Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Haziran 2010, 16:55
dün akşam bakıma bıraktım abi sonunda bizim evin ordaki bir tamirciye. bilmiyorum nasıl olcak bakım ama. notlar aldı, karbüratör temizliği, filtre temizliği, baskı balatası kontrolü, yağ değişimi, genel bakım, gaz teli değişimi falan. bakalım fiyatı ne olacak toplamda. benim motor 80 i geçemezdi, şimdi çekişi artacak mı bunlardan sonra merak ettim. hepsini yazacam burda bitince
Reklamlar
-
18 Haziran 2010, 17:51
hmm bakım sonu raporu:
filtreler temizleniyor, karburatör temizleniyor ayarlanıyor, yağ değişiyor, gaz teli takıldı, debriyaj balataları değişti, komple genel bakımı yapıldı. 160 verdim toplam. şu an iyi gözüküyor motor, ama 80 civarı yine maksimum hızı. nasıldır, iyi midir
-
23 Haziran 2010, 12:55
slm arkadaşlar, jinlun veya zealsun cruiser farı arıyorum.. yardımcı olabilcek arkadaş var mı? fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
-
24 Haziran 2010, 17:56
kujeste adlı üyeden alıntı
hmm bakım sonu raporu:
filtreler temizleniyor, karburatör temizleniyor ayarlanıyor, yağ değişiyor, gaz teli takıldı, debriyaj balataları değişti, komple genel bakımı yapıldı. 160 verdim toplam. şu an iyi gözüküyor motor, ama 80 civarı yine maksimum hızı. nasıldır, iyi midir
80 km hıza biraz zorlarsan 4. viteste bile çıkman gerekir.
gorkemuls adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar, jinlun veya zealsun cruiser farı arıyorum.. yardımcı olabilcek arkadaş var mı? fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Zealsunun parçası getirilmiyor maalesef. Jinlun hakkında da bilgim yok.
-
21 Temmuz 2010, 14:44
Dostlarım uzun süre siteden ve sizlerden uzak kaldım. Bu yaz motoruda fazla çıkaramadım. Geçen yaz benim için güzel gelişmeler oldu, motoruda 14000 e dayadık git gel yapa yapa Dedimki sonra bu böyle gitmicek onu getireyim yanıma ve evlenme kararını vermiş bulunduk
Sizleri de bu mutlu günümde yanımda görmek isterim. Bütün arkadaşlarım davetlidir.
Uploaded with ImageShack.us
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
09 Ağustos 2010, 18:49
yıllar geçti motorlar ne durumda arkadaşlar hala tıkır tıkır çalışıyorlar mı ciddi ne sorunlar yaşadınız bunca zaman.
100 km de kaç lt benzin tüketiyor (yada an itibariyle km başı kaç kuruş)
bu motor şu anda hala ikinci el olarak alınabilir mi sizce
-
14 Ağustos 2010, 18:13
gorkemuls adlı üyeden alıntı
Seyhan Kanuni farı hafif kaş inceliği dışında Zs ile aynidir kanuni Kuralkan sitesinden fiyatına bakabilirsin
Ghost-Rider adlı üyeden alıntı
yıllar geçti motorlar ne durumda arkadaşlar
hala tıkır tıkır çalışıyorlar mı ciddi ne sorunlar yaşadınız bunca zaman.
100 km de kaç lt benzin tüketiyor (yada an itibariyle km başı kaç kuruş)
bu motor şu anda hala ikinci el olarak alınabilir mi sizce
motorlar işlevini çok iyi sürdürüyor en son bakımda anhtar değmeden motor 10 yıl gider diye usta söyledi temiz ikinci else alınabilir ancak motor aksamı dışında estetik parçaları temin etmen zordur .
Dostlarım uzun süre siteden ve sizlerden uzak kaldım. Bu yaz motoruda fazla çıkaramadım. Geçen yaz benim için güzel gelişmeler oldu, motoruda 14000 e dayadık git gel yapa yapa Dedimki sonra bu böyle gitmicek onu getireyim yanıma ve evlenme kararını vermiş bulunduk
Sizleri de bu mutlu günümde yanımda görmek isterim. Bütün arkadaşlarım davetlidir.
şimdiden tebrikler arkadaşım
Şu an Marmara adasındayımam 22 gibi İstanbul 'da olacağım ve terslik olmazsa ordayım
-
16 Aralık 2010, 20:01
Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım bu chopper ı her yönden gayet memnunum fakat yedek parçasını nerden bulacağımı bilmiyorum var mı bildiğiniz temin edebileceğim bir yer?
[B]Kusura bakma ölüm
Bugün de gecikeceğim...[/B]
-
16 Aralık 2010, 22:29
ElbetBirGün. adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım bu chopper ı her yönden gayet memnunum fakat yedek parçasını nerden bulacağımı bilmiyorum var mı bildiğiniz temin edebileceğim bir yer?
http://www.maxi24.com/vasita/vasita-...ca_102662.html
bu adrese nette rastlamıştım ama kimdir nedir bilmiyorum
tam nelerrin gereği var buraya yazarsan yardımcı olmaya çalışırız
-
21 Aralık 2010, 23:35
selam arkadaşlar ikinci el aldığım zealsun zs 125- 2 motorumun arka stop lambası düştü. tekirdağ çorlu ya yakın zealsun servisi varsa bilgi verirseniz sevinirim ilgilerinize şimdi den teşekkürler. kazasız şürüşler farınız ve yolunuz açık olsun.
-
15 Nisan 2011, 11:41
http://www.yuki.com.tr/eski/www/yede...otosiklet.html
Bu linkte sol taraftan yk 250-4 modeli bulun.
Parçalar % 80 aynı.
Umarım işinize yarar.
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
15 Nisan 2011, 22:49
Pişşşştttt Zs'ciler nerelerdeyiz ,hava henüz ısınmaya niyetli değil ama şimdiden haberleşsek iyi olacaki
selamlar
Muhahha devamdamıyız motorla
-
17 Nisan 2011, 02:49
muratdiksöz adlı üyeden alıntı
Pişşşştttt Zs'ciler nerelerdeyiz ,hava henüz ısınmaya niyetli değil ama şimdiden haberleşsek iyi olacaki
selamlar
Muhahha devamdamıyız motorla
Devam, devam çok şükür.
Allah sevenleri ayırmasın.
Tüm ZS 'ciler ; silkelenin artık.
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
26 Nisan 2011, 21:04
vayy eski takım buradaymış hala devam anladığım kadarı ile zs150-19 a
-
27 Nisan 2011, 00:12
-
27 Nisan 2011, 00:27
@muratdiksöz valla herkes dağılmış bende dahil bende istanbula taşındım evlendim haliyle motorumu satmak zorunda kaldım ama olmuyor yanımdan motor geçsin içimde birşeyler parçalanıyor arabada aldım aile olduk diye ama yok hikaye aklım motorda o rüzgarı yiyen bir daha iflah olmaz bende şimdi gt250r almaya niyetlendim bakalım hayırlısı ama ilk motorum olan zs150-19 u hiç unutmam yalovadan ayvalığa gitmiştim ve banamsın dememişti çok güzel bir aletti hep aklımdadır gerçek alınabilecek en iyi chopperlardan birtanesidir
-
27 Nisan 2011, 01:13
-
28 Nisan 2011, 06:40
merhaba arkadaşlar yeni aranıza katılıyorum son kararım zs oldu bende bildigin 247 sayfayı okudum . herneyse elimde 1000 1500 gibi bi rakam var. ama bulamıyorum bütün siteleri aradım taradım yok sizin bi tanıdıgınız veya forumdan satan bi arkadaş yokmu alayım motoru . eskiden scooter tarzı motorum vardı sattım ucuza yeniden hortladı motor sevdam almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim herkese kolay gelsin kazasız belasız sürüşler..
-
28 Nisan 2011, 10:59
ZS kullanıcısı bir arkadaşımız askere gidiyordu ve kullanmadığı motorunu 2 ay önce gibi satışa çıkaracaktı ama sattımı bilmiyorum ,eğer hala geçerliyse buradan iletirim ancak temiz olanları 1500 den yukarı olur gerçi o fiyatlara Keeway bulabilirsin onların 2.elleri daha bulanabilir ,sahibindene söyle göz gezdirince 2500 ve yukarısı temiz ZSler ,şimdiden kolay gelsin
-
29 Nisan 2011, 04:25
ne yapcam bilmiyorum ilk motor olcak ama il dışına gidicem balıkesir erdek bandırma izmir vb yerlere sıfır alırsam taksitli alıcam ama ikinci el bişey düşünüyorum bu yaz için ne tercih edeyim sizce kafayı yicem her kafadan tonlarca motor markası söylüyorlar ama ne yapcam bilmiyorum yardımcı olun .:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler