ceash uzun yol açısından değerlendirebilirmisin yani polonun dediği gibi 110 120 gibi süratlerde performans nasıl devir haddinden fazlamı 11500 'e dayadığında 130 görüyordu hatam yoksa
ceash uzun yol açısından değerlendirebilirmisin yani polonun dediği gibi 110 120 gibi süratlerde performans nasıl devir haddinden fazlamı 11500 'e dayadığında 130 görüyordu hatam yoksa
benim motorun göstergesi doğru göstermiyor arkadaşlar daha öncede yazmıştim ben tam gaz yapınca 130 ibreyi geçiyor kadranın ortasına kadar gidiyor yani 150 km falan olması gerekir ancak benim tahminime göre 120 km civarında dediğim gibi benim göstergede bir anormallik varsetr74 adlı üyeden alıntı
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Arkadaşlar motor 130 yapsada bu çok sağlıklı bi sürat olmayacaktır hem red line a girmiş olacağınız gibi yüksek cc li yada torklu makinalar gibi hemen hızlanacak 130 a çıkacaksınız diye düşünmeyin ani bi sollamada hemen o hıza çıkar diye beklemeyin buna göre hesap kitap yapın onun dışında istediğin hıza çıkman gayet mümkün polo34. O bahsettiğin satıcı ve servisler yüzünden sektör tam yerine oturamıyor zaten eğer mümkünse o bayiden alma başka bayiya git ordan al senden para kazanamasın bari
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
arkadaşlar sapanca gezisinden şimdi geldim....
yaklaşım70 motorduk
saolsun zealsuncular beni yanlız bıraktı bende tek tabanca gittim eşimle
hız konusuna gelince üşenmeyip topiği okursanız bunun hakkında çok yorum yaptım görürsünüz 2200 km ldu motorum
regal ve keeay cilerle beraber çıktık yola
keeway bayır yukarı otobanda bayılıyor ama genede güzel motor
ortalama 90 ile gittik geldik arada bi 110 sollama yaparken ben+ eşim+20 kg yük vardı motorları bayağı yorduk ama öneri olarak keewayden daha iyi motor hiçbir sorunla karşılaşmadan döndüm
gezi içinde kalıtan ve yanımda olan arkadaşlara çok teşekkurler
hakancan çevirimde gözüküyon geziyi anlatsana başka zealsun varmıydı ben mesajı yazdım seninki göründü
seni yalnız bırakmak istemezdim ama misafirim vardı ama haftaya pendikte sınavım var allah izin verirse sana uğrayacağım
hocam sabah 10 dan beri motor tepesindeyim 350 km yol yaptım msnden görüşürüz gezi çooook güzeldi
çok şey kaçırdınız
yani ekip kurduk valla zealsuncuların hiçbiri gelmedi
artık bende onlarla takılırım heralde
Hakan abi çok güzel geçmiş anladığım kadarıyla diğer başlıktanda takip etmeye çalışıyorum zealsunla bizi orda temsil etmen güzel ama benim aklımda başka bi soru var benim için önemli olan motora diğer motorcu arkadaşların yaklaşımı nasıldı boyut olarak hacim olarak diğer motorlarla beraber haraket etme konusunda sıkıntı yaşattımı vs. vs. anlat hakan abiiiii yaaaaaaa
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
resim almadınmı
motorun çekişi keewaydan daha iyi
motoru herkez çok beğendi gören 250 lik sanıyor
bizim ekipte 13 kişiydik karışık motorlar b-vardı 5 tane keeway vardı
en arkadan mondial scooter geliyordu sapancaya vardığımızda bayağı espiri konusu oldu keewayler
yolda birinin camı düştü
birinin eğzostu
bakım yapılmamış ve 700 km de falanlardı
ben iki kişi çok rahattım
fakat motorlarla ortalama 80-90 gittik konvoyda
3 saate molalarla
eğer sizde bi uzun yola yaparsanız veya yapmayı düşünürseniz bellik mutlaka takın bel ağrısı yapıyor bütün motorlar
ne diyim herkez çok beğendi motoru
150 likler arasında çekişi diğerlerinden daha iyi bunu ispatladı da
sağı solu da dökülmeden eksiksiz geldim
daha ne istiim
herkeze kazasız sürüşler
resim şu anda yok bizim ekip dvd yaıyo 2 tane bi filim bi fotoraf 1 haftayı bulur
350 tane fotoraf 2 saatlik film var
hazırlanıyor
gelince paylaşırım
hakancan hocam toplam ağırlık kaç kiloydu yani sen hanım ve 20 kg bagaj ?
250 cc lerin gidişi nasıldı? (sollama hızlanma vs de dağlar kadar fark var mı?)
250 cc ye gerek yok, bu bana yetiyor diyebiliyormusunuz?
250 cc lerden hangilerinin gidişini beğendiniz ya da hayran kaldığınız oldu mu (çinlilerden)
valla dağlar kadar fark yok 250 cc lerdepolo34 adlı üyeden alıntı
regalleri begendim gidişi diğerlerinden daha iyi
250 cc yetermi demişsin bi motor asla 1 aydan sona yetmez hep daha büyük cc li makine istersin sonu yoktur bu bana yetiyo hatunu alıştırdım artık yettiriyorum 150 cc yetiyor yani 250 ile arasında fazla fark yok 20-30 km fazla yapar 250 lik gerekte yok bana sorsan şimdi bile başlangıç motoru ya bunu alırdım150 lik yada paraya kıyar 400-600 cc arasında alırdım 250 değmez
zaten 1-2 seneye kadar v-strom veya transalp
sayısal oynuyorum her hafta 2 yılda artık ne zaman çıkarsa
çıkmazsa bunla idare edicez
setr 74 160-170 civarı
oy oy oy hocam 250 cc liğe ne diyor o öyleemreben adlı üyeden alıntı
ÖN LASTİiK: 3.00x18 ARKA LASTİiK: 130/90x15
MAX GÜÇ: 13.2 / 8000+500
SiLiNDiR HACMi: 248 ml
MAX. TORK: 15.5 /6000-800)
yanlışmı görüyorum v motormu var 250 liğinde birde özelliklerini yazmamışlar bu 250 liliğin özellikleri nedir bilen varmı bunda da yağ soğutma falan varmı şu titreşimi önleyen muhabbet varmı bunun üç beş artısı varsa alına bilir ama kuru bir motorsa hiç bir şey yoksa alınmaz
teknik motor zs 150-19 almayı düşünüyorum ankaradayım burdaki bayiiden almak istemiyorum hitap şeklini tutumunu hiç beğenmedim eminin servis konusunda sorun çıkarır senin yardımcı olacağını söylediler yardımcı oluırsan sevinirim...
bu motorda su soğutma var ben fuarda gördüm geçekten işçilik çok kaliteli çinlilerin en iyisi 1 numara henüz gelmedi satşta olsaydı o motoru alacaktımlogaritma adlı üyeden alıntı
hocam zealsunda üretiyor zongshen de bire bir aynısını satıyor ama ikisininde türk ve resmi sitelerinde motor hakkında en ufak bir açıklama yok çok ilginç en azından yabancı sitesinde olur dedim orda da yok su soğutmaysa gerçekden bomba bir motor türkiyede olmayan hayal ürünü bir motora niye fiyat biçerler anlamam
zealsun - zongshen farklı bir firma değil
sanırım daha doğrusu umarım yakında o model hk. gerekli teknik bilgiler yayınlanır
resmi sitesinde bile bilgi yoksa mühtemelen bu motor henüz daha çinde bile üretilmemiş ama bizim türkler üretilmeyen hayal ürünü bir motora direk fiyat biçmişler
bahsettiğiniz motor
http://www.zongshenmotor.com/zongshe...90&cc=LZX250-5
hayal urunu deil
buda bizimkinin janjanlısı
http://www.zongshenmotor.com/zongshe...1&cc=ZS150-19A
ben almadan çok araştırdım
sizde yazmadan araştırın üşenmeden
LZX250-5
Nr.of Cylinder :V-Twin Cylinder,4 stroke
Stroke (mm) :66.00
Displacement(ml) :248.00
Cooling System : Air-cooling
Starter : E./ K.
Transmission : Chain Transmission
Ignition : C.D.I
Max.Power (Kw/r/min) : 13.2/8000
Max.Torque (N.M/R/MIN) : 15.5/6000
Fuel Consumption (L/100km) : 2.40
Max. Speed (km/h) : 120.00
Measurement (LxWxH in mm) : 2245X790X1210
Min. Ground Clearance (mm) : 130.00
Axle Base(mm) : 1600.00
Front Suspension : Hydraulic-Pressed Spring Style
Rear Suspension Hydraulic-Pressed Spring Style
Fuel Tank Capacity (L) :14.00
Net Weight (KG) :165.00
Max. Load (KG) : 150.00
Brake (Fr./Rr.) : Disk/Drum
Wheel Size (Fr./Rr.) : 3.00-18 130/90-15
Wheel Type : Alloy
Colors : Silver Grey
: Champagne Golden Yellow
peki sıfır zs150-19 almak mı daha mantıklı 250 cc 2. el başka bir Cruiser almakmı 2. el okadar çok şey varki mondial jinlun kanuni seyhan... valla varya beynim durdu ne yapacağımı şaşırdım vaz geçicem nerdeyse ne zormuş motor almak allah yardımcımız olsun.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)