Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı MCB adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vites hakkında tavsiyesi olan var mı ? rahat sürebiliyorum ama bazen hangi vitesde gittiğimi bilmiyorum :D bazende boşa alırken zorlanıyorum.Zamanla alışırım herhalde ; ama sizin gibi tecrübeli kullanıcılardan bilgi almak isterim..
    MBC tavsiye zaman,giderek motorun hangi viteste hangi sesi çıkaracağını anlıyorsun düşük viteste bağırmaya başlayınca vites büyüttüğünde motorun rahatladığı aralıklar ile hız orantısı vitesi sezmene yardımcı oluyor ,boşa 2.vitesteyken çok yavaş öne bastığınde ve 1. vitesteyken topuk bastığında boşa alırda eğer tam alamadıysan hafif ileri yaptığında rahatlıkla girer'
    2.elmi diye sormuştum ki km / debriyaj durumu--- ona göre yanıt vermek adına

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoru kaç aydır kullanıyorum vitesi hala bende boşa alamıyorum hele motor uzun yoldan sonra hiç alamıyorum.

Motosikleti
    Zealsun Zs 150-19
    muratdiksöz motoru sıfır aldım km 35,bilgiler için saol

Uzun yola çok rahat çıkarım fakat trafikte motoru boşa almak gerekiyor bu motorunda boş vitesi hassas alışıcaz bakalım

muratdiksöz sıkışık bi trafikte bizim motorların zorluğu var mı ?

Mesela ışıkda durmak gerekiyor vitesde dursan elini debriyajdan çekemiyosun,illa boşa alman lazım.Bende boşa alasıya kadar ışık yanar zaten :D

senide yoruyorum ama kusura bakma.

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı MCB adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muratdiksöz motoru sıfır aldım km 35,bilgiler için saol

Eğer 0 bulabildiysen şanslısın diyeceğim

Uzun yola çok rahat çıkarım fakat trafikte motoru boşa almak gerekiyor bu motorunda boş vitesi hassas alışıcaz bakalım

Aslında püf noktası boşa alırken topuk (1.den boşa)ya da burun 2.den boşa)basışının çok daha az baskı yapacak olması kışın kalın tabanlı bir ayakkabı ile yazın ince ayakkabıda bile fark ediyor

muratdiksöz sıkışık bi trafikte bizim motorların zorluğu var mı ?

Ehe hee İstanbul trafiğinde olduğumuzu hesaba katarsan hiç zorluğunu görmedim

Mesela ışıkda durmak gerekiyor vitesde dursan elini debriyajdan çekemiyosun,illa boşa alman lazım.Bende boşa alasıya kadar ışık yanar zaten :D

o 35 km 350 olsun bak nasıl yağ gibi geçeçek hele dişliler de parçalarda birbirine alışsın

senide yoruyorum ama kusura bakma.
    zealsun topiğinin farkı yardımlaşma sınırsızdır

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MCB?.. Motoru sıfır aldım mı yazdın, ben mi yanlış okuyorum..?

Hayır hayır! Sıfır yazmışsın!!

Nereden buldun sıfırınıda aldın yahu?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam millet.

MCB hoşgeldin.

Arkadaşlar.Isparta,Hatay,Adana,Mersin taraflarında bizim motorların sıfırları halen galerilerde bulunuyor.Elinde kalan küçük bayiler var.

Murat abi bizim motorun parçalarını polenden başka bi yer getirecek artık demiştin.Neresidir orası.Bana telefon ve isim verir misin.Bu hafta yedek telleri sipariş etmem gerek.Temmuzda izine çıkıyorum motorla kuşadasına gidecem uzun yol için telleri ve balataları almam gerek.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

A.Selam.

Nami abi yarın egzostları kestiricem kısmetse seninkinin tarzında olacak fakat benim egzostların dışa bakmasını istiyorum.Bir arkadaş 150CC jinluna içi boş egzost yaptırmış iyide sesi vardı.Habire çatlıyordu.Arkasında Türk bayrağı olan vatandaş.Uzak durun diye söylüyorum rezil olabilirsiniz.

Motorun ta kendisi fotoğrafınıda buldum.Siteden sanırım arkadaş adı Sebahattin Uzak durun adamdan Zealsun ile yetişemiyorum o yüzden gaz kolu aşınıp kopmuştu bunlara yetişeyim derken.

Motosikleti
    Zealsun Zs 150-19
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MCB?.. Motoru sıfır aldım mı yazdın, ben mi yanlış okuyorum..?

Hayır hayır! Sıfır yazmışsın!!

Nereden buldun sıfırınıda aldın yahu?
    Tekrardan hoşbulduk.

Ben ıspartadayım burada bi tane motorcuda buldum son motoru ben aldım burada da bitti

bu arada muratdiksöz arkadaşıma teşekkür ediyorum bilgiler için.

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet.

MCB hoşgeldin.

Arkadaşlar.Isparta,Hatay,Adana,Mersin taraflarında bizim motorların sıfırları halen galerilerde bulunuyor.Elinde kalan küçük bayiler var.

Murat abi bizim motorun parçalarını polenden başka bi yer getirecek artık demiştin.Neresidir orası.Bana telefon ve isim verir misin.Bu hafta yedek telleri sipariş etmem gerek.Temmuzda izine çıkıyorum motorla kuşadasına gidecem uzun yol için telleri ve balataları almam gerek.
    Camgözler (ADANA)

03223513366

Hayırlı akşamlar.Sizde bu motorun oturma pozisyonu gereği sizde bel ağrısı duyuyormusunuz?
    Direksiyon ayarından yukarı kaldırmamı söylediler kaldırdım fakat bu sefer bilekler anormal bir şekil alıyor.Bende ayağımla arasında normal yolda 5 parmak kalacak şekilde ayarladım.Dönüşlerde ayağıma yere salmam gerekiyor.Bu alete artık T direksiyon yaptırma niyetindeyim.Ehliyeti alınca gezmeye başlarsamm bu böyle çekilmez kanatındayım.(Benim boy birazcık uzun ( )

Alıntı halilihsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı akşamlar.Sizde bu motorun oturma pozisyonu gereği sizde bel ağrısı duyuyormusunuz?
    Direksiyon ayarından yukarı kaldırmamı söylediler kaldırdım fakat bu sefer bilekler anormal bir şekil alıyor.Bende ayağımla arasında normal yolda 5 parmak kalacak şekilde ayarladım.Dönüşlerde ayağıma yere salmam gerekiyor.Bu alete artık T direksiyon yaptırma niyetindeyim.Ehliyeti alınca gezmeye başlarsamm bu böyle çekilmez kanatındayım.(Benim boy birazcık uzun ( )
    Benim boyda birazcık uzun. Zaten iddia ediyorum; en uzun boy ortalamasına sahip motosiklet gruplarından biriyiz Türkiyedeki.

Ah bide ragman olmasa..

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ah bide ragman olmasa..
    Bulaşmayın ragmanı'ma izzmarit te onu yalnız bırakmaz ehhh ben de o kategoriye girebilirim ama herkez çıtıpıtı hanımlarla beraber değil mi Crim'can
    [B]Stormlord'u[B] saymıyorum o kendinden uzun arkadaş bulmuş
    halilihsan şu stikırlı halini çek bir ara görelim

Nova okullar bitti genelde evdeyiz bilgine

Çok net değil Murat abi iare eder...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 AM ----------

Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bulaşmayın ragmanı'ma izzmarit te onu yalnız bırakmaz ehhh ben de o kategoriye girebilirim ama herkez çıtıpıtı hanımlarla beraber değil mi Crim'can
    [B]Stormlord'u[B] saymıyorum o kendinden uzun arkadaş bulmuş
    halilihsan şu stikırlı halini çek bir ara görelim

Nova okullar bitti genelde evdeyiz bilgine
    Sizin doğanızda Çalışmak Yok mu

Evet karşınızda Harley Zealsun Egzostları Kestik, biçtik ,kırdık ,döktük , parçaladık bu hale geldi.Bi güzelde dün ayağımı yaktım egzosta terlikle geziyorum motor tepesinde

Şimdi egzost çatalında tek susturucu kaldı onuda boşaltayım ses dahada artacak şuan harika bir sesi var 7bin devirde gazı saldığımda çatlatıyoo

ozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600 (2006)
    Merhabalar forumda ilk zamanlar bende birkaç şey yazdım.Ama buluşmalara hiç gelemedim. Motoru çok severek 2006 haziranda almıştım ) ilk sene problem çıkartmadı 2. sonra yağ radyatörüne giden boru patladı düşmekten zor kurtuldum. ve motoru gömlek sarmak üzereydi çok uğraştırdım ustayı :D çok para verdim

Neyse sağlık olsun sonra motoru çok seven arkadaşım istedi 3 gün onda kaldı 1 kere düşmüş cana bi zarar gelmemiş sağlık olsun dedim ama sonradan motor giderken sallanıyordu ustaya gittim sonra gördük ki şaseyi kırmış... Tamda deponun oradan kırılmış görmedim 2-3 gün öyle bindim..

Sonra onu bi şekilde arkadaşıma kaynak yaptırdım güzel oldu ama ne kadar sağlıklı ?? Sonra birgün ön çamurluk üzerindeki o demir aksesuar varya benden önde gitmeye başladı ) kendi kendine koptu gitti.. Sonra birgün meraklı arkadaş parmağını motorun firen hidrolik haznesinin camına dokundu ve kırıldı.. Artık iyice sinir olduğum motoru iş yerinin garajına koydum orada yine meraklı arkadaşlardan 1 tanesi motoru olduğu yerde yan yatırmış ve sağ elcik kırılmış hatta motor stop butonun olduğu yer parçalanmış. Bu gün 1 çift elcik (10 TL) ve Sağ elcik bağlantı yerini aldım (motordaki orjinali plasik, demiri 15 TL)

ilk aldığım gün ama son fotoğrafı yok yarın çekerim fotoğraflarını

Motoru Bu gün Sattım

Bu motor sadece keyif için alınır bende pek keyfini süremedim, bana fazlasıyla motor ve elbecerisi kattı.. Bende eksoz değiştirmek istedim ama motor 150 cc istediğini yap sesi tok çıkmıyor maalesef :(
    O.Z.Y.

@ozy

yanlış anlama ama yağ hortumu dışındaki bütün sorunlar, tamamen kullanıcı hatasından kaynaklanıyor. Değil ZS, altında harleyde olsa; bu kadar şeye dayanamazdı!

ozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600 (2006)
    est. yanlış anlamam ;) bide motoru tutan saplama düşmüştü bütün vidaları sıkmak zorunda kalmıştım motorun yandaki motor üzerinde o krom kaplı plastik parça kendi kendine çürüdü döküldü darbe görmedi kimyasal birşey gelmedi, depo üzerindeki kapak ve çevresindeki kromlar dökülmeye başlamıştı... neyse yarın eski motorumun resimlerini eklerim...

Ama ankara çevre yolunda 80 le giderken ) ayaklarımı motor koruma demirine uzatıyordum acayip keyifli oluyodu
    O.Z.Y.

Ozy Haklısın Zs kullanıcıları neden Bu motora sığmıyor Allah hepimize Boy vermiş Maşallah motor üstünde duramıyoruz.

forumun yeni kategorilendirilişi güzel olmuş..
    zealsun markamızda kardeşiyle yan yana listede yerini almış!

Alıntı ozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    est. yanlış anlamam ;) bide motoru tutan saplama düşmüştü bütün vidaları sıkmak zorunda kalmıştım motorun yandaki motor üzerinde o krom kaplı plastik parça kendi kendine çürüdü döküldü darbe görmedi kimyasal birşey gelmedi, depo üzerindeki kapak ve çevresindeki kromlar dökülmeye başlamıştı...
    ilginçtirki bizlerde 3 yılı aşkın süredir aynı makinaları kullanıyoruz; maşallah bu sıkıntıların hiçbirini yaşamadık..

İnşallah yaşamayızda..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler