Kitapta öyle yazıyor da benimki bugüne dek ellenmedi henüz bilmiyorum ama aküde 12v 7amp yanlış yazmadılarsa
Arkadaşlar pazar günü stormlord belki murky ve yalnız_kurtfilan yaklaşık 10 kişiye yakın Anadolu kavağına gidiyoruz,buluşma 12.00 capitol'ün önünde ,balık muhabbet ve sürüş katılırsanız ZSlerin sayısını arttırırız.Ve tabii fazla bir yağmur durumu hasıl olursaertelenebilir ,Hem bayramlaşma hem gezi hem de köprü bedava
Pazar saat 10.00 dek haberlerinizi bekliyorum
tüm dostların kurban bayramı mübarek olsun
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
beyler 150-19 un sıfırının fiyatı nedir? internette aradım bulamadım. en son baktığımda 2900 diyordu, şu an ne kadar acaba?
12 volt 7 amper orjinali ama bende 12 amper takılı
Ya millet pazar bende izinliyim.Bayramda motorun bazı parçalarını monte edip sizle gelsem diyorum pazar günü için.Ama hava da soğuk gidiyo acaip karasız kaldım ya :S
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
ben bu motoru alalı daha 4 gün oldu internetteki yorumları falan okudum gayet güzel yorumlar var.. bizim buralarda kullananlarada sordum tavsiye ettiler güzel bir motor....Zs 150 19
hayırlı olsun arkadaşım.. ) allah kaza bela vermesin.. yalnız bişey dikkatimi çekti.. sanki zincirler yağsız.. eğer öyle ise bir an önce temizleyip yağla.. yolda kopar mopar başına iş açmasın ;))
haklısın zincirler yağsız olaiblir zaten bugün yağladım motoru kullanmayacağım için garaja bakımını yapıp bırakıyorum.....
:queen:___ressamlar bir gün Türk'ün silüyetini unutursa yıldırımı çizsinler K.ATATÜRK___:queen:
beyler yaşıyormusunuz?..
sesiniz kesildi?.. Ragman? Criminal? Storm..?
nerdesiniz yahu!?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Geçtiğimiz pazar Bizim burak (nova) ali abinin motoru için beylikdüzüne geldi.
1 saat uğraştım motoru çalıştıracam diye.
Velhasıl kelam karbüratör ayarla pompalar falan filan derken motoru patlatarak çalıştırmayı başardım.
Yaklaşık 7500 devirde 5 dakka aralıksız gaz verdim içinde ne var ne yok pisliği kılı yünü atsın diye.Egsosun manifold çıkışı abartmıyorum kor kırmızı oldu :p
Hatta debriyaj telinin kılıfını da eritti
o anı görmenizi isterdim valla
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
evet beyler..
gözlere şenlik bir andı!
akkor haline geldi manifold çıkışı!!
Süper bir görüntüydü!!
Bunu Zealsun'nın yapmasıda ayrıca enteresandı!
Videoya çekseydiniz keşke akkor manifoldu motoru.
Motoru yatırırken egzostu gazete ile tıkarım artık..
Evett, bu arada OCAK itibarı ile otopark masrafından kurtuluyorum.. Evin arkasındadi garaj aktif hale geldi. Kışın motora otopark masrafı fena dokunuyor...
oo ömer..? 1 motorluk daha yer varmı? Komşuyuz bugüne bugün!
ya şu grenaj işi ne oldu murat.Haber bekliyorum olm ocak geldi be..
Bu arada motoplus fuarı için imkanı olan benim için de davetiye bulabilir mi çalıştığım için hiç ilgilenemiyorum ya :(
Nami ben ilgilenirim davetiye işiyle.. ;)
Herkesin sesi soluğu kesildi?
Nerdesiniz prens sahipleri??
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)