "iyi de hırsızın hiçmi suçu yok" olayına dönmüş.Fiyatla ilgili mailler ben motoru aldıktan sonra yazılmış,şimdi bu durumda "okusaydın bilgin olurdu" demek nasıl yardımcı olmak oluyor anlamadım.

Son olarak motoru hiç suçlamıyorum,kullanıyorum ve kullanmaktan da memnunum.Hatta Mehmet beyle görüşürken ilk olarak böyle bir motoru Türkiye e getirdikleri için tebrik ederek konuşmaya başladım ve 250 lik modelini getirtmelerini tavsiye ettim.Kendiside 1 ay içerisinde geleceğini söyledi.Daha sonra sorunumu anlatıp kendisinden destek istediğimde "bana ne kardeşim" tavrına döndürdü olayı.Mal satılırken herşey güzelde malla ilgili sorunu medeni şekilde ilettiğimizde alacağımız cevap bu mu olmalıydı? Burda distribütör yada bayi hatalı davranabilir ama önemli olan distribütöre taa istanbul dan arayarak bu bilgiyi verdiğimde cevabının en azından "olan olmuş,malesef yapacak birşeyimiz yok ama bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz" yada "ben bayimizle bir konuşayım" türünden birşey olmasını beklerdim.Zira sizde bu şekilde bir cevap almak istemezmiydiniz?Suçumuz Polen in yetki vererek kendi malını satma imkanı sağladığı bayisine güvenmek mi?Madem her bayi farklı fiyattan satacak neden ulusal gazetelere çarşaf çarşaf "Zealsun 150-19 2.300 YTL dir" ilanları veriliyor.Bu sorunların çıkacağı düşünülmüyormu?

İŞTE BU OLAYLARI ENGELLEMEK İÇİN GAZETELERE İLAN VERİYORLAR
    YOKSA NEREDEN BİLGİN OLCAKTI...İSTESELER UĞRAŞMAZLAR Bİ DE İLAN PARASI VERMEDEN ZATEN SATIYOR DEYİP İŞİN İÇİNDEN ÇIKARLARDI
    SORUNUN BAYİ İLE MEMET SENİ KANDIRIP HHHHIIIIII O BAYİYE SORARIM BEN DEYİP SENİ KANDIRSAYDI DAHAMI İYİ OLURDU ADAM AÇIK AÇIK SÖYLEMİŞ YAPACAK BİR ŞEY YOK PARANI BEN VEREMEM AMA BİLGİN OLSUN FİYAT BUDUR
    Sen bayi ile konuş faturanı kontrol et fiyatla faturadaki miktar aynımı eksik sana verilmeyen evrak belge varmı eksik varsa oradan yürü muhtemelen fatura tutarı düşük çıkacaktır. tabi ötv de şikayet ederim de farkı iste

öylemi kardeşim
    KARA MURAT

TURK01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İşte fatura detaylarım,birşey biliyorsanız bilgi verin.
    Ödediğim miktar.2.900 YTL
    Bayinin verdiği makbuz:2.900 YTL (motor+kask+kilit yazıyor)
    Bayinin verdiği fatura:2.591 YTL (%22 ÖTV ve % 18 KDV dahil)
    Plaka için çıkartılan muamele faturası:250 YTL
    Hepsi toplam 2.841 YTL eder.Aradaki 59 YTL fark bu durumda kredi kartı içinmiş gibi gözüküyor.

Alıntı TURK01 adlı üyeden alıntı
    İşte fatura detaylarım,birşey biliyorsanız bilgi verin.
    Ödediğim miktar.2.900 YTL
    Bayinin verdiği makbuz:2.900 YTL (motor+kask+kilit yazıyor)
    Bayinin verdiği fatura:2.591 YTL (%22 ÖTV ve % 18 KDV dahil)
    Plaka için çıkartılan muamele faturası:250 YTL
    Hepsi toplam 2.841 YTL eder.Aradaki 59 YTL fark bu durumda kredi kartı içinmiş gibi gözüküyor.
    250 plaka korkunç fiyat motorun fiyatı şişkin her taraftan dağıtmışlar seni
    KARA MURAT

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum öncelikle

Guguk sanırım senin motoru toplayan ustanın ilk elini attığı 150-19 olmasından dolayı ufak tefek sorunlar ne biliim sinyal depo filan normal hepsi halledilir hiç kafaya takma güle güle kullan.

Bayiler ve fiyat politikası konusunda teknik motor daha önce güzel bişey söylemişti disb.firma için en önemli şeyin satış olduğunu belirtmişti bayilere verilen değer tüketiciye verdikleri önem doğrultusunda değil yaptıkları satışla doğru orantılı bakın forumu en başından beri takip eden bu motoru benden tecrübeli arkadaşların görüşleri beğenileri doğrultusunda bu motosiklette karar kılan ve pişmanlık değil mutluluk duyan bir kullancıyım.
    Motorun fiyatı 30 hazirana kadar 2300 ben taksitle 2730 'a edindim pişman değildim taksit sayısını azaltarak 2600 'e herşey dahil alabiliyordum durumum müsait değildi açıkçası. 2300'e elbette teknik motordan edinmek isterdim ama yol harcamalarım özellikle izin problemim servis ağında problem yaşama olasılığım nedeniyle vade farkıyla arma motordan bu fiyattan aldım şu an ayın 30'unu düşünürsek kardayım eminim peşin fiyatı 30'undan sonra 2750 olduğunda pek çok bayi şu ankinden daha fahiş bir fiyat politikası uygulayacak 3250 gibi fiyatlar çekecekler kullanıcılara kaldıki bahsettiğiniz akbulut otomotiv ben motoru almadan bana 2700 çekmişti iyi karşılamıştım çünkü zeytinburnu aynı aralıkta 2900 fiyat çekmişti telefonda. tek sorunum var bayinin söylediğine bakılırsa Polen teknik raporları göndermediği için hala plakamın çıkmamış olması ya sabır diyor bekliyoruz bende emrede

Teknik motor sana soracağım bu raporlar polenden bu raporların bu derece gecikmesi normalmi abi ? nerdeyse paslanmaya terkettik ya

Motosikleti
    Arkadaşlar ben buna benzer bir kilit aldım ama kilite delikler olmuyor siz nasıl bir kilit aldınız

Motosikleti
    @setr74 saol zaten akşam hallettik hepsini adam çok ilgilendi eve kadarda arabasıyla motoru yükledi getirdi hizmet süper bunu kim yapar bilmiyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler