Merhaba arkadaşlar, geçen haftasonu Ömer (Ragman)'ın motorsiketini satın alarak aranıza katıldım.
Merhaba arkadaşlar, geçen haftasonu Ömer (Ragman)'ın motorsiketini satın alarak aranıza katıldım.
Slayerrr hoş geldin foruma. Kazasız belasız sürüşler tekrardan
Murat abi niyetim belki bir araba almak. Ancak bu kısa vadede olacak bişey değil ve motor alıp almamanın parelelinde bişeyde değil. Yani motor almak aklımda yine olacak.
Yani niyet bu ama ekonomiye göre şekillendireceğiz yılbaşından sonra...
Hoşbulduk, Küçükçekmece'deyim. Yaz bitmeden bi buluşma falan yaparsanız tanışırız artık. İlk defa motosiklet kullanmıyorum ama ilk bu ilk motosikletim. Keyifli bir alet.
Sonunda korktuğum başıma geldi. Ehliyetim olmadığı için motoru bağladılar. Hem de kayıt yaptırmak için sürücü kursuna giderken. Millet senelerce ehliyetsiz kullanır bişey olmaz ben trafiğe çıkalı bir ay bile olmadı mahalle arası denilebilecek yerde motor bağlattım.
Slayerrr artık olan olmuş neylersin ama yaralanmalı bir olumsuz durumdan kat be kat yeğdir.biran önce motoru parktan al birde park ücreti artmasın.
Tam da bu aralar bir buluşalım diye topik açacakken
Arabalı,yeni fotoğraf makinalı,çalışan tatilden dönmek üzere olan ZS'li eski Zs'ciler havalar idare ederken bir ARAYA GELELİM hadi fikirler uygun zaman önerileri...
Arkadaşlar merhaba.yeni katılan arkadaşlarada hayırlı olsun diyoum.yoğun iş temposu yüzünden eskisi gibi sık katılamadım foruma.Ve malesef sağlık sorunlarım nedeni ile(kemik erimesi baslangıcına baglı sırt ve bel agrıları) motorumu satmak zorundayım.Henüz satılıga cıkarmadım ama ilgilenen olursa gorusebilirim.tabiki forumdan kopmak yok aradada olsa burda olacagım.sevgiler saygılar...
Motorumu aldım. 750 TL peşin fiyatına 4 taksit :D
Noter satışı olmasına rağmen az kalsın Ömer'e de kullandırmaktan ceza yazıyorlardı. Motorun benim olduğuna ikna etmeye uğraştım biraz.
Ehliyetsiz kabul ederseniz buluşmalara gelmek isterim. Tabi eğer buluşma olursa
Önümüzdeki 10 gün en azından hava güzel görünmekte şöyle orta yerlerde bir araya gelelim motorlu ,motorsuz ,arabalı,tüm Zs ciler anladığımca hafta sonu daha uygun olacak gibi
slayerrr kötü bir deneyim olmuş neyse artık
smallwillie geçmiş olsun arkadaşım hayırlısı
Arkadaşlar anlamsız birşey yazmamak ve konu tekrarlamamak için 2006'da bu yana devam eden yazıları okudum (manyaklık)
Zealsun ZS 150-19 25000 km'de almak için kararımı verdim.
Fiyatı 1500 TL.
Merak ettiğim şudur Sizce bu makine bana dert açar mı?
Öncelikle hoşgeldin,
25.000 oldukça fazla km topikteki arkadaşların arasında ender o km yapanlar (Zs yapamaz anlamında değil eğer bakımlı,temiz kullanılmış ,kazasız makina ise olabilir )ve eğer İstanbul'daysan topikten değiştiren ya da sağlık gereği durumundan satacak arkadaşlar var çok düşük km lerde bulabilirsin geçenlerde Taksim'de doğruysa 5000kmlerde ama duman olmuş Zsyi görünce kazalı yanmışdedi sahibi içim acıdı hiç bakmamışlar .
Motor bloğu sağlamsa (iyi bir ustaya ya da bilene göster) diğer bölümler için bir şekilde parça bulunuyor ki benim hiç gereğim olmadı.
genelde bildiğimiz arkadaşlar arasında satım olduğundan makinanın detaylarını biliyoruz ,
detaylı sorulara fotografını göstersen bile bilgi veririz ,sağlıcakla...
@boraerdin
Zealsun Prince 150-19'ların motor blokları rektifiyesi son derece kolay yapılabilecek şekilde tasarlanmış. Standart 150'lik silindir-piston yerine rahatça 200'lük uygulayabilirsin; son derecede verimli olur. 25.000km ise bu makineler için çokta yüksek değil. Tabii nasıl kullanıldığına bağlı! Adam makinenin anasını ağlatarak sürmüşse ZS değil, KTM olsa gene dağılır! Alırken güzel şekilde araştırmak, bu konuda tecrübeli ustalara makineyi göstermek lazım. Ayrıca 1500 lira 25.000'deki bir makine için çok fazla.
Benim kafamda suı soğutmalı Regal ve ya da Zealsun vardı. Regal'i kullandıktan sonra vazgeçtim. İnanılmaz garip bir motor Regal. Başlangıç olarak Zealsun iyi olacak diye düşündüm. Kullandım. 150 cc ye göre çok iyi. (FYM, Ramzey, Jınlun, Regal ile karşılaştırdım)
İlan aşağıda bakarsanız temiz gübü duruyor. ama 25000 değmez diyor herkes.
http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
O motora bende bir zamanlar müşterisi oldum Ancak 25000 km insanı bir an olsun düşündürüyor
Rıdvan geçmiş olsun, az değilmiş cezasıda... Ehliyeti halledersin umarım bir an önce. Valla ben olsam bi daha binmeye çekinirdim, tekrar çevirirler diye..
Bayadır görüşemiyoruz. Beylikdüzüne Namicanın sahile gidelim, metrobüsle gelirim ben Özledim o günleri dostlar... Havalar daha fazla dayanmaz, ağlar bu duruma..
Muhakkak yeni makina almam lazım, ancak şimdilik değil gibi.. İştende ayrıldım, şuan boştayım...
smallwillie çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşursun tez zamanda. Hayırlısı olsun..
smallwillie çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşursun tez zamanda. Hayırlısı olsun..[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için...
Toplaşmaaaa
Havalar henüz uygunken geleneksel ZS toplaşması,öncelikle çalışan arkadaşlar uygun olabilecekleri zamanları yazarlarsa ona göre yer ,mekan ve zamanı saptayalım.
Bana ve Stormlord/Gökhan'a haftasonu uygundur
Crim'can ses ver
Nova'nın bize bir sürprizi olacak
Ragman iş durumundan şimdilik uygunsun sanırım
izzmarit sen de ses ver
slayerr seni tehlikeye sokmayacakbir yer olsun değil mi?
Bir de yine Sultanahmet'te kaldırımda hep park eden Zs 'yi gördüm bugün bakımlı, bizlerden birinin mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)