Merhabalar forumda ilk zamanlar bende birkaç şey yazdım.Ama buluşmalara hiç gelemedim. Motoru çok severek 2006 haziranda almıştım
) ilk sene problem çıkartmadı 2. sonra yağ radyatörüne giden boru patladı düşmekten zor kurtuldum. ve motoru gömlek sarmak üzereydi çok uğraştırdım ustayı :D çok para verdim
Neyse sağlık olsun sonra motoru çok seven arkadaşım istedi 3 gün onda kaldı 1 kere düşmüş cana bi zarar gelmemiş sağlık olsun dedim ama sonradan motor giderken sallanıyordu ustaya gittim sonra gördük ki şaseyi kırmış... Tamda deponun oradan kırılmış görmedim 2-3 gün öyle bindim..
Sonra onu bi şekilde arkadaşıma kaynak yaptırdım güzel oldu ama ne kadar sağlıklı ?? Sonra birgün ön çamurluk üzerindeki o demir aksesuar varya
benden önde gitmeye başladı
) kendi kendine koptu gitti.. Sonra birgün meraklı arkadaş parmağını motorun firen hidrolik haznesinin camına dokundu ve kırıldı.. Artık iyice sinir olduğum motoru iş yerinin garajına koydum orada yine meraklı arkadaşlardan 1 tanesi motoru olduğu yerde yan yatırmış ve sağ elcik kırılmış hatta motor stop butonun olduğu yer parçalanmış. Bu gün 1 çift elcik (10 TL) ve Sağ elcik bağlantı yerini aldım (motordaki orjinali plasik, demiri 15 TL)
ilk aldığım gün ama son fotoğrafı yok yarın çekerim fotoğraflarını
Motoru Bu gün Sattım
Bu motor sadece keyif için alınır bende pek keyfini süremedim, bana fazlasıyla motor ve elbecerisi kattı.. Bende eksoz değiştirmek istedim ama motor 150 cc istediğini yap sesi tok çıkmıyor maalesef :(