Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sınırsız bilet krebidilitem var da vakit bulup alabilsem ,kaygınız olmasın başlangıç için 20 adet alıyorum .
    Perşembe saat 10 itibari ile açılıyor
    Perşembe ve Cumartesi oradayım hatta Cuma ailecek bile gidebiliriz
    En kötü olasılıkla Perşembe kapıda buluşup biletleri hallederiz,
    cumartesi geleceklere bilet stoklarız
    abi bende perşembe geliyorum. 11 gibi buluşalım sizede uyarsa.. bilet işinide halledemedim henüz ama benimde sınırsız krebilitem var.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bende perşembe geliyorum. 11 gibi buluşalım sizede uyarsa.. bilet işinide halledemedim henüz ama benimde sınırsız krebilitem var.
    Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sınırsız bilet krebidilitem var da vakit bulup alabilsem ,kaygınız olmasın başlangıç için 20 adet alıyorum .
    Perşembe saat 10 itibari ile açılıyor
    Perşembe ve Cumartesi oradayım hatta Cuma ailecek bile gidebiliriz
    En kötü olasılıkla Perşembe kapıda buluşup biletleri hallederiz,
    cumartesi geleceklere bilet stoklarız
    abilerim arkadaşlarım bana cumartesiye iki bilet ayırabilirmisiniz yeni motor alan bi arkadaşım da gelmek istiyo

dün bizim mühendisle bu krom işini konuşabildim sonunda. bize ucuza gelebilmesi için bikaç kişi birlikte yaparsak daha uygun bi fiyat çıkacak. bir iki parça ile gittiğimizde sepet işi diyolar ve kafalarına göre fiyat çıkarabilirlermiş. biz kilo hesabına yaptırırsak kilo başı yaklaşık 1 lira gibi bi fiyat çıkacak (30kg=30tl). aslında bi ara toplanıp bu işi tam karara bağlasak güzel olur
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı izzmarit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abilerim arkadaşlarım bana cumartesiye iki bilet ayırabilirmisiniz yeni motor alan bi arkadaşım da gelmek istiyo

dün bizim mühendisle bu krom işini konuşabildim sonunda. bize ucuza gelebilmesi için bikaç kişi birlikte yaparsak daha uygun bi fiyat çıkacak. bir iki parça ile gittiğimizde sepet işi diyolar ve kafalarına göre fiyat çıkarabilirlermiş. biz kilo hesabına yaptırırsak kilo başı yaklaşık 1 lira gibi bi fiyat çıkacak (30kg=30tl). aslında bi ara toplanıp bu işi tam karara bağlasak güzel olur
    Ya murat söylediğin fiyat bana biraz fazla ucuz geldi.O krom değil de nikel kaplama olmasın sakın.

Bakın arkadaşlar ben ciddi ciddi son çağrımı yapıyorum haftaya bir şekilde benim metal aksamı kaplattırmam lazım.Gerekirse perşembe fuardan sonra bi araba ayarlayıp metalleri vermek niyetindeyim.Zaten yan demirler egsos korumalar ve çıtalar temiz 8-10 kg gelir.Acil kararlaşıtırın benim herşey sökülü ve hazır durumda.
    Bir ara değil hemen toplanmak gerek sezon açılacak daha motoru toplayamadım.
    Murat bu dediğin yer nerde nasıl gidilir.Ne kadar sürede parçaları bize geri teslim ederler.Telefon adres falan al arayıp konuşalım gerekirse.Eğer beraber yapamayacaksak ben de kendi başımın çaresine bakmak zorunda kalacam.
    Sizden haber bekliyorum.

Ayrıca perşembe iznimi ayarlamaya çalışıyorum.Murat abi ben seni ararım.Perşembe için bana da 3 bilet ayırıver.Arkadaşlarım da gelecek

Görüşürüz
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19

geldi biletler !

Bugün itibari ile 65 bilet aldım ,gözünüz doysun diye
    bilet üzerinde perşembe 13.00 açılış desede standı olan site sahibi arkadaşım 10.00 de açılıyor 08 .00 de oradayım dedi ,Hudson deride o yanlış 11.00 de açılıyor dedi yani en kötü olasılık 11 .00 dolayları oradayım
    Sakin sakin gezeriz ,bugün eski ZS li sanlı'ya uğradım 'kawa n500 ünü satılığa çıkarmış

Motosikleti
    zealsun zs 150- 19
    evet bilet işini hallettik galba arkadaşlar.ctesi icin ben artcımla gelecem 2 ben.murat abi ctesi geliosun sanırım.ctesi icin gelenler liste olusturalım.saat belirleyelim.

Perşembe de cumartesi de geleceğiz.
    Bu arada kaplama işi için kimsenin sesi çıkmadığ.Sanırım herkes motorundan memnun.Ben bu hafta muratla buluşup kaplama olayını hallettireceğim haberiniz olsun.
    Görüşürüz
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

-Criminal-

Kaplama olayını nerede ve nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz..?

ragman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler kaplama olayı için artık toplaşıp bir karar verelim. Gidelim görüşelim, fiyat alalım. 30 ise birşey değilmiş. Hatta çok ucuz ??
    30-40 da nakliyeye veririz heralde toplamda.

Namican hangi parçaları sökmek lazım.
    Egzostu manifolddan söküyorum. Sen başka nereleri söktün üstad? Anlatırsan sevinirim.

Fuarda sanırım görüşemeyeceğiz. Murat abi iki biletde bana ayır ) Pazar kalanları toplayacam

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Bugün Stormlord'a elden 5 bilet verdim cumartesi orada
    Bir de bana serbest giriş yaka kartı hazırlamışlar
    Kalabalık gelin bitirelim şu biletleri

Murat abi Ben 3 kişi ile gelecem....

Ömer egsos zincir koruma demiri,domuzluk,yan demirler,yan demirlerin altındaki metal şeritler,arka demir,plaka koruma hepsini söktüm

Murat bi girerse siteye haftaya bitirecem şu işi.Motor dağınık durunca sinirim bozuluyo.

Motosikleti
    zealsun zs 150- 19
    kromaj işini bende istedim ama halahazırda motoru kullandıgım icin tümünü sökemedim.kolay cıkan parcaları söküp metylan la parlattım gayet iyi oldu.egzost kaldı onada pek yanaşmıyolarmış içindeki yağ tanka bulasır diye.bazılarıda kromaj üzerine tekrar kromaj olmaz dedi.bilgili bir ağızdan işi tam ögrenmek lazım.buarada ctesi fuar icin kime nasıl ulaşalım,saat mi belirleyelim ortak bir cep no mu belirleyelim?

kumlama benzeri bir operasyon yapılıyordur muhtemelen, çünkü kromaj üzerine kromaj olmaz tabiiki.. Cumartesi bende fuarda olucam yine, herhalukarda paslaşırız.

Asit havuzuna atıyorlar.Üstündeki tüm krom dökülüp kara demir olarak kalıyor.Sonra tekrar kaplıyorlar.Temel prensip bu.
    Ama biz ne yapacağız hala bilmiyorum.Murat ne msne giriyo ne foruma.Kaldık sap gibi ortada

yaa, işte ben bu durumu motor alırken yaşıyorum; bide bana sorun!!

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    kromlu malzemeleri asit havuzuna atıp kromu çözüyolar sonra üzerine tekrar krom kaplanıyo. krom kaplatmak istemeyenler polisaj da düşünebilir ama onu nerde nekadara yaptırabiliriz tam bilmiyorum.

tam rahatladım derken işler yoğunlaştı biraz isterseniz haftasonu biyerde buluşalım konuşuruz.
    benim söylediğim kaplamacı bayrampaşada ama haftasonu açıkmıdır bilmiyorum onu da öğrenirim
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Alıntı izzmarit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kromlu malzemeleri asit havuzuna atıp kromu çözüyolar sonra üzerine tekrar krom kaplanıyo. krom kaplatmak istemeyenler polisaj da düşünebilir ama onu nerde nekadara yaptırabiliriz tam bilmiyorum.

tam rahatladım derken işler yoğunlaştı biraz isterseniz haftasonu biyerde buluşalım konuşuruz.
    benim söylediğim kaplamacı bayrampaşada ama haftasonu açıkmıdır bilmiyorum onu da öğrenirim

Dostum sen onun numarasını açık adresini falan bi al.Arayıp konuşalım.Eğer tanıdık var ise tanıdık ismini de söyle.
    Adamı arayınca beni şu kişi gönderdi kaplanacak malzemelerimiz var falan diyelim ki bizimle ilgilensinler.

Bu arada ben perşembe günü için iznimi ayarladım.Sabah fuarda olacağız inşallah.

Murat ben sana ulaşırım hafta sonu. Bir görüşelim konuşalım. hem baya zaman oldu...

Fuar fuar deyip ciğerimi kemirmeyin allah aşkına Namican Pazarada kalır bişeyler dimi ya? iyi bişey söyle ya??
    Krom işini kesin halledicez Namican merak etme..

Alıntı ragman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat ben sana ulaşırım hafta sonu. Bir görüşelim konuşalım. hem baya zaman oldu...

Fuar fuar deyip ciğerimi kemirmeyin allah aşkına Namican Pazarada kalır bişeyler dimi ya? iyi bişey söyle ya??
    Krom işini kesin halledicez Namican merak etme..

Yok ya pazar günü bi tırt kalmaz orda.Boşa kalabalık yani.Gidilmez hatta

Ben hem pazar hem perşembe izinliyim merak etmeyin.Çok ağlayan olursa söz pazar günü gelip elinden tutacam

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok ya pazar günü bi tırt kalmaz orda.Boşa kalabalık yani.Gidilmez hatta

Ben hem pazar hem perşembe izinliyim merak etmeyin.Çok ağlayan olursa söz pazar günü gelip elinden tutacam

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Yarın 11 veya sonrası oradayım Nami'de geliyor bilet sınırsız
    gelen olursa tel'den arasın alırız ,Dediğim gibi Cumartesi de sabah /akşam oradayım.Cuma gününe henüz karar veremedim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler