Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    cehaletimi affedin motorlar için vakumlu lastikler varmı? motoru kışın önüne hatta başına kadar kullanmak isterim tabi gerekli ekipmanla murat fotoğrafları merakla bekliyoruz abi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Muratdiksöz abi senin elindekiler dijital mi yoksa kağıt üstündemi? Eğer dijitalse buraya atarsan bizde alabiliriz Allah'a şükür ingilizcemiz var okur anlarız Kağıt üstündeyse de artık kısmet sana kalmış nasıl istersen öyle yap ilgin yeter abi...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    SUZUKI BANDIT 650S 2005 VE HONDA GOLDWING 2006
    Cin Mali Motorlar Yakilsin

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum

Alıntı enzodirlik adlı üyeden alıntı
    Oldu canım, sen git biz hemen arkandayız..

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    Alıntı enzodirlik adlı üyeden alıntı
    adamın yazdığı konularına bakarsanız anlarsınız kendisi ezik heralde
    milletin motoruna laf atmakla motorcu olunmaz
    ayrıca enzodirlik adı altında
    enzodirlik ait butun mesajları arattır derseniz bu siteye faydalı olmayan kendi halinde takılan biri olduğunu görürsünüz okuyun bari canınız sıkılmaz http://www.motosiklet.net/forum/sear...earchid=136718 bırakın boş laf atmayı
    zaten üyeliği iptal edilmiş
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Arkadaşlar bende tam tersi biliyorum yukarıda yedek olarak ) gecenlerde bitti benzinim hatta 2-3 kere yefege aldım çalıştı gittim valla yorumları okuyunca şimdi bende karıştırdım ama bugün öğrenir yazarım ustadan inanın usta bile şaşırıyor normal motorlara göre tersiymiş bizimki öle demişti yanılmıyorsam öğrenicem bugün...

bu link açılmıyor hakan hocam

tsunami_911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet arkadaşlar dün fuara gittik ( fuar demeye bin şahit lazım) emreben kardeşimle tanışıp araşıp gittik prens çok hgüzel bi alet emreyede söölediğim 2 şey canımı sıktı 1. krom gibi durupta plastik olan aksamlar 2. direksiyonun chopper tipi olupta biraz önde olması tabi oda çatal mesafesinden kaynaklanıyıo ama daha estetik ayarlanabilirdi bahsettiğim olay choppere oturduğunda motorun içine gömülürsün direksiyonda üstüne gelir tuttuğun zaman bayaa görkemli durur bu olayı prneste göremedim tabi emrenin başarılı pilotluğu beni bayaa cezbetti :D bide emrenin cesareti :D :D :D onun dışında mototrla ilgili eksi bi durum yok bence başarılı bi alet. fuara gelirsek beni hiç cezbetmedi bi kere ufak cadırlar kurmuşlar 10-15 tane stand açık havada güneş kafadan vuruyo ve genelde 2-3 stand dışında hep aynı motorları görüyorsunuz sadece üstünde farklı markalar olan çin malları ve hemen hemen hiç bir standta avantaj sağlamadılar mağaza fiyatı hep bence hiç başarılı değildi...

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Bak ya hemen benim pilotluğuma laf etmiş senide görcez evet tsunami kardeşim haklı fuar değil pek adıda fuar değil zaten motosiklet günleri diye geçiyor belki tek faydası her modeli gezip semt semt sürünmektense hepsini bir arada görebilmek olur ilk gündü herkes beklentili son günlere özellikle pazara doğru stand paralarını çıkarmak için kasmaya başlarlar sanırım bu pazar gene ordayız ankara gurubu birleşip gidiyor bakalım neler olacak
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

Motosikleti
    zs 150-19
    tsunami aslında gidon yüksekliği ile oynayabiliyorsun diye biliyorum artı çaylak gidonun açılımınıda kafana göre değiştirebiliyorsun tabi mesafe için bişey yapamazsın o ayrı
    bu modelin en güzel yanlarından biri aksesuar bolluğu ve ilave aksesuar alabilmesi emreben hemen modifikasyonları düşünmeye başladı

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    arkadaşlar merhaba bende bügün onden para verdim en geç p.tesi motor elimde şunu soyleyeyim motoru bana bayi değil siz sattınız bu sayfa yanlıslıkla acildi hic aklımda yoktu ben jinlun 150 veya gucum yeterse hatta kendimi sıkıştırıp 250 ligini alırım yada aynı sekilde keeway 150 sl yada shadow veya land cruiser dusunyodum ama birkacgundur sadece bu sayfaları bastan sona okudum ve direk solugu zealsunun yanında aldim gerci burda bir bayi moralimi bozdu ama yınede sizlerin yazdigina daha cok guvendim cunku sizler bunu kullananlarsiniz umarim bende memnun kalırım hepiniz gibi sizden rıcam kullanicilar arada kac km de oldugunu yazabilirmi bu bence hepimizin içini rahatlatır bu arada yazmamişsiniz demiyorum ama daha sik olursa ben sevinirim cünku ben size gore daha cok yenıyım sizin km lere varmam için zamana ihtıyacim olacak:d

Motosikleti
    zs 150-19
    şimşek hayırlı olsun ben daha rodajı tamamlamadım haftaya konuşurum
    cehaletimi affedin sorumu tekrarlayacağım vakumlu lastik varmı motorlar için ve varsa 150-19'da bu tür bir lastiğin kullanımı nasıl bir sonuç verir kışa doğru?

TiFOSO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    merhaba arkadaşlar

bu topic'in başından bi kaç sayfa okuyabildim ve motorun fotolarını gördüm. acayip gaza geldim.
    Ankara'da şöyle yakından inceleyebileceğim bayi nerede var acaba?

tşk.

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    Herkese merhaba,
    uzun süredir forumu takip ediyorum hiç mesaj yazmami$tim, bu güne nasip oldu
    uzun süren forum takiplerinin sonucunda bende almaya karar verdim ve sipari$imi verdim.
    motor gerçekten çok güzel pazartesi-salı günü getirecekler.
    Size sormak istedigim $ey benzin seçimi hakkinda,kur$unsuz mu kullanmak lazim yoksa süper mi? ($uan süper benzin sadece TOTAL de satiliyor)
    herkese kazasız belasız keyifli sürü$ler diliyorum..

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    bayiler kurşunsuz tavsiye ediyor 95 oktan bu arada yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Alıntı TiFOSO adlı üyeden alıntı
    merhaba arkadaşlar

bu topic'in başından bi kaç sayfa okuyabildim ve motorun fotolarını gördüm. acayip gaza geldim.
    Ankara'da şöyle yakından inceleyebileceğim bayi nerede var acaba?

tşk.

www.polen-tr.com dan tam adres ve telefonu alabilirsin murat a selam söyleee
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

Motosikleti
    zs 150-19
    strom hayırlı uğurlu olsun
    emre dün bir uğradım ben murat senin için motoru aldı hiç uğramıyor şu aralar diyo raporlar daha gelmemişti ben gittiğimde

Motosikleti
    simsiyah mt 03
    evlenme teklif edeceğimi sandıysa çok yanılmış zaten ilişkimiz bu kadardı da denemez ama ne zaman geleceği konusunda bişey söyledilermi bugün benim motorun ön fren sisteminde altta vida olmadığını farkettim vida yeri var ama vida yoktu motorla bugün baya gezerim derken bunu farketmemle takıldımı takılmadımı düştümü yenimi eskimi soruları arasında yerine koyup paşa paşa eve çıktım sadece 7 km yaptıktan sonra vida düşme gevşeme sorunu yaşayan arkadaşlar varmı yoksa bile dediğim yeri ön tekerde disk in üzerine fren mekanizmasını monte etmeye yarayan somunlardan altta olan yoktu dikkatli olun tehlikeli bir durum üsttekide düşerse arka frene kalırsınız oda çok sağlıklı değil genelde
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

Motosikleti
    zs 150-19
    raporlar hafta içi gelecek diyorlar o alt somuna ben dikkat etmedim benim motor şu an armada istersen ruhi ustayı bir cepten ara

Motosikleti
    simsiyah mt 03
    valla bilmiyorum yarın motora binme şansım yok zaten bi yatsın bakalım tek vidada işini görüyor adamın ama sorun çıkar zamanla pazartesi ararım artık neden senin motor arma da anlamadım bi sorunmu var ?
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

Motosikleti
    zs 150-19
    yok canım sorun yok marş rölesi arızalı çıkmıştı ya onu değiştirmiştim dükkanda bıraktım motoru almaya gittiğimde baktım temizlemişler pırıl pırıl duruyor yağmurda başlayacak akşama çıkarmadım orda bıraktım plaka zaten bu hafta içi çıkacak bide eve oldukça yakın güvenli bir park yeri ayarlamaya çalışıyorum yoksa uyuyamıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler