Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Nisan 2009, 14:33
fATİH MAHALLESİ DEREBOYU CADDESİ. Javelin tekstil sanayinin hemen yanındaki petrol ofisi istasyonunda.Açık tarif istersen gideceğin zaman ararsın anlatırım sana.benim iş yerine 100 metre mesafede zaten.
Poleni geçen gün aradım açan olmadı.Sanırım battılar :p
Murat abide depocunun cep numarası vardı bir türlü almak nasip olmadı.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Reklamlar
-
23 Nisan 2009, 17:11
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
fATİH MAHALLESİ DEREBOYU CADDESİ. Javelin tekstil sanayinin hemen yanındaki petrol ofisi istasyonunda.Açık tarif istersen gideceğin zaman ararsın anlatırım sana.benim iş yerine 100 metre mesafede zaten.
Poleni geçen gün aradım açan olmadı.Sanırım battılar :p
Murat abide depocunun cep numarası vardı bir türlü almak nasip olmadı.
Nami, bana PM ile ulaştırsana telefonlarını..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
23 Nisan 2009, 20:02
gazyağı, merter e-5te yanyoldaki benzin istasyonunda da var. ismini unuttum şu an.
-
23 Nisan 2009, 20:12
Bu gün Sübablara baktırdım hiç bir sorun yok hava filtleri karbırator falan baktırdım hiç bir anormallik yok dedi.Km telinide değiştiricem yakında.Fren balatasını değiştiricektim Yoktu.L.burgaz'da bulabilirsin dedi Usta.Sürekli gittiğim yolda ölçecem 8 geliş 8 gidiş 16 kmyi Benim saat kac gösterecek bakalım.
-
24 Nisan 2009, 00:41
-
24 Nisan 2009, 01:42
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
nami gaz yağı istiyorumda halkalı taaa bizi doğurtanın nikahı beya!
sen yinede adresi ÖM ile at bana, yolum düşerse 2-3 litre alırım, bulunsun....
burak dostum gazyağı faihte butun nalburlarda var.şişe goturuosun dolduruolar.heryerde bulursun.ben 1 senedir kullanıorum.bulamazsan ugra bana beraber burdan alırız.
-
24 Nisan 2009, 01:59
smalwillie adlı üyeden alıntı
burak dostum gazyağı faihte butun nalburlarda var.şişe goturuosun dolduruolar.heryerde bulursun.ben 1 senedir kullanıorum.bulamazsan ugra bana beraber burdan alırız.
tamamdır abi..
yakınlarda olduğunu bilmek iyi geldi..
sınavlar sonrası komple elden geçirelim gıcır gıcır yapalım bizim makineleri! Sonrada gider Çarşambadaki amcayla sohbet ederiz!
-
24 Nisan 2009, 02:17
merhabalar benim mondial 250 mct var buna ayak basma pedal aksesuarları takılırmı şekli bozmadan ön ve arka olarak ve pedal maliyeti ne kadardır bilgisi olan varsa sevinirim ken di pedalları çok rahatsız ve adi
-
24 Nisan 2009, 11:01
beyler ben motora baktikca daha kotu oluyo ya.motoru temizledim,benzin aldim simdi ayak pedalindan 50 kere basinca zor calisiyor.motordaki lekeleri wd40 la silmistim ondan mi dedim.cunku boyle kotu bir koku oldu motorda,isininca ustunde kalan madde mi koktu ?acaba yanlis mi yaptik,zarar mi verdik motora yav?
-
24 Nisan 2009, 11:36
-
24 Nisan 2009, 11:47
muratdiksöz adlı üyeden alıntı
Eleman bu böyle olmuyor
Motoru telef etmeden sen Fındıklı'ya sahilden gel kapının önünde iyice şu işi halledelim ,ben
StormlorD'u da çağırırım tümden söker toplar ne var ne yok hallolur
Bende gelirim abi, ama önce davet etmen lazım!
Sis farların bende bu arada!
-
24 Nisan 2009, 11:54
-
24 Nisan 2009, 13:34
-
24 Nisan 2009, 14:26
kujeste adlı üyeden alıntı
beyler ben motora baktikca daha kotu oluyo ya.motoru temizledim,benzin aldim simdi ayak pedalindan 50 kere basinca zor calisiyor.motordaki lekeleri wd40 la silmistim ondan mi dedim.cunku boyle kotu bir koku oldu motorda,isininca ustunde kalan madde mi koktu ?acaba yanlis mi yaptik,zarar mi verdik motora yav?
WD 40 petrol türevi maddedir.Motor ısınınca yeterince temizleyemediğin yerlerdeki wd40 yanmaya ve kokmaya başlar.Telaş yapma yanar yanar uçar gider bişey olmaz.Sen motoruna farklı bişey yapıyorsun ya boğuyorsun ya ayarsız bırakıyorsun.elden geçirmemiz lazım.Böyle az katılım gösterirsen.Çağırdığımızda gelmez isen sana yardım edemeyiz.Motoru görmemiz gerek.Burdan yazarak nereye kadar sana yardımcı olunabilir bilemiyorum.
@muratdiksöz
Abi hayırdır kaynaklık ne işin vardı senin.Bu arada o süspansiyonları tutan tek vida yan taraflardaki kıskaçlar mı yaw.Ben o işi bi çözememiştim.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
24 Nisan 2009, 17:25
tamamdır mesaj alınmıştır..hafta sonu hep beraber murat abideyiz
buarada
StormlorD ile resimleri gorunce afalladım birden,dedim ben bugun hic o tarafa gitmedim ama
bukadarmı benzerlik olur kardeşim
Gel kardeşim gel cadde geniş kaldırım geniş ,ev giriş katı olunca su ,elektrik kablosu ,müzik ,gıda desteği kolay oluyor
Fındıklı tranvay durağından yukarı çıkan yoldayım
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
@muratdiksöz
Abi hayırdır kaynaklık ne işin vardı senin.Bu arada o süspansiyonları tutan tek vida yan taraflardaki kıskaçlar mı yaw.Ben o işi bi çözememiştim.
Yok be Crim maksat bulunsun polisaj sen de ,zımpara,avuç taşlama ,matkap ,dekupaj ben de ,ne ararsan var o eksik kalmasın yoksa benim motorda Storm ellemezse hiçbişi yok taş gibi
Evet Amortisörü meraktan söktük ama farların arkasında Harley görünümü veren parlak plaka takılmasını engelliyor ki o ayrı parça yani kontak bölümünün bulunduğu parçayı gidonu söktükten sonra gevşetince yağ gibi rahatlıyor eğer yalnızca yandaki vida dersen sökersin amma 3 saat Storm gibi takmaya uğraşırsın
-
24 Nisan 2009, 22:53
tamamdır mesaj alınmıştır..hafta sonu hep beraber murat abideyiz
buarada
StormlorD ile resimleri gorunce afalladım birden,dedim ben bugun hic o tarafa gitmedim ama
bukadarmı benzerlik olur kardeşim
abi buluşalım gidelim o zaman yarın; ne dersin?
-
25 Nisan 2009, 13:14
valla beyler ne deseniz haklisiniz.tuhaf vardiyali isim ve okul falan derken pek zaman kalmiyor ama artik gozumu kararttim.ptesi 3 vizem olmasina ragmen bahar bakimina size gostericem aleti.sevgili murat diksoz,novarix,smallwillie,storm,criminal... Pazar gunu findikli bulusmasi uygun mudur?sahilden kapatip gelirim ben de.532 5538600 da numaramdir.
-
25 Nisan 2009, 21:59
Abilerim hayırlı akşamlar diyeceksiniz ki sadece sorunun olduğunda buraya uğruyorsun başımızı ağrıtıyorsun diyeceksiniz haklısınız.Ben kendime usta bulamadım buralarda bizim motorlardan anlayanlar yok bu işi sizlerin bana yardımıyla sorunumu kendim halletmeye karar verdim.Motorum sibab ayarı istiyor fakat geçen gün ustaya üst kapağı açtırdım ayak marşı ile sibabları elledi falan sıkma gevşetme gibi bir olay olmadı.Yani açıkçası beceremedi.Ben yapmak istesem ne malzeme gerek nerelere dikkat etmek gerekir lütfen yol gösterin bana.Bu durum beni çok sıkıyor.
-
25 Nisan 2009, 22:08
Halilcim; yahu çokmu zor muratlıdan tekirdağ'a gitmen?..
Subap ayarı buradan anlatıp yapılabilecek birşey değil. Piyanolarda milimetrik ayarlar yapman lazım. Bence bir sabah çık yola, Tekirdağ sanayii'deki (camii altında) usta var birtane. Iyidir oldukça. O sorununu halletsin, sonrada güzel güzel dön muratlıya.
-
26 Nisan 2009, 12:51
kujeste adlı üyeden alıntı
Pazar gunu findikli bulusmasi uygun mudur?sahilden kapatip gelirim ben de.532 5538600 da numaramdir.
arkadaşlar bana uyar.hadi ufak bir bulusma yapalım bugun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler