Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Saol kardeşim benim.Kar fırtına bi bitsin senin motorun da son bakımını yaparız zaten.
    Bi de murattan haber gelse çok iyi olacak ama şu grenaj işini havalar ısınmadan yapmak istiyorum sonra fiyatları da kazık yaparlar sanayiciler biliyorum
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi de murattan haber gelse çok iyi olacak ama şu grenaj işini havalar ısınmadan yapmak istiyorum sonra fiyatları da kazık yaparlar sanayiciler biliyorum
    piyasadan anlayan adamın hali başka oluyor!..

haklısın valla, havalar ısınmadan halletseniz çok iyi olur.
    Ya seyrantepe'de dediyse murat arayalım, tarif etsin bir bakalım gidip gerekirse..?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    jinlun 250-5
    merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ehliyet sınavına girdim ve Zealsun Zs 150-19 almaya karar verdim gibi sizin yorumlarınıza bakarak. Bütceme bakarak 2. el almak istiyorum nasıl bulabilirim acaba? sahibinden.com a baktım ama pek yok gibi sanki. 0 ını da bulmam mümkün değil galiba...

Alıntı nightwolf_tr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ehliyet sınavına girdim ve Zealsun Zs 150-19 almaya karar verdim gibi sizin yorumlarınıza bakarak. Bütceme bakarak 2. el almak istiyorum nasıl bulabilirim acaba? sahibinden.com a baktım ama pek yok gibi sanki. 0 ını da bulmam mümkün değil galiba...
    Aramıza hoşgeldin kardeş.İsmini falan söyle de tanışalım yaw
    Sıfır km bulamazsın arkadaşım.Artık üretilmiyor.Ama sahibinden e bi göz at ordan bulabilirsin ancak.
    Bizden satan yok şu anda.zaten olursa sana pm atarlar
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Sahibinden.com'da birkaç alternatif var. Ama genelde istanbulda yoğunlaşmış durumdalar. 0'ını köşede bucakta kalmış şekilde muhakkak bulursunuz diye düşünüyorum. Mesela yine sahibinden.com' da vardı en son baktığımda 200km'de bir makine..

Motosikleti
    jinlun 250-5
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin kardeş.İsmini falan söyle de tanışalım yaw
    Sıfır km bulamazsın arkadaşım.Artık üretilmiyor.Ama sahibinden e bi göz at ordan bulabilirsin ancak.
    Bizden satan yok şu anda.zaten olursa sana pm atarlar
    hoşbuldukk inş alabilirsem bende tamamen aranıza gelirim ismim serkan bu arada sakaryada öğrenciyim. istanbuldan da olabilir trenle getirebiliyormuşuz. Ama oldu bulamazsam 2000-2500 ytl arası ne alabilirim sizce?

hoşbuldukk inş alabilirsem bende tamamen aranıza gelirim ismim serkan bu arada sakaryada öğrenciyim. istanbuldan da olabilir trenle getirebiliyormuşuz. Ama oldu bulamazsam 2000-2500 ytl arası ne alabilirim sizce?
    Selam Serkan.. Tekrar hoşgeldin!

2000-2500 lira aralığında benim önerim Kanuni Tiger 250 olur. Ikinci el, az km'de bir Tiger alabilirsin. Motor bloğunda sorun çıkmayacaktır keza Honda Rebel'in birebir klonu. Tüm parçalarıda uyuyor üstelik.. Tiger'ın 2 kronik sorunu var. Birincisi arka dişli saplamalarını kırıyor, yenisiyle değiştirildiğinde sorun halloluyor. Ikincisi elektrik aksamında problem var. Konjektör, akü, buji vs.'i değiştirince sorun halloluyor. Internette çok çeşitli yorumlar mevcut! Bazıları "ASLA ALINMAZ" diyorsada çoğunluk Tiger'dan oldukça memnun.

Motosikleti
    jinlun 250-5
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Serkan.. Tekrar hoşgeldin!

2000-2500 lira aralığında benim önerim Kanuni Tiger 250 olur. Ikinci el, az km'de bir Tiger alabilirsin. Motor bloğunda sorun çıkmayacaktır keza Honda Rebel'in birebir klonu. Tüm parçalarıda uyuyor üstelik.. Tiger'ın 2 kronik sorunu var. Birincisi arka dişli saplamalarını kırıyor, yenisiyle değiştirildiğinde sorun halloluyor. Ikincisi elektrik aksamında problem var. Konjektör, akü, buji vs.'i değiştirince sorun halloluyor. Internette çok çeşitli yorumlar mevcut! Bazıları "ASLA ALINMAZ" diyorsada çoğunluk Tiger'dan oldukça memnun.
    tigerda fena motor değil ama tipini sevmiyorum hocam ya yorumun için teşekkür ederim ama.

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Topakölmez de bazıları benim gibi can çekişince (Nami gelmek için elini çabuk tut)grip le beraber bir dişin kanal tedavisi birleşince o ara köprü yapmak için sağlam 1 dişimi de ufaltmışve motorla da banyo yapıp sabah 09.da yola çıkınca ,titreme,üşüme ve dahi ayni anda terleme oyulan dişin kafatasındaki acı yansımaları yaklaşık bir haftamı iç etti
    Yeni yıl planlarım değişti yani durum iç açıcı değil bazen baksamda yazabilme olanağım olmadıeehhh belki yaşlılıkı filan hani

Tüm dostlarımın ZS kullanan ,br zamanlar ZS kullanıp gönlü hala bizle olup paylaşan dostların satma hatasını yapıp neyse ki yeniden edinebilen dostların geç farkedip 0 bulamayan 2.el aramaya devam eden dostların,
    bol gezili SUCUK'lu,kahkahalı (bazılarının yanık enseli) SAĞLIKLI buluşmalarla bezeli 2009 yılı dileklerimdir
    Nice nice 2009 ve sonrasına motor cc leri değişse de yürekler değişmiyecek iyi ki varsınız

tigerda fena motor değil ama tipini sevmiyorum hocam ya yorumun için teşekkür ederim ama.
    yorumuna katılıyorum ne çareki pek 2.el satışı yok ZS nin hatta yanılıp satan tekrar geri bile alıyor ara sıra bakınca ya hor kullanılmış ya da ücra köşelerde satışa konmuş(kim gidip bakacak alabilecek:()ZSbulabilme şansın var oysa her ne kadar çok satmış olsada neredeyse üzerine alman için para verecek SL Keeway kullanıcıları var
    ZS 150 cc sınıfında rüştünü hem sağlamlık hem görünüm olarak ispat etmiş motor olarak ayakta kaldı hemde kronik sorunu çıkmadı.Keşke modelin devamını ithal etselerdi
    Mutlaka ama mutlaka bir yerlerde alınmış yeterice kullanılmamış yatmış ZS vardır kanımca ,aramaya devam kolay gelsin yeniyılla motoruna kavuşursun.

Motosikleti
    jinlun 250-5
    Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yorumuna katılıyorum ne çareki pek 2.el satışı yok ZS nin hatta yanılıp satan tekrar geri bile alıyor ara sıra bakınca ya hor kullanılmış ya da ücra köşelerde satışa konmuş(kim gidip bakacak alabilecek:()ZSbulabilme şansın var oysa her ne kadar çok satmış olsada neredeyse üzerine alman için para verecek SL Keeway kullanıcıları var
    ZS 150 cc sınıfında rüştünü hem sağlamlık hem görünüm olarak ispat etmiş motor olarak ayakta kaldı hemde kronik sorunu çıkmadı.Keşke modelin devamını ithal etselerdi
    Mutlaka ama mutlaka bir yerlerde alınmış yeterice kullanılmamış yatmış ZS vardır kanımca ,aramaya devam kolay gelsin yeniyılla motoruna kavuşursun.
    inş bulabilirim sahibindende bi kaç ilan var ama acaba nasıldır die soru işareti var kafamda başta keeway almayı düşünüodum ama dediğin gibi keeway den memnun olan çok az. şubatın başına kadar bakcam zs ye ama içimden bi his bulamayacağımı söylüyor

Motosikleti
    zealsun Zs150 19
    belki bulursunuz zs 150 ben bayramda aldım son bi tane varmış onuda ben aldım işte ücra köşelerde vardır burlarda pek kullanna yok zs yi ondan alan olmamış inşallah bulursunuz..........
    :queen:___ressamlar bir gün Türk'ün silüyetini unutursa yıldırımı çizsinler K.ATATÜRK___:queen:

Motosikleti
    jinlun 250-5
    Alıntı ec45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    belki bulursunuz zs 150 ben bayramda aldım son bi tane varmış onuda ben aldım işte ücra köşelerde vardır burlarda pek kullanna yok zs yi ondan alan olmamış inşallah bulursunuz..........
    0 ı ne kadar acaba şu an piyasada? siz ne kadara aldınız?

Motosikleti
    zealsun Zs150 19
    benim 3000 ytlye aldım 12 taksit yaptırdık.....
    :queen:___ressamlar bir gün Türk'ün silüyetini unutursa yıldırımı çizsinler K.ATATÜRK___:queen:

Motosikleti
    jinlun 250-5
    şu an 0 ını bulsam alırım 3000 liraya iyiymiş fiyatı. Sakaryada zs bayi varmı bilen var mı acaba?

Motosikleti
    zealsun Zs150 19
    0 ını bulamassan 2. el al internette az kmli zs ler var bi bak istersen....

Topakölmez de bazıları benim gibi can çekişince (Nami gelmek için elini çabuk tut)grip le beraber bir dişin kanal tedavisi birleşince o ara köprü yapmak için sağlam 1 dişimi de ufaltmışve motorla da banyo yapıp sabah 09.da yola çıkınca ,titreme,üşüme ve dahi ayni anda terleme oyulan dişin kafatasındaki acı yansımaları yaklaşık bir haftamı iç etti
    Yeni yıl planlarım değişti yani durum iç açıcı değil bazen baksamda yazabilme olanağım olmadıeehhh belki yaşlılıkı filan hani

Tüm dostlarımın ZS kullanan ,br zamanlar ZS kullanıp gönlü hala bizle olup paylaşan dostların satma hatasını yapıp neyse ki yeniden edinebilen dostların geç farkedip 0 bulamayan 2.el aramaya devam eden dostların,
    bol gezili SUCUK'lu,kahkahalı (bazılarının yanık enseli) SAĞLIKLI buluşmalarla bezeli 2009 yılı dileklerimdir
    Nice nice 2009 ve sonrasına motor cc leri değişse de yürekler değişmiyecek iyi ki varsınız

Kafam yarık içinde kaldı abi..

=====

Bende önce sizlerin, ardından tüm iki teker sevdalılarının yeni yılını şimdiden kutluyorum! Allah(c.c) düşük vergi ve benzin fiyatlı; sıfır kazalı bir yıl nasip etsin inşallah!!

Nice senelere, hep beraber!!

ragman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Murat abi çok geçmiş olsun. Takriben benzer bir hafta geçirmişiz..

Serkan hoş geldin. İyi bir ZS'e kavuşman dileği ile...

Kaplama işini bende bekliyorum. Umarım bahar gelmeden hallederiz topluca...

Yeni yılda herkeze sağlık ve mutluluklar dilerim. Kazasız belasız günlere...

Senin o benzetme ve mübalağa sanatını yerüm ben :p

Motosikleti
    zealsun zs 150- 19
    yeni yılın tüm dostlar için kazasız, belasız, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol kazançlı olmasını dilerim.

smalwillie; senin makineyi görüyorum sürekli ama seni makinenin başında yakalayamadım bir türlü! Akdeniz Cad.'deki Dia'nın o sokakta dimi?

umarım birgün denk geliriz, tanışır 1-2 kelam ederiz..

Selamlar..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler