Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fATİH MAHALLESİ DEREBOYU CADDESİ. Javelin tekstil sanayinin hemen yanındaki petrol ofisi istasyonunda.Açık tarif istersen gideceğin zaman ararsın anlatırım sana.benim iş yerine 100 metre mesafede zaten.

Poleni geçen gün aradım açan olmadı.Sanırım battılar :p

Murat abide depocunun cep numarası vardı bir türlü almak nasip olmadı.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fATİH MAHALLESİ DEREBOYU CADDESİ. Javelin tekstil sanayinin hemen yanındaki petrol ofisi istasyonunda.Açık tarif istersen gideceğin zaman ararsın anlatırım sana.benim iş yerine 100 metre mesafede zaten.

Poleni geçen gün aradım açan olmadı.Sanırım battılar :p

Murat abide depocunun cep numarası vardı bir türlü almak nasip olmadı.
    Nami, bana PM ile ulaştırsana telefonlarını..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    henüz yok
    gazyağı, merter e-5te yanyoldaki benzin istasyonunda da var. ismini unuttum şu an.

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu gün Sübablara baktırdım hiç bir sorun yok hava filtleri karbırator falan baktırdım hiç bir anormallik yok dedi.Km telinide değiştiricem yakında.Fren balatasını değiştiricektim Yoktu.L.burgaz'da bulabilirsin dedi Usta.Sürekli gittiğim yolda ölçecem 8 geliş 8 gidiş 16 kmyi Benim saat kac gösterecek bakalım.

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Haftasonu çamurluğunu almaya gelen StormlorD benim motorda denemek isteyince demiştim
    Amortisörü sökünce

Tam yerine takmıştık ki tozluğu takmadığımızı görünce sil baştan söküp yeniden taktık

Ön panelide dağıttık yakından bakınca kabloların diş kılıfının sıyrıldığını gördüm bantladım

İyi terledi bana da oturup seyretmek iyi geldi

katliwacip gazyağı bulunabilirliği haberi güzel yakın olduğundan ama olmazsa da Nami'nin dediği yeri deneyeceğiz bu arada giden olursa "ücreti mukabili" 2x1.5 lt lik pet 3lt alabilirse seviinirim
    Nova,Crim Ömer(Polen)ustanın cep telefonunu ÖM olarak iletiyorum

yeni okudum
    Alıntı ÜmitDURA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Eyüp/Demirkapı PO dan alıyordum.

Motosikleti
    zealsun zs 150- 19
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nami gaz yağı istiyorumda halkalı taaa bizi doğurtanın nikahı beya!
    sen yinede adresi ÖM ile at bana, yolum düşerse 2-3 litre alırım, bulunsun....
    burak dostum gazyağı faihte butun nalburlarda var.şişe goturuosun dolduruolar.heryerde bulursun.ben 1 senedir kullanıorum.bulamazsan ugra bana beraber burdan alırız.

Alıntı smalwillie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burak dostum gazyağı faihte butun nalburlarda var.şişe goturuosun dolduruolar.heryerde bulursun.ben 1 senedir kullanıorum.bulamazsan ugra bana beraber burdan alırız.
    tamamdır abi..
    yakınlarda olduğunu bilmek iyi geldi..
    sınavlar sonrası komple elden geçirelim gıcır gıcır yapalım bizim makineleri! Sonrada gider Çarşambadaki amcayla sohbet ederiz!

merhabalar benim mondial 250 mct var buna ayak basma pedal aksesuarları takılırmı şekli bozmadan ön ve arka olarak ve pedal maliyeti ne kadardır bilgisi olan varsa sevinirim ken di pedalları çok rahatsız ve adi

beyler ben motora baktikca daha kotu oluyo ya.motoru temizledim,benzin aldim simdi ayak pedalindan 50 kere basinca zor calisiyor.motordaki lekeleri wd40 la silmistim ondan mi dedim.cunku boyle kotu bir koku oldu motorda,isininca ustunde kalan madde mi koktu ?acaba yanlis mi yaptik,zarar mi verdik motora yav?

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı kujeste adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler ben motora baktikca daha kotu oluyo ya.motoru temizledim,benzin aldim simdi ayak pedalindan 50 kere basinca zor calisiyor.motordaki lekeleri wd40 la silmistim ondan mi dedim.cunku boyle kotu bir koku oldu motorda,isininca ustunde kalan madde mi koktu ?acaba yanlis mi yaptik,zarar mi verdik motora yav?
    Eleman bu böyle olmuyor
    Motoru telef etmeden sen Fındıklı'ya sahilden gel kapının önünde iyice şu işi halledelim ,ben StormlorD'u da çağırırım tümden söker toplar ne var ne yok hallolur

Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eleman bu böyle olmuyor
    Motoru telef etmeden sen Fındıklı'ya sahilden gel kapının önünde iyice şu işi halledelim ,ben StormlorD'u da çağırırım tümden söker toplar ne var ne yok hallolur
    Bende gelirim abi, ama önce davet etmen lazım!
    Sis farların bende bu arada!

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende gelirim abi, ama önce davet etmen lazım!
    Sis farların bende bu arada!
    Ehe heeh sisler için yüzsüzlük etmeyeyim diye ses etmedim Nova malum yaşlılık
    Gökhan'la eklediğim resimlerde kilolu çıkanca mangal yeri açmak adına işi sıkılaştırdım hemencecil 2 kilo indim
    Malum aparat takım herbirşeyler var yok yok ve hatta polisajı Nami'den alırsak kapının önünde polisaj bilem atarız bir de kaynak ayraldım mı
    Bugün yarın evdeyim motor kapıda hem sana bir Carnauba doğAL CİLASI ÇEKELİM
    Not :aleni davettir başka bişicikler de demem

Motosikleti
    zealsun zs 150- 19
    Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Not :aleni davettir başka bişicikler de demem
    tamamdır mesaj alınmıştır..hafta sonu hep beraber murat abideyizbuarada StormlorD ile resimleri gorunce afalladım birden,dedim ben bugun hic o tarafa gitmedim amabukadarmı benzerlik olur kardeşim

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    WD 40 petrol türevi maddedir.Motor ısınınca yeterince temizleyemediğin yerlerdeki wd40 yanmaya ve kokmaya başlar.Telaş yapma yanar yanar uçar gider bişey olmaz.Sen motoruna farklı bişey yapıyorsun ya boğuyorsun ya ayarsız bırakıyorsun.elden geçirmemiz lazım.Böyle az katılım gösterirsen.Çağırdığımızda gelmez isen sana yardım edemeyiz.Motoru görmemiz gerek.Burdan yazarak nereye kadar sana yardımcı olunabilir bilemiyorum.

@muratdiksöz

Abi hayırdır kaynaklık ne işin vardı senin.Bu arada o süspansiyonları tutan tek vida yan taraflardaki kıskaçlar mı yaw.Ben o işi bi çözememiştim.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    tamamdır mesaj alınmıştır..hafta sonu hep beraber murat abideyizbuarada StormlorD ile resimleri gorunce afalladım birden,dedim ben bugun hic o tarafa gitmedim amabukadarmı benzerlik olur kardeşim
    Gel kardeşim gel cadde geniş kaldırım geniş ,ev giriş katı olunca su ,elektrik kablosu ,müzik ,gıda desteği kolay oluyor
    Fındıklı tranvay durağından yukarı çıkan yoldayım

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster

@muratdiksöz

Abi hayırdır kaynaklık ne işin vardı senin.Bu arada o süspansiyonları tutan tek vida yan taraflardaki kıskaçlar mı yaw.Ben o işi bi çözememiştim.
    Yok be Crim maksat bulunsun polisaj sen de ,zımpara,avuç taşlama ,matkap ,dekupaj ben de ,ne ararsan var o eksik kalmasın yoksa benim motorda Storm ellemezse hiçbişi yok taş gibi

Evet Amortisörü meraktan söktük ama farların arkasında Harley görünümü veren parlak plaka takılmasını engelliyor ki o ayrı parça yani kontak bölümünün bulunduğu parçayı gidonu söktükten sonra gevşetince yağ gibi rahatlıyor eğer yalnızca yandaki vida dersen sökersin amma 3 saat Storm gibi takmaya uğraşırsın

abi buluşalım gidelim o zaman yarın; ne dersin?

valla beyler ne deseniz haklisiniz.tuhaf vardiyali isim ve okul falan derken pek zaman kalmiyor ama artik gozumu kararttim.ptesi 3 vizem olmasina ragmen bahar bakimina size gostericem aleti.sevgili murat diksoz,novarix,smallwillie,storm,criminal... Pazar gunu findikli bulusmasi uygun mudur?sahilden kapatip gelirim ben de.532 5538600 da numaramdir.

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abilerim hayırlı akşamlar diyeceksiniz ki sadece sorunun olduğunda buraya uğruyorsun başımızı ağrıtıyorsun diyeceksiniz haklısınız.Ben kendime usta bulamadım buralarda bizim motorlardan anlayanlar yok bu işi sizlerin bana yardımıyla sorunumu kendim halletmeye karar verdim.Motorum sibab ayarı istiyor fakat geçen gün ustaya üst kapağı açtırdım ayak marşı ile sibabları elledi falan sıkma gevşetme gibi bir olay olmadı.Yani açıkçası beceremedi.Ben yapmak istesem ne malzeme gerek nerelere dikkat etmek gerekir lütfen yol gösterin bana.Bu durum beni çok sıkıyor.

Halilcim; yahu çokmu zor muratlıdan tekirdağ'a gitmen?..
    Subap ayarı buradan anlatıp yapılabilecek birşey değil. Piyanolarda milimetrik ayarlar yapman lazım. Bence bir sabah çık yola, Tekirdağ sanayii'deki (camii altında) usta var birtane. Iyidir oldukça. O sorununu halletsin, sonrada güzel güzel dön muratlıya.

Motosikleti
    zealsun zs 150- 19
    Pazar gunu findikli bulusmasi uygun mudur?sahilden kapatip gelirim ben de.532 5538600 da numaramdir.

arkadaşlar bana uyar.hadi ufak bir bulusma yapalım bugun..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler