Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ali abi, seni buralarda görünce heyecan yaptım, şöyle bir geçmişe gidiverdim!

Makineyi alınca Reina sözün aklımızda.. (nami ver desteği, ver desteği!) Piknik konusunda mangalda benden..

Beyler bayanlar, nerelerdesiniz yahu..?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eeee içecekler de benden olsun bari..

Bu arada Sayın muratdiksöz topaklara girip okuyup kaçmak ne iş
    Görmedim sanma.

Bu arada bizim mallar karaköyde bi avizecide krom kaplamada arkadaşlar ))
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

Motosikleti
    pioneer çapır
    iyi günler arkadaşlar bu motorun sıfırını bulabilir miyim bilen var mı acaba teşekkürler

Alıntı evrando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi günler arkadaşlar bu motorun sıfırını bulabilir miyim bilen var mı acaba teşekkürler
    sıfırını bulmanız zordur diye düşünüyorum.

ama elinde kalan bayiiler olabilir. Polen'i aramakta yarar var.

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı august adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İnşallah kısa sürede yeni motorumu alınca hep beraber mütevazi bir kutlama yapacağız arkadaşlar artık piknik mi olur yemek mi bilemiyorum. Piknik olursa mangalım yok ama etler benden

Eski Zealsun'cu ekiple de en kısa görüşmeyi umuyorum herkese selam.
    Dostum yeni motor düşüncen en kısa zaman da gerçekleşir (kanımca yengeden bu konuda muhalefet yok demek ki
    ZS kemik kadro hep hazır en kısa sürede görüşelim güzel bir mangal yakışır.

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eeee içecekler de benden olsun bari..

Bu arada Sayın muratdiksöz topaklara girip okuyup kaçmak ne iş
    Görmedim sanma.

Bu arada bizim mallar karaköyde bi avizecide krom kaplamada arkadaşlar ))
    İçecekler filan 'çalışan adamın'hali başka oluyor
    Crim illaki gün de bir kaç kez bizimkiler ne halde diye topağa bakmadan olmuyor malum topağın 3 yıldan beri dostluğu azalmak yerine artarak sürüyor
    Haa bu arada motor salonda ince bakım ve temizlikte

Kardeş 0322 346 46 82 den Adana Polen merkezden Vesile hn ki olası oradadır hala telefon ederek 0 nerde diye öğrenebilirsin kanımca

Motosikleti
    pioneer çapır
    teşekkür ederim arkadaşlar araştırılarım devam ediyor 2. el için sahibinden com ve motor pazarındanda arayışlarım devam ediyor

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm zealsun Zs 150-19 Cruiser kullanıcıları.
    motorun ağırlığı 190 kilo diyolar, başka biyerdede 147 yazıyo. dezavantajmı sizce yoksa belli etmiyormu.

titremesi yok denecek kadar azmı gerçekten, 9000 devirden sonra titremesi doğrumu.
    alsam diyorum bende. benim motor biraz titrerde, uzun yol yapmak için ideal gibi gözüküyo.
    1800 liraya var nasipse olur.
    cevaplarınızı bekliyorum.
    kazasız sürüşler

Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun ağırlığı 190 kilo diyolar, başka biyerdede 147 yazıyo. dezavantajmı sizce yoksa belli etmiyormu.

titremesi yok denecek kadar azmı gerçekten, 9000 devirden sonra titremesi doğrumu.
    alsam diyorum bende. benim motor biraz titrerde, uzun yol yapmak için ideal gibi gözüküyo.
    kazasız sürüşler

Selamlar

Aksesuarsız ağırluığı 150 kg.Bizzat tarttım beylikdüzünde bir kantarda
    Titreşimi 7000 devirden sonra başlıyor.2 silindirli çin malı motorlarda rolantide böbrek taşı döküyorsun.
    Bu durduğu yerde çalıştığını bile hissettirmez
    Eğer temiz bulursan kaçırma derim.
    Bu piyasada çook yazıldı çizildi.Ne motorlar geldi geçti.
    Sen mondial 250 mct kullanıcıları, Tiger sevenler derneği ,yada jinlun 250-5 hakkında herşey yazan bi topic görüyor musun üst sayfalarda

Bu markalardan türkiyede 1000lerce satıldı.ama sonuç??
    Şimdi kimse yok
    Topiğin açılış tarihine ve şimdiye kadar geçen sürece bak.Ne demek istediğim sanırım daha iyi anlaşılır
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Motosikleti
    HYOSUNG gv 650
    bencede haklısın...
    - - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:

beyler işi düştüğünde gelip yazıyor gibi oluyorum kusura bakmayın. ehliyet olayını halledemediğimden pek binmiyordum yakın mesafeler dışında ama artık ehliyeti aldım , havalar da ısınmaya başlayacak yavaş yavaş.
    aklımdaki soru şu. 2. el almıştım tabi bu aleti , aldığımda da servise göstermedim, az da olsa eylülden beri bindim yine kimseye göstermedim. aletin bir eksiği gediği var mı haberim yok. bir bakıma sokmak istiyorum komple ama bakırköy taraflarında var mı bir yer hiç bilmiyorum. bir de sizlerin bildiği üçkağıtçı olmayan,aletten anlayan bir yer varsa diye önce uraya sorayım dedim.

Motosikleti
    pioneer çapır
    slm arkadaşlar bende 1 tane 2. el motore buldum ama fazla aksesuarı yok 3li çanta sistemi saçaklar felan bu aksesuarları nasıl ve nereden temin edebiliriz teşekkürler..

Selam millet...uzun zamandır giremiodum hatta baya bi uzun zaman oldu...umarım hepiniz iyisinizdir...ben hala motor alamdım sanırım seneye alırım die düşünüorum hepinize saygılar ve sevgiler

kazasız sürüşler
    Makine 160kg civarı diye tahmin ediyorum. Ayrıca motosikletiniz isterse 300kg olsun, 2 ayağınız yerden kalktığı an 50 kiloluk bir scooterla farkı kalmaz.

titreşim konusuna gelince. Her cruiser titrer, titremelidir. Bu onların ruhunda var. Ancak tabiiki bu model diğer çinlilere göre çok daha az titreşim yapıyor. Jinlun'da vücutta titremeyen hücre kalmaz ama bizim makinede rolantide criminal'ın da dediği gibi çalışıp çalışmadığını bile hissetmezsiniz.. Ama 6000 devir gibi ayak pedlerinde bir kıpraşma hissedersiniz yavaştan. 9000 devir gibide cidden titretir! Ama 9000 dediğiniz zaten redline üstü. O aralıkta sürmek pek sağlıklı değil.

çinliler arasında maşallah en iyi modellerden biri, hiç düşünmeyin derim. Ya regal ya Zealsun..

Alıntı kujeste adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler işi düştüğünde gelip yazıyor gibi oluyorum kusura bakmayın. ehliyet olayını halledemediğimden pek binmiyordum yakın mesafeler dışında ama artık ehliyeti aldım , havalar da ısınmaya başlayacak yavaş yavaş.
    aklımdaki soru şu. 2. el almıştım tabi bu aleti , aldığımda da servise göstermedim, az da olsa eylülden beri bindim yine kimseye göstermedim. aletin bir eksiği gediği var mı haberim yok. bir bakıma sokmak istiyorum komple ama bakırköy taraflarında var mı bir yer hiç bilmiyorum. bir de sizlerin bildiği üçkağıtçı olmayan,aletten anlayan bir yer varsa diye önce uraya sorayım dedim.
    Dostum, Kocamustafapaşa tarafında Efe usta yeni mekan açtı. Şiddetle tavsiye ederim. Çekirdekten yetişme ve ne yaptığını ve yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Çokta kafa bir ustamız, muhabbet gırla.. Sadece sesini dinlesin makinenin, tek tek sıkıntılarını sayabilir.. Selamlar kendisine buradan..

Eğer o taraflara gelebilirsen buluşur, birlikte gideriz ustaya.

slm arkadaşlar bende 1 tane 2. el motore buldum ama fazla aksesuarı yok 3li çanta sistemi saçaklar felan bu aksesuarları nasıl ve nereden temin edebiliriz teşekkürler..
    Ö.M attım ama buradanda yaziim hocam. Bu tarz çantaları vs. sirkeciden temin edebilirsin. Eğer istanbuldaysan. Değilsende dericilerde yaptırabilirsin. Ama 2. seçenek biraz tuzluya çıkar.

Burak senin o efe ustaya bizim motorlar için bi debriyaj ve gaz teli sordursana.Hazır sen artık ona gideceksin madem.Bir de debriyaj balatası sor bakalım ne fiyat verecek...

Kujeste good to see you.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaç paraya buldun kardeş.

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Makine 160kg civarı diye tahmin ediyorum. Ayrıca motosikletiniz isterse 300kg olsun, 2 ayağınız yerden kalktığı an 50 kiloluk bir scooterla farkı kalmaz.

titreşim konusuna gelince. Her cruiser titrer, titremelidir. Bu onların ruhunda var. Ancak tabiiki bu model diğer çinlilere göre çok daha az titreşim yapıyor. Jinlun'da vücutta titremeyen hücre kalmaz ama bizim makinede rolantide criminal'ın da dediği gibi çalışıp çalışmadığını bile hissetmezsiniz.. Ama 6000 devir gibi ayak pedlerinde bir kıpraşma hissedersiniz yavaştan. 9000 devir gibide cidden titretir! Ama 9000 dediğiniz zaten redline üstü. O aralıkta sürmek pek sağlıklı değil.

çinliler arasında maşallah en iyi modellerden biri, hiç düşünmeyin derim. Ya regal ya Zealsun..

niyetlenmemdeki sebep az titremesidir.

benim motorda az titrer, amaç zealsun daha az titriyorsa uzun yol için alayım diyorum.

en iyisi binip denemek lazım, rahatsız edici değilse titreme ve rahatsa alabilirim.
    sizce ne kadar eder bu zealsun.

Zongshen Cruiser ZS 125 nasıl acaba binen, kıyaslayan varmı.

kaç paraya buldun kardeş.

niyetlenmemdeki sebep az titremesidir.

benim motorda az titrer, amaç zealsun daha az titriyorsa uzun yol için alayım diyorum.

en iyisi binip denemek lazım, rahatsız edici değilse titreme ve rahatsa alabilirim.
    sizce ne kadar eder bu zealsun.

Zongshen Cruiser ZS 125 nasıl acaba binen, kıyaslayan varmı.
    ZS 125 i adanada satıyolardı baya da satıldı diye biliyorum.Ama istanbulda daha görmedim.

Uzun yola gelince aralıksız 400 km gitmişliğim var.5. vites 6500 devir 90 km hızla stabil ilerliyor.

Motosikleti
    zealsun zs 150- 19
    arkadaşlar slm.motoshow yaklastı.bilet olaylarını halletmek lazım.bana yakın tekaya bakacam.birde kızıltoprak deltabisiklet ten bahsediolar ama.mutlaka haberleselim.buarada şu efe ustaya bende ugramak isterim novarix.ama nasıl buluruz ustanın yerini.varmı adresi teli.
    Crim, paslanmaz için karakoyde biyerden bahsetmiştin.aldınızmı parcaları,fiyat bilgiside verirsen sevinirim.

Motosikleti
    pioneer çapır
    [QUOTE=kartalizma07;1456363]kaç paraya buldun kardeş.
    kardeş fiyatlar 1.750 ile 2.500 arasında değişiyor

Alıntı smalwillie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar slm.motoshow yaklastı.bilet olaylarını halletmek lazım.bana yakın tekaya bakacam.birde kızıltoprak deltabisiklet ten bahsediolar ama.mutlaka haberleselim.buarada şu efe ustaya bende ugramak isterim novarix.ama nasıl buluruz ustanın yerini.varmı adresi teli.
    Crim, paslanmaz için karakoyde biyerden bahsetmiştin.aldınızmı parcaları,fiyat bilgiside verirsen sevinirim.
    Şu an kaplanamıyor parçalar.Herkes kazıkçı olmuş.Geçirdiğime yerse mantığı ile 400-1000 ytl ye kadar fiyat verenler çıktı.

Anca akraba falan filan tanıdık bularak bu kaplama işi yapılır.Benim de öyle bir çevrem yok.Yalan oldu kısaca

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10-40 yada 15-40 yağ iyidir, konulabilir. Ama viskositesi aynı yağ kullan sürekli. Tavsiyem Castrol 15-40 motosiklet yağı. 1,3 lt koyacaksın. 2000km'de bir değiştirirsen verimli olur. Ve evet, yağ değiştirme diğer motorlarla aynı.

---

Bu arada ragman, çok sağol..

Dayı 1.3 lt yağ fazla geldi gösterge çubuğunun üzerinde çıktı Fazla yağ olmasının dezavanatajı varmı?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler