Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Haziran 2006, 02:17
Reklamlar
-
06 Haziran 2006, 10:04
Merhabalar,
Arkadaşlar zealsun ve zongshen marka motorların servis ve bakım hizmetleri varmıdır. Özellikle Ankara'da
-
06 Haziran 2006, 11:24
kenya adlı üyeden alıntı
Evet evet işte sonunda buda oldu
Ne oldu diye merak ediyosunuz tabi aslında çok bişey olmadı Bana göre koskocaman size göreye önemsiz bişey oldu Evet açıklıyorum... "babam motor almama izin verdi
" Bende tabii solugu Zealsun bayilerinde aldım Bi yere sordum plaka ruhsat dahil 3250 dedi (Zealsun ZS150-19 için söyledi, ZS200 falan zannetmeyin...) Bende August abimin yaptığı gibi Zeytinburnuna gittim Fiyatta anlaştım (polen'in liste fiatı) Bu sabah parayı vercem ve en geç bi hafta içinde motorum kapının onunde olcak
Valla bi öğrenci olarak sevinçliyim çünkü babamdan para almadan alıyorum motoru meğer ne tasarruflu adammışım ben yaaa
Neyse sevincimi paylaşmak istedim umarım kıymetli zamanınızı boşa harcamamışımdır... Motor eve geldiğinde fotoları koyucam artık topiğime beklerim
Kalın sağlıcakla abilerim varsa ablalarım ve kardeşlerim...
hayırlı olsun ne diyelim kazasız günlerde kullan
babandan biraz para koparman lazım ama
kask mont benzin
alabilirsen 1 kışlık bi yazlık di mi
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
06 Haziran 2006, 13:27
hakanacan adlı üyeden alıntı
vites konusu gerçekten alışmakla alakalı bilemiyorum ama ben boşa topuktan atıyotum yani 2 ile giderkene 1 e alıp topuktan boşa alıyorum çok daha rahat oluyor ve giydiğiniz ayakkabı tabanı ince olursa vites geçişlerini hissedersiniz bende kalın tabanlı ayakkabı var bazen bende zorlanıyorum ama kullandıkça alışıosun artık neredeyse boş ışığına bakmıyorum bile ama bi 2000 km yapmanız lazım
bu arada istanbul gurubu buluşalım artık
ceash ile nasip olmadı bu hafta sonu inşallah
herkeze kazasız sürüşler
Hakancan sağol vites geçişleri çok güzel ve rahat yinede alışmam biraz zaman alacak az önce tel geldi murat beyden Ruhi usta sorunu halletmiş n ışığının ampülüde arızalı çıkmış onuda değişmiş gel al diyorda işten çıkıp gidemiyorum akşama teslim alacağım bir mani çıkmazsa.
Ankarada şu an servis problemi yok bilenler bilir Ankarda ustalar tanınır bilinir şu an Zealsun servisine Ruhi usta bakıyor adam ahlak olarakta işçilik olarakta tanınan sevilen bir usta şahsen fazla tanımıyorum ama küçük bir sorunumda dahi ben söylemeden üşenmeyip gidip motorla ilgilenmesi hoşuma gitti. Zaten servis kazımkarabekirde
-
06 Haziran 2006, 14:38
merhaba arkadaşlar ben ankara'dan yiğit...
topigi okudum başınadan sonuna kadar. gerçekten yazılanlara bakılıcak olursa en iyi çinli derim.. Sorun çıkarmıyo ki
Benim zs150-19 yada presten gözüm korktu, biraz da ağır geldi bide ben daha sade motorları seviyorum. (süsleri çıkar diyceksiniz ama ben kıyamam orjinalliğini bozamam)
size sorum
-zs125-30 modelini biliyormusunuz yani tecrübeniz varmı bu motorda? Hoşuma gitti de...
www.polen-tr.com da ürünlerin 3. sayfasında...
resim koyamıyorum garip bişey yaptım link ekledim gibi oldu özür!
-zs 150-19 gibi titreşimsiz ve sorunsuz mudur acaba...
teşekkür ederim..
Allah sizi ve sevdiklerinizi korusun, kazalardan uzak tutusun...
birde kusura bakmayın emreben kardeş ankarada sadece keçiören de mi satış yeri?
arma motor galiba aynı zaman da servis yapıyormu?
sitede sadece burdan bahsediyor da...
bide setr74 kazımkarabekir demiş şaşırdım... bilmiyodum orayı, öğrenmiş oldum sağolsun...
slmlar... Dertsiz tasasız keyifli sürüşler diliyorum...
-
06 Haziran 2006, 15:28
Hepinize teşekkür ederim.
Hakan hocam benimki ufak bi kazaydı yere düşmedim bile korumalıklar motorun yere düşmesini önledi tabi bende biraz tuttum. iki kişi bindik ve rampara vurmak için hız alayım dedim yerde kum vardı (malüm bu seçim arifesi belediye harıl harıl çalışıyor kaldırım falan) ön fireni biraz sert yaptım lastik kaydı ve duran dozere arkadan hafifce dokundum birazcık sol ön korumalık egildi düzeltik sorun yok herkeze kazasız belasız sürüşler...
-
06 Haziran 2006, 16:14
Hayırlı olsun Hurricane Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin! Bu akşam bende servise gidicem gerçi ilk bakım için değil kilometre teli koptu galiba benimde onu yaptırcam garantiye giriyormu sordunmu ?
Arkadaşlar bi istanbul içi tanışma gezisine bende hemen katılırım yapalım bişeyler yaw
-
06 Haziran 2006, 20:16
hurricane ne zaman başvurdun ehliyete? ben sordum, bugün başvurursam 26 ağustos da yazılı sınav varmış, öncesinde yokmuş, araba ehliyeti olanlara 20 adet soru sorulacakmış, 26 eylülde de direksiyon sınavı varmış, yani yaklaşık bugün başvuran 4 ay sonra ehliyeti alıyor, yaz bitiyor :(
çok saçma bir uygulama yaaa...20 soru cevaplamak için aylarca bekliyoruz...mantıksız...istediğim zaman alabilmeliyim...
bu yaz binemeyeceksem neden motor alayım ki şimdi !!
-
06 Haziran 2006, 20:34
1 Ay Sonra
Merhaba tekrar herkese,
Bugün, birkaç arkadaşın polen liste fiyatına aldım dediği hizmeti çok iyi dediği ve elinde motor var dediği Zealsun zeytinburnu bayiini aradım. Ellerinde motor kalmadığını 1 ay sonra anca gelebilecegini söylediler. Bunlar da mı ellerinde tutup daha pahalıya satmaya çalışıyor acaba bilemiyorum.Arkadaşlar yeni alacak olanlarınız varsa yada almış olanlar bana özelden kaça ve nerden aldıklarını atabilirlerse hepsini liste haline getirip buraya koyacağım ve almak isteyen diğer arkadaşlara da birbirimize de yardımcı olmuş olacağız..
Teşekkürler
-
06 Haziran 2006, 20:59
zealsunchoppersanli
km teli garantiye giriyor
clint
forumlarda daha önce ruhsat çıkartma çok konuşuldu ama yinede aşağıya metin olarak koyuyorum iki arkadaşımızın daha önce yazdıklarını
ruhsat plaka çıkması için polen motordan kafa kağıdının yollanmamış olması gerekiyor bayiye,
motor'u aldığınız yerden verilen dosya ile (Fatura, motor ithalat izin belgeleri vb. evraklar) size en yakın Trafik şubeye gidiyorsunuz. Orada memur size boş olan 2 tane form veriyor (ücretsiz) bu formları elinizdeki dosyadan bakarak çok kolaylıkla doldurabilirsiniz. Eğer dolduramıyorsanız ayakçılara 10 milyon yada pazarlık karşılığı bir ücretle doldurabilirsiniz.Formları doldurduktan sonra oradaki görevliye formları veriyorsunuz hala bir ücret ödemiyorsunuz. Görevli doldurduğunuz formu inceliyor ve eğer bir eksiğiniz yoksa hemen size bir motor'unuza ait bir plaka makbuzu veriyor o makbuzla KAMYONCULAR DERNEĞİNE gidiyorsunuz dernekte size 8 milyon karşılığı bir makbuz kesiliyor ve derneğin anlaştığı yanı yakınında bir plaka basan yere gönderiyor (derneğin kestiği makbuzla birlikte) o makbuzu plaka basılan yere veriyorsunuz ve hemen plakanız 10 dk. içinde basılıp elinize veriliyor. O plaka ile tekrar derneğe gidip dernek'in mühürünü bastırıyorsunuz ve burada işiniz bitiyor. (Plakayı almış oluyorsunuz) Plakayı aldıktan sonra hemen en yakın bir Sigorta Acentasına gidip Trafik Sigortası 23.500 tl. karşılığı yaptırabilirsiniz. Çünki Trafik şubeye gitmeden yaptırmanız gerekiyor yoksa ordan sizi tekrar sigorta için yollayacaklardır. Sigorta poliçesi ve plaka ile tekrar Trafik Şubeye gidiyorsunuz evraklarınızı doldurduğunuz memura plaka ve poliçeyi veriyorsunuz. Görevli memur sizden 49 milyon para tahsil ediyor ve sizin işinizde bitmiş oluyor. Yaptığınız işler eğer öğleye kadar bitmiş ise size öğleden sonra 3 gibi plaka ve ruhsatlarınızı teslim edebiliyor (tabiki ordaki memurun insiyatifine kalmış aynı gün vermesi) Yada ertesi gün plaka ve ruhsatlarınızı alabiliyorsunuz. Şimdiden herkeze kolay gelsin zor gibi görünsede eğer sabah müracat ederseniz 2-3 saat'te işlerinizi bitirebilirsiniz.Toplam ödeyeceğiniz ücret 80.500.000 TL.
buda bi başka arkadaşımızın tarifi
motosiklet bayiinde 3 tane evrak veriyorlar; fatura, uygunluk belgesi ve ötv nin yatırıldığını gösteren vergi dairesi kağıdı.. onları alıp trafiğe gidince zaten ordaki memur yardım ediyor.. 2 tane boş form veriyor onları alıp ilk kaydını yapıyorlar, plakanı belirliyorlar, sana verilen plaka kağıdıyla plakanı bastırıcan (8ytl) ve en yakın sigorta acentesine 1 yıllık sigortanı yaptırıcan (21ytl) sonrada hepsiyle tekrar trafiğe gidicen, 49 ytl verip ruhsatı cebine koyucan..
-
06 Haziran 2006, 22:38
Herkese selamlar,
Beni sıcacık mesajlarınızla karşılayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gerçekten burada dostça samimi mesajlaşmalar oluyor.
Ben bugün ilgili bayi ile ödeme ile ilgili olarak telefonda görüştüm. Buradaki bir arkadaşın benden sonra sipariş vermiş olduğunu hatırlattığımda benim aldığım model için şu anda Polen'in elinde başka olmadığını ve sipariş almadıklarını söyledi.
Yalnız bugün benim kuzene 150-32 modelini almak için bayileri aradım. B.Paşadaki bayide 1 tane 150-19 olduğunu öğrendim. Fiyat 2300. İlgililenenlere belki faydası olur.
Zeytinburnu'daki bayi benden bütün parayı aldı (para önemli değil de) inşallah motor zamanında gelir.
Canerrr adlı üyeden alıntı
Merhaba tekrar herkese,
Bugün, birkaç arkadaşın polen liste fiyatına aldım dediği hizmeti çok iyi dediği ve elinde motor var dediği Zealsun zeytinburnu bayiini aradım. Ellerinde motor kalmadığını 1 ay sonra anca gelebilecegini söylediler. Bunlar da mı ellerinde tutup daha pahalıya satmaya çalışıyor acaba bilemiyorum.Arkadaşlar yeni alacak olanlarınız varsa yada almış olanlar bana özelden kaça ve nerden aldıklarını atabilirlerse hepsini liste haline getirip buraya koyacağım ve almak isteyen diğer arkadaşlara da birbirimize de yardımcı olmuş olacağız..
Teşekkürler
-
06 Haziran 2006, 23:17
YEK
125-30 anamurda birkaçtane gördüm ama orda daha çok mondial125 kt yaygındı ankarada kullanımı nasıl hiç bilmiyorum sormadımda servis konusunda iskitlerde servis iptal galiba sadece Kazımkarabekirde var ve bildiğim Ankarada Zealsun'un tek bayi var hatam varsa emre düzeltir hiç ses soluk çıkmıyor
-
06 Haziran 2006, 23:33
August abi o siparişi ben verdim ama maalesef bugün gittiğimde bana motor yok dediler Polen'in elinde kalmamış dediler:( Hatta adam karşımda telefonda Polen yetkilisiyle konuştu (tabi numaradan konuşmadıysa) yeni parti 1 ay sonra gelecek ama %10 ila 20 arası zamlı olacakmış... Kahroldum yaaaaaa.... August abi unutmadan ben dün konuştuğumda motor siparişini veriyoruz 1 hafta sonra elinizde ancak olur dediler... Yani inşallah 1 hafta sonra motoruna kavuşursun... Hatta orada montaj yapacakları için istersen gidip görebilirsin Ben ole yapcaktım ama kısmet olmadı...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
06 Haziran 2006, 23:35
YeK adlı üyeden alıntı
birde kusura bakmayın emreben kardeş ankarada sadece keçiören de mi satış yeri?
arma motor galiba aynı zaman da servis yapıyormu?
sitede sadece burdan bahsediyor da...
bide setr74 kazımkarabekir demiş şaşırdım... bilmiyodum orayı, öğrenmiş oldum sağolsun...
slmlar... Dertsiz tasasız keyifli sürüşler diliyorum...
Kardeş servis konusu aslında şöyle arma motor ankarada iyi bilinen gerçekten ahlaklı ve çalışkan bir ustayı transfer etmiş durumda kazım karabekirde yer tutuldu ama usta şu an çalıştığı firmadan hooopp diye ayrılamadığı için tam faal değil ama çok kısa sürede k.k. deki yer aktif oluyor ki ruhi usta çok sıcak ve ilgili yaklaşıyor pek çok kişinin iş yapıp bahşişi beklediği yaklaşımları ruhi usta içinden gelerek özveri ile hallediyor bana verilecek ilk motoru nasıl topladığını elektronik sistemde sorun çıkınca diğer motoru almamı tavsiye etmesinden onla ilgilenmesine kadar ruhi ustaya benden 10 puan
bu arada setr74 çok sevindim aldınmı motoru yoksa yarınamı kaldı ben 100 km yi devirdim bileee
Bu arada setr74 kardeş pardon ya o gün seni oğuzla karıştırdım nick olarak sende sağol hiç bişey demedin gülümsedin geçtin şimdi farkettim nede olsa kanında var motorculuk ruhun güzel be dostum
-
06 Haziran 2006, 23:47
Yok emre dökülüyorum ben kim motorculuk kim rezil oldum bu gün motoru boğdum biraz sağolsun bi suzuki kullanan arkadaş yanımda durdu yardımcı oldu Allah razı olsun adam racingle basıp gitmek yerine durdu trafiğide tıkamadan yanaştı bana bak şöle yap şöle yap sağolsun yoksa takılıp kalacaktım orda nerden anladıysa yardıma ihtiyacım olduğunu helal olsun diyorum
