arkadaşlar zealsun marka motorum var 125 lik satmayı düşünüyorum ilgilenenlerin 5069313104 5053882955 ulaşabilirler
ilan detayı için
http://www.sahibinden.com/lzx_125_ze...XQQdisplayitem
arkadaşlar zealsun marka motorum var 125 lik satmayı düşünüyorum ilgilenenlerin 5069313104 5053882955 ulaşabilirler
ilan detayı için
http://www.sahibinden.com/lzx_125_ze...XQQdisplayitem
kış uykusundaki arkadaşlar...fuar bahanesiyle h.sonu toplaşalım orda.sanırım Murat abi bizim biletleride ayarlar hergun orda imiş sonuçta))
Evet arkadaşlar yok mu bilet ayarlayabilecek olan?
Yazın kullanmak üzere motoruma ne yağ koymalıyım? Geçen sayfalarda okuduğum kadarıyla 15-40 ya da 10-40 olmalı denmiş ama castrol'un yağlarına baktım. Yarı sentetik (actevo) 10-40 yok sadece 20-40 var. Sadece tam sentetik (power 1) yağlarında 15-40 ve 10-40 var. Tavsiye edeceğiniz ve piyasada bulabileceğim bir yağ markası var mı? Tam sentetik yağ koysam nasıl olur? Ayrıca otomobillerde kullanılan (mesela magnatec) yağlardan ne farkı var motosiklet yağlarının?
Ben Shell advence VSX 10/40 tam sentetik yağ koyuyorum,benzin istasyonlarında 20 tl ,motosiklet yağı ,
race tipi olmayan yani birden yüksek sürate çıkmayan/çıkamayan aletlere yarı (semi)sentetik daha iyidir diyen bir uzmanlada konuşmuştum.
Motosiklet için motosiklet yağı kullanılması gerek çünkü bizde ıslak deriyaj olduğundan otomobil yağı ayni işlevi göremiyor
Forumda yağ bilgisi çok okumanı öneririm.
kolay gelsin demek sistemde bir kopma ya da temazsızlıkvar ve ayni arızayı tekrarlıyor soketleride zaman zaman kontak spreyle yağlamak gerek
,benim parça gereğim hiç olmadı ama orada gani olması aklımızın bir köşesinde kalsın çantaya ayrıca selamlar:D
All over the world
Teşekkürler
Motosikletime mercekli far ve xenon uygulaması yapmayı düşünüyorum. Hem gece sürüş kalitesi artması için hem de diğer sürücülerin beni görmeme ihtimalini ortadan kaldırmak için. Ancak görünüş olarak bizim motorlarda mercekli xenon nasıl görünür bilmiyorum. İyi mi olur? Kötü mü?
herkeze selam uzun zaman önce açılmış bu topiği hortlatmanın zamanı geldi diye düşünüyorum arkadaşlar 2006 da başlayan tüm hikayeyi okudum toplam 245 sayfa biraz yordu ama motor sevdasıyla dolu olan herkez gibi beni de üzmedi bursadan herkeze selam ve saygılarımla zealsun 150 19 almayı düşünüyorum 150 zat sahibiyim kısmetse onu satıp zealsun sahibi olmayı düşünüyorum aramızda hala kullananlar eminim vardır uzun dönemdeki tecrube ve şikayetleriniz varsa paylaşırmısınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------
ARKADAŞLAR KİMSE YOKMU YOKSA
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------
SANIRIM BU YAZ GEZİP PİKNİK YAPABİLECEĞİMİZ ZEALSUN SAHİPLERİ YOK
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------
Şimdilik kış uykusundan pek uyanmadılar ,bakım filan çıkarlar ortaya
All over the world
İstanbul'da cc büyütmek amacıyla satmayı düşünen topik üyesi arkadaşlar vardı ki zaten topikten motor durumunuda bildiğimizden sakatlık olmuyor
245 sayfayı okumuşsun artık hepimiz kadar neredeyse bilgi sahibisin.
örnek vermek gerekirse 7000 lere geliyor benim motor daha anahtar değmedi
All over the world
zatı alırken de burdan çıkmamıştım ve çok iyi donanımım oldu diğer insanların en ufak sıkıntıda servise gittiğini benimse kendim kolay bi şekilde üstesinden gelmem çok hoşuma gitti kayışı bile kendim değiştirdim eğer temiz bi zealsun sahibi olursam çok sevinicem vitesli kullandım ama 150-19 hiç kullanmadım inşallah yakında sahibi olurum
arkadaşlar akü kapağım düştü nasıl bulabilirim saygılar
hocam akünün kendi kapağımı motorun aküyü kapatan kapağımı
Selamlar.
Sizleri çok özledim.Maalesef çok ama çok yoğun iş tempom yüzünden 5 aydır motorumu yatırıyorum.
Satmadım,,,,satamadım
Mayıs ayında şiddetle buluşmayı ve sizlerle bir araya gelip eski günlerden konuşmayı istiyorum.
Facebooktan laf koyan kankaların bilgisine
VELET 245 sayfalık hikaye demiş çok duygulandım :p
Sevgiler
Crim
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
yav tam hava düzeldi diyoruz yine kapıyor, tam ısındı diyoruz tekrar soğuyor. motora binmeyi unuttum ya. zaten kalkarken takırdıyor :D
selamlar zealsun düşünüyordum ama Ledow cmx 250 sahibi oldum motorumu çok seviyorum çok zevkli, ama 2 gündür beni üzüyor gaz verdiğimde boğuluyor ve bugün 2 dk arayla 2 tane sigorta yaktı bu konuda yardım edebilecek biri varmı aramızda ?
Daha önce scooter kullandığın için unutmuş olabilirsin diye söylüyorum; jikle açık kalmış olabilir. Eğer jikle açık değilse hava filtren kirli olduğu için yeterli hava çekemiyodur ya da fazla benzin geliyodur karbüratör ayarıyla ilgili olarak. Bunları bi kontrol et. Sigorta da kısa devreden dolayı patlar. Bir kablo sıyrılıp motorun şasesine ya da yanındaki bi kabloya temas ediyor olabilir. Basit olarak kontrol edebileceğin aklıma gelenler bunlar.
Aney Crim'can duygusallaşmış,bu hikaye bitmezzz
Kujeste ne yaptın diyeceğimde takırdılar varsa hala girişimde bulunmadın bari bana ulaş halledelim
VELET kazasız belasız,Ledow da iyidir en azından güç olarak ama tabii bazı masraf ve harcamaları ZS nin 2 katıdıranladığım 2.el ,önce genel bir bakıma al/aldır sonradan canını sıkacak harcamalar çıkarmasın demek sistemde bir terslik var
ben kış bakımını aradan çıkardım (resimli bir topik açacağım)fıstık gibi devamdayımbinmeye devam ses verin artık !
All over the world
selam üstat. henüz götürmedim işte motoru. hem akü dahil 150 tl iyi mi kötü mü bilemedim, hem de eleman nasıldır, yaza tam bakım uygular mı bilemedim. hem hızı da iyi değil, bir iki tuhaflığı var. nasıl yapayım, nasıl edeyim, bir yol göster üsküdar olayı da epey uzak bana ya, tüh
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)