Alarm ArkadaŞlar Motora Zam Geldİ 30 Hazİrandan İtİbaren 2750
evet bir kaç bayide aynısını dedi hazirandan sonra zamlı olucakmış burda birkaç bayi zammı basmış bile dedim hazirandan sonra zam gelicekmiş onlarda hayır bize liste geldi eski fiyattan veremeyiz dedi bende pazartesi gidip başka yerden alıcam 2 tane kendi kaybetti.
istbuldan alacaklar eski fiyattan leventte var
sitesinden bulun numarasını
ben pazartesi bakıma gidecem randevu için aradım
2575ytl bilginize
ne zaman zam gelir bilmiyorum
alacaklara duyrulur
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
Abiler kardeşler Polen bayilere zamlı fiyatlar 30 hazirandan sonra geçerlidir demiş ( bugün evrakları almak için bayiye gittim orda telefonda konuşuyorlardı oradan biliyorum ). Ama buna hangi bayi uyar onu bilmiyorum. Ellerinde mal olanlar zaten pahalıya satanlar, normal fiyattan satanların ellerinde mal kalmamıştır heralde... Eger bulabiliyosanız hemen alın bence
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
aynı zamanda diğer tüm modellerede zam geldi yaklaşık % 5-20 oranında bunun sebebi yükselen döviz kuru ve bayii baskılarıdır diğer markalardan daha fazla kar marjımız vardır polende..... Ama son dönemde bu fark tamamen kapanmıştı o yüzden bayiler az kar etmek yerine eski oranları istiyorlardır bu baskı sonucu doğurdu...zaten çoğu bayiler liste fiyatına değil kendi oranlarına göre satıyorlardı..
Açık konuşalım 2300 bu motora göre az bir rakamdı sadece markası olduğu için 3250 gibi bir rakama satılan 125 cc lik motorları düşünelim. kanuninin uçuk rakamlarını düşünelim bunların yanında motorumuzun fiyatının 5000 ytl olması lazım çünki onlara 5 basarrrrrrrr
Ayrıca unutmayın ikinci elde en iyi prim yapan motor yine 19 yemin ederim ben 2100 yenisini satarken ikinci elde 2500 satıldığını gördüm.....kafayı yemek içten değil
gelen her zam ikinci el fiyatlarınıda yükseltir dolayısı ile sizde olumlu etkilenirsiniz
GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
Motor bende hala 2300 artı plaka
KARA MURAT
vaw teknıkmoto yaramı deşme
fuarda vermiştim ben siparişi
2300 ytl ye pazartesi gümrükten çıkacaktı hatırlarsan pazar günü resmi gazete çıktı 2575 e geldi uyuz oldum ama inat ya aldım
alıcak arkadaşların bu duruma düşmesini istemem
200-300 ytl ye ister aksesuar alırlar ister ii bi kask di mi
Arkada$lar,
ben motorumu seyrantepe(4.Levent)deki polen motor bayisinden aldım,fiyat 2300 YTL (gerçi taksit yaptırdım vade farkı eklendi),30 haziranda zam gelecek haberi dogru olabilir çünkü bu fiyata böyle özellikte bu kalitede bir motor yok..
malzeme kalitesi de gerçekten iyi,ayrıca bu tip motorlarda olmayan güzel bir artı özellikte yag sogutmalı olması ve titre$im engelleyici sistem olması.Uzun yola çikanlar için çok önemli bir$ey bence.Motorum henüz gelmedi elime geçer geçmez deneyimlerimi sizinle paylaşacağım.
saygılarımla..
hocam ismini ve nerede oturduğunu yazarsan tanışmış oluruzStormlorD adlı üyeden alıntı
iyi günlerde kullan bu arada
ismim Gökhan,bostancı tarafındayımhakanacan adlı üyeden alıntı
te$ekkür ederim sende kazasız belasız kullan
NE DEMEK DOĞRU OLABİLİR BURADA KAFADAN UYDURMUYORUZ DELİKANLI 30 HAZİRANDA FİYAT BU İSTERSEN O ZAMANA KADAR BEKLE SEYRANTEPEDEN 1 MOTOR DAHA ALStormlorD adlı üyeden alıntı
KARA MURAT
Kızma canım hemen aynı şeyi söylüyoruz,param olsa da birtane daha alsamteknik moto adlı üyeden alıntı
motoru alan gözükmüyo arkadaşlar
istanbuladkiler aloooo
çıkın artık dışarı kardeşim
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15778
dun akşam pazar günü gezdik arkadaşlarla
bi ara buluşalım artık valla artık bakmıcam topiğe kardeşim
o kadar konuştuk bi tanışamadık milletle
adamlar gurup yapıyo valla tek kalıyorum
bi bu markadan bi geziye katılın da buluşalım artık
Yeni motor alan arkadaşlar hayırlı olsun! Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin!
Hakan Hocam'a katılıyorum dogru söylüyor buluşalim bir gün yaa...
herkese merhaba
ben deniz, 27 yaşındayım
ben de bu başlık altında toplanan bütün yazıları ve diğer bir kaç marka hakkındaki (raptor, jinlun) yazıları takip ettikten sonra zs almaya karar vermiştim ve bugün bayiden teslim aldım. öncelikle herkese teşekkür ederim tavsiyeleri için, çünkü bir acemi olmama rağmen bugün trafiğe kapalı alanda bile çok büyük zevk aldım motordan...
benim hikayem şöyle başladı:
19 mayıs ta zeytinburnu moto karizma denilen yere ! siparis verdim ertesi gün kaporayı verdim. 1 hafta içinde gelir demişti. tarih 7 haziran(16 gün geçti) motor haala yok, kaporamı geri aldım, kesinlikle zeytinburnu moto karizmayı tavsiye etmem, ben daha ordayken başka müşterilerle başka konularda tartışma yapıyorlardı.
aynı gün seyrantepe mor motorsiklet(yada mor gıda diye biliniyor) i aradım ellerinde zs150-19 olduğunu söylediler ve hemen kaporayı bıraktım, 2 gün sonra arayıp motorun hazır (ruhsat+plaka) olduğunu söyledi burak bey, ve hatta benim trafik tecrübem olmadığı için kendisi (ki dükkan sahibi) bizim arabanın peşinden fatih e kadar getirdi motoru. merak edenler için motor + ruhsat + plaka 2.600
zs150-19 arayanlar varsa 2 tane daha vardı dükkanda, ayrıca servis te dükkanın tam karşısında..
ne kadar doğru bi seçim yaptığımız eminim zamanla daha iyi anlayacam, şimdilik herşey güzel, herkese teşekkürler, sorularımla karşınızda olabilirim her an
nazgul hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullan doğru bir seçim yapmışsın
hocam motorun son partide gelenlerdenmi neden diye sorarsan ben hala teknik rapor bekliyorum plakam çıkmadı teknik raporlar istanbula ulaşmaya başladıysa yakında bizimkilerde gelir kesin
Eh gelsin zaten ya motor yatmaktan yatalak oldu plaka yok diye kasmıyorum bi an önce çıksada gönlümüzce gezsek neyse murat dedi bugün kargoda bugün yarın gelir diye ama ne olacak göreceğiz bakalım
Setr74 kardeşim motoru alırsan armadan bi akşam buluşalımda ufak tefek ayarları yapalım o yağ işini falan halledelim diyorum ne dersin ?
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
NazgulEfendisi kardeş motorun hayırlı olsun... Birisi ZS 150 alınca niyeyse çok seviniyorum ya aramıza hoşgeldin (( umarım tecrübeli abiler kızmazlar " buda hemen forumu, motoru sahiplendi " diye ))...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
emre işten geç çıktım aslında bu gün uğrayacaktım ama fırsat bulamadım bide sıhhiyeye girmek istemiyorum plakasız. ceash'in çektiği fotoğraflara bakılırsa diskinde önemli bir eksiklik var senin
hakancan dostum bu gidişle resmi temsilcimiz sen olacan galiba
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
valla öle olacak gibi
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15820
15 i akşamı gezi var anadoludakileri bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)