Domuz avına cıkayım bari sezonu ne zaman bizde çifte var.Domuz kurşunuda pahalıdır anasını satim :D bide fazla teper
Sahidende kumasla zor oldu.Aksam yattığımda parmaklarım kolum ağrıyordu kaslar fazla kasıldı sanırım.
Domuz avına cıkayım bari sezonu ne zaman bizde çifte var.Domuz kurşunuda pahalıdır anasını satim :D bide fazla teper
Sahidende kumasla zor oldu.Aksam yattığımda parmaklarım kolum ağrıyordu kaslar fazla kasıldı sanırım.
Kask kasılmaz ama o senin dediğin kas olabilir :p
Ya halil bi beni dinlesen çekmiyecen bu dertleri.Hep bişeyler yapıp sonra da ne ettim vah anam diyorsun
Önce bir sor buraya biz ne güne duruyoz. :D
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Kask yazmısım Benim kayış kacırıyor artık abii : Sana söz veriyorum bundan sonra sana sormadan yapmıyacam bundan emin ol cahillik işte
beyler dün havanın da güneşli olmasının gazına gelerek motorla en uzun mesafeli gezimi yaptım. tee incirliden e5 ten çapaya gittim ilk defa 5. viteste bu kadar uzun sürdüm. ama çok bir sesler gelince tırstım hep bir 6. vitesim olsa da motor bu kadar haykırmasa diyordum. neyse gittim dönerken bakırköye varacağım yere son 5 -6 metre kala baktım gaz veriyorum motor gitmiyor. çektim kenara baktım zincir atmış. ilk aklıma hemen criminal üstad ı aramak geldi. bana tarifini de yaptı sağolsun ama ben kendime güvenemedim bir bisikletçi buldum oraya yakın. bi 10 liraya taktı. neyse benim ilk e5 e çıkışımın ardından olan bu aksaklıtan kız arkadaşım biraz fazla etkilendi. sen bakımını yaptırmıyorsun, beraber giderken e5 olsa ne yapçaktım falan kızdı.papaz olduk denyo gibi zincir yüzünden. neyse bakım yaptırmadık diye mi atar zincir orasını geçtim artık servise göstermem gerekicek. şöyle yazlık bakımını yaptırmak istiyorum. novarix arkadaşım bana bir usta önermişti ama koca mustafa paşadaydı. yakın bakırköyüne yok mudur hakkaten hiç? kız arkadaşım "bu motora güvenmiyorum,binmem bu motora" dedi,kesip attı. benim de en büyük keyfim havalar ısınınca gezmek olacak. ben napayım a dostlar?
Arkadaşlar bana ayna takımı ve sis farları lazım istanbulda bunları temin edebileceğim bir yer biliyormusunuz ? Fiyat hakkında bilgisi olan varmı ?
halilihsan;1484416]Yine mi abarttım ya off lanet olsun. Ben depoyu pamukla yapmadım işte kumaşla yaptım diğer yerleri pamuk ile yaptım :D
halil dostum sana nacizane tavsiyem al nalburdan üstübü onla yap eski usul en temizi.kumaşla pamukla hiç uğraşma.crimin dedigi gibi önce yay heryerine dairesel hareketlerle sora temiz üstübü ilede parlat.ayrıca gazyagıda almanı tavsiye ederim gene nalburdan.en iyi pas sökücü.ama bayaga bi ovman gerek ama depo hariç.üzerinede çek metylan yada parlatıcını egzos ve diger parlak aksamlar parıl parıl.
kromaj parlatıcı sprey ile ilgili dün söyledigim sert eleştriyi biraz yumuşattım arkadaşlar,3 yada 4 kat sürdükten ve tam kuruduktan sora(24saat)gercekten iyi parladı.böylece para icin gözü dönmüş nikelaj cılardanda şimdilik kurtuldum.
NOVARİX dostum, şu servis işini halledelim bak KUJESTE de ariyomuş.hep beraber bi ugrayalım şu ustaya.vatanda burnumun dibindede var ama bişeyden anlamıolar.kardeşim müsait olduğunda haberleşelim.
arkadaşlar, bu cumartesi günü buluşabiliriz isterseniz bizim bu taraflarda. Hep beraber geçeriz ustaya..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ohh valla siz gezin bakalım bizim buralardan kış gitmedi :(
Geçen gün motoruma elçiklere püskül sordum 15 Lİra dediler sizce nasıl size sormadan bir şey yapmıyorum artık bunu bilin !
Kalitesine göre 50 euroya kadar çıkabilir.Suni deriler ve süetler 15-20 lira.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Ben dün aldım. Suni deri, 15 lira.
İnşallah dayanır. 1 yıl dayansın, yeter bana.
Çok değiştiriyor motoru hastayım o püsküllere ama paraya kıyıpta alamıyorum.15 lirada az değil 120Km yol giderim.Bu arada bişi farkkettim bizim motorlar gayet cok yakıyorlar.Az önce topicte gördüm kawasaki ninja 250r 120krs civarı yakıyor diyorlar şaşırdım 150cc motorda aynı yakıyo :S ben sürekli ara gaz kullanıyorum ondan mı cok yakıyor
150-250 cc arası 20 kuruş oynar oynamaz.
Zaten bizim ki de 100-120 arası yakıyor kuruş yakıyor.
Ayrıca ninja bizim motordan hafiftir.Her tarafı fiber grenaj zaten.Bizimki demir yığını.
arkadaşlar; MSN adresim: burakmurat@live.com
ekleyin, konuşalım kaynaşalım!
Evt her zamanki gbi çok doğru söyledin dün bir abimi aldım motora ne diyor bu motor gitmiyor birazcık kızdım vallah dedim yürü git bak işine ya
Ekledim halilihsan@hotmail.com
Arkadaşlar yavaş yavaş sezonu açsak mı?
12 nisan Pazar günü mangallarımızı bir alevlendirsek diyorum artık ufak ufak? Karaburun tarafı bizi bekler..
Havaya kanmayalım arkadaşlar gerçi 12 nisan nasıl olur bilinmez, Karadeniz bu şakaya gelmez güneşin olduğu anlar iyide özellikle akşam üzeri ve dönüşlerde üşümeyi hesaba katın
ama isterseniz şöyle bir Samatya sahil filan başlangıç amaçlı hem ilk kez aramıza katılacak arkadaşları tanırız hem mangal yaparız motorları değerlendiririz:Dmalum çanta ,elcik vs.alanlar benim gibi eve alıp parlatanlar var aramızda
Ragman,izzmarit filan bir ara sahilde denize uzanan bir mekanı tespit etmiştik
Dün gazla zincirimide temizledim üstelik öndişlinin olduğu alt yan kapağı sökerek gözün görmediği yerlere ulaştımyani geziye hazırım
Olur, o da olur.
Tecrübeye saygım var; Murat abi karadeniz cız yapar diosa yapar!
O zaman Samatya tarafıda yapabiliriz. Ama Pazar günleri fazla HALK oluyor orası sanki? Beyaz atlet, pijama falan giyip gideriz olmazsa..
Ben bu sıralar motoruma benzin koyamıyorum bea devletten bile alacağım var anasını satim daha kötüsü ne olabilir.Devlet Almak istediğiini alamayınca haciz kapıda bitiyor.Moralim sıfır kusura bakmayın.
Kim sorarsa Devlet dairesinde stajyerlik yapıyoruz.
Arkadaşlar motorum henüz hazır değil ve benim maalesef fazla vaktim yok.
Bugün aldığım polisaj makinası ile parçalaramı temizledim.Sonuçlar şaşırtıcıydı.
KAraran egsos manifoldumun son hali aşağıdadır.Zımpara yaptım ve parlattım.Normal krom yüzey kadar parlak değil artık biraz matlaştı ama rengi görüldüğü gibi.Tabi kısım kısım ısı etkisi ile nikel altınan görünmeye başlamış bakır yüzey için yapacak hiçbirşey yok.Ama buna da şükür.Ayrıca susturucuları çıkartırken oksijen kaynağı ile yanan yer vardı ya orası artık yok
Polisaj cidden işe yaradı.
Parçalarım halen demonte.12 Nisana yetişeceğim şüpheli...
İşte egsos
Bu da yeni çadırım :p
ya nami, bu motoçadır içeride sera etkisi yapmıyormu?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)