Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı halilihsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiler nasılsınız bakalım Zealsunun yeni modelini gördüm sahibindende hysoung diye tıkladım kızılötesi bir alet çıktı karşıma harika bir tasarım var hasta oldum hadi sağlıcakla kalın

http://www.sahibinden.com/super_bir_...romotion_flash
    Ehehhe Halil mart 2008 ilanıymış

Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yeni bir şey değil 2 yıldır türkiyede var tutmadı yüksek fiyatından dolayı az sayıda getirtildi geçen sene benim arkadaşda vardı güzel makina yapılı ama parça sıkıntısı var bizim arkadaş ayaklığını kırdı bulamadı sanayide yaptırdı..
    Dostum o zaman incelemiştik 5400.00 tl istemişlerdi ki ZS 150-19 un 2500 aralığında satıldığı zaman 250cc lik motora kalitesi belli olsa da çok bedel gelmişti ve tabii az olunca ona keza parça bulabilme (150-19 bir çok parçasını sınıfının çinlilerinden bulabilme imkanı olduğu düşünülürse)zorluğu tercihi azalttı

Zongshen (Zealsun) markası maalesef Türk motosiklet sektörü adına heba edildi belki Lifan gibi ortak yatırımla piyasaya girebilseydi ,at konuştaran ve yerli malı olduğunu iddaa ettikleri Çin motorlarını kakalayanlar kendi patentli teknolojisini getirecek Çİn devi karşısında bu kadar rahat olamazlardı ,fon filan derken tekel kırılmadı dahası Çin adı kötü anılır oldu

Sessiz topak eşrafı Mtv yi ödedim artık 4 yıllık araç kategorisindeyim
    Veee 38 ay sonunda ilk kez motoru pencerenin önüne bağladım yağmur yağdı neyseki kılıflıydı motorcukum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda cbr 125
    Slm. Urfa veya çevre illerden zealsun 150-19 satan arkadaş varsa görüşelim.

s.a motosiklet tutkunları ben vitesli motora ilk geçişimde jınlun modellerini inceledim pek hoşnut olmamışlardı bu modellerden sonra keeway sl150 ye baktım görünüşü çok güzel ve de motoruda bana yeterli geliyor ama gözüm hep 250 lik motorlarda kalıyor aramızda keeway sl150 kullanan arkadaşlar var mı acaba bana keeway ile zs 150-19 arasındaki farkaları söyleyebilirler mi? ve de tercihlerini

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Bugüne dek Keeway den ZS ye geçenlerin kıyası ZS den yana oldu
    Topak yaz uykusundamı dostlar?

Motosikleti
    street avanger 150
    arkadaşlar bende zealsuna kafayı taktım alcam inşallah ama şuan araştırıyorum benim merak ettiği konu bunların gidonoları nasıl değiştiriliyor bide örnek fotolar olanlar paylaşırsa sevinicem

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı wolky3113 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende zealsuna kafayı taktım alcam inşallah ama şuan araştırıyorum benim merak ettiği konu bunların gidonoları nasıl değiştiriliyor bide örnek fotolar olanlar paylaşırsa sevinicem
    Resimler de gördüysen zaten gidon çaylak/kartal gidon benzerlerinin en uzun olanı ,hiçbirimiz değiştirmedik ama eğer alıp farklı gidon koyarım dersen alt tarafı 4 alyen vidaya bakar sökmesi bir de elcikler ve manet bloğunun vidaları

Öncelikle temiz bir motor bulmanı dilerim 2006 ve sonrası motorlar 4. yıllarına girdi,bizden cc büyütmek isteyen arkadaşlar olursa şanslısın çünkü topikte herkez diğerinin motorunu bilir ve hatta 0 bile varmış daha galiba

Ve yine ahali ; hiç buraya yolunuz düşmüyor mu?
    Stormlord/Gökhan tüm göstergeleri lede çevirmiş ama görmedim henüz

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam millet.
    Yıllık izindeyim nihayet
    Var mı Avşa yolcusu.
    Haber bekliyorum sizden
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BEN DİREKSİYON SINAVINA GİDİYORUM BENİM İÇİN DUA EDİN

NAMİ ABİ SANA BOL GÜNEŞLER ABİ BENİM YERİME DE TATİL YAP T.DAĞ İKİ ADIM DENİZE AYAKLARIMI DAHİ SOKAMADIM KALIN SAĞLICAKLA...DEMEK Kİ MOTORSUZ HAYAT DEVAM EDİYOR(MUŞ).

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet.
    Yıllık izindeyim nihayet
    Var mı Avşa yolcusu.
    Haber bekliyorum sizden
    Crim'can buraya gelme gibi bir sözün de var yanlış hatırlamıyorsam

halilihsan çok kolay gelir sana hele ZS kullandıktan sonra şimdiden tebrikler geçeceğin için

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Crim'can buraya gelme gibi bir sözün de var yanlış hatırlamıyorsam

halilihsan çok kolay gelir sana hele ZS kullandıktan sonra şimdiden tebrikler geçeceğin için
    Crımın cok yere sozu var bakalım beklıyoruz...
    Bu arada senıde burası dısında goremez olduk ıhtıyar olmuyor boyle
    Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
    C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
    www.salihkalic.spaces.live.com

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler tatildeydim, pek uğrayamadım topağa.
    tatil konusunda ben zaten 10 ağustos sonrası buralarda olacağım. Arayın, tekirdağdan atlar gemiye gelirim.

@ömer

Evet ama sonunda aldım SLR'yi. Çok şükür..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı yalnız_kurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Crımın cok yere sozu var bakalım beklıyoruz...
    Bu arada senıde burası dısında goremez olduk ıhtıyar olmuyor boyle
    Şarışın Kurt'um haklısın da
    ama bizim evin yolunu unutanlar çoğaldı bu aralar o bakımdan

Nova gereğiniz olursa Nikon İstanbul servisi arkadaşım bilginize.

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Murat abi perşembe günü gibi sana gelebilirim müsait olursan.Ordan istersen karşıya geçeriz salihhlerle buluşuruz.
    Uyar mı
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat abi perşembe günü gibi sana gelebilirim müsait olursan.Ordan istersen karşıya geçeriz salihhlerle buluşuruz.
    Uyar mı
    Tamamdır Crim'can perşembeye şimdilik engelim yok uygunum bize eşlik edecek olanlar varsa çekinmesin
    (terslik olursa bir gün önceden netleştiririm

ragman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burak hayırlı olsun makinen. Nikon mu aldın ne ettin? Model falan ne?
    Tekrar güle güle kullan.

Beyler ;
    Fazla ilgilenememden ve binmeye vakit ayıramamdan dolayı Motorumu satılığa çıkarttım bilginize... Hafta sonu sahibindene de falan ilanı koyarım.

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    Herkese selam arkadaşlar;

uzun zamandır birşeyler yazmamıştım,özlemişim burayı
    iki hafta önce İstanbul'dan Avşa'ya gitmek üzere Tekirdağa doğru yola çıkmıştım. yol boyunca bir sorun yoktu ama Tekirdağ!a 20 km kala motor teklemeye başladı hatta silindir bloğundan gelen ses bir anda değişti ve daha sonra stop etti kenara çektim bekledim biraz sonra tekrar çalıştırmayı denedim gelen ses baya kötüydü ama yolda kaldığım için biraz yürütmeyi denedim ama tekleye tekleye gitti bir süre 1km falan sonra yine stop etti.benim motorda motor kısmından gelen ne olduğunu anlayamadığımız nahoş bi ses vardı ıkı senedır bazılarınız biliyorsunuz bir de yıne ıkı sene önce yağ radyötörünü iptal etmiştim ama ondan sonra bugun yaklaşık 20000 km deyım bi sorun olmamıştı,hatta geçen sene yıne bı tekirdağa gittim hatta geri gelmiştim sorunsuzca,,herneyse bozulduktan sonra çeke çeke avşaya goturdum tatilimi yaptım sonra gemiyle istanbula getirdim baya stres dolu bırkaç gunun ardından tamirciye bıraktım,Tamirci arkadaş krankın değiştirilmesi gerektiğini söyledi,ama bizim motorun krankı balansörlü olduğundan hiç bir yerde bulamadım kendi parçasını,tornacı da vs de yapılacak gibi de değilmiş dediğine göre,yenisi gerekıyormuş.bir tek kanuninin racer(200) modelininki bizimkiyle uyum sağlıyormuş bilginiz olsun fiyatı da 225lira(pahalı evet) ama yapcak bişey yok diye o krank takılacak tamirci arkadaşa 200lük motorun krankı 150liğe olurmu dediğimde üst tarafı farklı ama alt tarafı tamamen uyumlu dedi ama neyin üstü neyin altı anlamadım açıkçası:(
    herneyse, bu arama sürecinde gördüğüm kadarıyla bizim motorun çok cidii bir yedek parça sorunu var,poleni(camgözleri) aradım,bizim motora ait hiçbir sey yokmuş artık ellerinde:( zira bana başka parçalarda lazım yenilemek istediğim ufak tefek başka şeyler de vardı ama temin edebileceğim başka bir yer var mı yok mu bilmıyorum,,zamannda fazladan bişeyler alıp da ellerinde kalanlar veya motorunu gözden çıkarıp parçalarını dağıtanlar vs var mı bu forumu takip eden öğrenmek istiyorum. ya da nerden ne şekilde zealsunun parça &aksesuarlarını bulabiliriz bilen varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
    bu arada yağ radyatörünü de bulursam yeniden aktif hale getirmek istiyorum eğer bulursam tabi radyatörü,,

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ragman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burak hayırlı olsun makinen. Nikon mu aldın ne ettin? Model falan ne?
    Tekrar güle güle kullan.

Beyler ;
    Fazla ilgilenememden ve binmeye vakit ayıramamdan dolayı Motorumu satılığa çıkarttım bilginize... Hafta sonu sahibindene de falan ilanı koyarım.
    Sağol Ömer. Pentax K100D Super aldım. Nikon ekipmanlar azıcık tuzlu gelecekti; daha kullanıcı dostu olduğunu düşündüğüm Pentax aldım. İyikide almışım; maşallah zehir gibi!

Bu arada makineyi satıyormuşsun, şimdiden hayırlısı olsun. Temizliğine kefilim!!

Alıntı murat@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selam arkadaşlar;

uzun zamandır birşeyler yazmamıştım,özlemişim burayı
    iki hafta önce İstanbul'dan Avşa'ya gitmek üzere Tekirdağa doğru yola çıkmıştım. yol boyunca bir sorun yoktu ama Tekirdağ!a 20 km kala motor teklemeye başladı hatta silindir bloğundan gelen ses bir anda değişti ve daha sonra stop etti kenara çektim bekledim biraz sonra tekrar çalıştırmayı denedim gelen ses baya kötüydü ama yolda kaldığım için biraz yürütmeyi denedim ama tekleye tekleye gitti bir süre 1km falan sonra yine stop etti.benim motorda motor kısmından gelen ne olduğunu anlayamadığımız nahoş bi ses vardı ıkı senedır bazılarınız biliyorsunuz bir de yıne ıkı sene önce yağ radyötörünü iptal etmiştim ama ondan sonra bugun yaklaşık 20000 km deyım bi sorun olmamıştı,hatta geçen sene yıne bı tekirdağa gittim hatta geri gelmiştim sorunsuzca,,herneyse bozulduktan sonra çeke çeke avşaya goturdum tatilimi yaptım sonra gemiyle istanbula getirdim baya stres dolu bırkaç gunun ardından tamirciye bıraktım,Tamirci arkadaş krankın değiştirilmesi gerektiğini söyledi,ama bizim motorun krankı balansörlü olduğundan hiç bir yerde bulamadım kendi parçasını,tornacı da vs de yapılacak gibi de değilmiş dediğine göre,yenisi gerekıyormuş.bir tek kanuninin racer(200) modelininki bizimkiyle uyum sağlıyormuş bilginiz olsun fiyatı da 225lira(pahalı evet) ama yapcak bişey yok diye o krank takılacak tamirci arkadaşa 200lük motorun krankı 150liğe olurmu dediğimde üst tarafı farklı ama alt tarafı tamamen uyumlu dedi ama neyin üstü neyin altı anlamadım açıkçası:(
    herneyse, bu arama sürecinde gördüğüm kadarıyla bizim motorun çok cidii bir yedek parça sorunu var,poleni(camgözleri) aradım,bizim motora ait hiçbir sey yokmuş artık ellerinde:( zira bana başka parçalarda lazım yenilemek istediğim ufak tefek başka şeyler de vardı ama temin edebileceğim başka bir yer var mı yok mu bilmıyorum,,zamannda fazladan bişeyler alıp da ellerinde kalanlar veya motorunu gözden çıkarıp parçalarını dağıtanlar vs var mı bu forumu takip eden öğrenmek istiyorum. ya da nerden ne şekilde zealsunun parça &aksesuarlarını bulabiliriz bilen varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
    bu arada yağ radyatörünü de bulursam yeniden aktif hale getirmek istiyorum eğer bulursam tabi radyatörü,,
    Murat, üzüldüm olaya yahu. Geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda hallolur. Bizim beyazıt tarafında bitik bi Prince vardı. Acaba elemana sorsak parça parça satarmı? Krank çalışıyordur en azından çünkü adam işe gidip geliyor sürekli. O da yağ radyatörünü iptal etmiş gerçi..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

sencaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f
    Merhaba arkadaşlar; bir arkadaşıma acil tarafından zealsun Zs 150-19 Cruiser için bir parça gerekiyor. Kendisi Yalova Armutlu da. Parça temini için önerilierinizi bekliyorum.
    Gerekli olan parçalar:

--Devir saati
    --Akü saati

Şimdiden teşekkürler.

sencaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f
    Bu konuda bilgisi olan yok sanırım

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı sencaner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar; bir arkadaşıma acil tarafından zealsun Zs 150-19 Cruiser için bir parça gerekiyor. Kendisi Yalova Armutlu da. Parça temini için önerilierinizi bekliyorum.
    Gerekli olan parçalar:

--Devir saati
    --Akü saati

Şimdiden teşekkürler.
    Arkadaşım tüm Çin'li devir ve akü saatleri uyar ancak takım haliinde 3 'lü satılanları bildiğim yakın da yöre de Motor servisi varsa sağlayabilir eğer bulamazsa İstanbul Sirkeci'de vardı .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler