Cumartesi icin bende ogleden sonra katilirim araniza.
o zaman aramıza katılabileceğin bir yerlerde toplaşmalıyız sanırım..?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ben büyükçekmeceye gelmeyi düşünüyordum Burak. Problem olmaz benim için. 3 gibi orada olurum.
okey o zaman ömer.
haydi beyler, nerdesiniz?
august?
smallwillie?
izzmarit?
Stormlord?
Haydii..?
Crim'can
Nova
Ragman 15.00 sonrası uygun
muratdiksöz 12.00 den sonra uygun
stormlord(işyerinde ve evde foruma girme olanağı yok ama Msn olanağı var )aracıyım ,belki haber verecek
Ve yine klasik Sirkeci Shell önü 12.00 ve /veya sonrası buluşma ,yorumlara açığız
Abi ben belki direk beylikdüzünden namiye katılırım, belli olmaz..
selamlar arkadaşlar bu aralar biraz koşturmaca içerisindeyim net e fazla zaman ayıramadım. cumartesi için planları yapmışsınız ne güzel bende işyerinden son dakika golü yemezsem katılmaya çalışırım size tabi öğleden sonra
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
oh oh süpersiniz.Burak sabahtan gelsene hem çantayı veririm ben sana.Hem benim yağı değiştiririz beraber.Biraz da rolanti ayarı yapacam yardım edersin bana.Az da turlarız bizim moruklar gelene kadar :p
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Benim o gece Beylikdüzünde kalma ihtimalim var zaten abi. Sabah sana geçerim direk.
Olmazsa da erken gelmeye çalışırım. 05055265772 benim numara arkadaşlar. Turkcell kapalı bu aralar, telefonum bozuk. Haberiniz olsun. Yarın yine netleşince sana haber veririm Crim'can..
Benim motorda sorunlar vardı bu aksam bakıma bıraktım ancak cumartesi aksam alırsın dedi usta:( bende katılmak istiyorum ama artcı olarak alabilirim diyen olursa. Ben duruma göre sabah ararım herkesi
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Arkadaşlar öncelikle selamlar, saygılar...
Yazıların tamamnını öğrenci olduğumdan dolayı okuyamadım yazılma tarihleri baya eski şimdi cevap verecek arkadaşlar daha yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Alacağım ilk motor olacak ve güzel görünüşlü bir motor olmasını istiyorum... sorularıma gelince
- Motor Sağlammıdır..
-187 boy 91 kilo , iri yapılı biri için CBR 125 gibi bisiklet olmaz demi ?
-Hız beklentim yok ama normal düzeydi kaç yapar bu alet.
-Halâ 0'ı var mı ? Varsa ne kadardır , Hatay da bu aleti kullanan var mı aranız da ?
-Kimliğe göre 01-01-92 doğumluyum motor ehliyetini ne zaman alabilirim..
-Dediğim gibi ilk motorum olacak kolayca öğrenebilirmiyim ?
-Aldıktan sonra neler yapmam lazım tek tek yazarsanız sevinirim ( egzos açtırma , çanta takma vsvs... )
Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.Beni habersiz bırakmayın =)
Saat 13.00 dolayları Nova ile Sirkeci'de buluşup yola koyulacağız
şu an Muratdiksöz,Nova,ragman.Crim'can buluşuyoruz ,katılmak isteyenler ....
Buluşma saatini 14:00 yaparsak sirkeciden birlikte çıkabiliriz. takriben 40-50 dakikada geliyorum oraya.
Olmadı ben direk gelirim.
Arkadaşlar 4 kişiyiz.Murat gelemiyor.Ali abi ve Gökhan da gelmiyor.Mangal olayı yapmayacaksak bi yerlerde bişeyler yeriz sohbet ederiz.Nasıl isterseniz bana uyar.Eğer çantayı alacaksan burak bana gelmeniz lazım.
Nasıl yapalım.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Crim'can saat 14.00 Sirkeci'de ragman.Nova.ben buluşup geliyoruz mangal şart değil ama duruma göre değerlendiririz gelmeden ararız
katılmak isteyenlerin hala şansı var
Nami, ben şimdi çıkıyorum. 14.00'de buluşup geliyoruz kısmetse. Muhtemelen sana geliriz. Çantayı monteler, öyle devam ederiz.
Arkadaşlar merhabalar..
Ben İzmirli ama Ankara'da ikamet eden bir zealsun zs 150 kullanıcısıyım.
Motor geçen yıla kadar babamdaydı,bu yıl atladım İzmir'den Ankara'ya kadar geldim,tık demedi.
yalnız bir aydır motorla ilgili problemler yaşıyorum.
ilki habire zincir atması.Gevşemiştir diyorum sıktırıyorum yine atıyor,muhtemelen bozuldu,Ankara'da değiştirecek bir yer bulamıyorum.
İkincisi devir problemi yaşıyorum,motor özellikle ilk üç vitesde hızlanmıyor,devir artıyor hız aynı,dördüncü vitese gelince ilk önce devir artıyor 7ye 8e geliyor ses artıyor,sonra pat diye düşüp öyle hızlanmaya başlıyor.Ne olduğunu bir türlü anlayamadım.Yağdandır dedim,yağı değiştirttim hala aynı.Bana yardımcı olabilir misiniz?
Ya da ANKARA'da zealsundan anlayan bir servis biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)