Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

dün akşam bakıma bıraktım abi sonunda bizim evin ordaki bir tamirciye. bilmiyorum nasıl olcak bakım ama. notlar aldı, karbüratör temizliği, filtre temizliği, baskı balatası kontrolü, yağ değişimi, genel bakım, gaz teli değişimi falan. bakalım fiyatı ne olacak toplamda. benim motor 80 i geçemezdi, şimdi çekişi artacak mı bunlardan sonra merak ettim. hepsini yazacam burda bitince

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hmm bakım sonu raporu:
    filtreler temizleniyor, karburatör temizleniyor ayarlanıyor, yağ değişiyor, gaz teli takıldı, debriyaj balataları değişti, komple genel bakımı yapıldı. 160 verdim toplam. şu an iyi gözüküyor motor, ama 80 civarı yine maksimum hızı. nasıldır, iyi midir

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    slm arkadaşlar, jinlun veya zealsun cruiser farı arıyorum.. yardımcı olabilcek arkadaş var mı? fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı kujeste adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmm bakım sonu raporu:
    filtreler temizleniyor, karburatör temizleniyor ayarlanıyor, yağ değişiyor, gaz teli takıldı, debriyaj balataları değişti, komple genel bakımı yapıldı. 160 verdim toplam. şu an iyi gözüküyor motor, ama 80 civarı yine maksimum hızı. nasıldır, iyi midir
    80 km hıza biraz zorlarsan 4. viteste bile çıkman gerekir.

Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı
    slm arkadaşlar, jinlun veya zealsun cruiser farı arıyorum.. yardımcı olabilcek arkadaş var mı? fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    Zealsunun parçası getirilmiyor maalesef. Jinlun hakkında da bilgim yok.

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Dostlarım uzun süre siteden ve sizlerden uzak kaldım. Bu yaz motoruda fazla çıkaramadım. Geçen yaz benim için güzel gelişmeler oldu, motoruda 14000 e dayadık git gel yapa yapa Dedimki sonra bu böyle gitmicek onu getireyim yanıma ve evlenme kararını vermiş bulunduk

Sizleri de bu mutlu günümde yanımda görmek isterim. Bütün arkadaşlarım davetlidir.

Uploaded with ImageShack.us
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Ghost-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yıllar geçti motorlar ne durumda arkadaşlar hala tıkır tıkır çalışıyorlar mı ciddi ne sorunlar yaşadınız bunca zaman.
    100 km de kaç lt benzin tüketiyor (yada an itibariyle km başı kaç kuruş)

bu motor şu anda hala ikinci el olarak alınabilir mi sizce
    Vrommmmmm

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seyhan Kanuni farı hafif kaş inceliği dışında Zs ile aynidir kanuni Kuralkan sitesinden fiyatına bakabilirsin

Alıntı Ghost-Rider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yıllar geçti motorlar ne durumda arkadaşlar hala tıkır tıkır çalışıyorlar mı ciddi ne sorunlar yaşadınız bunca zaman.
    100 km de kaç lt benzin tüketiyor (yada an itibariyle km başı kaç kuruş)

bu motor şu anda hala ikinci el olarak alınabilir mi sizce
    motorlar işlevini çok iyi sürdürüyor en son bakımda anhtar değmeden motor 10 yıl gider diye usta söyledi temiz ikinci else alınabilir ancak motor aksamı dışında estetik parçaları temin etmen zordur .

Dostlarım uzun süre siteden ve sizlerden uzak kaldım. Bu yaz motoruda fazla çıkaramadım. Geçen yaz benim için güzel gelişmeler oldu, motoruda 14000 e dayadık git gel yapa yapa Dedimki sonra bu böyle gitmicek onu getireyim yanıma ve evlenme kararını vermiş bulunduk

Sizleri de bu mutlu günümde yanımda görmek isterim. Bütün arkadaşlarım davetlidir.

şimdiden tebrikler arkadaşım
    Şu an Marmara adasındayımam 22 gibi İstanbul 'da olacağım ve terslik olmazsa ordayım
    All over the world

Motosikleti
    = (
    Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım bu chopper ı her yönden gayet memnunum fakat yedek parçasını nerden bulacağımı bilmiyorum var mı bildiğiniz temin edebileceğim bir yer?
    [B]Kusura bakma ölüm

Bugün de gecikeceğim...[/B]

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı ElbetBirGün. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım bu chopper ı her yönden gayet memnunum fakat yedek parçasını nerden bulacağımı bilmiyorum var mı bildiğiniz temin edebileceğim bir yer?
    http://www.maxi24.com/vasita/vasita-...ca_102662.html

bu adrese nette rastlamıştım ama kimdir nedir bilmiyorum
    tam nelerrin gereği var buraya yazarsan yardımcı olmaya çalışırız
    All over the world

Motosikleti
    Mondial 180 ZS
    selam arkadaşlar ikinci el aldığım zealsun zs 125- 2 motorumun arka stop lambası düştü. tekirdağ çorlu ya yakın zealsun servisi varsa bilgi verirseniz sevinirim ilgilerinize şimdi den teşekkürler. kazasız şürüşler farınız ve yolunuz açık olsun.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    http://www.yuki.com.tr/eski/www/yede...otosiklet.html

Bu linkte sol taraftan yk 250-4 modeli bulun.

Parçalar % 80 aynı.

Umarım işinize yarar.
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Pişşşştttt Zs'ciler nerelerdeyiz ,hava henüz ısınmaya niyetli değil ama şimdiden haberleşsek iyi olacaki
    selamlar
    Muhahha devamdamıyız motorla
    All over the world

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pişşşştttt Zs'ciler nerelerdeyiz ,hava henüz ısınmaya niyetli değil ama şimdiden haberleşsek iyi olacaki
    selamlar
    Muhahha devamdamıyız motorla
    Devam, devam çok şükür.
    Allah sevenleri ayırmasın.
    Tüm ZS 'ciler ; silkelenin artık.
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    vayy eski takım buradaymış hala devam anladığım kadarı ile zs150-19 a

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayy eski takım buradaymış hala devam anladığım kadarı ile zs150-19 a
    Eheeh pusudayız motorsuz :D gugukk,Istanbul'a yolun düşerse ödünç veririm dedim sonra avatarda İstanbul'u okudum:D

Stormlord/Gökhan sağlık sorunu nedeniyle sattı
    Murky/Burak o şimdi asteğmen (yanlış bilmiyorsam)satılığa çıkarmıştı
    Criminal/Nami ne yaptı ses yok bu aralar
    Muhahha Anadolu temsilcimiz
    evliler arttıizmarit gibi

Ben daha yeni yağ değiştirirken oturdum 2 gün parlattımbugün hava güzel değerlendirmesindeydim
    Bakalım başka ses veren olacakmıı HUUUU millet hava ısınıyor
    All over the world

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @muratdiksöz valla herkes dağılmış bende dahil bende istanbula taşındım evlendim haliyle motorumu satmak zorunda kaldım ama olmuyor yanımdan motor geçsin içimde birşeyler parçalanıyor arabada aldım aile olduk diye ama yok hikaye aklım motorda o rüzgarı yiyen bir daha iflah olmaz bende şimdi gt250r almaya niyetlendim bakalım hayırlısı ama ilk motorum olan zs150-19 u hiç unutmam yalovadan ayvalığa gitmiştim ve banamsın dememişti çok güzel bir aletti hep aklımdadır gerçek alınabilecek en iyi chopperlardan birtanesidir

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Eheeh demek evli -motorsuz kervanına sende katıldın(tebrikler ,başlangıçta az sayıdaki evlilerdendim ama ibre şimdilerde tersine döndü)
    Motor ;binmeyip bir kenarda dursa bile ayrı bir keyif veriyor alışana benim motor çok kilometre yapmadı ama hala pırıl pırıl tabii kapalı yerde kalmasının büyük etkeni var Fiyat/performans olarak o zaman en uygunuydu ki şimdi o pahalı benzerleri neredeyse daha da ucuza alıcı bulamıyor ,Adana merkezli bir ,firma olmasaydı çok bilinir olurdu şansızlık
    Yakınlarda bir toplantı ayarlamalı demek İstanbul zs cileri artıyor
    All over the world

merhaba arkadaşlar yeni aranıza katılıyorum son kararım zs oldu bende bildigin 247 sayfayı okudum . herneyse elimde 1000 1500 gibi bi rakam var. ama bulamıyorum bütün siteleri aradım taradım yok sizin bi tanıdıgınız veya forumdan satan bi arkadaş yokmu alayım motoru . eskiden scooter tarzı motorum vardı sattım ucuza yeniden hortladı motor sevdam almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim herkese kolay gelsin kazasız belasız sürüşler..

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    ZS kullanıcısı bir arkadaşımız askere gidiyordu ve kullanmadığı motorunu 2 ay önce gibi satışa çıkaracaktı ama sattımı bilmiyorum ,eğer hala geçerliyse buradan iletirim ancak temiz olanları 1500 den yukarı olur gerçi o fiyatlara Keeway bulabilirsin onların 2.elleri daha bulanabilir ,sahibindene söyle göz gezdirince 2500 ve yukarısı temiz ZSler ,şimdiden kolay gelsin
    All over the world

ne yapcam bilmiyorum ilk motor olcak ama il dışına gidicem balıkesir erdek bandırma izmir vb yerlere sıfır alırsam taksitli alıcam ama ikinci el bişey düşünüyorum bu yaz için ne tercih edeyim sizce kafayı yicem her kafadan tonlarca motor markası söylüyorlar ama ne yapcam bilmiyorum yardımcı olun .:D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler