Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin o benzetme ve mübalağa sanatını yerüm ben :p
    Ye!ye! ye!ye!
    hatta "she loves you yeeee yee yeee"

Ehe hee ateşli hastalık sonrası

Dün motora binmeye başladım evden çıkıp otobüs durağına gitmektense sıkı giyinip motorla çıkmak çok cazipen güzel yanı da orjinal buji ve akü jigle gereği bile olmaksızın hala tek marşta çalışması.Bir ara kontrol edip saf suyla aküyü destekledim.

Motoru yatıranlar aklınızda olsun benzin musluk konumunu kapalı hale getirip karbüratördeki benzin tükenene dek (motor stop edene dek)çalıştırın daha sonra içinde pislik gibi kalıntıya yol açacak birikimler olmasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    jinlun 250-5
    arkadaşlar ben zs150 bulamıcam bu gidişle. sizce regalraptor dd125 nasıldır??

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    sahibindem com da var dd125 alma alıcaksan enazından dd250 al ama zealsun bulursun
    örnek bir link vereyim http://www.sahibinden.com/zealsun150...XQQdisplayitem
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Herkese tekrardan selamlar arkadaşlar 2006 yılında almış olduğum zs150-19 umu satmıştım yerine hyosung gt250r almıştım ama bazı ekonomik nedenlerden satmak zorunda kaldım şimdi tekrar motor alıcam 2000 ytl civarı sizce 250 cc birşeymi alayım yoksa gene bu motordanmı alayım açıkçası bu motordan çok memnundum 30.000 kmde sattım yalovadan izmire kadar gittim banamısın demememişti fakat biraz hızlı birşey olsun diyorum yani 120-130 görsün yeter siz ne önerirsiniz

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Alıntı nightwolf_tr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben zs150 bulamıcam bu gidişle. sizce regalraptor dd125 nasıldır??
    Arkadaşım bende var sorunsuz bi motor tek sorunu kış ayı malum aküsü bitti garajda yatarken düşünürsen http://www.sahibinden.com/zealsun_ch...XQQdisplayitem bi bak istersen sürüş rahatlığı için direksiyonunu değiştirmiştim ama orjinal direksiyonuda hala elimde verebilirim. Kazaı falan yok malum zealsun sorunu olarak biraz arka egzoz nikalajı karardı ama genelde var hepsin de bu sorun diğer arkadaşlarda bilirler zaten rodajını bilinçli yaptım beğenirsen bence memnun kalırsın. Ayrıca tüm arkadaşların yeni yılını en içten diliklerim le kutlarım.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @efeuydu

dostum, stickerları nasıl söktün makineden?..
    boyaya zarar vermeden sökmüşsün gördüğüm kadarıyla..?

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Kardeşim sökmedim sökülmüyor zaten üstüne verniik atmışlar boyaya zarar vermeden sökülmesi imkansız siyah folyo kestirdim altına saç kurutma makinesiyle yapıştırdım üstüne sticarları yapıştırdım

anladım.. çok sağolasın.
    benim ilk makinenin önceki sahibi sökmüştü
    nasıl becerdiyse, boyaya zarar vermeden sökmüş..

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Efeuydu benim makina ile aynısını yapmak zorunda mıydın ya...

Ya kendi motorumu satıyorum sandım bi an resimleri görünce.İnsan biraz değişik yapar :D
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

Efeuydu benim makina ile aynısını yapmak zorunda mıydın ya...

Ya kendi motorumu satıyorum sandım bi an resimleri görünce.İnsan biraz değişik yapar :D
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Motosikleti
    zealsun zs 150- 19
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    smalwillie; senin makineyi görüyorum sürekli ama seni makinenin başında yakalayamadım bir türlü! Akdeniz Cad.'deki Dia'nın o sokakta dimi?

umarım birgün denk geliriz, tanışır 1-2 kelam ederiz..

Selamlar..
    inşallah denk geliriz dostum.herzaman beklerim.bu kıs galba yatırmıcam aradada olsa kullanıyorum.aksesuarları,korumaları bazı parcaları soktum iskelet gibibişi oldu

sende yan çantalarda var nami..
    ben oradan ayırdım, yoksa şikayet dicektim fake foto kullanmaktan

Murat seni topiği okurken yakaladım.Şu grenaj işini hallet baba.Her zmaan bulamıyoz seni.
    Ben pazar günü müsaitim şu işi bi halletde gidip kaplatalım şu dalgaları.

Selamlar

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat seni topiği okurken yakaladım.Şu grenaj işini hallet baba.Her zmaan bulamıyoz seni.
    Ben pazar günü müsaitim şu işi bi halletde gidip kaplatalım şu dalgaları.

Selamlar
    Murat okuyup okuyup kaçıyor demek
    Bugün öğlen Taksim Mcdonald karşısına park etmiş ZS bizden birimiydi?
    12001 km ydi galiba bir de arka 2 sinyali başka sinyalle değiştirmiş beyaz camlı,gereğiniz olursa Yamaha cruiser sinyaller bizimle ayni ama fiyatını söylemeyeyim
    Ancak doğubankın karşı çıkmazında sağda sondaki motor parçaları satan dükkanda ön görünümü ayni ama arkası daha çıkıntılı sinyaller var aklınızda olsun

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    arkadaşlar işler yüzünden baya bi aksattım burayı. anca arada bir molalarda ne olup bitiyo diye hızlıca okumaya çalışıp çıkıyorum.
    grenaj işine gelince bizim çalıştığımız yer kepenk kapattı :( farklı yerlere göndermeye başladık. şuan önümde bi fuar var onun için çalışıyoruz 1 hafta kadar iran a gidebilirim, ancak ordan dönüşte bu işler için uğraşabilicem
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

iran mı..?

benzin getir bize izzmarit!!

~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Murat allah canını almıya emi
    Orda bulaş bi iranlı bedeviye de deveden düşmüşe çevirsin seni emi

Bu arada arkadaşlar bizim motosikletin alarmının kullanma kılavuzu olan var mı.
    Hassasiyet ayarı yapılabiliyormu acaba.Bilgisi olan acil buraya yazarsa sevinirim

Öptüm

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Topak ahalisi para kazanma ve kış uykusu durumlarında kanımca
    Crim elime geçen alarm dökümanını iletiyorum ne alemlerdesiniz ses verin' huuuuuuu'
    Dikkat sessiz ya da açıklamanın deyimiyle 'sinsi' alarm konumu açıklaması da var

Not : POlen'de keçe varmış Storm ben getirteceğim istersen

Abi saolasın sessiz alarmı biliyordum da bu dökümanda hassasiyet ayarı yok.sanırım bizim alarmlarda hassasiyet ayarı yapılamıyor

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    selamlar abilerim öss idi dersdi sınavdı derken internete girip topiği takip etme fırsatım olmadı. bu topiğin yeri çok farklı bende. ilk göz ağrım resmen ve iddaa ediyorum böyle sıcak, böyle samimi bi topik daha yok bu sitede. ilk motosikletimi, prensimi, bu topiği okuyup almıştım ve de çok memnun kalmıştım, tık dememişti hey gidi günler fazla uzatıp da laf kalabalığı yapmayayım. kendinize çok dikkat edin abilerim. bu topik hep böyle samimi kalsın inşallah. hoşçakalın
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler