Arkadaş, bu macarlarında tek bi markası olsa; içime dert değil!
Zavallı adamlar bu kadar konuşulduklarını bilseler; gerçekten motosiklet üretimine girerler! Baksanıza, potansiyel müşterileri 1000'leri buluyor!
Arkadaş, bu macarlarında tek bi markası olsa; içime dert değil!
Zavallı adamlar bu kadar konuşulduklarını bilseler; gerçekten motosiklet üretimine girerler! Baksanıza, potansiyel müşterileri 1000'leri buluyor!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Macar! iyice abartmışlar
halilihsan kutup yakıştırması harika:queen
Demek CRim the Sherlok sahibinden de işbaşında
www.zongshenmotor.com dan ufak bir arama yapabilirsiniz
http://www.zongshenmotor.com/zongshe...9&cc=LZX150-19
hatta bakın
http://www.zongshenmotor.com/zongshe...ws.jsp?id=7790
bundan haberiniz varmıydı?
O ss i bana verseler kenanın eline veririm pistte :p
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar ara sıra selam veriyom ama eski zealsuncuyuz diye kimse selam almıyor herhalde ALLAH kaza bela vermesin
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
merhaba ceashy
gebzedeydin sen de galiba,sen de benim gibi bu topikin ilk deneklerindensin )
zealsun 150-19 sonrasinda V250lik yapmişin hee,hayırlısı olsun tekerin düz bassin yollara....ilk istanbul kullanıcılarindaN biri olarak bu topik için yazan yorumlayan ve uzun süredir bölümü ayakta tutan tüm zealsuncular,hepinize selamlar saygilar.....
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Oy oy oy Jeansatar , ceash aman da kimleri görüyoruz efendim.
Topiğimizin onur üyelerindendir kendileri.
Hoşgeldiniz dostlar.Vallahi özlemişim isimlerinizi görmeyi.
Umarım sağlık ve keyfiniz yerinizdedir.
Bizleri sorarsanız hala burdayız.Hala kardeşliğimiz ayakta ve sapasağlam
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Arkadaşlar daha önce bir sorunum vardı motoru bosa almadan çalıstıramıyordum ne hikmetse koldaki fişleri bızıklarken olmuş galiba yani bilerek yapmadım şimdi vitestede çalışıyor.
Sana demiştim
Orayı kurcalarsan düzelir diyedimi ama :D
İçindeki metal yamulmuştur ondan oldu muhtemehen.Bende de oldu düzelttim zamanında.Boşa söylemiyoruz dimi ama :p
Sen bi tanesin beyaa pense ile çekeledim çıkmadı dedim içimden azıcıkta sövmedim değil ben seni halledicem yine her zaman yaptığını pokluğu yolda durdum yine stop etti Allah belanı versin acemilikten yine boşu aramaya çalışırken elim start düğmesine çarptı ohoo baktım çalışüüü kolverdim bende çalışıyor mu çalışıyor
Abi bişi danışıcam size benim motosikletin ucundaki kargada kararma onun pratik yoldan nasıl parlatabiliriim bu olay farlar içinde geçerli
herşeyden önce topağımızın kurucuları ve fahri yönetim kurulu üyelerine selamlar saygılar.. sizleri tekrar görmek çok keyifli arkadaşlar...
@halilihsan
dostum, far ve kargayı WD40 ile parlatabilirsin. O yoksa gazyağıda olur..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Bendede pas sökücü vardı o ama vida vs.paslanan somunları sökmeye yararı olurdu motorda siyahlaşan bölgelere sıktım faydası olmadı.Genel adı WD40 yani.Teşekkürler.Aşağıdaki linkte WD40 ın özelliklerine baktım Fiyatınıda uygun.
http://www.hepsiburada.com/wd-40-cok...oductid=hrwd40
Wd 40 ile pas sökücülerin arasında ince bir çizgi var.
40 içerikli petrol ürünü yağlayıcı koruyucudur ve nanoteknolojik bir katman bırakır.Pası direk sökmez ama temizlemede yumuşatma sağlar.
Pas sökücü içerik ise wd 50 seviye üstüdür.Çözme kapasitesi yüksektir.404 ün hem 40 hem 50 sini kullanıyorum.50 pas sökmeye birebir ve yapı olarakta rafine gaz yağına çok yakın bir seyreltidedir.
Bilginize
Eski ustalar nerelerdesiniz topağı takip ettiğinizi biliyoruz da artık bu bahar şöyleee bir araya gelelimderim hem siz nostaljik sürüş yaparsınız ZS lerle biz de sizin motorları değerlendiririz değil mi
Eğer fuara gelme ve/veya orada buluşma olanağınız varsa daha önce de karşılaşırız
halilihsan sorunu çözmen iyi bir de rölanti 1500 lerde mi ideali biz de öyledir
Topak fuarda buluşuyoruz biletleri ayarlarım
hoş bulduk yeniden herkese selam yahu ben görmeyeli motorun önündeki kartal karga olmuş neyse fuarda görüşürüz inşallah
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)