Fermuardan hava herzaman geçer.
Motor biraz soğuduktan sonra çadırlamakta fayda var.
ama sera mera takılmamak gerek kaldı ki kışın ne sera etkisi olacak
Hava zaten buz gibi.Motor paso yatıyor.Hiçbişey olmaz
Fermuardan hava herzaman geçer.
Motor biraz soğuduktan sonra çadırlamakta fayda var.
ama sera mera takılmamak gerek kaldı ki kışın ne sera etkisi olacak
Hava zaten buz gibi.Motor paso yatıyor.Hiçbişey olmaz
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
İşte dedim ya fermuardan her zaman serin hava girer içeriye.
Egsos nasıl olmuş bu arada :D
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
12 nisan hakkında ne diyorsunuz beyler? kimseden ses çıkmamış!?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ben nasıl vereyim atla motora gel Tekirdağdan burda parlatırız :D
Burak 12 Nisan için kesin bişey diyemiyorum kardeşim.Önümüzdeki hafta aöf sınavları var.Motoru yetiştiremem gibime geliyor.
diğerleri forumda yok zaten bu aralar.
ya beyler, benim motorda titreşimmi fazla, banamı öyle geliyor?
neden olabilir bu?
nami sende motoru denedin? titriyormuydu?
yoksa benmi boşuna kıllanıyorum?
Burak dostum efe ustayı buldum nihayetaklıma silivrikapıdaki shell geldi.paşada yok cunku istasyon.saolsunlar ilgilendiler hemen.aksamıda bitirmişler işi yarın alıcam.arka beşikte arıza vardı cozmuşler.yakın ve iyi bir ustaya ihtiyac vardı iyioldu,saolasın..
12 Nisan bi aksilik cıkmazsa bana uyar.soguk olmazda en fazla yagmur olur,onemli diil oda.ben bu kıs hic yatırmadım motoru ama hazır olmayan cok arkadas vardır.umarım toplanabiliriz...
Bugün Nova,Stormlord ve ben camın önünde küçük bir bakım yaptık
Benim gidonun açısını ayarlarken
Fındıklı hatırası
Kaldırımımız geniştir bekleriz
ana tema, WD40 ürününü tanıtmak!
yanlış anlaşılma olmasın!
elimdeki konjektör ve connector kablosuna dikkat!
=======
Bu arada arkadaşlar, benim konjektör bozukmuş.
Nami, motoru fatihe getirdiğimde konuşmuştuk seninle hani bu sıkıntıyı.
Tahmin ettiğimiz gibi konjektörde sorun varmış. Değiştirdik bugün.
Kaça nerden aldın konjektörü kanka.
Bir de siz mi taktınız
yarım saat oncesi itibarı ile aynasız kaldım:( evin onunden goturmusler motorun aynalarını.heralde tek seferde korktular parca parca goturuolar benim motorubana gene sirkeci gozuktu.daha oglen ordaydım bizim rüzgar siperliğinden buldum.kırılmıstı benimki.30 tl.aynayada fazla vermiim gene gotururler.buarada nami ve burak ekledinizmi beni msn e?
Abi usta taktı. 35 lira toplamda.
Cız etti böyle varya..
Konjektör görünüm olarak 1e1 aynı bizimkiyle. Taktık, cihazla ölçümleri yaptık. Aynı çıktı. Çin malı. Adamın söylediğine göre Honda CG150 konjektörüymüş.Artık ne kadar doğru söylüyor bilemem ama şimdilik iyi maşallah.
@smallwillie
dostum ekledim seni ama görünmüyorsun listemde bir türlü. Bu arada aynalarına üzüldüm. Geçmiş olsun. Bizimkilere uyan bi ayna görürsen sokakta sende aynı yolla yeni ayna sahibi olabilirsin aslında Bu arada sen bizim buralarda oturuosun. Plakam YFK. Yani YFK'nın aynalarına dokunma!
burakmurat@live.com
bi ekle istersen. selamlar, görüşmek üzere.
ne güzel herkes makinaları temizlemiş bakımları yapmış buluşalım diyo ben hala ömerden egsoz u alıp takamadım :( bi türlü vakit ayıramadım . belki hafta sonu fatihe ömer in yanına uğrar alırım diye planlıyorum.
burak konjektörü uygun fiyata taktırmışsın ben geçen sezon 50 liraya taktırdım. yaptırdıktan yarım saat sonra extra olarak devir saatini elime aldım :(
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
[QUOTE=NoVaRiX;1495250]Abi usta taktı. 35 lira toplamda.
Cız etti böyle varya..
Konjektör görünüm olarak 1e1 aynı bizimkiyle. Taktık, cihazla ölçümleri yaptık. Aynı çıktı. Çin malı. Adamın söylediğine göre Honda CG150 konjektörüymüş.Artık ne kadar doğru söylüyor bilemem ama şimdilik iyi maşallah.
@smallwillie
dostum ekledim seni ama görünmüyorsun listemde bir türlü. Bu arada aynalarına üzüldüm. Geçmiş olsun. Bizimkilere uyan bi ayna görürsen sokakta sende aynı yolla yeni ayna sahibi olabilirsin aslında Bu arada sen bizim buralarda oturuosun. Plakam YFK. Yani YFK'nın aynalarına dokunma!
Söylediğin iyi oldu Burak.YFK idi dimiGece dikkat et,yabancıya gitmesin enazından
hallettim bugun sirkecide.aldım jan janlı bişi.motorcuların sokagına hic yanaşmıorum adamlar tok.uçmuşlar.karsı sokakta bisikletci var ne istersen al cok ucuz.
Arkadaşlar bu arada Fatihe gelen oldugu zaman yada yakın oturanlar(burak,omer)banada bi haber ucurun ugrarım laflarız ok.
Smalwillie
Dostum, balat tarafına yolun düşerse beklerim. Hatta ZS FATiH olarak toplaşalım yahu!? 4 kişiyiz babalar gibi Fatih ilçesinde. Hatta Çarşamba tarafındada var bi abi ama pek bize gelmez!
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)