Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mayıs 2006, 16:37
selam hakan hocam egzoz yapmışsın ama duyamadım sesini link çalışmıyor bi kontrol et istersen ayrıca egzoz u öle yapınca garanti kapsamı dışına çıkar demişti mehmet usta ben mi yanlış biliyorum...
buji içinde mehmet usta dpr8ea (ngk) tavsiye eti 14 ytl di ama ben taktırmadım henüz bi yerden beleşe bekliyorum çok fark ediyormuş buji yi değiştirince görüşürüz hoşçakalın
Reklamlar
-
22 Mayıs 2006, 17:23
link sağlam dostum
açılan sayfada free butonuna bas
yeni açılan sayfadadki kutucuğa kod çıkar onu yaz ve indir
http://rapidshare.de/files/21027941/Klip_1_.3gp.html
aysıca eğzostun susturucuları çıkarınca tabi garanti dışı olur ama değer
zaten sapancaya gelmiyomusun duyarsın sesini
bu arada kılçıklık yapan çok para isteyen satıcılar yüzünden bu motordan olmayın derim arkadaşlar
ben 2575 e aldım istanbulda var makinadan
bazı yerler 2600 diyebilir olsun o kadar
bence 50-100 oynar pazarlık yapın derim
ha gerçekten makinaya binip almaya karar verdiyseniz bayi ile alıcı gibi konuşun pazarlığa oturun derim onlarıda anlıyorum en az günde 50 kişi sorsa ben de bıkardım satıcı olsam
servise götürüyorum bayide otorurken bile 50 kişi rahat sordu
sizinde biraz anlayış göstermeniz lazım
çunkü genelde sorup çıkanlar çok bence tekrar gidin oturun karşısına ben alıyorum deyin bakalım ne olacak
-
22 Mayıs 2006, 18:57
emre ankara bayisinin telesonu polen motorun web sayfasında yanlış verilmiş tel sende varsa verirmisin
-
22 Mayıs 2006, 20:20
3587555 numarasından ulaşıyorum ben murat var orda onu iste emre nin selamı var de konuş üstünde biraz baskı kurdumda dedim bak bizim arkadaş gurubumuz elit bu yaz müşterilerin hep biziz iyi davran alakadar ol diye ama çocuk normaldede iyi bi çocuğua benziyor alakalı falan benide görüşünce haberdar et biniyim tepesine
-
22 Mayıs 2006, 21:26
bayiler
Bu konuda tükiyenin en iyisi olarak düşündüğüm Antalya*Nebioğulları.
Ferrari alıyormussunuz gibi davranıyorlar.
Profesyoneller.Buyuk bır plazaları var.Bu motordanda deli gibi satıyorlar.Stoklarında da zaten sureklı var.Magazalarından daha büyük servis salonu var.Sanki Tofas plazanın servis bölümü gibi.Zaten Yamahanın Antalya bayisi ayrıca.
Onlarla temasa gecin ben plaka dahil 2500 ytl ye aldım.plakasız verın siparısı adresınıze gondersınler.
Daha hıc surmedım.3 haftaoldu.arada bır calıstırıyorum.HIc vaktım olmadı.Sırketın garajında cadırlı yatıyor.zaten surmesınıde bılmıyorum.sanırım bu pazar deneyecegım.
Nebioğulları'ndan Hakan Eren'e selamımı soyleyın.Evrim Gur derseniz bilir. 0 242 322 92 93
www.nebiogullari.net
Onemlı Not;1 kurus menfaatım yok.Ama işiniz görulsun dıye soyluyorum.
-
22 Mayıs 2006, 21:34
evrimgur burda şok yaşıyorum 3 haftadır garajda yatıo demek ahhh ahhh burda olsan senle çatır çatır kavga ederdim sen ne yapıyorsun diye
dene tabi bin bu pazar yaparsın zor değil emin ol bizede bol bol foto video yolla kendinede ii bak
Bu arada verdiğin adrese girdim ama sitede zealsun göremedim ben ?
-
22 Mayıs 2006, 21:42
haklısın ama hevestı aldım.ehlıyetım yok.bırazda ondan cekınıyorum.ANTALYA da polıs motorlulara savas actı.her kosede cevırıyorlar.yanı sıfır motoruda kaptırmak ıstemıyorum acıkcası.ama deneyecegım.motorsıkletı alırken arkadaslar ıstersen sen alma abı dıye ısrar ettıler ama benımkısı de ac gozluluk.motor dusunuyordum ama bu kadar hızlı da degıl.
evet bu model yok ama fıyat lıstesıne yazmıslar.bende dıkkat ettım.zaten oncekı yazdıgım mesajlardakı gıbı ben keeway almaya gıttım motoru gorur gormez zealsun ı aldım.polenın resmı bayısı bu arkadaslar.ama resım yok haklısın.
-
22 Mayıs 2006, 23:40
emre yarın görüşürüm arkadaşla sağolasın
-
23 Mayıs 2006, 18:37
Sevgili dostlar merhaba,plaka ve ruhsatı kendim aldım yaklaşık 90 ytl detaylar aşağıda
Öncelikle şimdi salondan çıkarabileceğim ,bazı eksiklikleri var bayii halderiz dedi umarım gerektiğince olur ,ancak arkadaşların edinme girişimlerinden başlayarak çeşitli sorunlarla karşılaştıklarını okuyorum yada konuşuyoruz,talep edilenle sağlanabilen dengesi daha kurulamadığından biz bu sorunları şimdilik fazlası ile yaşayacağız galiba ama el birliği ile koşulları oluşturabilirsek ki nasıl bazı koşulları yerine getirmezsek garanti dışı kalıyoruz bayii ve servislerde bize karşı yükümlülüklerini getirmediğinde iletişim kurabileceğimiz (muhatap alacağımız bir birim olmalı (bildiğimce POLEN bu konuda olumlu davranıp(ESRA Hn. ki sanırım firma sahibinin kızı[tabir affola] gereken ilgiyi gösteriyormuş.Son kullanıcı olarak tüketici yasasının bize verdiği haklarıda kullanarak olumsuz esnaflara ve servislere karşı koşulların -garanti kapsamında haklarımızın ne olduğu gibi basılı metinlerin olması örneğin kullanma klavuzunun ingilizce olup türkçeleştirilmemesi (hadi ben ing.anlayabiliyorum ,anlamayanlar?
Ben beğenerek aldım ve beğenerek kullanacağıma eminim yeterki çikabilecek sorunların kolaylıkla giderilmesi koşuluyla ,aldığım herşeyi en uzun süreler kullanan ben motorumuda ayni keyifle kullanmak istiyorum Lütfen bayi servis süresince karşılaştığımız-karşılaşacağımız sorunları paylaşmanın ötesinde çözümünün üretebilinmesi için firma nezdinde girişimde bulunalım almak isteyen arkadaşlar giderek caydırıcı durumlarla karşılaşmasınlar ne kadar crusier yada ZS veya motor sahibi olursa odenli kabul görürüz .Ayrıca benim gibi ilk motorunu alan biri olarakTEKNİKMOTOR arkadaşımızada çıkan sorunları bir servisin yapması yada bilmesi gerekenleri dürüstce yazdığı(kullanan ve bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlarıda ayrı tutmuyorum)bilgilendirdiği için teşekkür ederim Bizden sonra gelenler bu sıkıntıları çekmesin.
Husogge
1.Beyoğlu ilçe md lüğünden yarım günde aldım ,md lügün yanında form 2ytl
2 md ten verilen kağıdı Beşiktaş Şöförler derneği 2dk kaydedip karşı sırada plakacıya gönderiyor 10 dk da alıp dernekte mühürletince 8 ytl
3.sigorta standart fiat 22.40
4 .şubede (3.kat) 15 dk da ruhsat ve mühür 54 ytl bitirdiniz
-
23 Mayıs 2006, 19:40
hayırlı olsun demiştik zaten yeniden hayırlı olsun ama ben en çok evin salonunda motoru merak ettim resim çektiysen paylaşırmısın
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
23 Mayıs 2006, 20:38
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
23 Mayıs 2006, 21:55
bu gün sevise uğradım arkadaşlar işim vardı
motorun eğzotunun susturuculuarı çıkarınca
sadece susturucu değil komple mekanik aksam garanti dışı kalır dediler
subaplara zarar verirmiş
bilginize
-
23 Mayıs 2006, 22:32
Hakancan abi teknik olarak dayanakları nedir hadi öyle büyük hacimli bir motor değil performansı etkilemez onu anladıkta açık egzos subaplara nasıl zarar veriyomuş bana biraz bahane gibi geldi
-
23 Mayıs 2006, 23:03
motoru rahatlattığı için sıkıştırma oranları deişirmiş bu da subaplara zarar verir dedi servis motor bi arıza çıkarırsa biz fabrikaya gönderiyoruz orada da anlaşılır dedi gönderildiğini sanmıyorum ama sesine değer dorusu egzost fiyatı 120 ytl bilginize
-
23 Mayıs 2006, 23:48
abi bence motorun sistemi yerine oturduktan sonra yapmakta çok sorun olmaz ama önce bi firmadan kaynaklı çıkabilecek önemli sorunlar varmı çıkacakmı diye beklemek lazım sonrası o sese harbiden değer
Bide bu arada servis konusu çok konuşulurken ankara servisi açılmak üzere kepenkçi bekleniyor bugün yarın start vereceklermiş murat beyle konuştum ikinci olarakta şu an motor satışı ağır basıyor daha çoğu motor hatta hepsi garantide bi süre sonra servislerde garanti dışılar başlayıp para kazandıkça müşteri tutmaya çalışıcak özen gösterecek kalfa yetişip usta olacak yer açacak hemen panik olmadan emek vererek ama bi tüketici olarak yeri geldimi dişimizi göstererek hareket etmeliyiz çıkan sorun maliyet ve benzeri konuları üşenmeden yazmalı paylaşmalıyız ki yarın ben biliyorum diyebilelim fiyat bu yada bu ücretsiz diyip dişimizi gösterebilelim aramızdan bir kişiyi sözcü olarak seçelim genel müdürlük le irtibat halinde kalsın herkes arayıp yayılmaktansa ben şu gurup veya bu kadar kullanıcı adına arıyorum biz buyuz ve sorunumuz şu diyebilelim 1 kibrit çöpü 40 kibrit çöpü misali kırılmayalım bilsinlerki 1 sorun 100 imza 100 mahkeme demek 1 sorun 100 kötü referans demek bireysel olarak yaptırım gücümüz ne kadar azsa çoğul olarakta o kadar çok olacaktır...
Bir önemli konu daha önemli olan bayinin değil bizim kazanmamız ankaradan 3 kişi benimle özelde konuşuyor bu arkadaşlar a tavsiyem almayın bırakın örgütlü gidelim ben arayayım 3 arkadaşım geldi görüştü alacak ne indirim yapıyorsun diyeyim indirim olmasada bi eşantiyon daha isteyeyim benim bu saatten sonra kar etmem söz konusu değil tek karım sizlerin daha uygun rakamlara yada farklı fırsatlarla alabilmeniz olacaktır birlik oldukça güçlendikçe söz hakkımız o kadar daha artacaktır
-
24 Mayıs 2006, 00:46
Arkadaşlar konu dışı olacak ama bir türlü ben kask bulamadım acaba internet ortamında hangi sitelerden kask vb malzemeler satılıyor... Güvenli bir site biliyorsanız paylaşırmısınız....
-
24 Mayıs 2006, 01:16
emre katılıyorum sana birlik olmak lazım tabiki
genel müdürlük zaten önerilen liste fiyatı diye veriyor bayilere gerisi onlara kalmış ama motor ile ilgili sorunları paylaşabilir ve çözümlerini beraber araştırabiliriz.......
bu arada yağ süzgeçi motorun sol yanında söküp temizledim bu gün çok basit çıkıyor kullanan arkadaşlara temizlemesini tavsiye ederim
fazla bişi yoktu içinde yağı deiştirirken çıkardım çok az pislik vardı yok denecek kadar azdı 1900 km oldu benim motor hiç problem çıkarmadı hiç darısı başınıza
ha bide alıcak arkadaşlara dollar artıyor bu motorda dövizle geliyor yakında fiyata geçebilirler
aklınızda olsun yaya kalmayın
-
24 Mayıs 2006, 11:05
arkadaşlar merak edenlere söyleyeyim ben 20 ytl benzinle 196 km yaptım yeri geldi 120 ye çıktım yeri geldi 70-80 le gittim ist içi galiba 100 binlira yakıyor ama ben performansı iyi olsun dedim sibop ayarlarını öle ayarlattım yani 9 ytl yakan bi yere 10 ytl yakıcak dedi usta varsın öle olsun seri olsun dedim aranızda hesaplayan varmı hakan hocam hesapladınmı hiç? 1900 km yapmış aynı anda aldık ehliyetim yok ya benim daha ben 976 km deyim görüşürüz hoşçakalın...
-
24 Mayıs 2006, 11:20
75 100 arası yakıyor kullanmana bağlı
ben şehir işi dışı karma kullanıyorum 100ykr geçmedi
25 ytl lik benzin alıyorum 260-270 km yapıyo
-
24 Mayıs 2006, 14:19
Arkadaşlar sl150 ye zam gelmiş acaba bunada gelirmi tamda motoru alıcakken yapılırmı bu allahlarından bulsunlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler