arkaşlar ben bu motoru kullandım ne viraja girebiliyor ne yürüyor saçma sapan bi motor o makinaya 2000 ytl verene kadar bence üstüne 500 ytl daha ekleyip cbr 125 alın içiniz rahat olsun
arkaşlar ben bu motoru kullandım ne viraja girebiliyor ne yürüyor saçma sapan bi motor o makinaya 2000 ytl verene kadar bence üstüne 500 ytl daha ekleyip cbr 125 alın içiniz rahat olsun
Yaa Forumun başındaki resime baktım süper bir görüntü 2000 YTL ye böyle bir motor bedava ya... Birinci sayfadaki siyah zeulsun 150 cc ye bir bakın gerçekten teknik olarak bilmem ama cruıser için resim 10 numara derim.
O motor benim motorum.
Biraz aksesuar ekledim tabi üstüne.....
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
tamer abi deseydin ya önceden şunu. alırdık bi cbr.
üstadlar ctesi itibarı ile kız arkadaşım ile kendimize düzgün birer kask almaya sirkeciye gitmeyi planlıyoruz. ben kaskın yanı sıra ayna(bir yerlerde ayna için en iyisi yuvarlak aynadır şeklinde okumuştum.doğru mudur,hurafe m?), kilit ve püsküllü elcik de almak istiyorum. öncelikle sirkeciye mi gitmeliyiz, bu doğru bir karar mı? öyle ise sirkecide bütün dükkanlar neredeyse birbirine yakın mıdır , veya kesin şuraya gidin en uygun fiyat ve bol çeşit şuradadır gibi bir yer söyleyebiliyor musunuz? yine iyi geceler dilerim herkeslere
Biz cumartesi bakırköye sana gelecez diyoz sen sirkeciye gidiyorsun
Sirkeciye gidince gezeceksin.Ne beğenirsen alırsın orda....Fiyatlar yakın olur birbirine...
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Özellikle telefon ile ulaşamadığım dostlar, geçmiş bayramınızı tekrar kutluyorum.
Büyüklerimin affına sığınıyorum.
Bayramdaki ziyaret trafiğinden ne motora, ne foruma bakma fırsatı bulamadım ve bugün çalışıyorum.
Namican iş olayına çok sevindim. Hayırlı olsun..
Beyler haftasonu her tür organizasyona açığım. Oldu ki hiçbirşey yapamadık (Havadan vs.) isterseniz gider biryerlerde oturur, çay içer sohbet ederiz.. Bu arada Muratdiksöz ve Stormlord bana pm den cep no larınızı atarsanız iyi olacak. Ben atıyorum. Selamlar, saygılar...
oops üstad ben , benim için bakırköye geldiğinizi düşünmemiştim . geleneksel mekanlarınızdan biridir sanmıştım. siz saat kaç civarı buluşmayı düşünüyorsunuz?
kardeş sen ince lastikli hafif ve spor tasarlanmış bir motor ile crusier motoru kıyaslıyorsun
crusier motorlar çatalı uzun, ağır, gövdesi uzun ve dolayısı ile dönme kabiliyeti cıbıra göre çok düşük olan bir motordur. Ayaklarım arkada gövdem önde tabiri caiz ise domalarak motor sürmek pek tarzım değil. kollar açık ayaklar önde sürmenin zevki ise bambaşka
Kujeste kardeş:
Ayna olarak yuvarlak ayna alman daha iyi olacaktır, virajda motoru yatırdığında görüş açın değişmeyecektir. Ama ayna bulamazsan honda titan kromlu ayna dersen istediğin aynayı bulabilirsin. Metrik 8 sanırsam vida çapı da.
Devir saati konusunda da söyleyebileceğim bence hiç değiştirme, zaten motorunun sesinden anlayacaksın doğru devirde olup olmadığını. Değiştirmek istersen önce adana'ya bir sor, ellerinde yoksa sirkecide çelik motor bayisi var
CROWN 150 model chopper ile göstergeler aynı, hatta üstünde vites göstergesi de var ama takım halinde satılıyor. Sorduğumda 60 ytl demişlerdi hepsine.. Yan ayaklığı da sorabilirsin aslında onunla aksamlar aynı. onun fiyatını bilmiyorum tabi
ragman kardeş numaranı kaydettim sana mesaj atıcam en kısa sürede
saygılar sevgiler.
arkadaşlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.bayramda küçük bir şarköy seyehati yaptım artçımla.eger bizden biri daha once gitmediyse herkes kafayı yiyerek baktı motora taki son gun bi shadow gelene kadaryollar cok rahat sarkoy yolundaki 20 dk lık tangırtılı yol dısında.seneye kısmetse dusunelim hepberaber buraya bir gezi...kujeste tekrar hayırlı olsun.aynı sorunları bizde yasadık basta ama inan cok cabuk alısıosun(ayna ve ayak dısında ona bende cok sasırdım)murat ve nami saolsun cok yardımcı oluolar herseyide anlatmıslar.ben nacizane sunları derim;akuyu degistirmen sart ve alırken yuksek v al ve sislerin varsa veya farları kullandıktan sora motoru stop ederken hepsini sondur biraz daha motor calıssın sora stop etki akün daha srjlansın.ve mumkun oldugunca sağ elcikteki (kırmızı)start tan motoru stop etmeye alıstır elini derim ben(anahtarı ustunde unutmamak kaydıyle cok yapıorum ben yaşıma verin)
herkesin geçmiş bayramını kutlarım tekrar
dün canım sıkıldı sabah çıktım biraz dolaşırım diye kendimi kilyosta buldum :D biraz fazla dolaşmışım anlaşılan aklımda oralara gitmek olmadığı için kimseyi de arayamadım baya güzel yermiş..
neyse şimdi ne zaman buluşuyoruz ondan haber verin cumartesi bakırköy mü yapıyoruz bana uyabilir yarın kaytarıcam işten ama pazar derseniz gelememe ihtimalim var tam kesinleşmemiş bi işim var
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Gençlik yarın ülke yağış hava dalgasına mı giriyo ne öyle bi hurafe duydum.Eğer yoksa bi bakırköy sahil yaparız.Gelenler yazsın saat belirleyelim hemen...Hava konusunda ulusal meteoroloji muhabirimiz murat diksözden dönüşler bekliyorum.
Ömer,murat,murat abi kujes (adını bilmiyorum) smallwillie (seninde adını bilmiyorum )yarına ayar çekelim haydi sezon finitooooooo...
Bana her türlü uyar.
Hava durumu şu andan itibaren tamamen hurafelere dayalı. Bugün de gökgürültülü olacaktı ancak, sabahki çiselemenin haricinde fos çıktı...
Rota nedir ?
Murat seni anlıyorum bende birkaç güne zonguldakta bulucam kendimi
buarada lütfen efendim... Şu sezon kapanıyor cümlesini telaffuz etmeyelim
az önce işler değişti benim için yarın öğlene kadar çalışmam gerekiyo saat 1 gibi işyerinden çıksam 2 gibi size katılırım anca siz planları yapın yer bildirimi yaparsınız bana
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Evet plan nedir?
Gezi-Yol mu yapıyoruz?
Yoksa toplanıp çay-sohbet-muhabbet mi?
Önerileri alalım. Akşamdan belirlesek ben yarın için izinli olurum. Normalde benimde yarım gün.
Tamam sabah herkes foruma girsin.Murat sende çıkışta gelirsin.Sahil yapıp mhabbet edecez beyler biraz deniz havası alalım.Hem değişik bi ortam yapmış oluruz.Ben kumpir yicem hemde Yol yapmayalım bence muhabbet edelim hem güzel oluyo matrak :D
Nereye gidiyorsunuz beyler?..
Ne zaman? Beni niye çağırmıyorsunuz? Uvey evlatmıyım ben!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/ta...spx?m=ISTANBUL
Cuma içinde yağmurluydu öngörü ama
Ben de evde pinekledim haberim olsaydı
Gelecek bayrama el öpmeye bekliyorum
CRim yarın elde olmayan gerekçeyle engeç saat 13.30 belki 14.00 dolayları ev de olmam gerekiyor (mutlaka ama mutlaka konukların yanında olmam zorunlu,erteleyemedim)ama saat 09.00 itibari ile ve yağmur da olmazsa ki pek sanmıyorum hazırım örneğin evden çıkıp isteyenle Sirkeci'de buluşuruz ya da yer saptayıp Bakırköy'de ,her koşulda sahil yolu ile geliyorum sen de bu yöne yola çıkarsan ortada buluşuruz hadi fikirler ,Pazar içinse hiç bir işim yok
Özetle cumartesi sabah Sirkeci ,gelenlerle buluşma sahilden Bakırköy,olursa kujeste ile buluşma ,sohbet makara,kumpir -benim üzülerekte olsa sizden 14.00 doğru ayrılmam ama yerimi izzmarite bırakmam-,isteğe bağlı benimle eve dönüş yolumda eşlik edip sizler Sirkeci'de aksesuar alışverişin de bulunabilirsiniz
Evet katılım öneriler
Davet mi var olm.Foruma girersen görürsün.Utanmaz arlanmaz.İşin yoksa ve yarın hava patlamazsa bakırköy sahilde olacaz
Abi sabah o kadar erken kalkamam ben ya.Öğlen buluşurduk diye düşünmüştüm.Eee sen saat 2 de gideceksen ne anladık ki biz.Pazar günü de dinlenecem malum pazartesi iş başı..
Ne edecez şimdi
sonunda açıklama zamanı geldi cami karşısına parketmiş bi motorun yanında bulduk biz seni kardeşim sana davet mi gerek burda olduğun sürece katılımcı listesindesin zaten
şimdi ben geç katılacağıma göre her türlü plana açığım ister gezelim isterseniz biyerlerde oturup çay kahve muhabbet yaparız zaten nami ninde canı kumpir çekmiş bende eşlik ederim
murat abi işin olmadığını bilseydim arardım bayram günü sonuçta misafir durumlarından kimse çıkmaz diye düşündüm
Crim saat 11 filan gelemezmisin?sonrası işim bittiğinde yine buluşmaya geri dönerim (umarım)ne dersin?Çünkü anladığımca pazar yağış olacak yarın ise büyük bir terslik olmazsa gezilebilecek bir hava var akşam da senin oralara sürüş yaparız
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)