Saol kardeşim benim.Kar fırtına bi bitsin senin motorun da son bakımını yaparız zaten.
Bi de murattan haber gelse çok iyi olacak ama şu grenaj işini havalar ısınmadan yapmak istiyorum sonra fiyatları da kazık yaparlar sanayiciler biliyorum
Saol kardeşim benim.Kar fırtına bi bitsin senin motorun da son bakımını yaparız zaten.
Bi de murattan haber gelse çok iyi olacak ama şu grenaj işini havalar ısınmadan yapmak istiyorum sonra fiyatları da kazık yaparlar sanayiciler biliyorum
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ehliyet sınavına girdim ve Zealsun Zs 150-19 almaya karar verdim gibi sizin yorumlarınıza bakarak. Bütceme bakarak 2. el almak istiyorum nasıl bulabilirim acaba? sahibinden.com a baktım ama pek yok gibi sanki. 0 ını da bulmam mümkün değil galiba...
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Sahibinden.com'da birkaç alternatif var. Ama genelde istanbulda yoğunlaşmış durumdalar. 0'ını köşede bucakta kalmış şekilde muhakkak bulursunuz diye düşünüyorum. Mesela yine sahibinden.com' da vardı en son baktığımda 200km'de bir makine..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Selam Serkan.. Tekrar hoşgeldin!
2000-2500 lira aralığında benim önerim Kanuni Tiger 250 olur. Ikinci el, az km'de bir Tiger alabilirsin. Motor bloğunda sorun çıkmayacaktır keza Honda Rebel'in birebir klonu. Tüm parçalarıda uyuyor üstelik.. Tiger'ın 2 kronik sorunu var. Birincisi arka dişli saplamalarını kırıyor, yenisiyle değiştirildiğinde sorun halloluyor. Ikincisi elektrik aksamında problem var. Konjektör, akü, buji vs.'i değiştirince sorun halloluyor. Internette çok çeşitli yorumlar mevcut! Bazıları "ASLA ALINMAZ" diyorsada çoğunluk Tiger'dan oldukça memnun.
Topakölmez de bazıları benim gibi can çekişince (Nami gelmek için elini çabuk tut)grip le beraber bir dişin kanal tedavisi birleşince o ara köprü yapmak için sağlam 1 dişimi de ufaltmışve motorla da banyo yapıp sabah 09.da yola çıkınca ,titreme,üşüme ve dahi ayni anda terleme oyulan dişin kafatasındaki acı yansımaları yaklaşık bir haftamı iç etti
Yeni yıl planlarım değişti yani durum iç açıcı değil bazen baksamda yazabilme olanağım olmadıeehhh belki yaşlılıkı filan hani
Tüm dostlarımın ZS kullanan ,br zamanlar ZS kullanıp gönlü hala bizle olup paylaşan dostların satma hatasını yapıp neyse ki yeniden edinebilen dostların geç farkedip 0 bulamayan 2.el aramaya devam eden dostların,
bol gezili SUCUK'lu,kahkahalı (bazılarının yanık enseli) SAĞLIKLI buluşmalarla bezeli 2009 yılı dileklerimdir
Nice nice 2009 ve sonrasına motor cc leri değişse de yürekler değişmiyecek iyi ki varsınız
yorumuna katılıyorum ne çareki pek 2.el satışı yok ZS nin hatta yanılıp satan tekrar geri bile alıyor ara sıra bakınca ya hor kullanılmış ya da ücra köşelerde satışa konmuş(kim gidip bakacak alabilecek:()ZSbulabilme şansın var oysa her ne kadar çok satmış olsada neredeyse üzerine alman için para verecek SL Keeway kullanıcıları var
ZS 150 cc sınıfında rüştünü hem sağlamlık hem görünüm olarak ispat etmiş motor olarak ayakta kaldı hemde kronik sorunu çıkmadı.Keşke modelin devamını ithal etselerdi
Mutlaka ama mutlaka bir yerlerde alınmış yeterice kullanılmamış yatmış ZS vardır kanımca ,aramaya devam kolay gelsin yeniyılla motoruna kavuşursun.
belki bulursunuz zs 150 ben bayramda aldım son bi tane varmış onuda ben aldım işte ücra köşelerde vardır burlarda pek kullanna yok zs yi ondan alan olmamış inşallah bulursunuz..........
:queen:___ressamlar bir gün Türk'ün silüyetini unutursa yıldırımı çizsinler K.ATATÜRK___:queen:
benim 3000 ytlye aldım 12 taksit yaptırdık.....
:queen:___ressamlar bir gün Türk'ün silüyetini unutursa yıldırımı çizsinler K.ATATÜRK___:queen:
şu an 0 ını bulsam alırım 3000 liraya iyiymiş fiyatı. Sakaryada zs bayi varmı bilen var mı acaba?
0 ını bulamassan 2. el al internette az kmli zs ler var bi bak istersen....
Murat abi çok geçmiş olsun. Takriben benzer bir hafta geçirmişiz..
Serkan hoş geldin. İyi bir ZS'e kavuşman dileği ile...
Kaplama işini bende bekliyorum. Umarım bahar gelmeden hallederiz topluca...
Yeni yılda herkeze sağlık ve mutluluklar dilerim. Kazasız belasız günlere...
yeni yılın tüm dostlar için kazasız, belasız, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol kazançlı olmasını dilerim.
smalwillie; senin makineyi görüyorum sürekli ama seni makinenin başında yakalayamadım bir türlü! Akdeniz Cad.'deki Dia'nın o sokakta dimi?
umarım birgün denk geliriz, tanışır 1-2 kelam ederiz..
Selamlar..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)