Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mart 2009, 14:35
Reklamlar
-
08 Mart 2009, 17:28
murat abi, senle konuşmuştuk Seyhan farı olayını ama çok pahalıymış o da..
dolayısıyla şimdilik böyle gidecek sanırım..
Bu arada sağolasın sis farları önerin için.. ;)
muratdiksöz adlı üyeden alıntı
DOSTLAR bilginize dün akşam motorlar geldi ve ben(sonunda)ALDIM,yarın ödemeye gidiyorum
Az önce buldum murat abi.. Nasıl ama...?!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
09 Mart 2009, 09:52
Aranızda polisaj makinası olup da 1 hafta ödünç verebilecek olan var mı millet ül topic
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
09 Mart 2009, 10:14
Motoru mu parçalıcaksın
-
09 Mart 2009, 10:51
Zaten tüm metal aksam sökülü.
Parlatacam :D
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
-
09 Mart 2009, 15:24
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Aranızda polisaj makinası olup da 1 hafta ödünç verebilecek olan var mı millet ül topic
mutfak robotu var, olur mu?
-
09 Mart 2009, 15:50
mrblar öncelikle tüm arkadaşlara...ben de inşallah bugünlerde bir motosiklet alıcam Allah kısmet ederse...bayadır araştırıyorum 2.el bi chopper fiyatı uygun olanlardan ve mümkün mertebe beni idare edicek siz arkadaşlardan ricam 2 motor arasında çok kararsız kaldım...regal raptor dd125E ve keeway superlight 150 arasında çok kararsız kaldım ve şimdi sizin yazılarınızı da okuyunca 3. olarak da zealsun de eklendi...3ünün de kullanım kmleri ve fiyatları yakın 2 milyar civarı...sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim....selamlar
-
09 Mart 2009, 16:19
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
mutfak robotu var, olur mu?
olur da ucuna keçe takabilmem lazım
@coolfreedom2
dostum topicte biraz gezin istersen.Tüm bilgiler zaten mevcut
-
09 Mart 2009, 16:36
criminal haklısın da ama herkes kendi motorunu savunuyo...napçağımı bilemiyorum....kimse yoğurdum ekşi demez heralde
-
09 Mart 2009, 16:50
coolfreedom2 adlı üyeden alıntı
mrblar öncelikle tüm arkadaşlara...ben de inşallah bugünlerde bir motosiklet alıcam Allah kısmet ederse...bayadır araştırıyorum 2.el bi chopper fiyatı uygun olanlardan ve mümkün mertebe beni idare edicek siz arkadaşlardan ricam 2 motor arasında çok kararsız kaldım...regal raptor dd125E ve keeway superlight 150 arasında çok kararsız kaldım ve şimdi sizin yazılarınızı da okuyunca 3. olarak da zealsun de eklendi...3ünün de kullanım kmleri ve fiyatları yakın 2 milyar civarı...sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim....selamlar
criminal haklısın da ama herkes kendi motorunu savunuyo...napçağımı bilemiyorum....kimse yoğurdum ekşi demez heralde
Şöyle diyelim o zaman
Zs 150-19 topicte 9-10 kişi kullanıyor.Defalarca gezi yaptık.Uzun yol yaptık.Aralıksız 400 km yol gittik.
Benzin bitmesi dışında yolda kalan yok.
Titreşimi 7000 devir civarında başlıyor.Rolantide çalıştığını bile hissetmezsin.10-12 kuruş yakıyor.Tipi çin malı cruiserlar arasında en battal olanı.aksesuarı üstünde.vites geçişleri rahat sesi muadilleri arasında en iyisi.
Yağ soğutması var.
Herşeyden öncesi 180.000 hit almış ve 3 yıldır bitmeyen bir arkadaşlık ortamı var.Herkes piyasadan bir bir silinirken biz hala burdayız.
Sanırım kafanda şekillenmiştir.
-
09 Mart 2009, 16:52
-
09 Mart 2009, 18:38
hmmm çok teşekkür ederim criminal verdiğin bilgiler için...peki bişey daha sorsam acaba...servis yedek parça olayları nasıl...üretim durmuş anladığım kadarıyla...bulmak sorun oluyomu ve pahalı mı
-
09 Mart 2009, 23:13
İstanbulda var bikaç servisi de bugüne kadar gitme durumumuz olmadı
Ama parça istersen adanadakki ithalatçısından getirtebiliyorsun
-
10 Mart 2009, 01:32
eywallah abi...ahh bu kararsızlığım kimi diyo en iyi çin malı regal kimi diyo macar asıllı sl150 sen de diyosun abi zeaslun sorun çıkarmıyo :S zaten mali durum ortada almışken doğrusunu tutturmak istiyorum da işte gel de çık işin içinden :S
-
10 Mart 2009, 10:57
eywallah abi...ahh bu kararsızlığım kimi diyo en iyi çin malı regal kimi diyo macar asıllı sl150 sen de diyosun abi zeaslun sorun çıkarmıyo :S zaten mali durum ortada almışken doğrusunu tutturmak istiyorum da işte gel de çık işin içinden :S
SL150 macar asıllı falan değildir. Has ve has Çin malıdır. Sadece montaj Macaristan'da yapılır. Yani makinenin üzerinde yine Made in China yazar. Eğer imkanın varsa ve boyutları sana küçük gelmiyorsa tabiiki tavsiyem 250'lik Regal alman olur. Sıvı soğutmalı; 250'lik, şık bir makine. Ama ona o parayı verene kadar Koreli Hyosung GV250 bulabilirsin.
===
SL150 yada diğer 150-250'lik çinlileri Zealsun Prince ile karşılaştırdığında Zealsun'nın pekçok açıdan avantajlı olduğunu göreceksin. Bir kere ebatları itibariyle bisiklet bozması gibi değilde, gerçek bir cruiser gibi duruyor. Yağ soğutması, titreşim önleyen balansörü, üzerinde gelen aksesuarlarıylada diğerlerinden bir adım önde. Tabii neticede tercih yine senin...
-
10 Mart 2009, 15:38
teşekkür ederim novarix...abi ben araştırdım bütçeme uygun olarak 3 motordan buldum 2 milyar civarı km olarak da yakınlar birbirlerine regal dd 125e ye param yetiyo yoksa 250lilik alcam da işte sl 150 ve sanırım senin tavsiyen zealsun
-
10 Mart 2009, 17:41
teşekkür ederim novarix...abi ben araştırdım bütçeme uygun olarak 3 motordan buldum 2 milyar civarı km olarak da yakınlar birbirlerine regal dd 125e ye param yetiyo yoksa 250lilik alcam da işte sl 150 ve sanırım senin tavsiyen zealsun
Evet, Regal dd 125e - Keeway SL150 ve Zealsun Prince 150-19 arasında tavsiyem her daim Zealsun.
Aya bile gitsen değişmez bu. Görünen köy klavuz istemez.
-
10 Mart 2009, 23:33
çok saol tavsiyen için değerlendiricem bilgilerini
-
10 Mart 2009, 23:40
Sahibinden.comda rastladım bir ilana Zealsun Prince Bu alet macar malıdır lütfen diğer çin mallarıyla karıştırmayın neden herks farklı bişi söylüyor yok mu bunun bir kanıtı ne olursa olsun ama ben bu Zealsunumdan vazgeçmem İsterse Kutuplarda imalat yapsınlar farketmez anlatabilmişimdir kendimi
-
11 Mart 2009, 00:40
halilihsan adlı üyeden alıntı
Sahibinden.comda rastladım bir ilana Zealsun Prince Bu alet macar malıdır lütfen diğer çin mallarıyla karıştırmayın neden herks farklı bişi söylüyor yok mu bunun bir kanıtı ne olursa olsun ama ben bu Zealsunumdan vazgeçmem İsterse Kutuplarda imalat yapsınlar farketmez anlatabilmişimdir kendimi
Zuahahaha
Kutup malı sağlam olur ama :p
-50 C derecede tek marşta :D
Ya o sahibindendeki ilanı bende gördüm adam fena sıkmış.Hatta hatalı ilan diye sahibindene raporladım ama net bilgi yok diye itirazımı geri çevirdiler.
Cahillik işte :D
Zaealsun made in ve made by china dır.Fason üretilmes Zongshen grup tarafından üretilir ve Asya piyasasına Zongshen modelleri,Avrupa piyasasına Zealsun ve zongshen modelleri,Amerika piyasasına da zongshen ve zipstar modelleri ile ihrac edilir.
Başka hiçbir modelde bu 3 markayı göremezsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler