çok güzel bi gündü akşam yazacaktım internette sorun çıktı
nami benimde elimde güzel fotolar var ne yapsam diye düşünüyorum
çok güzel bi gündü akşam yazacaktım internette sorun çıktı
nami benimde elimde güzel fotolar var ne yapsam diye düşünüyorum
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Harika bir gündü dostlar, sizlerle olmanın tadına doyulmadı..
Umarım aryı fazla açmadan yine görüşürüz.
Sende ne fotosu var murat
pşşşt karıştırmayın o fotoları yaw
En kısa zamanda havalar bozulmadan tekrarlarız.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Çok güzel geçmiş gezi. Sizin adınıza sevindim.
Bursa'da olmasam bende katılmak isterdim.
Ayrıca aramızda Motorhead sevenlerin olmasıda beni ayrıca sevindirdi.
tamam karıştırmıyorum ama elimde bulunsun
nami kardeş şu far ampulu için link verecektin bende bi karıştırayım oraları
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Burak çok geçmiş olsun dostum. Acil şifalar dilerim.
O akşam yıkatmaya gelemedim.Bir işim çıktı geç döndüm eve.Gelicem bir ara.
Murat bende senden şu zincir yağının kodunu bekliyorum.
Beyler bu arada benim mide "engine-down". Sucuklar yeniden canlandı sanki.
heyyyytt abiler elinize yüreğinize sağlık..
ben de gelicektim ama bugün ki ve yarın ki sınavım için gelemedim. keşke geleydim ya kaldık sınavdan da :(
ayın 20 si ve 27 sinde sınavlarım vardır. bundan 1 gün önce gezi yapmazsanız ve bir aksilik olmazsa ben de katılıcam bi dahakine. özledim cümlenizi. bu arada nami dostum bu taraflara gelme olayların ne alemde ?
Gelemeyenlerin-gelmeyenlerin neler kaçırdığı ayan beyan
O kadar sucuk bir anda tükendi eh "engine-down"olmaz mı
Özel resimleri el altından paylaşacağız duruma göre yayınlanabilirler de
Bugün stormlord uğradı yine yeniden Nami'nin motoru değerlendirdikmotor hale yola gelince 45 derecelik eğimi 8.500 devirde çıkmaya başladıkarşi değil Bulgaristan'a bile gider o hışımla
Bakınız ince ayarların yapılma aşamasında 4 değil 8 köşe olma sürecinde
:p walla bugün de bi kanırttım aynı rampada.
4. vitesle girdim ilk yavaşlama noktasıda 3e düştüm.15-20 metre kadar 2. vites sonra gene 3 le bitirdim.58 saniyede tırmandım
Hedefim 45 saniye
Yarından sonra hava 7 derece düşüşe geçip yağmur başlıyor.Hafta sonu durumlara göre bi anadolu yakası da yapabiliriz gibime geliyor.İzleyip görelim havanın durumunu ona göre bi karar alırız
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
ben bu hafta sonu için söz veremicem size maalesef daha önceden verilmiş bi sözüm var:( inşallah bidahakine gelirim
namiyi yakında yarışlara giricem derken görebiliriz
bu arada stormlord un makinasındaki fotoğraflar nirede onları da bi görelim
Murat sağolasın kod için. Yağa gerek kalmadı, bizim mekanik atölyede, zincire uygulayabileceğim envai çeşidi varmış.
Hafta sonu yağmur yağmazsa yapalım bir kanlıca sahil ozaman.
selamlar. soyle bir bakayim dedim basliga. bizim buralara gelmissiniz. keske daha once gorseydim. beylikduzu'nde oturuyorum ben. yeni aldim motoru daha 1 ay oldu. b.cekmece'de mi son buldu macera? semizkum iyidir. ben agustos basi gibi gittim. sig ama guzel bir denizi var. buralara ugrarsaniz takilalim arkadaslar.
arkadaşlar sizleri fotolardan da olsa görmek çok güzel..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
tsk ederım. konydakı bayının bı dedıkı fırma eskıye donuk bı vergı mı odemıs ne olmus battımı dedı braktılar mı dedı ole bırsey. bana yardımcı olun bulabılırıyz sıfır yada temız ıkıncı el konyaya yakın falan CRiminAL aga senin bılgın cevren vardır. bana bı yol gosterr tesekrler hersey ıcın
http://www.sahibinden.com/askere_gid...XQQdisplayitem criminal bı bak abı buna ya
kARDEŞ fİRMANIN ORTAKLARINDAN BİRİSİ GEÇEN SENE BORÇLARINDAN ÖTÜRÜ İNTİHAR ETMİŞTİ.kONUNUN ASLI BİRAZ DAHA FARKLI.ANCAK ÇAPTA KÜÇÜLME DURUMLARI SÖZ KONUSU MALUM FİRMA YALNIZCA MOTOSİKLET DEĞİL GENİŞ Bİ YELPAZEYE SAHİP BİLGİSAYAR ÜRÜNLERİ DE İTHAL EDİP PAZARLIYOR.
http://www.polen-tr.com/images/iletisim_alt.jpg
aŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ TELEFONLARDAN ARATIP ÜRÜNÜ SORDURABİLİR VE TÜRKİYENİN İSTEDİĞİN YERİNDEKİ FATURA KESEBİLECEK POLEN BAYİSİNE KARGO İLE İSTETEBİLİRSİN...
VERDİĞİN LİNKE GELİNCE 12 K KM YAPMIŞ Bİ MOTOR BELLKİ Kİ İYİ ÇIKMIŞ VE SORUNSUZ KULLANILMIŞ.FİYATI DA UYGUN AMA BİNMEK GEREK TABİ.ARAMIZDA O KM Yİ AŞMIŞ ARKADAŞLARIMIZ VAR VE MOTORLARI HALA ÇOK İYİ DURUMDA.DÜŞÜNÜLEBİLİR AMA Bİ GÖRMEK GEREK
ya beyler süper gezi olmuş ya..!!
katılamamak çok pis fena koydu!
Nami, ensene hasta oldum..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ben buna binmiştim sanırım :S
Yani bindiğim motosiklete benziyo yalan söylemiyimde (:
Ama arkaya binmiştim xD
Güzel modeli bence (:
Teşekkürler.
[B][COLOR="Orange"]Türk Genci Devrimlerin ve Rejmin Sahibi ve Bekçisidir..![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Mustafa Kemal ATATÜRK.[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)