aynı motoru mototurka da getirecek ama polenin getireceği daha ucuz
aynı motoru mototurka da getirecek ama polenin getireceği daha ucuz
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
hakanacan hoca ben aynı siteye bakdım orada bu bilgiler yazmıyordu adamlar yeni koymuş yada sitede çalışma vardı herhalde benim girdiğim sıra benim yukardaki yazılarıma bakarsan yazmışım zaten sitelerinde bilgi yok diye kafadan sallıycak halimiz yok
bunun dışında motor su soğutmalı demişlerdi ama bilgilerinde hava soğutmalı yazıyor :( tırt o fiyata hava soğutmalı ise yaramaz regal direk
sen zongshen modellerine bakmışındır bu zipstar
ayrıca o model ben aldığımda da oradaydı 2 ay önce
tırt dediğin hava soğutmalı 150 lik motorlarla400 km yaptık yaklaşık 35 kişi vardı problem yapmadan herkez gitti geldi
sen yaya kalcan bu gidişle zatigugukk adlı üyeden alıntı
al bizimkinden kurtul problemsiz motor
250 liğe o kadar para verme derim
zaten bi süre sona o da yetmez bunla idare et 1-2 yıla daha iyi bi makine alırsın
şöle 600 lük
tsunami abicim hakan haklı olmazsa (gerçi ben Ankaradan alıyorum adamların şu ana kötü bir davranışı ile karşılaşmadım) teknik motordan yada istanbuldan kafana göre herhangi bir bayiden al neden dersen şu gözardı ediliyor 1 haziran sonrası pek çok sektörde özellikle otomotiv ve beyaz eşya sektöründe %10 dolaylarında zam bekleniyormuş. Kaldıki bu parti sonrası gelecek motorlar kesinlikle zamlı gelir örnek ne dersen keaway çoktan yaptı zammı bayiler daha önce teknik motorun belirttiği gibi esnek bir fiyat aralığı uyguluyor olabilir ama bu pazarlık yapmayacağımız manasınada gelmez gerekirse toplanırız ankaradan alacak arkadaşlar emrebenle birlikte gider toplu halde hepimiz ağırlığımızı koyar bişeyler yapmaya çalışırız.
Arkadaşlar setr74 çok haklı beraber gider yaparız pazarlığımızı ama bence fiyat çok uçuk değil farkında olmadığınız şeyler var bu para haybeyemi alınıyor yoksa bi işe mi yarıyor kazanan adam servisini açıyor usta tutuyor kira veriyor belki ana firmanın kar marjı uygun ama alt bayi o kadar kazanmıyor bence ortaya çıkan farklarda 1000 2000 ytl değil 100 150 ytl gibi rakamlar sonuçta fazla vermek zorunda kalıyoruz ama serbest piyasa ekonomisi
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
arkadaşlar 250 liği hoş teknik ve tip olarak belki, ama asla hiç bir çinliye o parayı vermeyin yoksa, çinden alım maliyeti artmadığı halde bizim vatan sever kardeşlerimiz ithalatçı kardeşlerimiz yada son satıcı kardeşlerimiz, "aaaaa bunlar alıo herşeyi her fiyattan yaaa ok dir yükseltin 3 ay sonra fiyatı hatta yeni bi model getirelim 3 artısı olsun onuda 1 milyar daha pahalıya satalım" demeye başlıolar
hocam ne alaka şimdi ben hava soğutmamalılara tırt demedimki bende de jl var sonuçda ben o fiyata hava soğutmalı olmasına o modelin tırt dedim çünkü oondan düşük fiyata su soğutmalı regal var lütfen alınganlık göstermeyelimhakanacan adlı üyeden alıntı
yok hocam sana lafım yok ama o fiyata değermi tartışılırlogaritma adlı üyeden alıntı
makinayı görmedim ve binmedim o yuzden yorum yapamam
dediğin gibi ben bunu baştan beri yazdım topic te 5000 ytl civarı bi paraya kıyıp böyle bi motor alana kadar sıkrım biraz 6000 tyl civarlarında kawa en-500 alırım 2 el bunu baştan beri söyledim zaten
su ve yağ konusuna gelince motorsikletlerin üzerinde su soğutma sisteminin çok uzun bi geçmişi yok
bu gün bile harleylerin çoğu yağlı
tabi kalite farkıda var atlamamak lazım
su soğutmalı motorların da dezavantajı var
yağ soğutmalınında bunu herkes bilir
burada amaç zs19 hakkında kullanıcılardan bilgi almak
motorun avantaj ve dezavantajlarını paylaşmak
bu arada kullanıcılara sesleniroyum özellikle teknikmotor motorun lastikleri tupless diil şamyelli lastikle jant arasına solusyon sürsek lastikçide yolda patladığı zaman şu tamir zamazingoları fayda edermi bilgilendirirsen sevinirim
kullanan yada önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
kimsenin başına gelmemesi dileğiyle
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
Bu alet jinlun ile aynı boyuttamı jinlun iri ve büyük olduğu için alıyorum diğer motorlar bisiklet gibi kaldı altımda jinlunu ve 150-19 u gören varmı büyüklük aynımı 1 hafta içinde alıcam ama 150-19 u daha göremedim.
Hakancan motorla ilgili hertürlü soruya sen yine buradan cevap ver hatta resimlerle bazı şeyleri izzahta et herkes faydalansın her nekadar bazen dönüp dolaşı aynı şeyler sorulsa yada forum incelenmesede yinede cevap ver motor fiyatı konusundaki yorumuna hak veriyorumhakanacan adlı üyeden alıntı
ayrıca daha önce emre'nin değindiği gibi motoru almadan önce veya aldıktan hemen sonrasında yapılacak harcamalarda dikkate alınmalı güvenlik aparatları, kasko, koruyucu ekipmanlar hatta a2 kurs ücretleri bunlarıda ayrı tutmamak gerek.
domdom jinlunun'un 150'liğinin duruşu çok güzel ama 150-19'un daha yüksek ve daha göz dolduran bir havası var jinluna sarı ne derece gidiyorsa bunada siyah çok yakışıyor
inlun da herkes titreşim var, taş düşürürsün diyor, inceledin araştırdın mı bu olayı ? jinlun görüntü olarak bence çok güzel, olumsuz yorumlar yüzünden kafamdan sildim ben o motoru, bir sürü 2.eli var sahibinden.com da....domdom adlı üyeden alıntı
haklısında dediğim gibi boy uzun uzun ve iri yapılıbirisiyim mondial,keeway bir motor daha vardı ismini unuttum onlara binince bisiklet gibi kaldı altımda o yüzden sordum jinlun ile aralarında boyut ve irilik olarak fark varmı jinlun ve 150-19 iki makineyide görmüş birisi varmı cevaplarsa sevinirim
criminal'in boyu bir seksenin üzerinde ilk sayfada motorun üzerinde resimleri var ayrıca hakanında boyu 1.90'ın üzerinde fotoğrafta gayet rahat görünüyorlar yani motor altlarında kaybolmuyor ben armada baktım boyum 1.78 gayet güzel yani bindiğim diğer modellere oranla daha yapılı beni tam kurtarıyor
boyunu bilmiyorum benimki 1.94
hepsine bindim 2 fuarda da
6 kişi gittik bu hem daha yüksek ve geniş
herkes aynı yorumda bulundu
lastik konusu hakkında bilgisi olan var mıe
Saol hakanacan benim de 1,86 civarı eğer sana oluyorsa bana çok rahat olur yukarda jinlundan hem daha yüksek hem daha geniş demişsin sanırım bu yorum bana yeter şimdi bayi bayi tel açıp motoru görebilceğim bayi lazım yardımların için çok teşekkürler umarım bende yakında ailenize katılırımhakanacan adlı üyeden alıntı
resimleri çıkardım
Arkadaşlar ben 187 boyundayım jinlun rr falan hikaye bu motorun yanında bazı yerlerde okuyorum muhabbet şu su soğutmalı iyi su soğutmalı şöyle böyle bu aklıma bizim bi geyik var arkadaşla yaşadığımız onu getirdi
Ardadaş: Olm saate bak 300 mt su geçirmiyo
ben: Lan kuş sanki hergün 250 mt derinliktemi geziyosun banane
Anlayacağız öncelikle ne olduğu değil size ne lazım olduğu önemli bence prens rr dan on kat daha iyi hem soğutmalı hem gösterişli hemde SORUNSUZ veeeeeeee yarı fiyatına neredeyse (Regal reklamını düşünün aklınızı sevin) artık ben daha fazla uzatmayayım ama görünen köy kılavuz istemez
İşte hakan abi işte diğer motorlar işte prens bakın bakalım nasıl duruyor
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
dicek bişi yok yani motora
Arkadaşlar hepinizi çok seviyorum inanın çok yardımcı oluyorsunuz çok sağolun @hakanacan hocam maşallah diyorum nazardeymesin resimler için çok teşekkür ederim üşenmedin yükledin gerçekten çok işe yaradı tekrar burdan herkese teşekkür ediyorum inş. 1 hafta içinde alıcam. Eee bunların üstüne bir kaç motorun resmini koyunda şöyle bakalım doya doya 1 hafta yoksa geçmez
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)