Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    zs150-19
    Dostum benim de nüfus Muratlı ama gittiğimiz yok

Ama motor alırsam yazın bizim ekiple sana bir ziyarete geliriz maksat gezmek olsun, zaten geçen sene nerdeyse yaklaştık oralara Çatalca falan derken.

Selamlar.

Alıntı halilihsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçerken Muratlı'yada uğrayın beyaa.Ya benide götürün yada sizde gitmeyin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her zaman herkese kapımız açık buyrun gelin

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya benide götüüüür ya sen de gitmeeeeeee :))

Hüzüne bağladı adam yaa :p

Ali abi Pazar günü gidelim o zaman ne edelim iş güç anca pazara vakit bulabiliyoruz.Bu arada Biri bana murat abiyi bulsun ya.150 davetiye var madem ama bende daha sadece motoron dergisinden hediye çıkan 2 kişilik bi kağıt parçası var

O da işe yarar mı bilmiyorum çakma korsan gibi :p
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pazar, yürümeye bile yer bulamayacaksınız diye düşünüyorum.
    umarım yanılırım..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

motoplus'a bizde son gün gittik ana baba günüydü son gün olmasının avantajı ürünlerin ucuzlaması

Ya ne önemi var gidip harley almayacaz ya.Maksat beraber olmak.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ne önemi var gidip harley almayacaz ya.Maksat beraber olmak.
    Ne biliosun? Belki Ali abi alacak?

Ali abi aile babası almaz o öyle harley marley

Beyler az önce kendime bir motosiklet çadırı sipariş ettim
    Üstten alttan fermuarla kapanıyor.Resimleri montajdan sonra sizinle paylaşırım

Ali abi aile babası almaz o öyle harley marley

Beyler az önce kendime bir motosiklet çadırı sipariş ettim
    Üstten alttan fermuarla kapanıyor.Resimleri montajdan sonra sizinle paylaşırım
    hayırlı olsun nami.. kedilerin zulmünden kurtulman sevindirici..

peki bizim parçaları ne zaman sipariş edeceksin?..

===

unutmadan, kesin pazar gidiyormusunuz şimdi?
    Miting falanda var bizim ama?..

arkadaşlar ben kargalardan şikayetçiyim pokunu motorun üstüne yapıyolar hemde kolduğun üstüne patates mühürü gibi.

oh be en sonunda fuarda istediğime kavuşabileceğim galiba. ben de pazar günü fuara gitmeyi düşünüyordum. hava berbat olmazsa motorla gelmek istiyorum, siz abilerime bir göstermek istiyorum. şöyle bir binip "olm bunun şurası böyle, burasında bu var" diye yorum yapmanızı isterim. aldık alalım bakım da yaptırmadım. bu işten anlayan+zealsun dostu biri ilk görsün istiyorum
    belki fazla davetiyeniz varsa ondan da şeyetsem...

Kujeste fuar bahçesinde senin motoru bi kontrol ederiz.Sen getir yeter ki

Davetiye işlerine muratdiksöz bakıyor

oo eyvallah üstad. geçenki fuara gitmiştim kız arkadaşımla. ilk kez motor fuarına gidiyordum. çok beter yorulduk, her bir standı gezmiştik. bmw nin standına 2 kez gittim ama cruiser dostuyum eyvallah ama bmw naked ler,enduro lar çok etkiliyor beni. fiyatlarını da göz önüne alırsam yaklaşık 10 yıl sonra alabiliyorum bir bmw bu da umarım güzel fuar olur. ama benim motorla kafa bulmayın ya çok , zira yan ayağı bile yok. hatırlarsanız ilk zamanlar birşeyler eksik diyordum da aynaların olmadığını farketmiştim dış kısmını hallederiz de yürüyen aksamına bakmanız benim için önemli hakkaten

Alıntı kujeste adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oo eyvallah üstad. geçenki fuara gitmiştim kız arkadaşımla. ilk kez motor fuarına gidiyordum. çok beter yorulduk, her bir standı gezmiştik. bmw nin standına 2 kez gittim ama cruiser dostuyum eyvallah ama bmw naked ler,enduro lar çok etkiliyor beni. fiyatlarını da göz önüne alırsam yaklaşık 10 yıl sonra alabiliyorum bir bmw bu da umarım güzel fuar olur. ama benim motorla kafa bulmayın ya çok , zira yan ayağı bile yok. hatırlarsanız ilk zamanlar birşeyler eksik diyordum da aynaların olmadığını farketmiştim dış kısmını hallederiz de yürüyen aksamına bakmanız benim için önemli hakkaten
    yürüyen aksamı kontrol ederiz, orası kolay.
    ama cruiserlarda orta sehpa yerine yan ayak olur genelde; sende tam tersiymiş!

görüşmek üzere..

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Arkadaşlar yarın sabah fuar siftahını yapıp akşama dek orada olacağım
    Gelecek varsa ceptel den ulaşabilir bilet iletirim ayrıca haftasonu ne günü gidiliyorsa gruba dahilim ,
    Not :Ali(August)'ye Harley bakacağız

murat abi bir aksilik çıkmaz ise pazar günü ali abiyle geleceğiz.
    Haberin olsun bize davetiye ayrmayı unutma

murat abi bir aksilik çıkmaz ise pazar günü ali abiyle geleceğiz.
    Haberin olsun bize davetiye ayrmayı unutma
    nami diyorum, parçalar diyorum..????

ulan hava berbat olmazsa motorla gelirim dedik diye ertesi gün kar mı yağar canım?
    murat diksöz abimize de davetiye için bir çay ısmarlayayım ben.

slm

slm motor dostları.ben erzurumdan fenomen67.öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım...hayatımda daha önce hiç motor kullanmadım ama bir süredir motorlara merak saldım.(aslında bu merak çocukluğa dayanıyor).eğer park sorununu halledebilirsem ben de motor almak istiyorum.başlangıç için uygun bir motor ararken bir arkadaşımın vasıtasıyla zealsun 150-19 u farkettim.diğerlerine göre bir çok avantajı bulunan (topikte diğer motorlarla yapılan karşılaştırmalara göre) bu motorla ilgili bir kaç ayrıntı aklıma takıldı .bu konudaki ilminize ve yıllardır edindiğiniz tecrübelerinize(ayrıca bu topiğin samimiyetine ) inanarak sizlere sormayı uygun buldum.sizce bu motor 150 cc den 200 cc ye yükseltilebilirmi?bazı ilanlarda abs den bahsediyo abs varmı yok mu veya hangilerinde var?abs çok farkedermi?(bazılarında prince yazıyo aralarında fark varmı)yedek parçada sorun yaşıyomusunuz?çanta gibi ekipmanlarda kolay bulunabiliyomu?
    şimdiden herkse tşk eder sağlıklı sıhhatli ve emniyetli sürüşler dilerim...

Alıntı fenomen67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm motor dostları.ben erzurumdan fenomen67.öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım...hayatımda daha önce hiç motor kullanmadım ama bir süredir motorlara merak saldım.(aslında bu merak çocukluğa dayanıyor).eğer park sorununu halledebilirsem ben de motor almak istiyorum.başlangıç için uygun bir motor ararken bir arkadaşımın vasıtasıyla zealsun 150-19 u farkettim.diğerlerine göre bir çok avantajı bulunan (topikte diğer motorlarla yapılan karşılaştırmalara göre) bu motorla ilgili bir kaç ayrıntı aklıma takıldı .bu konudaki ilminize ve yıllardır edindiğiniz tecrübelerinize(ayrıca bu topiğin samimiyetine ) inanarak sizlere sormayı uygun buldum.sizce bu motor 150 cc den 200 cc ye yükseltilebilirmi?bazı ilanlarda abs den bahsediyo abs varmı yok mu veya hangilerinde var?abs çok farkedermi?(bazılarında prince yazıyo aralarında fark varmı)yedek parçada sorun yaşıyomusunuz?çanta gibi ekipmanlarda kolay bulunabiliyomu?
    şimdiden herkse tşk eder sağlıklı sıhhatli ve emniyetli sürüşler dilerim...
    Herşeyden önce hoşgeldin, selamlar..

Sorularını sırasıyla cevapliim.

-Motor, 150cc'de 200cc'ye rahatça yükseltilebilir. Ancak bence çok gereksiz olur.

-Bu makinelerde, hatta genel hatlarıyla hiçbir Çin malı motosiklette ABS yoktur. Var diyen yalan söylüyordur. Inanın bana ABS fren maliyeti zaten bu motorun fiyatı kadar falandır.

-Aslında hepsinde Prince yazar. Bu, modelin adı.

-Yedek parça gereksinimimiz çok olmadı, çok şükür problem yaşamıyoruz.

-Çanta gibi ekipmanlar modele özgü olmadığından, kolayca heryerde bulabilirsiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler