Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Mayıs 2006, 23:11
Arkadaşlar elinde mal olan bayiler olduğu gibi olmayanlarada 3-5 güne kadar prens ulaşmaya başlayacak mallar gümrükte ve neredeyse çıkma aşamasındalar şu an tahmin edersinizki prensler gümrükten kamyonlara yüklendiği gibi bizle buluşmaya geliyorlar ve sanırım bu başlık 1 hafta sonra dahada canlı ve fotolu olacak
Reklamlar
-
30 Mayıs 2006, 23:11
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
30 Mayıs 2006, 23:19
Bu arada ankaralı arkadaşlar haberiniz varmı bilmiyorum ama balgatta bir motor ve bisiklet fuarı tarzı organizasyon var 8-11 haziran tarihleri arasında eğer düşünürseniz toplanıp hep beraber gidelim konu hakkında başlık sohbet bölümünde mevcut ayrıca benim iş yerime çok yakın isterseniz iş yerimde toplanıp ordan beraber geçebiliriz balgat 1. caddedeyim
-
31 Mayıs 2006, 01:47
Arkadaşlar Hakan son 3 sayfadır sizi ikna etmeye çalışıyor sonuçta bu topicte ne derse densin kimse motoru gözü kapalı almayacak en iyisi motoru gidip görün karar vermeniz 10 saniye sürecek (tecrübe ile sabit) ben motorumu satalı 1 hafta olmuştu eve giderken motorcunun önünden geçiyordum motoru görünce hemen münübüsten indim gidip kaporasını verdim çünkü bir tane vardı 2-3 gün içinde parasını verdim ve motoru aldım
Kaporayı verdikten sonra fiyat araştırması yaptım motor 2300 ytl ancak adam bana plaka hariç 2500 dedi 2450 ye aldım fakat Anadoluda ki bayi ile istesede aynı satamaz 8000 ytl kira veriyor 4 tane adam çalıştırıyor
Benim tavsiyem 100-150 farkı kafaya takmayın bu haliyle hala en ucuz ve en gösterişli (artılarını 1-2 sayfa önce belirtmiştim) jinlun falan ve hatta çoğu 250 cc motor bunun yanında yavru gibi kalır motor kısmını görmeyen biri 400 veya 600 lük zanneder
hepinize ALLAH hayırlısını nasip etsin her şey gönlünüzce olsun
Maşallah subanallah Allah boy vermiş adama
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
31 Mayıs 2006, 03:16
hakanacan adlı üyeden alıntı
baba bu topikte 1 adet satıcı var bizi onların karı veya ticaret ahlakı bağlamaz
ayrıca dediğin 2100 ytl lik fiyat 2 ay önce ötvye zam geldiği andan 1-2 hafta sona deişti motorun şu anki fiyatı2300 ytl eğer hesap makınan varsa 2100+ötv %18 koyarsan ötv farkı 275 tir oldu 2375 +plakayıda aldoğın yerden alırsan 200 daha koy tabi bunlar peşin para 2575 ayrıca ilk mesajın lanbırt die atıon önce tanışma topiğine atta tanışalım
2300 olan yerde levent topiği okusan görürsün numarasını ve ismini verdim
bu arada sorunlara artık cevap yazmıyacagım çunkü millet topiği okumadan şişiriyor artık özelden atarsınız sorunları
kullanıcı arkadaşlara
Ben bu yazıyı sadece bir merhaba demek için ekledim.Bukadar sert cevap vermene gerek yok arkadaşım. Biliyorum ötv yi hesap ta yapabiliyorum.Sadece web sitesinde o fiyat yazıyorsa o fiyata satması gerekir. Dava açıp bu şekilde alabilirsin Hukuki olarak.Selam yazdım ve bu kısa cümleyi de ekledim altına forumu şişirmek değildi amaç herneyse.....
-
31 Mayıs 2006, 04:24
mototr bencede şahane donanım olarak falan harika alarm yağ soğutma titreşimi kesen balansör bence motor almak isteyen arkadaşalr en azından bir galeriye gidip baksınlar derim.
birde şu motorun aynısının 250 ccliği olucakdı aynı ekipman ve donanımla elimdekini bu gün satar bundan alırdım valla
-
31 Mayıs 2006, 07:11
Yeni Alacak Arkadaşlar
Bu motoru ist anadolu yakasinda yani alacak arkadaslar varsa hepbirlikte gidip alabiliriz pazarlık konusunda daha etkili olabilir hem ayrıca tanışmış oluruz....selamlar
-
31 Mayıs 2006, 15:07
Merhaba tekrar,
adım caner
ist / pendikte oturuyorum, web-grafik tasarımı yapıyorum yasim 22....
kisaca bukadar..
aranıza katılmak benim için çok güzel birşey, umarım iyi dostluklar olur...
-
31 Mayıs 2006, 19:44
Arkadaşlar,dostlar bakın bizler burada size aylardır bilgiler ulaştırmak adına fedakarca emek veriyoruz.Lütfen Hakancan dostumun önerilerini kaale alın.
Bundan yaklaşık 40 gün önce bu topiği açtım.O zaman koca forumda toplasan 25 kişi bu modelden haberdardı.Şimdi 15000 lere yaklaşıyor.Eğer değecek birşey olduğunu düşünmeseydim bunu tanıtmazdım.
Bakın fuarda tüm 250 Cc modellere bindim hepsiyle resimlerim de var.Hepsinde bacaklarıma kramp girdi.Minnacık kaldılar altımda.Beni bilenler bilir boyum 186.Sanırım hakancandan daha kısayım ama kilom var.118 kiloyum.Yani bacaklarım o kadar esnek değil.Tıpkı Yamaha Dragstarda olduğu gibi ayaklarımı ileride tutabileceğim bir modelde rahat edebiliyorum.Yoksa yoka hakimiyetimi kaybedebilir ve kaza yapabilirim.
Regal-Jinlun-Keewaylerin hepsi-Salcano-Hyusung Gv 250-Masai-Kanuni Seyhan 250 C-Kingroad-Pioneer-Çelik Motocycle bu modellerin hepsinde sıkıntı yaşadım.
Ancak Zealsunda bir gram bile rahatsızlık olmadı.Çok rahat ve yerden yüksekliği tutuşu-görüş açısı-sele&depo yükseklik dengesi-ağırlık merkezinin motorun dikey eksendeki oranı-ayak koyma kitinin dışa açıklık mesafesi-fren pedalı ve koruma demiri arasındaki boşluk-vites ve ayaklık arasındaki uzunluk ölçüsü tam yerindeydi.
Bakın işten güçten daha bu motoru almadığım halde bu kadar çok şeyi biliyorsam demekki bir araştırma yapıldı da konuşuyoruz.Tek kusuru sesi.Onuda işini bilen düzeltir bunu hepiniz biliyorsunuz artık.
Benim gibi iri kalıp adamlar için rahatlık önemlidir.Motor mu sizi,siz mi motoru taşıyorsunuz bunu ayırt etmelisiniz.Çünkü her ikisinide aynı anda gerçekleştirebiliyorsanız hem güzel gözükürsünüz hem de iyi sürücü olursunuz.Ben bu motorda altını çizerek vurguluyorum ki çok rahat ettim.Tüm çin malı cruiserlardan alamadığım rahatlığı bunda aldım.
Artık karar sizin.Alın size resim.Başta vardı ama yine ekliyorum.Benim tipim ortada,motorun duruşu ortada.Daha da bişey demiyorum.
Herkese sevgiler...
-
31 Mayıs 2006, 20:42
Hakancan fotoğraflar için teşekkürler fuardakide çok güzel
Criminal forumu şişirmek gibi olmasın ben daha önce teşekkür etmiştim ya yinede şu güzel açıklama için söyleyeceğim tek şey "Helal Olsun" ayırca bir mukabele sevgiler ve saygılar
-
31 Mayıs 2006, 22:50
Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim gerçekten seçim konusunda yardımcı oldu. Hafta sonu gidip görücem motoru yanıma kaporada alıcam orada bırakmak için büyük bir ihtimal motoru hafta sonu alıcam hadi hayırlısı
-
01 Haziran 2006, 11:07
yav beyler lastik konusu da kaynadı arada
bilen var mı yolda patlarsa fazla uraşmayalım
teknıkmotor yorum yaparsan sevinirim
bu arada benim motor 2400 devirdi arkadaşlar
motor iyice açıldı hızlanması özellikle sapanca gezisinden sona daha iyi oldu
2500 bakımda subap ayarı yapılcak bakalım nası olacak o zaman
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
01 Haziran 2006, 11:12
Merhaba dostlar ve yeni gelen arkadaşlar,HAKAN bende eşimle fotograflarda yer almak isterdim ama Ehliyete yeni başvurdum (gelişimden )artık aldığımda ZS Prens leri en azından 2leriz -diger katılamayan arkadaşların kulakları çınlasın-ama küçük kaçamaklarda yinede sürüş keyfini yaşarız .Sözüm bilgilenmek ve karar vermek aşamasında olan arkadaşlara galiba 34 sayfayı tümüyle okuma zamanını ayırmayanlar var ,ben motor alma aşamasında 2 fuarıda defalarca dolaşırken 1.de gördüğümde ki diğer tüm crusier lere ayni anda bakma binme sanşındaydık,2. de almaya karar vermiştim ,ancak satıcının aktardıklarından başka verimiz yoktu ,Sağolsun CRİMİNAL topiği açtığında kaygı yerini doğru karar verdiğime ve ilk motorunu koşulları gereği şeçme limitleri içinde yanlış yapmadığımı gördüm .Sonraları bilgi paylaşımı,eksileri artıları ile bu bedelle alınabilecek en makul makina olduğunu gösterdi anlıyacağınız ne 34 sayfa bilgi ne kullanan biri ile tanişmadan alma kararını verdim ,şimdi haklı olduğuma inanıyorum.Birincisi en ayaklı ve en göşterişli diyebilirim anladığımca ben CEASH, JEANSATAR( buaralar topikte göremiyorum )175 dolaylarıyız motorla beni gören bazı arkadaşlar kelebek benzetmesi yapıyorlar bende uzun ,Keeway li arkadaşlara ikincisi uzun yol deneyiminde ve diğer 150 lerle kıyaslamada artısı olduğu ortaya çıktı şimdilik genel büyük sorunlar çıkarmadı .fiyat deyince Türkiye gerçeği herkez yakaladığını öpmekte ,bence olağan kar marjları içerisinde dürüst,etik ve iyi niyetli esnafa desteğimizi verirsek- çünkü motor almak kız almak gibi- evli olanlar anlar alıp gidemiyorsun aile ilişkileri (bakım,anlık çözümler ,kazalar) gibi -her an servisle sizi kandırmayacak çözüm üretebilecek ilşkiler içinde rahat oluruz. Tabii motorla ilgili düşüncelerim beni bağlar ,kendi kararınızı kendiniz verin ama önce kıyaslayın yanlızca esnaftan yola çıkmayın.selamlar
-
01 Haziran 2006, 15:13
Bugün bir bayi ile görüştüm bayi sağolsun çok yardımcı oldu daha motorlar gelmemiş 1-2 gün içinde burda dedi fiyat olarak 2650ytl istedi plaka ruhsat alarm koruma demiri kask hepsi içindedi. Birde piyasada dolar dalgalanmasından dolayı bayilerin motorları stoklarda tuttuklarını ve satmak istemediklerini doların artışını motorlara yansıtmak için beklettiklerini dile getirdi kaç tane 150-19 geleceğini bayide bilmiyorum dedi ama piyasada çok çabuk tükendiğini söyledi bence 100-200 düşünmeden almak lazım parayı denkleştirip almayı düşünüyorum zaten peşin parayı önüne atınca illaki fiyatı düşürürüm çok heyecanlıyım umarım alabilirim.
-
01 Haziran 2006, 16:11
sa.
arkadaşlar bende iki aydir motor bakiyorum gecen ümraniyede karşılaştım zs 150 ile harbi görünüş olarak canavar gibi alet forumlardan ve motor kullanan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre motordan şikayet edende yok
bende bir iki hafta içersinde alıcam yanlız ufak bir sorunum var hiç vitesli motor kullanmadım ve şuan vitesli motor kullanımı hakkında yazılar okuyorum motoru alınca nekadar faydası olduğunu anlıyıcam bakalım motor elimde kalmaz eve gelene kadar umarım )
-
01 Haziran 2006, 18:26
Arakdaslar hepinize merhaba... Araniza yeni katiliyorum. Bende 8 gundur bir zealson Zs 150-19 sahibiyim. Tabi bunda sizlerinde payi buyuk. Gercekten verdiginiz paraya degen bir motor. Umarim hepimiz uzun sureler kazasiz belasiz ve sorunsuz bu motoru kullaniriz.
Fakat sole bir sorum olucak. Motoru ilk aldigim gunden beri ilk calistirmada cok zorlaniyorum. Aldigim gunde böyleydi. 150km ye geldim, hala gunun ilk marsi, yada biraz olsun motor beklemis ise calistirmak icin en assagi 1 dakika ugrasiyorum. Jikleyi de dogru kullandigima eminim zira makine mühendisiym o kadarda bilelim
Bu sroun sadece benim motorumda mi yoksa sizlerdede var mi? Bu sicak havada böle yaparsa kisin ne yapacagiz? Kamyoncular gibi falan motorun altinda ates yakarim artik
-
01 Haziran 2006, 19:29
Buji ni değiştir ayarlarına baktır servisten sorunun genede çözülmezse bizi bilgilendir ama bildiğim kadarı ile bu sorunu pek yaşayan arkadaş olmadığı
-
01 Haziran 2006, 19:41
ilk 500km yi bole tamamliyim bari diye dusunuorum.. servise git gel olmasin... korkum aküyü elime alicam daha 1. aydan... bujiyi degistirmek sorunu cozermi acaba?? sanki karbirötörde bi sorun war
-
01 Haziran 2006, 21:03
rahat ol 1. marşta çalışmassa 2. de çalışır akü ler yazın pek problem yaratmaz ilk bakımda bujiyi nkg ile değiştirirsin sorun kalmaz /gerçi ben değiştirmedim)
bu arada motorun da hayırlr olsun kendini tanıtırsan daha iyi olur yaş meslek lokasyon gibi
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
01 Haziran 2006, 21:29
yeni alanlara hayırlı olsun diyorum herkes kazasız belasız keyifle yoluna devam etsin şu kısmetimiz bir açılsa bir an önce Ankaraya gelsede teslim alabilsek artık sabırsızlanmaya başladım ya şaka maka harbiden bu motor alma işi kız almaya benziyorda bizim kız çok nazlı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler