öncelikle arkadaşlar sorunlarımla bu kadar ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. gerçekten o kadar çok güvenim geldi ki , ne olursa olsun "ya forumdaki arkadaşlara sorarım" diyebiliyorum. sadece teknik bilgi de değil bir derdime kaç kişi birden yetişiyor burada. sırf bu yüzden
zealsun alınırmış
evet dün geceki dertlerimi anlatmıştım, bugün (büyük gün) için benzin alıp hazırlık yaptığımı. şimdi gelelim bugüne
kız arkadaşım ben motor nedir bilmezken donald duck un kitabını alıp okumuş, motor sevdalısı biridir. cruiser hayranıdır. motor olaylarını o kafama sokmuştur. ben de motor aldığımı saklayıp bugün hava da güzelken süpriz yapayım ve buluşacağımız yere motorla gideyim istemiştim. sabah heyecanla indim aşağı, motor 2 seferde çalışıverdi harika oldu. buluşçağımız yere ilerlerken uzaktan beni görünce şok geçirdi, ağzı kulaklarına kadar açıldı
harika bir duyguydu. neyse olayları anlattıktan sonra arkama oturttum onu. motoru bilmiyorken artçı almayın denir hep ya. ben de korkuyordum ama o zaten benden heyecanlı,ben de süpriz yaptım heyecanlı , şöyle bayram sabahı zaten yollar bomboş, mahalle içinde gezindik biraz. arka tarafın da çok rahat olduğunu öğrendim, bayıldı motoruma
motorum da yüzümü kara çıkarmadı , ben de daha düzgün sürdüm bugün. hem stop ettirmedim, arabalardan deli gibi kaçmadım,dönüşlerde artçıya rağmen panik yapmadım , motor da ilk seferinde çalıştı her seferinde.
şimdi eksiklerin listesini yaptım.
1)ayna alınacak. 2) devir göstergesi bozuk, o yaptırılcak 3) (bence en önemlisi) yan ayaklık taktırılacak.her seferinde sehpaya almak beni mahvetti. 4) sağ sis farı yanmıyor ,ampul veya içeriden neyse artık onu yapacağız.
aslında bakırköye yakın bir arkadaş gelse, motoruma binse ne güzel olur. benim ilk motorum ondan çok süper geliyor da , düzgün halini bilen bir deneyimli binse, yorum yapsa çok güzel olurdu. vitesleri atsa, şöyle genel işleyişini değerlendirse. deneyimli birinin "bu iyi iyi , bir derdi yok aletin " demesi çok rahatlatırdı içimi. çünkü aynaların ve yan ayağın olmayışı sanki biraz düşürülmüş olduğunu düşündürttü bana. yürür aksamında da bir sorun var mıdır benim anlamadığım, söylerdi bana.
yine koca bir sayfa yazdım. herkese iyi geceler dilerim.