Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mart 2009, 11:59
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
nami diyorum, parçalar diyorum..????
Anlamadım kardeşim ne parçası
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Reklamlar
-
20 Mart 2009, 17:20
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Anlamadım kardeşim ne parçası
Gaz - Debriyaj teli ve mümkünse debriyaj balatası..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
21 Mart 2009, 00:07
fenomen67 adlı üyeden alıntı
slm motor dostları.ben erzurumdan fenomen67.öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım...hayatımda daha önce hiç motor kullanmadım ama bir süredir motorlara merak saldım.(aslında bu merak çocukluğa dayanıyor).eğer park sorununu halledebilirsem ben de motor almak istiyorum.başlangıç için uygun bir motor ararken bir arkadaşımın vasıtasıyla zealsun 150-19 u farkettim.diğerlerine göre bir çok avantajı bulunan (topikte diğer motorlarla yapılan karşılaştırmalara göre) bu motorla ilgili bir kaç ayrıntı aklıma takıldı .bu konudaki ilminize ve yıllardır edindiğiniz tecrübelerinize(ayrıca bu topiğin samimiyetine ) inanarak sizlere sormayı uygun buldum.sizce bu motor 150 cc den 200 cc ye yükseltilebilirmi?bazı ilanlarda abs den bahsediyo abs varmı yok mu veya hangilerinde var?abs çok farkedermi?(bazılarında prince yazıyo aralarında fark varmı)yedek parçada sorun yaşıyomusunuz?çanta gibi ekipmanlarda kolay bulunabiliyomu?
şimdiden herkse tşk eder sağlıklı sıhhatli ve emniyetli sürüşler dilerim...
Aramıza hoşgeldin.Doğru yerdesin...
Arkadaşlar Motosikletin farlarda oluşan pasları sökmek için 5Liraya bu ürünü aldım.
-
21 Mart 2009, 02:56
-
21 Mart 2009, 13:41
arkadaşlar bugun fuardayım.bizden gelen olursa gorusmek isterim.gökhan(smalwillie).05323434726
-
22 Mart 2009, 00:22
gökhan, mesajını geç görmüşüm sanırım.
bugün murat abiyle fuardaydık. yarın sabahta gidiyoruz kısmetse.
eğer orada olursan görüşelim muhakkak. Selamlar..
-
23 Mart 2009, 15:26
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
İyi de aynısını ben geçen hafta 2 buçuğa aldım
)
Burak halledecem o işi bu arada
Kazıkmı 2.5 lira kazık mı yedim yani off
-
23 Mart 2009, 17:41
halilihsan adlı üyeden alıntı
Kazıkmı 2.5 lira kazık mı yedim yani off
Kazık yemedin halilihsan, ürünü pers.pazarinda bile 5 den satıyorlar ki sen tekirdagdasin... İnternette ise 2,80'e bulabiliyorsun.
Ben karaköyden 5ytl ye alarak büyük bir başarı sergiledim ayrica
-
23 Mart 2009, 18:35
ragman adlı üyeden alıntı
Kazık yemedin halilihsan, ürünü pers.pazarinda bile 5 den satıyorlar ki sen tekirdagdasin... İnternette ise 2,80'e bulabiliyorsun.
Ben karaköyden 5ytl ye alarak büyük bir başarı sergiledim ayrica
abi bugün bütün karaköyü dolaştım, yok yok yok..
sen bi adresini yazsana aldığın yerin.. tarif et yani?
-
23 Mart 2009, 19:15
Nova karaköy sahil tarafındaki hırdavat-boya cıların sokağına gir. (Karaköydeki balıkçıların yan sokağı) 100-150m sonra dar bir sokak gelecek. O sokakta solda gemi malzemeleri satarlar. Dar sokaktan çıkınca solda ve karşında kalacak dükkanda var
-
23 Mart 2009, 19:25
Motoru komple sildim bir tüpü bitirdim pazar günümü motora harcadım.Gayet güzel oldu.Sadece sinyallerin ve N göstergesinin kenarları kaldı silinmedik onlarda pek belli olmuyor tüpün hepsi bitti en cok camurluğun üzerindeki kargaya gitti meret cok zorladı beni. :D
Tarz değişikliği yapsam mı ne bu alet hoşuma gitti 1968 model
Fuara giden arkadaşlar bize hediye aldinz mı?
-
24 Mart 2009, 20:01
arkadaşlar slm.parlatıcı konusunda benimde tercihim henkelin metylan ı.met par ı da daha once denemiştim.ama hassas malzemelerde(gümüş,altın vb )sakın kullanmayın.met par yüzeye zarar vererek,çizerek parlatıyor.metylan daha zararsız ve daha parlatıcı.bu arada olurda aklından kromaj için sprey boya almayı düşünen varsa hemen vazgecsin.dün aldım persemde paz.marshallın kromaj efect boyasını,kapagına bakarsan kromaj parıl parıl.motordan once temiz bir metalde denedim,bırak parlatmayı yaldızlı soba boyası bile daha cok parlatır.mat ve iğrenç bişi oldu.en kötü ufak tefek motorun paslı yerlerine fırcayla rotuş yapacam.ziyan olmasın.sorada metylanla parlatmayı deneyecegim.sonucu yazarım size.
Buarada fuarı bu sene hic begenmedim.iyi marka ve modeller iyice cekilmiş,aktivite sıfır,ürünler çok pahalı idi.yalnız 3.900 e regal gördüm(250cc ve 0) yaklasık 1000tl indirim yapmışlar aklım kalmadı degil.(emreltd)
-
24 Mart 2009, 20:37
Metylan 7 lira metpar 2.6 tl.
Müracaat Bauhaus
Alternatif Arexons chrome parlatıcı 14 tl...
Bilginize..
Metpar jantlar için birebir..
Metylanı ise fiber üzeri krom boyalı alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.İçeriği ufak partiküllü ve daha yumuşaktır.
Öpüldünüz
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
-
24 Mart 2009, 23:03
Meta pasın üzerinde boyalı yerlerde rahatlıkla kullanabilrisniz yazıyor ama nafile denedim depoda depoyu çizdi.
-
24 Mart 2009, 23:07
motor çok hantal ben kullandım bi ara çekmiyor gavur
-
24 Mart 2009, 23:19
Sendede o şase olsa sende bende cekemem
-
24 Mart 2009, 23:19
aktör56 adlı üyeden alıntı
Sen kullanamamışsın ondandır....
halil abartma be zımparayla mı sürdün parlatıcıyı.Ben defalarca cilaladım depoyu metparla.Önce süngerle yayacaksın sonra pamuklu ile parlatacaksın
-
24 Mart 2009, 23:22
Yine mi abarttım ya off lanet olsun. Ben depoyu pamukla yapmadım işte kumaşla yaptım diğer yerleri pamuk ile yaptım :D
-
24 Mart 2009, 23:26
aktör56 adlı üyeden alıntı
diosun...
====
-
24 Mart 2009, 23:29
halilihsan adlı üyeden alıntı
Yine mi abarttım ya off lanet olsun. Ben depoyu pamukla yapmadım işte kumaşla yaptım diğer yerleri pamuk ile yaptım :D
Hastayım sana Halil
Kumaşla katır kutur parlatma mı olur baaa
Adamın eli kolu kopar ağrıdan :D Aslında en iyisi domuz kılından keçedir ama sen yine de pamukla yap.Gidip domuz tarlasında katliam yaratma sakın :D
Tarla dedim yalnız ya :p
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler