Arkadaşlar bu zealsunların internet sitesi var mı?Cruiser tarzı motor alacamda marka araştırması yapıyorum yada bu motoru sıfır pazarlayan firma hangisi biraz bilgi verir misiniz?
Arkadaşlar bu zealsunların internet sitesi var mı?Cruiser tarzı motor alacamda marka araştırması yapıyorum yada bu motoru sıfır pazarlayan firma hangisi biraz bilgi verir misiniz?
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Site farklı bir site.Açılmıyor.Reklam sitesi gibi bişey.
Evet siteleri şu an işlevsiz görünmekte,
Firmaya
Telefon: 0322 346 46 82
Fax : 0322 346 46 32
Mail : info@polen-tr.com
Bilgilerinden ulaşmayı dene
Polen battı mı ne yaw siteleri falan kapanmış ne iş.Bilgisi olan var mı
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Bu gün Tekirdağ MT ile mangala gittik.Motorun performansı hiç hoşuma gitmedi.Sürekli devirli kullanılmak istiyor.Yakıtta fazla anlamadım bişi beni çok yordu yani bu gün.
Sen bu aralar motordan soğudun ne iş ben anlamadım
150 cc bir motoru 3500 devirde hızlandırabilceğini mi sanıyorsun.Bu biraz da senin ne beklediğinle ilgili.Bizim motorlar hep devir ister.7000 devirde özellikle 3. viteste en iyi torkunu verir.5. vites 6000 devirde max 90 ile gidersin.Az devirle gideyim diyorsan 650 cc alacaksın arkadaşım.he yakacağın benzin değişir mi?Hayır aksine daha fazla yakarsın.
Devirli kullanmakta seni rahatsız eden titreşim ise zaten 5. vites 7000 devir gibi titreşim hissedersin.Zaten motorumuzun max sürati 90 kmdir diye boşa yazmıyor dimi o kullanma kılavuzunda Üst limitlere zorlama motorunu.Ömründen yersin.
Bak ben filtreyi açtım egsosu açtım karbüratörü ayarladım.Motoru aldığımdan beri bir kere 5. viteste 8500 devire çıkarttım.115 hız gördüm.Bir daha da o kadar zorlamadım aleti.Gerek yok çünkü !!!
Egsostan niye çak çak ses gelsin ki.Gelmiyor normalde öyle bir ses.
senin zincirin bollaşmış korumasına vuruyordur.Onu kontrol et
Osbourne, ben makineye baktığımda herhangi bir kırık çıkık yoktu.. Sonradan olmuş demekki. Içine sinmediyse almaman mantıklı tabii
;) Hayırlısı diyelim.. Ama sanırım bahsetmiştim ben sana oranın bi otomobil galerisi olduğundan falan..?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
sağol eskişehirlim..
aynen seninde dediğin gibi; daha az yakıyor..
Ama birde extrası var: Daha çok kaçıyor!
Bu arada Mayısın ortasında eskişehir tarafına geleceğiz 3 motorlu! Artık misafirin oluruz!
---
Beyler; bu arada katılan olur mu bizim tayfadan..? 19 mayısta olacak büyük ihtimal? Ne dersiniz?
arkadaşlar slm.bugün fatihte yenibir usta daha keşfettim(novarix dostum efe ustada yalan oldu.yapamadılar benim arka beşiği)aklınızda bulunsun.bizim arka beşiğin burç takımı komple plastik çıktı.saplama komple yemiş burçları yalama olmuş,gevşemiş.dandik mz lerin bile kauçuk.daha sağlam bizimkilerden.sarı metalden burç takımı yaptırdım mecburen.şimdi taş gibi oldu.bence kontrol edin orta sehpada iken arka lastiği sağa sola sertce oynatın,gıcırdama yada bosluk varmı.ayrıca bir baktım amortisörlerin üst(içi lastikli) ve alt vidalarıda boşluk.resmen 3-4 mm boşlıkvar ve oynuyor.onlarında hallettik boşluklarını.ileride iş açmaması için oneririm hepinize.
Buarada ön fren hidroliğinde azalma var.benim arabadan kalan hidrolik yağı olurmu?değiştiren yada ekleyen oldumu hiç???
DOT3 ya da DOT4 hidrolik yağı alabilirsin.Petrol ofisinde 250 ml 5 lira bilgin olsun
YOK MOTORDAN GELİYOR ARKA LASTİKTEN FALAN DEĞİL.TAHMİNİMCE SİBABLAR AYAR İSTİYOR.BU GÜN EGZOSTLARI AÇTIRDIM BEKLEDİĞİM DAHA İYİ SES ALDIM. YAKIT FAZLA İDİ ZATEN 62 KM 3 LİTRE BENZİN TEMİZ MAŞALLAH HİÇ KATIK BİLMİYOR.HAFTA SONU ARTIK BİR EL ATICAM HAVA AYARINI AÇMIŞTIK BİRAZ KISICAM BÖYLE OLMAYACAK.
@smalwillie
hangi ustadan bahsediyorsun acaba? tanıyor olabilirmiyim?,
bu arada burç takımları ne kadara mal oldu sana?
Bizim motorda hava ayarı yok ki.Senin karbüratördeki piston iğnesini biraz aşağı düşürmek gerekiyor.Çok benzin yakıyorsun üst devirlerde o motor 80 i geçmez boğarsın deli gibi.Bende de öyleydi bi ayar ettik coştu.Ama tabi sesi az inceliyor fakir karışım yapınca.Şu an 100 km de yaklaşık 3.3 litre yakıyor benim alet.
Benzin şu an kaç para bilmiyom ama 3.2 lira iken 10 liralık benzinle 85 km gidiyordum
arkadaşlar jant düzelten biryer biliyormusunuz?arkada cok hafif yalpalama var.
burak paşada bir usta tarif etmiştin ya.efe usta.iyicocuklar ama derdime care olamadılar.hala iyibir usta ihtiyacımız devam ediyor hepimizin sanırım.birde hepsinin"bunlar çinli,teneke yıgını,dandik,japon al vb" gibi laflarına ayrıca sinir olmaktayım,sanane kardeşim sen işini yap.neyse kardeşim burçları komple amortisorlerinki dahil 50 tl ye yaptırdık.hatta sanırım senin orda biyerde yaptırdı ustalar.belki bilirsin yerini.
nami saol dostum bakiim petrolofisine.buarada jant işini hallettim sorun jant diilmiş benim dublexler dandik cıktı.idare etcez artık:( dunlop sordum 200 dediler.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)