Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    aynı motoru mototurka da getirecek ama polenin getireceği daha ucuz
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Artık Yok...
    hakanacan hoca ben aynı siteye bakdım orada bu bilgiler yazmıyordu adamlar yeni koymuş yada sitede çalışma vardı herhalde benim girdiğim sıra benim yukardaki yazılarıma bakarsan yazmışım zaten sitelerinde bilgi yok diye kafadan sallıycak halimiz yok

bunun dışında motor su soğutmalı demişlerdi ama bilgilerinde hava soğutmalı yazıyor :( tırt o fiyata hava soğutmalı ise yaramaz regal direk

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    sen zongshen modellerine bakmışındır bu zipstar
    ayrıca o model ben aldığımda da oradaydı 2 ay önce
    tırt dediğin hava soğutmalı 150 lik motorlarla400 km yaptık yaklaşık 35 kişi vardı problem yapmadan herkez gitti geldi

Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı
    peki sıfır zs150-19 almak mı daha mantıklı 250 cc 2. el başka bir Cruiser almakmı 2. el okadar çok şey varki mondial jinlun kanuni seyhan... valla varya beynim durdu ne yapacağımı şaşırdım vaz geçicem nerdeyse ne zormuş motor almak allah yardımcımız olsun.
    sen yaya kalcan bu gidişle zati
    al bizimkinden kurtul problemsiz motor
    250 liğe o kadar para verme derim
    zaten bi süre sona o da yetmez bunla idare et 1-2 yıla daha iyi bi makine alırsın
    şöle 600 lük

tsunami_911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aynı konuda sorunu paylaşıyoruz :(

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    tsunami abicim hakan haklı olmazsa (gerçi ben Ankaradan alıyorum adamların şu ana kötü bir davranışı ile karşılaşmadım) teknik motordan yada istanbuldan kafana göre herhangi bir bayiden al neden dersen şu gözardı ediliyor 1 haziran sonrası pek çok sektörde özellikle otomotiv ve beyaz eşya sektöründe %10 dolaylarında zam bekleniyormuş. Kaldıki bu parti sonrası gelecek motorlar kesinlikle zamlı gelir örnek ne dersen keaway çoktan yaptı zammı bayiler daha önce teknik motorun belirttiği gibi esnek bir fiyat aralığı uyguluyor olabilir ama bu pazarlık yapmayacağımız manasınada gelmez gerekirse toplanırız ankaradan alacak arkadaşlar emrebenle birlikte gider toplu halde hepimiz ağırlığımızı koyar bişeyler yapmaya çalışırız.

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Arkadaşlar setr74 çok haklı beraber gider yaparız pazarlığımızı ama bence fiyat çok uçuk değil farkında olmadığınız şeyler var bu para haybeyemi alınıyor yoksa bi işe mi yarıyor kazanan adam servisini açıyor usta tutuyor kira veriyor belki ana firmanın kar marjı uygun ama alt bayi o kadar kazanmıyor bence ortaya çıkan farklarda 1000 2000 ytl değil 100 150 ytl gibi rakamlar sonuçta fazla vermek zorunda kalıyoruz ama serbest piyasa ekonomisi
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

arkadaşlar 250 liği hoş teknik ve tip olarak belki, ama asla hiç bir çinliye o parayı vermeyin yoksa, çinden alım maliyeti artmadığı halde bizim vatan sever kardeşlerimiz ithalatçı kardeşlerimiz yada son satıcı kardeşlerimiz, "aaaaa bunlar alıo herşeyi her fiyattan yaaa ok dir yükseltin 3 ay sonra fiyatı hatta yeni bi model getirelim 3 artısı olsun onuda 1 milyar daha pahalıya satalım" demeye başlıolar

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı hakanacan adlı üyeden alıntı
    sen zongshen modellerine bakmışındır bu zipstar
    ayrıca o model ben aldığımda da oradaydı 2 ay önce
    tırt dediğin hava soğutmalı 150 lik motorlarla400 km yaptık yaklaşık 35 kişi vardı problem yapmadan herkez gitti geldi
    hocam ne alaka şimdi ben hava soğutmamalılara tırt demedimki bende de jl var sonuçda ben o fiyata hava soğutmalı olmasına o modelin tırt dedim çünkü oondan düşük fiyata su soğutmalı regal var lütfen alınganlık göstermeyelim

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı
    hocam ne alaka şimdi ben hava soğutmamalılara tırt demedimki bende de jl var sonuçda ben o fiyata hava soğutmalı olmasına o modelin tırt dedim çünkü oondan düşük fiyata su soğutmalı regal var lütfen alınganlık göstermeyelim
    yok hocam sana lafım yok ama o fiyata değermi tartışılır
    makinayı görmedim ve binmedim o yuzden yorum yapamam
    dediğin gibi ben bunu baştan beri yazdım topic te 5000 ytl civarı bi paraya kıyıp böyle bi motor alana kadar sıkrım biraz 6000 tyl civarlarında kawa en-500 alırım 2 el bunu baştan beri söyledim zaten
    su ve yağ konusuna gelince motorsikletlerin üzerinde su soğutma sisteminin çok uzun bi geçmişi yok
    bu gün bile harleylerin çoğu yağlı
    tabi kalite farkıda var atlamamak lazım
    su soğutmalı motorların da dezavantajı var
    yağ soğutmalınında bunu herkes bilir
    burada amaç zs19 hakkında kullanıcılardan bilgi almak
    motorun avantaj ve dezavantajlarını paylaşmak
    bu arada kullanıcılara sesleniroyum özellikle teknikmotor motorun lastikleri tupless diil şamyelli lastikle jant arasına solusyon sürsek lastikçide yolda patladığı zaman şu tamir zamazingoları fayda edermi bilgilendirirsen sevinirim
    kullanan yada önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
    kimsenin başına gelmemesi dileğiyle
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

Motosikleti
    Gt250r
    Bu alet jinlun ile aynı boyuttamı jinlun iri ve büyük olduğu için alıyorum diğer motorlar bisiklet gibi kaldı altımda jinlunu ve 150-19 u gören varmı büyüklük aynımı 1 hafta içinde alıcam ama 150-19 u daha göremedim.

Motosikleti
    zs 150-19
    baba bu topikte 1 adet satıcı var bizi onların karı veya ticaret ahlakı bağlamaz
    ayrıca dediğin 2100 ytl lik fiyat 2 ay önce ötvye zam geldiği andan 1-2 hafta sona deişti motorun şu anki fiyatı2300 ytl eğer hesap makınan varsa 2100+ötv %18 koyarsan ötv farkı 275 tir oldu 2375 +plakayıda aldoğın yerden alırsan 200 daha koy tabi bunlar peşin para 2575 ayrıca ilk mesajın lanbırt die atıon önce tanışma topiğine atta tanışalım
    2300 olan yerde levent topiği okusan görürsün numarasını ve ismini verdim

bu arada sorunlara artık cevap yazmıyacagım çunkü millet topiği okumadan şişiriyor
    artık özelden atarsınız sorunları
    kullanıcı arkadaşlara
    Hakancan motorla ilgili hertürlü soruya sen yine buradan cevap ver hatta resimlerle bazı şeyleri izzahta et herkes faydalansın her nekadar bazen dönüp dolaşı aynı şeyler sorulsa yada forum incelenmesede yinede cevap ver motor fiyatı konusundaki yorumuna hak veriyorum
    ayrıca daha önce emre'nin değindiği gibi motoru almadan önce veya aldıktan hemen sonrasında yapılacak harcamalarda dikkate alınmalı güvenlik aparatları, kasko, koruyucu ekipmanlar hatta a2 kurs ücretleri bunlarıda ayrı tutmamak gerek.

domdom jinlunun'un 150'liğinin duruşu çok güzel ama 150-19'un daha yüksek ve daha göz dolduran bir havası var jinluna sarı ne derece gidiyorsa bunada siyah çok yakışıyor

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı domdom adlı üyeden alıntı
    Bu alet jinlun ile aynı boyuttamı jinlun iri ve büyük olduğu için alıyorum diğer motorlar bisiklet gibi kaldı altımda jinlunu ve 150-19 u gören varmı büyüklük aynımı 1 hafta içinde alıcam ama 150-19 u daha göremedim.
    inlun da herkes titreşim var, taş düşürürsün diyor, inceledin araştırdın mı bu olayı ? jinlun görüntü olarak bence çok güzel, olumsuz yorumlar yüzünden kafamdan sildim ben o motoru, bir sürü 2.eli var sahibinden.com da....

Motosikleti
    Gt250r
    haklısında dediğim gibi boy uzun uzun ve iri yapılıbirisiyim mondial,keeway bir motor daha vardı ismini unuttum onlara binince bisiklet gibi kaldı altımda o yüzden sordum jinlun ile aralarında boyut ve irilik olarak fark varmı jinlun ve 150-19 iki makineyide görmüş birisi varmı cevaplarsa sevinirim

Motosikleti
    zs 150-19
    criminal'in boyu bir seksenin üzerinde ilk sayfada motorun üzerinde resimleri var ayrıca hakanında boyu 1.90'ın üzerinde fotoğrafta gayet rahat görünüyorlar yani motor altlarında kaybolmuyor ben armada baktım boyum 1.78 gayet güzel yani bindiğim diğer modellere oranla daha yapılı beni tam kurtarıyor

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    boyunu bilmiyorum benimki 1.94
    hepsine bindim 2 fuarda da
    6 kişi gittik bu hem daha yüksek ve geniş
    herkes aynı yorumda bulundu
    lastik konusu hakkında bilgisi olan var mıe

Motosikleti
    Gt250r
    boyunu bilmiyorum benimki 1.94
    hepsine bindim 2 fuarda da
    6 kişi gittik bu hem daha yüksek ve geniş
    herkes aynı yorumda bulundu
    lastik konusu hakkında bilgisi olan var mıe
    Saol hakanacan benim de 1,86 civarı eğer sana oluyorsa bana çok rahat olur yukarda jinlundan hem daha yüksek hem daha geniş demişsin sanırım bu yorum bana yeter şimdi bayi bayi tel açıp motoru görebilceğim bayi lazım yardımların için çok teşekkürler umarım bende yakında ailenize katılırım

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    resimleri çıkardım

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Arkadaşlar ben 187 boyundayım jinlun rr falan hikaye bu motorun yanında bazı yerlerde okuyorum muhabbet şu su soğutmalı iyi su soğutmalı şöyle böyle bu aklıma bizim bi geyik var arkadaşla yaşadığımız onu getirdi

Ardadaş: Olm saate bak 300 mt su geçirmiyo
    ben: Lan kuş sanki hergün 250 mt derinliktemi geziyosun banane

Anlayacağız öncelikle ne olduğu değil size ne lazım olduğu önemli bence prens rr dan on kat daha iyi hem soğutmalı hem gösterişli hemde SORUNSUZ veeeeeeee yarı fiyatına neredeyse (Regal reklamını düşünün aklınızı sevin) artık ben daha fazla uzatmayayım ama görünen köy kılavuz istemez

İşte hakan abi işte diğer motorlar işte prens bakın bakalım nasıl duruyor
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    dicek bişi yok yani motora

Motosikleti
    Gt250r
    Arkadaşlar hepinizi çok seviyorum inanın çok yardımcı oluyorsunuz çok sağolun @hakanacan hocam maşallah diyorum nazardeymesin resimler için çok teşekkür ederim üşenmedin yükledin gerçekten çok işe yaradı tekrar burdan herkese teşekkür ediyorum inş. 1 hafta içinde alıcam. Eee bunların üstüne bir kaç motorun resmini koyunda şöyle bakalım doya doya 1 hafta yoksa geçmez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler