Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    kesin katılanlar

1-muratdiksöz
    2-NoVariX
    3-izzmarit
    4-CriminaL
    5-stormlord
    6-ragman
    7-smalwille
    8-murat@

Şimdilik bir değişme yoksa gelenler nerede ZSciler hem CriminAl'in arka teker sökülüp fren ayarı yapılacak anlayacağınız uygulamalı ders var kaçırmayın

smalwillie dostum Sirkeci Shell önü,arabalı vapurun karşısı saat 10.00
    ama erişemem yetişemem derseniz bildirin ona göre ayarlama yapalım
    hava tahmin 30 derece

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    burdayım..

yahu ne muhabbetler olmuş..
    ben genel olarak oruçlu arkadaşları kastetmiştim. Keza Kymco grubundanda gelmeyi düşünen 1-2 arkadaş var. Öyle kişisel birşey yazmadım..

Neyse, boşverelim bunlarıda işimize bakalım.. Artçı olayını kesinleştirelim?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdayım..

yahu ne muhabbetler olmuş..
    ben genel olarak oruçlu arkadaşları kastetmiştim. Keza Kymco grubundanda gelmeyi düşünen 1-2 arkadaş var. Öyle kişisel birşey yazmadım..

Neyse, boşverelim bunlarıda işimize bakalım.. Artçı olayını kesinleştirelim?
    Muhabbetler derin
    Yaparız ayarlamayı ve hatta iftarda da "sucuk" yaparızama sahura kalmayız gerçi kalırsak yine "sucuk "
    Motoruna güvenen artçısını getirsin
    gelenler listeyi güncelleyelim.

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar artçı olayının benim için hiç mahsuru yok.Dileyen arkadaşlarımız eşlerini,yakın artkadaşlarını kardeşlerini kimi isterlerse getirsinler.

Bu arada murat@ ile hanginiz görüştü onun gelişi kesin mi görüşen ısrar etsim özledim onu da ya çok zaman oldu
    Murky ile bugün görüştüm maalesef sınavları varmış gene kaçıracak bunu da.Augustu da yarın ben arayacağım.

Ezpharess arkadaşımız geleceksen sende buraya bildir de ona göre seni de alsınlar sirkeciden
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    lastikleri dubleks yaptıran arkadaş; canını sıkmak istemem ama ben lastikleri dubleks yaptırdım ve lastıik başına 10 ytl den toplam 20 lira vermiştim yazın başında..

Umarım güzel bir gezi olur...

Alıntı murat@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lastikleri dubleks yaptıran arkadaş; canını sıkmak istemem ama ben lastikleri dubleks yaptırdım ve lastıik başına 10 ytl den toplam 20 lira vermiştim yazın başında..
    Tam anlayamadım arkadaşım. Normal iç lastiği olan bir lastiği nasıl tubeless hale çevirdiler? Eğer böyle birşey varsa nerede yaptırdın bunu?

Daha açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim...

ragman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burak bugün akşam motoru yıkatıcam. Sizin mehmet ustaya getireyim. Müsait olursanda bir görüşelim. İki laflarız.

Talihsizlikler bende bu hafta üst üste geldi. İki hafta önce kanal tedavisi ve sonrası dolgu yaptırdığım dişin, tam ortası muazzam bir şekilde oyuldu.Anlayamadım. Bir haftadırda boğaz ve üst solunumdan rahatsızdım.Öksürüp duruyordum.Stresli bir hafta geçti. Neyseki şimdi iyiyim diş haricinde.

Beyler yarın bende oruçlu olmayacağım.Buluşmanın tam tadına varalım.
    Yarın geniş bir örtü getiricem, yemek yerken ve yemekten sorna üzerine yayılmak iyi oluyor.
    Bu arada ben artçısızım abi

Selamlar, saygılar...

Bu arada arkadaşlar, yarın yağmur yağma ihtimali var. Hazırlıklı olalım.

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    geçmiş olsun ömer diş ağrısı varsa kötüdür iyi bilirim.

ardçı durumuna gelince arkadaşı ikna edemedim yine yanlız olucam
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

ragman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok sağolasın murat.
    Ağrı yok şükür ki. Ama dolgu sökülüp yeniden yapılacak. Bende tabi güven azaldı dişçiye karşı..

Geçmiş olsun arkadaşım bilirim dolgu düşmesi ve sorunları olaylarını
    Ben de artçısız olacağım.Yağmur yağma riskine karşın çok fazla uzaklaşmayız zaten.Migrostan alacaklarımızı alırız ordan sahil taraflarına doğru ineriz.
    Murat abi sirkeciden yola çıkarken beni bi ararsınız.
    Hadi yarın görüşürüz
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Bildiğim Üsküdar'da Ferhat usta çifti 20 ytl ye tubelessyapıyor murat@da muhtemelen orada yaptırmıştır,subaplar genişletiliyor ama sonrası nasıl onu da Murat'tan dinleriz

Eğer denize girelecekse benim için hayal oldu
    Çünkü sabah tam motora binmek için çıkacakken mutfakta seramiğin ıslaklık azizliği ağır çekimde yere oturma sebebimdioturmada birşey yokta sol ayağım çamaşır makinasının altına girme ısrarında olunca o zorlanmada sol ayak baş parmak tırnağımı orada bıraktım aciliyetle yerine bastırdım soğuk jele sardım yinede 45dakika dolayları kan kesilmedişimdilerde akkan -lenf akıntısı sürmekte ve bu arada tırnağımın uzunluğu kadar dip derisi bir yandan geriye sıyrılmış hala nerede bulamadım

Akşam üzeri bandajlayıp sürebilecekmiyim anlamında kısa bir motor turu yaptım ve bir yerde park ederken yine ucunu çarptımancak yarın sarıp sarmalayıp geliyorum sucuklar kaçırılmaz
    stormlordta iki vida atarız abi diyor

slm arkadaslar bende Zealsun Zs 150-19 Cruiser almayı duunuyorum. konyalıyım. acaba suan sıfır bulabılırmıyım? gercı bayılere bakmak lazım. ya orum su:
    ıkıncı ellere baktım netten 10000 km uzerı falan var cokmu kullanılmıstır km nasıl?
    bıde ortalama 2000ytl dıyolar ıkıncı elıne. sıfırı ne dolaylarda acaba bu fıyat ıyımı?
    ınternet uzerı alısverıs nasıl olur? CRİMİNAL yardım lutfen

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    murat abi sanada geçmiş olsun n'aptın birden öyle dikkat etmek lazım

benimde hava filtresi boğazdan koptu. bugün bütüm öğleden sonra sirkecideydim ama istediğim çapta bulamadım ama sorun çıkarmaz diye ümit ediyorum

yarın sabah görüşmek üzere
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Oha be abi ne biçim kaza hikayesi o öle :D

Murat sabah görüşürüz kardeşim..
    anagsanemun 2000 ytl 2. el için iyi bi rakam.0 km bulman biraz zor ama bayisi var ise adanadan kargo ile getirtebilirsin.

Motosikleti
    zealsun zs 150- 19
    arkadaslar malesef gene katılamıorum geziye.birazdan otobusum var iş için sehir dısına cıkıyorum.simdiden herkese iyi eglenceler.insallah en kısa zamanda tanısacam sizlerle.lastiklerin durumuna gelince eskisini yanaktan baya yemişim patlayınca attım.on arka 0 dubleks aldım.120, sokme takma toplam 140 tuttu.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar, 39 derece ateşle yatmaktayım.. :(
    dün biraz uzun yol yaptım, montu almamıştım.. fena çarpıldım sanırım.
    yarın sabaha kadar toparlarım diye düşünüyorum ancak toparlayamazsamda affınıza sığınıyorum..

Alıntı ragman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burak bugün akşam motoru yıkatıcam. Sizin mehmet ustaya getireyim. Müsait olursanda bir görüşelim. İki laflarız.
    Kardeşim görmemiştim mesajını yaw. Geldin mi mehmet ustaya? birdahaki gelişinde mesaj at, buralardaysam kesin gelirim.. Hatta motoru bırakıp banada gelebilirsin..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Muratla Gökhan eve gelmişler.
    Görüyom altta sizi ehehe.
    Çok güzel gündü yaw valla acaip stres attım.
    Akşam dönüşte de tırmanma şeridinde yardırmasyon ve kanırtma durumları herşeye değdi doğrusu :p
    Resimleri yüklüyorum videoları da tekrar mpeg4 olarak sıkıştırdım hepsi 150 mb a kadar indi.Onları da rar paket yapıp rapide yükleyecem yetişirse geceye veririm linkleri.
    Capsleri birazdan ekleyecem siteye.
    Gelmeyenler çok şey kaçırdı doğrusu......

StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    namican valla bilmiyorum olm iyi mi ettim sana ayar çekmekle? :D
    adamın motora ayar çektik benden daha hızlı gidiyor )
    o yokuşu tırmanış neydi olm öyle? ((((: akıllı ol :D
    herşey güzeldi bence, sucuklar güzeldi, yollar güzeldi, hava güzeldi
    yeni arkadaşlarla tnaışmak ayrı bir zevkti zaten
    hepinizle tnaıştığım için çok memnunum gerçekten..
    gerçek arkadaşlıkların doğduğuna inanıyorum bu topikte.
    resimleri atıcam arkadaşlar internet çok yavaş.
    saygılar sevgiler hepinize.

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Ben deki fotolar
    http://rapidshare.com/files/145288709/resized.rar

Keyifli bir gündü kaçıranlar çook ararlar,hem gezi hem bakınız "sucuk"ve motorlara ince ayar ama Crim'in motora hayli kalın ayar arka lastiği söküp kampana takoz filan herşeyi temizledik
    Hava umulanın ötesinde güzeldi motorların başında bile yanmışız hele Namican bugünlerin güncel deyimiyle çingiş pembe olmuştu

Baba ne ettin kaldır onu ya gözüm görmesin

Zaten yanıyo ensem bi de acıma acı katma :D

Ya bi konuda Gökhan ciden haklı ki o da bu topicteki herkesin ciddi arkadaş olduğudur.Yaklaşık 2 buçuk yıldır bu topicteyim ve herkesle ciddi arkadaş olduk.Bunu korumak için herbirimiz üstüne düşeni hep yaptık.Araya zamanlar girsede bir araya geldiğimizde hiçbişeyin değişmediğini hep gördük.Bu hep böyle gider umarım...

Buyrunuz efendim bugünden anı olarak bize kalanlar.

İndirmek istemeyen diğer arkadaşlarımızın için bi kaç yeniden ebatlandırılmış Full size Caps'ları önce koyuyorum.

Video ve Resimlerin download linkleri mesajın sonundadır!!!

İlk Buluşma ve Toplanma durumları

Ve orman

Eeee Biraz da Tamirat......

Ve Sahil

Caps'ler bu kadar....

Resimler için original Size Download linki:

http://rapidshare.com/files/14528947...yluel.rar.html

Videolar'ın Linki (Codec Xvid mpeg4 Audio:mp3)

http://rapidshare.com/files/14530968...eolar.rar.html

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler