murat abi geçmiş olsun korumalıklar her zaman işe yarıyor bende yararını çok gördüm
murat abi geçmiş olsun korumalıklar her zaman işe yarıyor bende yararını çok gördüm
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Yarın için ne düşünüyorsunuz dostlar ?? Murat ?? Burak??
Ben büyük ihtimalle katılırım.
Murat abi çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
beyler benim yarın evde 1-2 dekorasyon olayım var. Ama dersenizki akşam maça bakalım topluca gidip, olur derim..?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
muratdiksöz e geçmiş olsun dileklerimle beraber koruma demirinin ve yan cantaların gercekten düşme anında cok faydası var.başıma geldiği için çok iyi biliorum...
Motorumu çok özledim yaaa...!!
Arkadaşlar, aranızdan motorunu satmaya karar veren varsa bana bir ulaşsın.
Ö.M ile falan.
Ciddi ciddi tekrar almak istiyorum..! :(
Murky (Burak )satıyor topikten ona da ydaniş'ten ben almıştım,bilgin olsun Nova ,oda enduro alacakmış
yalnız_kurt ilgileniyordu forumdan,ben aranızı bulurumÖ.M. at ben de söylerim
Gerçi storm da niyetlenmiş
Arkadaşlar elimde Hysoung GV ye uyan (diğer modelleri bilemem) krom Yan heybelik destekleyicisi mevcut. Çiftini 100 YTL'ye sanayiden aldım. Elimde kaldı. Fazla yani. Satıcıda almadı geri. Çünkü işçiliği var ben satamamda kullanamam da dedi. İlgilenen arkadaşım olursa kargo ücreti almadan adresine teslim 49 YTL'ye vereceğim. Gerçekten o fiyata o işçilikli krom madeninden destekleyici bulamazsınız.. İlgilenen arkadaşlarım için selcukkaya2004@yahoo.com..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Selam arkadaşlar yoğun iş tempom sebebi ile katılımım düştü farkındayım.
Motorumun tüm metal aksamını söktüm.Kışın pastan korumam gerek.Müsait olduğumuz bi zamanda tekrar kromaja vereceğim.Murat abi sen soracaktın ne oldu o iş.İzzmarit senin tanıdığın bi yer vardı şu işi hallette vakitlice kaplatayım benim metalleri..
Burak allah seni davul etsin bi gün vazgeçeceğini sana söylemiştim.Scooterla nereye kadar be olm.Viteslinin tadı olur mu hiç.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Criminal hoş geldin.
Kaplama olayı için bende sizlerden haber bekliyorum. Ama biraz daha bekleriz sanırım hala binenler-binecekler vardır crim..
Nova gelişmelerden bizi haberdar et.. Umarım gıcır bi ZS sahibi olursun dostum...
eh bizide üzmezsin
Saygılar,sevgiler...
Tamam leyn!
Topiğin maskarası olduk hea!
Kaplama için Umraniye sanayide bir yer var. Full egzostu 20 liraya gıcır gıcır yapıyormuş.. Tüm metal aksamıda ona göre orantılayın işte..
arkadaşlar benimde sissy barımın arka kısmı feci paslı.. bi kromajcı bulamadım buralarda.. olursa bende varım nikelaj konusunda..
selamlar şuan fiyatı nedir bu makinenin ???
KaSkTaK
arkadaşlar kromaj işiyle uğraşacaktım fakat iş durumu kötüleşmeye başladı sözde kriz bizi de vurdu :( ben hala motoru kullanıyorum daha yatırmaya niyetlenmedim ama önümüzdeki ay garaja çekip sökmeye başlarım heralde uygun biyer bulunca kromaj için haber vericem herkese
koromaj olayında bende varım.başta egzos olmak uzere koruma yer yer basladı paslanmaya.hep birlikte hareket edersek iyi bir ustada fiyatıda bağlarız.haber beklicez.bu seneyi bitiririz sanırım motorla,1 ay sora yatırırımdiye dusunuorum.arkadaşlar bu arada birşey soracağım.hafta sonu antalyada idim.plakaya bakamadım gerciama bizim zs vardı stadın etrafında park halinde.bizim topikten varmı orda oturan???
Selam millet.Evet kromaj olayı için tabi herkes ne zaman uygun olacak ise o zaman topluca kaplama yaptırmakta fayda var.Artık bi araba falan ayarlarız yükleriz bagaja tüm tenekeleri.gider kaplatır getiririz.Hem topluca olunca baya bi ucuza gelecektir.
Ben tüm aksamı söktüm diyebilirim.Özellikle arka yan demirlerin alt yüzeylerinde bildiğiniz sac levha kullanılmış.Tekerden sıçrayan su baya bi paslanma yapmış.Bi de arka plaka koruma baya paslı.Koruma demirinizi kaplattırmayın bence.Çünkü o kolay yıpranacaktır.Boşa para vermenin manası yok.
Sizden haber bekliyorum.Ucuz bi yer bulunca bana bi alo yaparsınız.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)