Ali abi, seni buralarda görünce heyecan yaptım, şöyle bir geçmişe gidiverdim!
Makineyi alınca Reina sözün aklımızda.. (nami ver desteği, ver desteği!) Piknik konusunda mangalda benden..
Beyler bayanlar, nerelerdesiniz yahu..?
Ali abi, seni buralarda görünce heyecan yaptım, şöyle bir geçmişe gidiverdim!
Makineyi alınca Reina sözün aklımızda.. (nami ver desteği, ver desteği!) Piknik konusunda mangalda benden..
Beyler bayanlar, nerelerdesiniz yahu..?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
eeee içecekler de benden olsun bari..
Bu arada Sayın muratdiksöz topaklara girip okuyup kaçmak ne iş
Görmedim sanma.
Bu arada bizim mallar karaköyde bi avizecide krom kaplamada arkadaşlar ))
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
iyi günler arkadaşlar bu motorun sıfırını bulabilir miyim bilen var mı acaba teşekkürler
Dostum yeni motor düşüncen en kısa zaman da gerçekleşir (kanımca yengeden bu konuda muhalefet yok demek ki
ZS kemik kadro hep hazır en kısa sürede görüşelim güzel bir mangal yakışır.
İçecekler filan 'çalışan adamın'hali başka oluyor
Crim illaki gün de bir kaç kez bizimkiler ne halde diye topağa bakmadan olmuyor malum topağın 3 yıldan beri dostluğu azalmak yerine artarak sürüyor
Haa bu arada motor salonda ince bakım ve temizlikte
Kardeş 0322 346 46 82 den Adana Polen merkezden Vesile hn ki olası oradadır hala telefon ederek 0 nerde diye öğrenebilirsin kanımca
teşekkür ederim arkadaşlar araştırılarım devam ediyor 2. el için sahibinden com ve motor pazarındanda arayışlarım devam ediyor
slm zealsun Zs 150-19 Cruiser kullanıcıları.
motorun ağırlığı 190 kilo diyolar, başka biyerdede 147 yazıyo. dezavantajmı sizce yoksa belli etmiyormu.
titremesi yok denecek kadar azmı gerçekten, 9000 devirden sonra titremesi doğrumu.
alsam diyorum bende. benim motor biraz titrerde, uzun yol yapmak için ideal gibi gözüküyo.
1800 liraya var nasipse olur.
cevaplarınızı bekliyorum.
kazasız sürüşler
Selamlar
Aksesuarsız ağırluığı 150 kg.Bizzat tarttım beylikdüzünde bir kantarda
Titreşimi 7000 devirden sonra başlıyor.2 silindirli çin malı motorlarda rolantide böbrek taşı döküyorsun.
Bu durduğu yerde çalıştığını bile hissettirmez
Eğer temiz bulursan kaçırma derim.
Bu piyasada çook yazıldı çizildi.Ne motorlar geldi geçti.
Sen mondial 250 mct kullanıcıları, Tiger sevenler derneği ,yada jinlun 250-5 hakkında herşey yazan bi topic görüyor musun üst sayfalarda
Bu markalardan türkiyede 1000lerce satıldı.ama sonuç??
Şimdi kimse yok
Topiğin açılış tarihine ve şimdiye kadar geçen sürece bak.Ne demek istediğim sanırım daha iyi anlaşılır
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
bencede haklısın...
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
beyler işi düştüğünde gelip yazıyor gibi oluyorum kusura bakmayın. ehliyet olayını halledemediğimden pek binmiyordum yakın mesafeler dışında ama artık ehliyeti aldım , havalar da ısınmaya başlayacak yavaş yavaş.
aklımdaki soru şu. 2. el almıştım tabi bu aleti , aldığımda da servise göstermedim, az da olsa eylülden beri bindim yine kimseye göstermedim. aletin bir eksiği gediği var mı haberim yok. bir bakıma sokmak istiyorum komple ama bakırköy taraflarında var mı bir yer hiç bilmiyorum. bir de sizlerin bildiği üçkağıtçı olmayan,aletten anlayan bir yer varsa diye önce uraya sorayım dedim.
slm arkadaşlar bende 1 tane 2. el motore buldum ama fazla aksesuarı yok 3li çanta sistemi saçaklar felan bu aksesuarları nasıl ve nereden temin edebiliriz teşekkürler..
Selam millet...uzun zamandır giremiodum hatta baya bi uzun zaman oldu...umarım hepiniz iyisinizdir...ben hala motor alamdım sanırım seneye alırım die düşünüorum hepinize saygılar ve sevgiler
Makine 160kg civarı diye tahmin ediyorum. Ayrıca motosikletiniz isterse 300kg olsun, 2 ayağınız yerden kalktığı an 50 kiloluk bir scooterla farkı kalmaz.
titreşim konusuna gelince. Her cruiser titrer, titremelidir. Bu onların ruhunda var. Ancak tabiiki bu model diğer çinlilere göre çok daha az titreşim yapıyor. Jinlun'da vücutta titremeyen hücre kalmaz ama bizim makinede rolantide criminal'ın da dediği gibi çalışıp çalışmadığını bile hissetmezsiniz.. Ama 6000 devir gibi ayak pedlerinde bir kıpraşma hissedersiniz yavaştan. 9000 devir gibide cidden titretir! Ama 9000 dediğiniz zaten redline üstü. O aralıkta sürmek pek sağlıklı değil.
çinliler arasında maşallah en iyi modellerden biri, hiç düşünmeyin derim. Ya regal ya Zealsun..
Dostum, Kocamustafapaşa tarafında Efe usta yeni mekan açtı. Şiddetle tavsiye ederim. Çekirdekten yetişme ve ne yaptığını ve yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Çokta kafa bir ustamız, muhabbet gırla.. Sadece sesini dinlesin makinenin, tek tek sıkıntılarını sayabilir.. Selamlar kendisine buradan..
Eğer o taraflara gelebilirsen buluşur, birlikte gideriz ustaya.
Ö.M attım ama buradanda yaziim hocam. Bu tarz çantaları vs. sirkeciden temin edebilirsin. Eğer istanbuldaysan. Değilsende dericilerde yaptırabilirsin. Ama 2. seçenek biraz tuzluya çıkar.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Burak senin o efe ustaya bizim motorlar için bi debriyaj ve gaz teli sordursana.Hazır sen artık ona gideceksin madem.Bir de debriyaj balatası sor bakalım ne fiyat verecek...
Kujeste good to see you.
kaç paraya buldun kardeş.
niyetlenmemdeki sebep az titremesidir.
benim motorda az titrer, amaç zealsun daha az titriyorsa uzun yol için alayım diyorum.
en iyisi binip denemek lazım, rahatsız edici değilse titreme ve rahatsa alabilirim.
sizce ne kadar eder bu zealsun.
Zongshen Cruiser ZS 125 nasıl acaba binen, kıyaslayan varmı.
arkadaşlar slm.motoshow yaklastı.bilet olaylarını halletmek lazım.bana yakın tekaya bakacam.birde kızıltoprak deltabisiklet ten bahsediolar ama.mutlaka haberleselim.buarada şu efe ustaya bende ugramak isterim novarix.ama nasıl buluruz ustanın yerini.varmı adresi teli.
Crim, paslanmaz için karakoyde biyerden bahsetmiştin.aldınızmı parcaları,fiyat bilgiside verirsen sevinirim.
[QUOTE=kartalizma07;1456363]kaç paraya buldun kardeş.
kardeş fiyatlar 1.750 ile 2.500 arasında değişiyor
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)