Meteorolojinin sitesinde hava durumu perşembe gününe kadar iç karartıcı görünüyor.Sanırım sezonu kapattık hava tekrar ısınır mı bilemiyorum
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
hava durumunu takip ederiz bayramdan sonra düzelir gibi olursa bi buluşma daha ayarlarız
gidersek bu sefer hasta falan dinlemem motora bağlar götürürüm
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
HEHHE sağol sevgili altar
altar da sevdiğimiz gruplardandır
lamba linki isteyen arkadaşıma linki vereyim
http://www.rialli.com/urunler/24_amp...n-mavi-ms1575/
4-5 tane alın ki kargo parasına değisn ben çok memnunum ampulun parlaklığından, en güzeli de kısa far yanıkken ampulün patlamaması..sargılar daha kalın.
resimlerin linklerini de atayım
http://rapidshare.com/files/145301070/100SANPH.rar
ben de sis lambası aldım bakalım takıcam nasıl olacak
ayrıca flaş çakar lambalardan aldım, invertörlü seti ile birlikte
NAMİnin motoru RENEGADE jipler gibi olmuştu en son gördüğümde
sevgiler saygılar arkadaşlar.
Zuhahaha renegade koptum.
Ben üstteki ek sisleri de osram h 3 type 4 yaptım.2*55 watt ışık veriyo ama 2*24 er watt harcıyo.E1 Enerji sınıfı...Herkese tavsite ederim.
Yalnız sis farlarına biraz geniş gelebilir ampuller eye ile törpülerseniz oturuyo.Malum motor değil araba için yapılmışlar.O yüzden 2 mm kadar daha geniş yapılmış.
Bu arada orjinal sisleride 21 watt *2 ama osram marka tercih edin hem daha parlak hem de çin malı 10 wattlıklar kadar harcıyo
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
aekadaşlar ne güzel bir toplanma olmuş böle yaa.. imrendim valla )) sizin motordan yok bende ama kabul ederseniz birdahakine bende gelmek isterim.. böylelikle heavy metal gençliğede bir kişi eklenir :D bu arada ben ist anadolu yakasındanım.. siz karşı tarafta buluştunuz sanırım.. valla süper bir gün geçirmişiniz.. sizi tebrik ederim.. kazasız belasız günler dilerim... ))
Ne zaman istersen topiğe iştirak edebilir istediğin zaman katılım gösterebilirsin arkadaşım.Ne kullandığın değil ne kadar dost olduğun önemli bizim için.
Toplanmalarda aşırı sürat ve fevri hareketler yapmam diyorsan benim için muhabbet ve keyif almak yeterli diye düşünüyorsan her zaman bekleriz.
Anadolu yakasına da gelmek niyetimiz var ayrıca grubumuzdan stormlard,murat@ ve murky anadolu yakasındalar.Storm büyükçekmeceye ta sizin ordan geldi
Biz de burdan oraya gelecez hava güzel olursa inşallah
saolun arkadaşlar sıcak yaklaşımınız için.. benimde amacım dediğiniz arkadaşça muhabbet ve motorlarımızla gezmek tabiki.. çok sevindim valla böyle arkadaşlar edindiğimi görünce ) bu arada ben tuzladan samet.. havalar düzelsin ilk buluşmada gelmeye çalışıcam.. hepinize selamlar ))
merhaba üstadlar. bu forumu ve siteyi yaz başından beri üye olmadan takip ediyordum. büyük oranda superlight ve zs150 19 topiklerini takip ettim. fakat artık mesaj atmanın ,tanışmanın gerektiğini düşünüyorum, zira bugün kaporamı vermiş ve zs150-19 uma giden ilk adımı atmış bulunuyorum ne kadar sezon kapanıyor gibi olsa da. bu kararı da bu topikte motorun sorunlarının değil de gezi sohbetlerinin yoğunluğunu görünce verdim (demek ki pek sorunu çıkmıyormuş ki aletin, konuşulmuyor istanbul-bakırköy den ben Rahim, ileride sorularımla başınızı ağrıtırsam bağışlayın. bir yerlerden deri yelek bulup judas dinleyerek ilk turumu attığım günü bekliyorum. herkese iyi hafta sonları.
Hoşgeldin arkadaşım.Yeni alacağın motorun hayırlı olsun.Her zaman yardıma ihtiyacın olduğunda bize danışabilirsin.
Bu arada dün polen motordan Orhan Bey ile görüştüm.Adana'da ellerinde halen 0 km 150-19 stoğu olduğunu dileyene gönderebileceklerini söyledi.150-19 ların üretimi ve ithalatı durdu.Bu sebeple 0 km arayan arkadaşlarımız için son fırsat uyarayım.Ayrıca firma yedek parça getireceğini söyledi dün bana.Hatta tüm sıkıntılı dönemlerinde dahi serviste bekleyen motorlarının olmadığını söyledi.Kasım ayında yeni party yedek parça geliyormuş.Eksiklerinizi listeleyin kasımda çeşit bol iken siparişlerinizi adanaya geçersiniz.
Parça sormak isteyenler0322 346 46 82 den Dahili 14 ten Ömer Beyden bilgi alabilir.
abı fıyat nekad dıyorlarkı gercı araıp sorarım ben gorusebılırsem... senın haberın varmı ne kadar dıyorlar?
Ben tekrar alsam mı şu bebekten diye düşünmeden edemiyorum..
Özlüyorum küheylanımı.. =(
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Evet önce geziye gelmedin şimdi de Zealsunun yokluğuna katlanamayıp kendini dertlere vuracaksın :p
Bunun er geç olacağını biliyordum.Kymco sana özgürlük vermez.
Scooter'ına sepet alacam zaten doğum gününde hediye olarak.
Deri heybelerin yerini tutmaz ama.
Olabildiğine özendireyimde çatla iyice emi
stormlord fotolar harika.
Motosiklet üzerinde J.Satriani "Summer Song" ve "Motocycle Driver" dinlenmesini de tavsiye ederim. Tabi kaza yapmamaya dikkat.
Death, Childeren of Bodom ve Marduk da tavsiye edilir.
Sonuncusu tabiki şaka
Ya Motosiklet öyle bir tutku ki, insan her sınıftan, her türden motora ilgi duyuyor. Ah bir crosum olsada dağ dere gezsem, ah bir ss im olsada lastik yaksam =), vs.vs. kafamdan hepsi geçiyor açıkcası. E hepsine sahip olmak tabiki imkansız. Hayat hep vazgeçmek, asıl olan yol yapmak.
Bu arada yağışlar bir hafta daha bizimle farketmeden kapanış mı yaptık ?
kujeste yeni motorun hayırlı olsun, aramıza hoş geldin.
arkadaşlar slm.geziniz cok eglenceli geçmiş imrenerek baktım resimlere:(cokistedim ama malesef gelemedim.herkesten özür...malum bu kriz ortamında ctesi pazar demeden calısmak durumunda kalıoruz.inşallah telafi ederiz.sizinde oluormu bilmemama benimcok sık km.telim kopuo.en son gecen hafta sirkeciden aldımbu seferki orjinele cok yakın ve kaliteli gozukuo.taktım ve gozlemledigim kadarı ile km/hız daha normale dondu.eskiden 100-110 cok yavastı yani (80-90 gibi) devirde 6,5 civarıidi.yeni teli taktıktan sora 110km/h 8 devire yaklasırken ve gayet hızlı durumda.bukadar fark beklemiodum acıkcası.birde son zamanlarda ozellikle on taraf cok gezinmeye basladı.dengem bozuldu gibi neden olabilir.lastik 0.acaba bosluk olabilirmi?vidalar sıkılı kontrol ettim.
sağol ragman. motoruma bir iki güne kadar kavuşuyorum ama bu havaların durumu nedir böyle bilerek yapar gibi? motora karar verdiğim gün (ki 5 gün falan önce) yolda yürüyemiyordum sıcaktan , şimdi hale bak. gelince 1 hafta paso turlarım sokak aralarında , öğrenirim ufaktan diyordum , keyfim kaçtı.
bu arada motorları uzunca araştırdım sonuca vardım ama kask konusunda araştırma yapmadım henüz. bir kaç topiği inceledim, düşündüğüm gibi çin malı motora evet, kaska hayır deniyor. kaska da güzel bir para ödeyeceğiz anlaşılan. motor , noter , kask , ehliyet kursu derken okul harcımı da zamlı ödeyeceğimi düşününce ...
Ayıp ettin Ömer.Dağ tepe gördük de tırmanmadık mı geçen pazar günü..
Ben daha çıkardım ya o tepeye hadi dedim sizi zorlamayayım.Avşa adasından çooook alışkınım ben böyle yollarda Zs sürmeye.Böyle bol yarıklar çukur ve çam ağaçlı yumuşak toprak yollar.Arada fırtına...Sen bana sor zs ile kross ruhunu...
Dostum bende de vardı o durum.Hatta kırklareline öyle gitmiştim bi ara yolda kontrol o kadar bozuldu ki dedim allahım sana geliyorum
Sonra hallettim tabi
2 sebebi var.Kontağın 2 yanındaki 22 numara vida kafalı amortisör kapaklarına bak seviyesi yüksek mi ne alemde.
İkinci olarak da hızlandır motorunu önfrene tatlı sert asıl ve gidonun ileri geri ittirip çekmeyi dene.Oynama hissediyorsan boşluk vardır ve çok sıkıntılı bi durumdur adamı kasisten bile geçirirken sapıttırır.Bu durumda kontağın altında ki (yukardan bakacaksın) 17 numara civatayı açacaksın ve o cıvatanın altında kalan ana kasnağı sağa sıkacaksın motoun yanından bak 17 numaralı cıvatanın altında yuvarlak bi mekanizma var direk anahtarla tutulamıyo kendine özel anahtarı var.Sende muhtemelen yoktur.Bu durumdaÇentiklerine ince bi tornavida saplayıp çekiçle tornavidaya vurarak vidayı sağa sıkıştırabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)