abi ama konya yolundan samsun yoluna çıktım bi ara kaptırmışım farkında olmadan alet harbiden harika gazı düşürmeme rağmen güzel kaçıyordu ve yabancısı olduğum çok güzel bir his veriyor insana ben daha önce crusier kullanmadım hep hafif endurolar kullandım harbiden çok güzel oturaklı bir alet özellikle uzun düzlüklerde belli ediyor kendini titreşimde yok dönüş çapının darlığına zamanla alışacağım
-
06 Haziran 2006, 23:52
hehehe ben hiç anlatmayım o zaman bazı şeyleri ihale sende kalsın bugün msn de hakan abiyede anlattım vitesler biiraz alışmalı daha mesela bazen dururken vites boşa almıyor 2-3 vites aralığı aktif oluyor az ileri geri yapınca diğer viteslere geçiyorum boşa alabiliyorum ama bunlar küçük sorunlar ve zamanla geçecek eminim onun dışında herşey harika bu sabah yamaha viragosu olan bi abime uğradım o bi turladı baya beğendi motor bidefa çok gösterişli dün gece kalarifer dairesine sokarken yan aynayı çarptım komşu görmüş o motora nasıl kıydın kim blir kaç para diye feryadı bastı benmde içim gitti ama iri makina girmiyorki her yere :D
-
06 Haziran 2006, 23:54
-
06 Haziran 2006, 23:59
kardeş yer var çekelim dersen sorun değil girer ama koruma demirini sökmek lazım onun dışında hiç bir sorun yok 3-4 gün kalacak gibiyse uğraşmaya değer 4 vida sökcez altı üstü
msn:emre@emregurhan.info
http://ikiteker.org/modules.php?name...wtopic&p=38804
Arkadaşlar çoğumuza hediye edilen kaskların markası olan safebet ile ilgili bu resim ve yazı gibi onlarcası google da arayınca çıkıyor bu sebebten KULLANMAYIN KULLANDIRMAYIN setr74 ve ben kask arayışına girdik hatta beraber alarak fiyat avantajı sağlamak istiyoruz ankaradan düşünen arkadaşlar beraber hareket ederek güzel bi sonuç çıkmasını sağlayabiliriz bulduğunuz marka model fiyat bilgilerini bana özelden geçerseniz ben sonuçları başlığa düzenleyip atarım beraber bi çözüme ulaşırız ne dersiniz ?
-
07 Haziran 2006, 01:07
valla arkadaşlar vitesi bosa almak için çok az yukarı kaldırmanız lazım çok hassas ama alışırsınız
bu arada ben sitede oturuyorum 130 daire falan gündüz benimde motor otoparkta brandalı şekilde duruyor
fakat motora karsı acayip kıllandım
çocuklar her gün top oynuyor hemde plastik diil futbol topu ile
eşşolusu bu gün benim motorun yanında bi araba var ikisinin ortasını kale yapmış habire top geliyo alam çalıyo çocuğun (kazık kadar) umrunda diil
site manyak dolu arkadaşlar bende yer arıyorum bırakacak
güvenlik falan var ama motor bi gün geldiğimde camı falan kırılmış olacak....
katil falan olursam artık ziyaretime motorlarla gelirsiniz
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
07 Haziran 2006, 01:46
@hakanacan haklısın park büyük sorun hırsızlar için önlem alırsın bu sefer kediler dadanır kedielr için önlem alırsın busefer çocuklar dadanır birkaçını döversin babaları gelir onuda döversin birdaha bulaşmazlar motora ama buseferde köpekler rahat bırakmaz birisi işeyip işaret bıraktımı hepsi o kokuya gelip aynı yere işiyorlar. Şehir içinde 100 tane scooter sokakta park halinde durur kimse ilgilenmez özenir yanlarına bırakırsın vay haline gelen geçen kurcalar gene çocuklar dadanır bu sefer çocuklarla birlikte büyüklerde dadanır nebiliyim bin türlü dert park yeri şart yoksa böyle katil olur yada satıp scooter alıp sevmeyerekte olsa motor kullanırız hadi hayırlısı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler