Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Mart 2009, 00:17
Ben sorun üstüne sorun yaşıyorum motosikletten soğuyorum.Aksam üzeri motoru sağlam bıraktım.23:00 sıraları yani az önce evden kumandasına bastım alarm hiç bir tepki göstermedi.İndim aşağı baktım kontak açmıyor.Şimdi öylece bıraktım yarın Allah kerim...Beni üzüyor anlıyacağınız:(
Reklamlar
-
14 Mart 2009, 01:45
halilihsan adlı üyeden alıntı
Ben sorun üstüne sorun yaşıyorum motosikletten soğuyorum.Aksam üzeri motoru sağlam bıraktım.23:00 sıraları yani az önce evden kumandasına bastım alarm hiç bir tepki göstermedi.İndim aşağı baktım kontak açmıyor.Şimdi öylece bıraktım yarın Allah kerim...Beni üzüyor anlıyacağınız:(
İlk motosikletiniz mi bu?
---
Bunlar çok basit problemlerdir; canınızı sıkmaya değmez. Bırakın tüm çin mallarını, japon yada kore motosikletlerinde de böyle ufak tefek problemlerin olması normaldir.
Görünen o ki, akünüz bitmiş. Akünüzü söküp şarj ettirirseniz sorun ortadan kalkacaktır.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
14 Mart 2009, 08:44
-
14 Mart 2009, 22:22
Evt abilerim çok büyütüyorum sorun sigortadaymış çok ince bir şekilde kesmiş farkedemedim.Biraz türk işi oldu sigara paketi jiletini ileti sigortayı sardım yerine yine taktım artık kesmez :D.Novarix abi akü den şüphelenmedim daha yeni bosch akü almıştım 1 ay olmadı.İşe başlamışken rolante ayarınıda yaptım daha güzel sesi çıkmaya başladı vede çekişi değişti.Birde egzostları komple açtırmayı düşünüyorum sizlerin görüşlerini almadan yapmadım sadece egzost çıkışı civi ile delinmiş özenle boşaltırsam daha iyi ses alabilme kanaatındayım.
-
15 Mart 2009, 00:09
Halil Sana hep "sana demiştim " demekten bıkmayacağım sanırım
Yalnız sigortayı sarma yenisi ile değiş olur da bir yerde kısa devre olursa yakarsın tüm tesisatını
Egsosus da çıkışından değil manifolddan gelen ve ikiye ayrılan yerlerin başlangıcından susturucuları boşaltabilirsin.Ben oksijenle egsosun tekerleğe bakan tarafından 2 pencere açıp içindeki susturucuları dağıtmıştım.Topiğin orta sayfalarında var.2007 de yapmıştım sanırım aratırsan bulursun
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
15 Mart 2009, 00:26
Evt abi dediğin egzost açtırma sayfası bu olsa gerek 150 cc motordan nasıl ses cıkar başkasında görmüş olsam yarın hemen açtırayım sen birde per. hava filtresi taktırtmışın nasıl oldu menunmusun??
-
15 Mart 2009, 00:27
Dileyenler egzosu açtırabilir.
Muayenede sallamıyorlarmış ses konusunu pek.
-
15 Mart 2009, 00:35
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Dileyenler egzosu açtırabilir.
Muayenede sallamıyorlarmış ses konusunu pek.
Mesele muayene değil Abim 150cc motordan açtırdıktan sonra çıkan ses nasıl olur?Benim kafamda soru işareti bu
-
15 Mart 2009, 01:05
-
15 Mart 2009, 19:02
-
15 Mart 2009, 19:47
Criminal kardeşim merhaba.
Kardeş sizin topic'e hastayım. Neden dersen; Motosikletlerinizi azimle yürütüyor, problemlerinizi hallediyorsunuz.
Göründüğü kadarıyla da; Zealsun da bu arada kalitesini gösterdi. İyi kötü takip edebildiğim kadarıyla; Polen Motordu herhalde ithalatçı. Motosikletlerin devamını getirmiyor galiba. Ülkemiz koşulların da kaliteli ve iktisadi bir ürünün devamının gelmemesi üzücü. Ama parça desteğiniz var herhalde!
Sizleri diğer bağlantıda da görmek isteriz. Sevgiyle kalın.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
15 Mart 2009, 20:07
Boğaçhan, tüm topağımız (topic) adına merhaba!!
Yaklaşık 3 yıldır, seninde bildiğin gibi nice çin malı motorlar geldi geçti.. Pekçoğu silindi gitti! Biz o zamanda burdaydık, şimdide burdayız. Tek farkımız, biz sadece motorlarımızı değil, dostluğumuzuda hep beraber paylaşıyoruz. Çok şükür, bizim kara kızlarımız bizi hiç üzmüyor; dolayısıyla tüm vaktimizi keyifli paylaşımlara ayırıyoruz. Öyle birşeyki; Zealsunlarını satan arkadaşlar bile hala topağımıza aktif olarak katılıyorlar. ZS sahibi olsun olmasın, herkesi bekliyoruz topağımıza!
Selamlar ve sevgiler..
-
15 Mart 2009, 20:18
Boğaçhan adlı üyeden alıntı
Criminal kardeşim merhaba.
Kardeş sizin topic'e hastayım. Neden dersen; Motosikletlerinizi azimle yürütüyor, problemlerinizi hallediyorsunuz.
Göründüğü kadarıyla da; Zealsun da bu arada kalitesini gösterdi. İyi kötü takip edebildiğim kadarıyla; Polen Motordu herhalde ithalatçı. Motosikletlerin devamını getirmiyor galiba. Ülkemiz koşulların da kaliteli ve iktisadi bir ürünün devamının gelmemesi üzücü. Ama parça desteğiniz var herhalde!
Sizleri diğer bağlantıda da görmek isteriz. Sevgiyle kalın.
Hoşgelmişsin abicim.
Seni buralarda görmek çok güzel.
Zealsunlar beklendiği gibi iyi çıktı ve herbirimiz sorunsuz yollardayız.Parça konusunda bir sıkıntı yok şu anda çok şükür.
İlgin ve hoş ziyaretin için teşşekkürler
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
-
15 Mart 2009, 21:01
-
15 Mart 2009, 21:27
Murat hocam, kısmet olursa bu ağustos da defteri kapatmayı düşünüyorum. 30 yıl dile kolay, artık daha öteye götürebilecek gücü de kendim de bulamıyorum. Dolayısıyla; Önümüzdeki kasım-aralık ayı gibi meslek hayatına son verip, İstanbul da olabilirim. bu düşüncenin kafamda oluşmasında baş aktör de İnanan sizlersiniz.
İnsan bir yaştan sonra dost, yaren arıyor, eeeeee.. nerdeyse tüm motosiklet dostları ve konuyla ilgili de etkinliklerin merkezi de İstanbul olunca!
Hazır bir de kriz ortamı, tam ev, yer edinme zamanı. Hoş ! İstanbul hanımın memleketi (Hanım köylü olacağız gibi )akrabayü tarükat'u benim büyük kız, cümle alem orada.
Nasip olur da gelebilirsek; Değil zealsun'u almak, icabı ahvalin de servisini bile açarız. maksat adres belli olsun, dostlar bir araya gelsin, kabilinden.
Zealsun'a ilgi duymamın sebeb'i hkmeti de malûm; Düşük cc.'de ekonomik ve sağlam ve sorunsuz chopper zevkini yaşatması ve sizler. Maalesef ben, sizin kadar bir araştırma içine girmeden dalmıştım ilk motosikletimi alırken. Tabiidir ki, bunun sonuçlarını sonradan gördüm. Çok mu kötüydü;? değildi ama! aması var. Şimdiki motorum da oyalanmak, ortamdan kopmamak maksatlı, Allah'tan bana hiç bir sorun çıkarmadı. Gerçi çıkarsa da problem değil, bi sıkımlık canı var. ya...
Görüşebilmek dileğiyle hoşca ve sevgiyle kalın.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
15 Mart 2009, 22:11
@Boğaçhan Abi aramıza hoşgeldin.Ben zealsunu çin malı olarak göremiyorum ne bilim ya sanki o benim bir parçam oldu kısa zamanda motosikletimle bütünleştim.Hava koşulları soğuk ama yine haftada bir tur atmadan duramıyorum hafta içi müsait olmuyorum.Hafta sonu dolaşmak bana yetiyor.Bu gün kendimi çarptırmışım.Ne kadarda bizimkiler gezme deselerde ben kendimi tutamıyorum.
Bu topicte çoğu sorunumu halletmiş bulunmaktayım.Hiç terslenmedim dışlanmadım.Hepinizden Allah razı olsun.Teşekkürler
-
15 Mart 2009, 22:25
halilihsan kardeşim, iyi niyet temennin için teşekkür ederim.Yazdıkların ve duygularına da katılıyorum.
Bizlerin ortak Pay'ı Motosiklet, paydası da "Dostluk" hal böyle olunca; aynı fikir ve zikirdeki kişilerin bir arada olması daha fazla güzelliklerin yaşanmasına vesile oluyor.
Gün olur da buluşabilir ve görüşebilirsek; İnşallah bu güzel ortamı daha da ötelere götürebiliriz. Sağlık ve esenlikle kalın.
-
15 Mart 2009, 23:06
Kapımız ve gönlümüz her zaman dostlarımızıa kardeşlerimize ve senin gibi abilerimize açık.
Eğer servis açmak niyetinde isen İstanbul Avrupa yakasına bekleriz.Zira bizim bu taraflarda iyi bir motor ustasının eksikliği bariz bir şekilde hissediliyor
-
16 Mart 2009, 18:30
-
16 Mart 2009, 18:41
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler