Nami'den haber alan varmı arkadaşlar?..
Nami'den haber alan varmı arkadaşlar?..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ses yok seda yok Nova ,işe başladı ,parayı buldu bıraktı bizlerisorarsan vardiya filan diyor ama
Ayrıca muayene ve sigorta bağımsız bedeli çakışmasın diye onu da pazartesi ya da salı halledeceğimama bildiğim sigortan yoksa muayene yapmıyorlar.
bir ara ben de karbüratör iğnesini bir kademe değiştireceğim daha az yaksın
Ya benim kuşlardan cekeceğim var abi nedir bu motoru nereye çeksem üstüne pok ediyorlar.Öyle normal yapma değil sanki biriktirip benım aletin üstüne sıcıyor mübarek hayvan.Ölü kuş bulsam asıcam bir yere sallandırcam :D
kısmetli motormuş işte seninki, fena mı?..
Motorun üstüne "Kısmetim" yazdırıp, piyango bileti satış işine girebilirsin. Bayağ tutar!
arkadaşlar hepinizden özür dilerim bir sürwedir foruma inanılmaz yoğun iş tempom yüzünden giremiyorum.
Dün motorumun işlerini bitirdim.Bir tek yağ değişimi kaldı.
sezonun ilk marşını bastım yeni çantaları da taktım.Motor boğa gibi büyüdü
Egsos sesi duyulmaya değer o kadar diyorum.Beni rahatsız etmiyor ama yanından geçtiklerimi hoplatabiliyorum.
dün işi bilen biri yanıma geldi.tek silindir 150 lik motordan bu ses nasıl çıkar diye kendini derde vurdu adam :p
Henüz egsosun resimlerini çekemedim.
Ama halledeceğim
En kısa zamanda sizleri büyükçekmeceye mangal yapmaya davet ediyorum.Haftaya cumartesi izinli gibiyim sanki
bilginiz olsun.
sizleri çok özledim.
Görüşmek üzere
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Harbiden öyle ya Geçen hafta T.dağ'a Diş için gittim sallana sallana gidiyorum ağacın altında geçiyorum patır patır ses geldi yukarıdan kuş bu sefer pantalonuma pok etti.Güleyim Mi Ağlıyayım mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
Nami abi uzun süreden sonra hoj geldiiinn.Motorun son resmini bekliyorum.
Beyler dun Murat abi ile esenyurt muayene istasyounundaydık.Bakılmayacak şeylere kafa takmamanız için, yapılan işlemleri anlatıyorum.
*Randevu saatinizde numaranız yanıyor, 64ytl ucret oduyorsunuz. Hicbir borcunuzun olmamasi lazim (Sigorta,vergi vs)
*Araç girişlerinin önünde bekliyorsunuz. Gorevli sizi adınız ile çağırıyor.
*Motor-şasi numara kontrolü
*Sağ sinyal ver, sola sinyal ver, bu araçta dörtlü var mı? -Yok. -Ok.
*Frene bas. (Fren lambası kontrolü)
*Kısa far yak, Uzun far yak.Gaz vermenizide istiyor.
Bu asmada far onune getirlilen elektronik techizat far şiddet ve açısını ölçüyor.
*10 metre git arka fren yap, geri gelirken de ön fren yap. (Burada görevli göz ile kontrol yapıyor)
Bunlarin haricinde hiçbir şeye bakılmıyor ve hiç bir şekilde motosikletimize görevli binmiyor
5dk sonra muayene sonucu geliyor.
Bu yazının altına imzamı atarım
Ragman'nın dediği gibi ama mutlaka online randevu alın Esenyurt'ta arka bölümde sarı yarım halka şeklinde motorların bekleyeceği yeri sabitlemişler ,muhtemelen kısa farların ayarı uyumsuz çıkacak her ikimizinde öyle raporlandı hafif kusur niteliğinde sakınca yaratmıyor ama önfar tasının yanında ki 2 civata somunu gevşek tutun kontrol olurken gevşettiğimi ve önerilen tarzda sabitleyeceğimi ilettim ve çıkışta öyle yaptımGidonun sol yan alt bağlantısında ki zor okunabilen ve yine sol altta şase nolarını temiz tutun
Beklerken topak dedikodusu yaptık galiba yerini bulmuşsözler vardı etler ,içecekler benden diyenler anımsatırımeeee hava kıvamında
1-Nami önerisi ki August'a sözünü anımsatırız [B]cumartesi
2-Ömer'le kavlimiz ŞİLE/AĞVA tarafları en yakın pazar ve hatta cumartesiden önerisi ki bana şimdilik yatılı (çadırlı)uymaz
Şu P.o.k. konusundaysa ,geçen eminim ishal(diare) olmuş bir martıydı yaklaşık 2mkarelik alana ki içinde ben de vardım sanki püskürtülmüşcesine nasıl bıraktıysa şaçma gibi her yana patır patır
Ufak kuşların gözünü(p.k unu) seveyim düştüğü yeri kirletir
Bir anektod,sahilden Ömer'le 60km dolaylarında bomboş yol da pırıl pırıl denizin yanında Bakırköy'e doğru gidiyoruz dün kaskım fullface ,motor devrini almış kasmadan ritmik devinimli,birden ses toklaşmaya ve güçlenmeye başladı bir yandan da muayeneye gidiyoruz sorun mu var diye aklıma gelmedi değil ama çokta hoştu(herhalde Crim'in şimdiki egzos sesi gibi olsa gerek
Vee tam chopper sesi tabii hayal fazla sürmedi başımı kaldırdığımda üzerimizde bir Chopper -helikopter ayni yöne uçmaktabirkaç saniye içinde aklımdan geçenler bunlardı
beyler iyi oldu bunları paylaşmanız.
benimde temmuz gibi aynı işle uğraşmam lazım; of pof yapiodum okuyunca biraz rahatladım!
Selam millet.Ben koruma demirlerindeki ve öndeki taktığım ek sis farlarını sökerek mi gitmeliyim muayeneye.
Çok far var diye sorun çıkartırlar mı.Bi de egsos sesini umursayan oldu mu
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Ben zaten tek sisi sağlamıyla değiştireceğim için sökmüşken diğerini de çıkartayım sorun olmasın dedim ama yalnızca kısa ve uzunlara baktılar Ömer'in motorda ancak senin çoklu olması belki dikkati çeker bence tek günde işi bitirme garantisi için farsız git önerisinde bulunurun hele bide senin bilumum sisleri yaktırılarsa Ufo sınıfına sokacaklarından vergi artışı olur
Egzoslarla ilgili dikkatimizi çeken bir ilgi olmadı
Crim'can bizi pikniğe götür
August da gelsin..
August yeni motor alsın..
August bizi unutma..
beyler, bizim lastik basınçları 30-32 mi oluyordu?
yoksa 28-30 mu?
Arkadaşlar, bir sorum olacak.
Bizim motorlara egzos muayenesi yaptırılması gerekiyor mu?
Cumartesi izinliyim arkadaşlar.Son anda şirket yok sen kölesin 1 aydır izin yapmadın biraz daha yapmasan olur demezse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)