Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Nisan 2009, 15:19
Onlar bakmıyor değil bakamıyorlar.
Çorlu tekirdağ ve malkaradaki şerefsiz ve dolandırıcı motosiklet bisikletçilerden biridir o senin gittiğin yer.Asla o tarafın esnafıyla işim olmaz.
Dün yazdığım konuya bak istersen senin motorunun km sayacı bozuk büyük ihtimalle zaten yanlış ölçtüğünü kendin söyledin.Motorda sorun olduğunu sanmıyorum.Muhtemelensayaç takılıyor ve az km yaptın sanıyorsun
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Reklamlar
-
20 Nisan 2009, 17:38
Benim sayacıda karşılaştırmak istiyorum ilk fırsatta arkadaşlar..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
20 Nisan 2009, 19:30
Burak abi zs nin servisi varmış t.dağ'Da japon otomotivin yanında bilgin var mı?Oraya git diyorlar.Nami abi yazdıklarının hepsini tek tek okuyorum okumuyorum zannetme abim Sibab ayarınıda yaptırmıcam herhalde sadece fren balatasını değiştirip devam edecem.Nerde trak orda bırak olacak benim kide Motoru takas yaparken motorun sahibi benım motorun ne kadar yaktığını sordu dedim 60-75 krs arası yakıyor iyi güzel dedi bende aynısını ona sordum vallah dedi ne zaman koyduğumu unutuyorum.Motoru kullandıkça sövüyorum
Artık benim sorunlarımdan bıkmışsınızdır vallahi
-
21 Nisan 2009, 02:17
arkadaşlar hava filtresini degistirdikten sonra ilk kez km tuttum.herzaman 20 tl ile ortalama artcımla beraber 170-180 km giderdim 110 civarı hızla açık hava filtresinden sonra soylenenin aksine cok yakmadı 200 ü 3-5 gectim hatta.halada tekleme yok yarında denicem 200 uzerine.210km rahat giderim sanırım.ölçümlerim içinde bu rekor bana gore.performansta gayet iyi.
halil kardeşim arkadasların soyledikleri dısında birde km telini degistirebilirsin.bende kopunca degistirdim sansamı artık bilmiorum gosterge daha dogru calıstı.
-
21 Nisan 2009, 02:22
@Criminal
Bu haftasonu uygun olurmusun? O taraflara geleceğim büyük ihtimal, yanınada bir uğriim?
-
21 Nisan 2009, 03:23
arkadaşlar hepinize selamlar. epeydir kendime motosiklet araştırıyorum. sahibinden.com da haddinden ucuz fiyata zealsun motosikletler gördüm. internette aradım distiribitörünü ya da bayisini bulamadım. acaba motorun arkasında bir firma kalmadığı için mi bu kadar ucuzlamış yoksa neden? yada sıfırını bulabileceğimiz bi yer var da ben mi bulamadım.
-
21 Nisan 2009, 10:05
Haddinden ucuz derken ne kadar mesela?..
Bu makinelerin piyasası temizliğine ve bakımına göre ve birde tabii yaptığı kilometreye göre 1500-2000 aralığındadır.
Ama bu demek değildirki 30.000km'de heryeri kırılmış dökülmüş makineyi 1200-1300'e alamazsınız! Yada 1000km'de ve ilk günkü gibi pırıl pırıl sorunsuz bir makine 2200-2300 lira etmez demek değildir..
Fakat ortalama fiyat aralığı 1500-2000 civarıdır. Polen Motor'a mail attım. Cevabını aynen paylaşacağım sizlerle.
Makinenin sıfırına gelince... Bulmak çok ama çok zor. Zealsun markasının Türkiyede en çok satılan 2-3 modelinden biri bu makine ve sıfırları çoktan tükenmiş durumda. Belki kıyıda köşede kalmıştır, o konuda bi fikrim yok.
Ancak sıfır yerine temiz bir 2.el her daim daha mantıklı olacaktır. Yedek parça konusunda da kolay kolay sıkıntı yaşamazsınız. Motor ve elektrik aksamı Honda CG'nin birebir aynısı olduğundan mütevellit hemen hemen tüm parçalar mevcut piyasada.
-
21 Nisan 2009, 12:11
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
@Criminal
Bu haftasonu uygun olurmusun? O taraflara geleceğim büyük ihtimal, yanınada bir uğriim?
Bir haftasonu Nami yapsak mı ne
Bu arada parça eklemesi Stormlord'un çatlak ön çamurluğunun yerine Çullas skygo çamurluk aldım toptanı 30tl ,arka çamurluklarda oluyor(fiyatı farklıdır )yani motor elektrik aksam Honda cg,çamurluklar buradan ,Kanuni Caracal benzerliği ile diğer parçalar çekinmeyin .
Çamurluğun olabilirliğini denemek amacıyla benim ön tekeri söktük o arada dururmu hadi amortisörlere bakalım diye amortisörlerimi de söktü ön paneli dağıttıktopladık fotoları ekliyeceğim
-
21 Nisan 2009, 12:54
Millet Cumarteesi çalışıyorum.Pazar henüz belli değil ama büyük ihtimalle izinli olacağım.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
21 Nisan 2009, 13:51
smalwillie adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hava filtresini degistirdikten sonra ilk kez km tuttum.herzaman 20 tl ile ortalama artcımla beraber 170-180 km giderdim 110 civarı hızla açık hava filtresinden sonra soylenenin aksine cok yakmadı 200 ü 3-5 gectim hatta.halada tekleme yok yarında denicem 200 uzerine.210km rahat giderim sanırım.ölçümlerim içinde bu rekor bana gore.performansta gayet iyi.
halil kardeşim arkadasların soyledikleri dısında birde km telini degistirebilirsin.bende kopunca degistirdim sansamı artık bilmiorum gosterge daha dogru calıstı.
Şaka mı yapıyorsun abim?Ben 20 liralık benzin ile ancak 120 km yaparım taş çatlasın 130km sen 200den bahsediyorsun.Ohh maşaallah Benimkinde bir dengesizlik var usta bulabilsem yaptırıcam artık üçü beşi aramıyorum.Babam ile akşam kararlaştırdık motoru satıyoruz diye ilan bile verdim yemin ediyorum.Şuan pasif durumda http://www.sahibinden.com/tekirdag_d...XQQdisplayitem inanki dediğin gibi yakıyorsa bu motor hemen vazgeçiyorum abim
-
21 Nisan 2009, 14:27
halilihsan adlı üyeden alıntı
Şaka mı yapıyorsun abim?Ben 20 liralık benzin ile ancak 120 km yaparım taş çatlasın 130km sen 200den bahsediyorsun.Ohh maşaallah
Benimkinde bir dengesizlik var usta bulabilsem yaptırıcam artık üçü beşi aramıyorum.Babam ile akşam kararlaştırdık motoru satıyoruz diye ilan bile verdim yemin ediyorum.Şuan pasif durumda
http://www.sahibinden.com/tekirdag_d...XQQdisplayitem inanki dediğin gibi yakıyorsa bu motor hemen vazgeçiyorum abim
şaka diil dostum tamamen gercek170-180 km normali idi filtreden ve karburator ayarından sonra 200km e cıktı.buarada senin gosterge yada km tel arızalı ise zaten gosterdiği 120 km de yanlış muhtemelen.daha fazla yapıosundur.tavsiyem acele etmemen satmak icin 3 sene oldu nerdeyse ilk defa servise gittim sen dusun.başta nami olmak üzere böyle uzaktan yardımıda hicbiyerden alamazsınhenüz tanışmamaış olsak bile resmen herkonuda cok yardımcı oluolar.
arkadaşlar buarada ufak ufak toplanma olayına girelim derim ben...
-
21 Nisan 2009, 19:14
novarix bilgi verdiğin için teşekkür ederim. 1200-1500 gibi fiyatlarda çok temiz yazılarını görünce şaşırmıştım. herhalde dedim motorun yedek parçası falan gelmiyor ya da önemli bir sıkıntısı var. polen motorun internet sayfasını da kapalı görünce size sorayım dedim. olay böyle yani.
ayrıca avatar resminde süpermiş
-
21 Nisan 2009, 20:18
-
21 Nisan 2009, 20:41
Burak abi mondial ile hız limitlerimizi sonuna kadar zorlamıştık arada çok fark vardı..Ama km ölçme hiç aklıma gelmedi ben 110 ile gidiyorum yan yanayız durduğumuzda soruyorum ben 85 i geçmedim diyordu.Şimdi hangisine inanırsın.Aslında dediğin çok mantıklı taksi vs. araçla denemek akıllıca km sayacının altında ki ne oluyor benim sıfırlama düğmeside kırık km saatini sökememiştim halledecektim.
-
21 Nisan 2009, 23:07
-
21 Nisan 2009, 23:43
Nami beni yanlış anlamış.
Ilkinde onu belirttim zaten. Once bi 15-20km gidin, bakın ne kadar gitmişsiniz, sayaçlar ne kadar gösteriyor.
Sonra hızı doğru gösterip göstermediğine bakmak içinde extradan şu bahsettiğim hız testini yapın dedim..
-
22 Nisan 2009, 00:21
selam beyler. novarix o nasıl parlak bir motor olmuş birader öyle. ben de ufaktan yaz hazırlığı ytapayım dedim,buralarda yakın zeytinburnunda bir usta buldum.üstünkörü bi baktık. yağını değiştirdik,zincir ayarı yaptı falan fistan.şu var ki benim motorun önceki sahibi hanzo yan ayağı kırdığı için zorlanıyorum.dedim usta takar mısın bi yan ayak? dedi ki senin öküz bunu direk motora bağlanan yerinden koparmış. oraya demir bi aparat yaptırmak lazım , ayağı ona monte etmek lazım. demirciye gitmem lazım ytani dedi.50 liraya patlar sana bu dedi. püü dedim çok. bu işi nasıl halledebiliriz üstadlar? zira biraz yokuş yerlerde sehpaya almak ölüm olabiliyor.
bir de novarix ne biçim gözüm kaldı ya :D ben de gaza gelip wd 40 ile bi pasta cile aldım , yıkatıp motoru onlarla parlatayım dedim ama seninkinin yarısı kadar olamadı tabi. wd 40 la pasları çıkarmak çok çok zor. bazı lekeleri temizledim neyse ki. pasta cila dan istediğim verimi alamadım yalnız. autowax arabalar için aldım(usta dedi) pek o kadar parlamadı ya.
i
-
22 Nisan 2009, 01:14
kujeste nazar değdiricen motoruma
ya Met-Par kullanıyoruz biz genelde. Oldukça verimli oluyor. 3-5 lira birşey. Ondan alıp deneyebilirsin. Hem koruyorda metal aksamı..
-
22 Nisan 2009, 13:59
-
23 Nisan 2009, 00:37
nami gaz yağı istiyorumda halkalı taaa bizi doğurtanın nikahı beya!
sen yinede adresi ÖM ile at bana, yolum düşerse 2-3 litre alırım, bulunsun..
bu arada geçmiş olsun! toparlanda belki pazar günü ziyaretine geliriz..
bu arada beyler bana polen'nin telefonunu verirmisiniz?..
şu debriyaj ve gaz telinin yedeği için bi alo diim onlara..
malum, bunlar heran kopabilecek parçalar. yolda kalmayalım bi tel için..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler