arkadaşlar zealsun farına ihtiyacım var ist de nereden temin edebilirm google bile bulamadı anca sizler yarama merhem olursunuz kazasız sürüşler
arkadaşlar zealsun farına ihtiyacım var ist de nereden temin edebilirm google bile bulamadı anca sizler yarama merhem olursunuz kazasız sürüşler
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
Zealsun farı bulabileceğini hiiiç sanmıyorum. Boşuna arama bence. Ayrıca neden zealsun farı? Zealsuna bile takacak olsan, oraya uygun herhangi bir far takabilirsin.
kardeşim ilgilendiğin için sağol fakat bende regal raptor var regale uyan iki far var biri zealsun biride seyhan ın farı olmadı farı komple söküm sirkeciyi gezeceğim ama zealsunun servisini bile bulamadım ben piyasadan çekildilermi yoksa.
Evet. Maalesef Zealsun distribütörü battı. Şimdilik zealsun getiren yok. Dolayısıyla parça da bulabileceğini hiç sanmıyorum.
arkadaşlar akü ve filtre kapaklaım kırıldı yenisini nereden albilirim saygılar
regal raptor ise emre ltd alırısn ama ordada siyahı var parlak yok geçen hafta bir arkadaş aldı ama fiyatı tam hatırlamıyorum 90 ile 120 arası olması lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------
üstat alan arkadası msn de yakaladım 90 tl amıs takım satılıyormus
cenkerdemir zealsun yan kapaklları nereden alabilirim saygılar
Zealsunun distribütörü olmadığı için parça bulma ihtimali yok gibi bişey. Yapılacak en mantıklı şey fiberden yaptırmak. Benim grenajlar kırılırsa öyle yaptırmayı düşünüyorum.
Yan iki krom görünümlü (benzin filtresinin önünde olan )kapakların ayni olanları Jinlun ve daha pek çok Çin'lide ayni ama yan kapakların ayni olanları bir ara Ankara distrubitörlü Motto (yanılmıyorsam ya da benzeri bir isim) markalı motorda aslında dikkat ederseniz yan kapakların üzerinde krom kaplı kaşları dışında altındaki bölüm ayni (Yani yan kapaklar alınır parlak kaş kısmı ki 2 vidalı diğerine aktarılır üzerine eğer siyah değilse boya atılır ),şimdi aklıma gelen çelik motor'un Crown olarak sürdüğü modelle de ayniydi ,benim hiç parça gereğim olmadığından araştırmadım ancak Üsküdar -Ferhat usta hem parça hem de bu tür motorların sorun gideriminde faydalıdır ayrıca aklınıza klasik kazıklanma kavramıda gelmesin rahat olun
Kujeste bir ara beraber geçelim
(Regal Raptor la gidon kütüklüklerimiz ayni
Bir terslik olmazsa 10 kişilik bir grup haftasonu Garipçe köyü yapacağız hem yakın hem sakin hem hava 22 derece der,eşlik etmek isteyen ,motorlarınız hareket etsin artık.
All over the world
Eyvalla abi, ferhat ustaya gideceğin zaman haberleşelim o halde. ben buraya daha sık bakayım :D
[IMG]http://C:\Documents and Settings\\Bluetooth Exchange Folder[/IMG
]
umutbayrak, hoşgeldin. Sanırım 150-19 kullanıyorsun ama önce bir kendini tanıtsaydın daha iyi olurdu.
hoşbulduk yeni başladım bende ilk vitesli motor sürüşüm zealsun 150 benim resimdeki bi bakım yapılsın dedim hemen tamirci 200 lira masraf çıkardı silindir değişecekmiş :( bende değiştirdim kafam rahat olsun dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------
hoşbulduk yeni aldım bende zealsun 150 sl
bakım yapılsın dedim alır almaz usta silindir değişecek dedi bende değiştirettim kafam rahat olsun dedim
ilk defa vitesli motor sürdüm yani bunda öğrenmiş oldum bence fiyatına göre güzel bi motor , yakıtı ne kadar tam hesaplayamadım varmı kullanan arkadaşlar ?
Hayırlı olsun, benim yakıt tüketimim kullanıma göre 10-12 krş. Yani 2,7-3,2 lt/100km arası.
eheehee hiç gitme gereğim olmadı tanısamda ama senin için gideriz beraber
hoşgelmişsin motor güzel resimlerde
Bakımlı temiz kullanman keyif açısından da avantaj iyi yapmışsın
Bir öneri ön çamurluğun amortisör bağlantısı ile ön çamurluk tamponunu birleştiren parça (dikdörtgen metal)dışarıdan takılmış olası içeriden takma zahmetine katlanmayan bir usta yapmıştır
her 2 tarafta 2 somun)civata söküp içeriden yani lastik ile çamurluğun arasına takarsan güzel ve aslı gibi olur kopyayıbizim eski mesaj resimlerinden alabilirsin
All over the world
yav benim motorla birileri oynamış park halindeyken sanırım. bakırköy ataköy arasında giderken farkettim. gaz koluyla oynanmış, çeviriyorum çeviriyorum gaz almıyor, en son biraz alıyor daha da dönmüyor elcik zaten. dedim kopacak bu yolda kalacaz akşam akşam. kopmadı ama yeterince gaz veremediğim için yokuşta neredeyse duruyordu gerçekten bomba gibi bakıma sokmak istiyorum motoru, artık tehlikeli olacak diye tırsıyorum ya.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)